Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
31 Ağustos 2022 Çarşamba - 13:32

Antalya'yı dünyaya tanıtacak kongre 25-26 Ekim'de

125 ülkeden girişimci, melek yatırımcı ve iş insanını 25-26 Ekim tarihlerinde Antalya’ya getirecek olan Dünya Melek Yatırım Forumu Dünya ve Akdeniz Kongresi’nin biletleri satışa çıktı.

Antalya yı dünyaya tanıtacak kongre 25-26 Ekim de
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya’nın G-20 ve EXPO 2016’dan sonra üstleneceği en büyük uluslararası organizasyon olan Dünya Melek Yatırım Forumu Dünya ve Akdeniz Kongresi’ne, sayılı günler kaldı. 25-26 Ekim tarihlerinde, Antalya OSB Teknopark ev sahipliğinde Antalya’nın Kundu İlçesi’nde bulunan Nirvana Cosmopolitan Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan bu dev organizasyona, 125 ülkeden, iki bine yakın üst düzey yabancı devlet yöneticisi, bürokrat, iş insanı, girişimci ve yatırımcının katılması bekleniyor.

DÜNYA LİDERLERİNE SUNULACAK RAPOR ANTALYA’DA HAZIRLANACAK

G-20 Finansal Katılımı Arttırmak İçin Global İş Birlikleri Küresel Partneri (GPFI) olan Dünya Melek Yatırım Forumu (WBAF) ile Antalya OSB Teknopark arasında imzalanan iş birliği anlaşması gereği bu yıl ilk kez Antalya’da düzenlenecek olan kongre, “Pandemi Sonrası Ekonomiler İçin Dijital Dönüşüm” teması altında gerçekleşecek. Türkiye’nin de dahil olduğu 125 ülkeden katılacak girişimcilere, yatırımcılara ve diğer katılımcılara benzersiz fırsatlar sunacak olan etkinlik kapsamında, melek yatırımcılara, girişimcilere ve KOBİ’lere pandemi döneminden eskisinden daha güçlü çıkmalarını sağlayacak ortak bir yol haritası oluşturulacak. Söz konusu yol haritası kapsamlı bir rapor haline getirilip, G-20 ülkelerinin liderleri ile paylaşılacak.

BİLETLER ONLİNE SATIŞA AÇILDI

Antalya OSB Teknopark ev sahipliğinde hazırlıkları devam eden kongrenin biletleri satışa çıktı. WBAF 2022 Dünya Kongresi ve Akdeniz Kongresine katılmak isteyenler, www.wbafakdeniz.org adresi üzerinden bilet alıp otel rezervasyonu yaptırabilmenin yanı sıra, kongrenin detaylı programına ulaşabilecekler.  

BAŞKAN ALİ BAHAR’DAN ÖZEL DAVET

Antalya’yı uluslararası arenada temsil edecek önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Antalya OSB Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “WBAF Kongreleri, dünya çapında her yıl başarıyla gerçekleştirilen, girişimcilik ve inovasyon ekosistemine büyük katkılar sunan uluslararası bir etkinliktir. Antalya OSB Teknopark ve WBAF is birliğinde bine yakın üst düzey iş insanı, politika yapıcı ve melek yatırımcı ile birlikte yaklaşık 2000 kişiyi Antalya’da ağırlamaya hazırlanıyoruz. Antalya OSB olarak gururla Antalya’ya sunduğumuz kıymetli kurumumuz Antalya OSB Teknopark’ın açılısı öncesinde girişimcilik ve inovasyon ekosistemine katkı sağlayacak projelerimiz içerisinde en özel yere sahip olan WBAF 2022 Dünya Kongresi ve Akdeniz Kongresinde yanımızda olup, heyecanımızı paylaşacağınıza olan inancımız tamdır. Her çalışmamızda olduğu gibi, güç birliğinin değerine inanarak sizleri WBAF 2022 Dünya Kongresi ve Akdeniz Kongresinin önemli bir paydası olmaya ve çok değerli is insanlarının yarattığı sinerji ve pozitif oluşumun içerisinde yer almaya davet ediyoruz” dedi.

AKILLI EKONOMİ

Endüstri 4.0 ile başlayan dijitalleşme ve Covid-19 pandemisinin yol açtığı aksamalarla birlikte, yeni girişimlerin ve mevcut işletmelerin iş modellerini ve stratejilerini yeniden düşünmek zorunda kaldığını aktaran Dünya Melek Yatırım Forumu Başkanı Baybars Altuntaş, WBAF 2022 Dünya Kongresi ve Akdeniz Kongresi’nin, girişimcilerin ve melek yatırımcıların pandemi sonrası dönemde geçireceği süreçleri keşfetmeleri için bir platform sağlayacağını ifade etti. Kongrede girişimcilerin temel stratejik planlama bilgilerini bütünleştirmede karşılaştıkları süregelen zorlukların üstesinden gelmek için gerekli çözümlerin de ele alınacağını aktaran Altuntaş, “WBAF Baskanı olarak, sizi dünya çapında daha fazla iş ve daha fazla sosyal adalet yaratmak için akıllı finansa erişimi kolaylaştırmaya yönelik küresel çabalarımıza katılmaya davet ediyorum. Dünya Melek Yatırım Forumu ve Antalya OSB Teknopark iş birliği içinde dünya ekonomisini akıllı bir ekonomiye dönüştürme çabalarımıza vereceğiniz destek için şimdiden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 
Kuşadası açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem
 
Emre Aşık'ın boşandığı eşi Yağmur Sarnıç yakalandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Onur Akın, Gazipaşa'da sevenleriyle buluştu
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında ...
Serik'te Orhan Hakalmaz konseri
ANTALYA'nın Serik ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yıl ...
Kemer'de önce kortej, sonra Kubat konseri
ANTALYA'nın Kemer ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında ...
 
Zara'dan Kaş'ta Zafer Bayramı konseri
30 AĞUSTOS Zafer Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde ...
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel Parkı açılıyor
ANTALYA'da Muratpaşa Belediyesi'nin 9'uncu Cumhurbaşkanı merhum Süleyman ...
ATB Ağustos Meclisi toplandı
ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) Ağustos ayı meclis toplantısı, Meclis Başkanı ...
 
Kazada yaralanan annelerini yalnız bırakmadılar
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde hafif ticari araçla motosikletin çarpışması ...
Hukuk fakültesi öğrencisi feci şekilde can verdi
ANTALYA'da, arkadaşının kullandığı otomobilin takla atmasıyla camdan dışarı ...
AK Parti Manavgat'a Erol getirildi
AK PARTİ'nin Manavgat ilçesinde, yeniden yapılanma amacıyla bir süre önce ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva