Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
11 Kasım 2015 Çarşamba - 13:06

Antalyalı 4 vekil 'Kılıçdaroğlu' dedi

Aralarında 4 Antalyalı vekilin de bulunduğu CHP'li 7 milletvekilinden Kılıçdaroğlu’na tam destek geldi. İşte o ortak açıklama:

Antalyalı 4 vekil  Kılıçdaroğlu  dedi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

"Türkiye, bugün tek parti devletinin oluştuğu, hukuk devleti ve kuvvetler ayrılığı ilkesinin yerle bir edildiği, bütün kurumların iktidar baskısıyla siyasileştiği, basın özgürlüğünün kalmadığı,  rant ekonomisiyle fırsatçılığın ve ahlaki yozlaşmanın arttığı, toplumun bilinçli olarak ayrıştırıldığı bir dönemden geçmektedir.

Türkiye böyle bir tabloda 7 Haziran seçimlerini gerçekleştirmiş, olağanüstü gelişmelerin yaşandığı 5 aylık bir sürecin ardından da 1 Kasım seçimlerine gelinmiştir.
1 Kasım seçimleri, Türk halkına ağır faturalar çıkartılarak, yüzlerce insanımızın kanı ve canı üzerinden gidilen bir seçim olmuştur. Halkımız, terör, şiddet ve istikrarsızlıkla tehdit edilmiştir.

CHP bu süreçte;  Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde, halkımızın güvenini kazanan bir siyasi çizgide ilerlemiş, tarihi önyargıları kırmaya, yeni bir umut olmaya yönelik adımlar atmıştır. Yapıcı, proje ve çözüm üreten siyasi çizgi toplumda ilgiyle karşılanmıştır.

Seçim sonuçları mutlaka incelenmeli ve değerlendirilmelidir. Partimiz olağan kurultay sürecindedir ve kurultay; değerlendirme için önemli bir fırsattır. Bu değerlendirme yapılırken,  AKP’nin iş başında olduğu dönemlerde gerçekleşen seçimlerin, hiç birinin adil ve eşit şartlarda geçmediği de gözlerden uzak tutulmamalıdır.

Partimizin yürüyen olağan kongre süreci, tüm partililerimize eleştiri, görüş ve önerilerini sunmaları için önemli bir platformdur.  Bu sürecin kesilerek, acil, olağanüstü bir kurultay ile genel başkanlık yarışı yapılmasının, CHP’ye de ülkemize de katkısı olmayacaktır.
Olağanüstü kurultayda; acil bir genel başkanlık yarışı yapılması yerine, 7 Haziran ve 1 Kasım seçim süreçlerini yaşamış tüm partilerimizin görüş ve önerilerini sunduğu kongrelerden tazelenerek çıkmış bir irade ile kurultayımızın toplanması, Partimize daha çok güç katacaktır. Türkiye’nin karşısına üyelerimiz ve örgütlerimizin değerlendirme süzgecinden geçmiş, tazelenmiş bir irade konmuş olacaktır.

AKP’nin hukuk, demokrasi, eğitim, ekonomi gibi temel alanlardaki tahribatını durdurabilecek tek güç CHP’dir. Türkiye’nin bugün CHP’den beklediği şey,  genel başkan değişikliği değil; umut, ortak akıl ve güven merkezi olabilme yönünde ilerlemesidir. Halkımızın tümünü içine alacak bir tartışma ile tarihi ön yargıları kırabilmesidir. Partimiz CHP’nin, bu yürüyüşünü başarıya ulaştıracağına ilişkin güçlü mesajı; birlik ve beraberliğini her koşulda koruyarak, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde vereceğine inanıyoruz.

Milletvekilleri olarak; şiddet ve nefret dilini reddeden tutumu, toplumu kucaklayan mesajları ve devlet adamı duruşuyla örnek olan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olduğumuzu bildiriyor,  tüm partililerimizi, özgür iradeleriyle halen devam eden olağan kurultay sürecine katkı sunmaya çağırıyoruz.

Burcu KÖKSAL(Afyonkarahisar Mv.) 
Mehmet GÖKER (Burdur Mv) 
Niyazi Nefi Kara (Antalya Mv.)       
Çetin Osman BUDAK (Antalya Mv.)
Devrim KÖK (Antalya Mv)
Mustafa Akaydın (Antalya Mv.)


 
 

 
İşte CHP Antalya kongre takvimi
 
ANTDOB'tan çok özel konser
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
alev cetin 12 Kasım 2015 Perşembe 00:47

Bu mustafa akaydin cok sansli adammis. Rektorlugu kaybetti geldi bbb yapildi, onu da kaybetti geldi mv yapildi yazin tatil yapti kisin gine mv yapildi... vay anasini arkadas ... Halkin genelinden kabul gormedigi tum secim sonuclariyla delilli ispatliyken , kendi kurnazligiyla tekrar mv. Şaka gibi ama eşşek şakası...

Yorumu oyla      10      3  
Dogru tespit 11 Kasım 2015 Çarşamba 23:02

Kılıç gulfidana katılıyorum

Yorumu oyla      5      4  
kılıç gülfidan 11 Kasım 2015 Çarşamba 21:41

sayın milletvekilleri,kaç seçim başarılı olamamış bir başkanı desteklemek,şu andaki CHP"den memnun olmak demek.kişisel çıkarlarınızı düşünerek değil,vicdanınızın sesine uyarak karar verin...

Yorumu oyla      5      5  
mahsuni 11 Kasım 2015 Çarşamba 19:22

ali cengiz oyunları ile 2014 yerel seçimlerinde aday belirlenmesinden sonra tekrar ali cengiz oyunları ile 2015 de ön seçim ile gelen devrim ve mustafa hoca...MAHSUNİ NE GÜZEL SÖZ YAZMIŞ VE SÖĞLEMİŞ.ADAM OLAMADIN GİTTİN ZEVZEK.

Yorumu oyla      6      3  
denizz 11 Kasım 2015 Çarşamba 16:32

Levent Yüksel'in bir şarkısı var. Dedikodu Orda da dediği gibi,geç bunları anam babam geç bunları.Çok güzel söyler dinlemenizi isterim.Biraz ciddiyet ve elle tutulur gözle görünür planınız ne, projeniz ne, yoksa kuru laf kalabalığına milletin karnı tok.Genel başkan elinden geleni yapıyor 2019 a kadar biraz sabır.Herkes eteğindeki taşı kurultay da nasıl olsa dökecek ve deleğe de değerlendirecek sonuca neden sayğılı olmuyorsunuz?

Yorumu oyla      8      3  
.... 11 Kasım 2015 Çarşamba 14:45

hepiniz yok olup gideceksiniz tarihin tozlu yapraklarında..daha 2 gün önce açıklandı.kılıçdaroğlu A.B.D gidip orada yetklilerle görüşüp hükümeti yıkın beni getirin demiş.(SÜHEYL BATUM CHP ESKİŞEHİR ESKİ MİLLETVEKİLİ)ORADA CEMAAT TEMSİLCİLERİ İLE DE GÖRÜŞTÜĞÜ ZATEN BİLİNİYOR...ŞİMDİ DİKKAT EDİN,AMERİKAN AJANI OLDUĞU DEFALARCE BASINA VE RESMİ EVRAKLARA YANSIYAN ESKİ PKK AVUKATI SEZGİN TANRIKULU NEDEN CHP DE?YILLARCA ATATÜRKE KÜFÜR EDEN ESKİ MİLLİ GÖRÜŞÇÜ MEHMET BEKAROĞLU NEDEN CHP DE?ABD BAĞLANTILARI AÇIK OLAN ESKİ DOĞAN MEDYASI VE HÜRİYET GAZETESİ GENEL YAYIN YÖNETMENLERİ NEDEN CHP DE..VE DAHA BİRÇOK ÖRNEK..CHP DE OPERASYON YAPILDI...FETULLAHÇI YAPI CHP Yİ ELE GEÇİRDİ..ABD TALİMATLARI İLE HAREKET EDEN FETULLAHÇI YAPI CHP Yİ DESTEKLEYEREK KILIÇDAROĞLUNUN ELİNE TAPELER VEREREK PARTİYİ DEDİKODU PARTİSİ HALİN E GETİRDİ..DÜŞÜNÜN KOSKOCA CHP GENEL BAŞKANI TWİTTER FENOMENİ İLAN ETTİĞİ FETULLAHÇI FUAT AVNİYE UMUT BAĞLAR OLDU..ANTALYA DA DA TERÖRİST FETULAHLA GÖRÜŞTÜĞÜNÜ ONU ZİYARET ETTİĞİNİ,ONU TANOMAKTA GEÇ KALDIĞIN BELİRTEN MUSTAFA AKAYDIN VE AVANESİNİ VEKİL YAPTILAR...KİMSE DEMESİN Kİ ÖN SEÇİM OLDU DİYE BUNLARIN BİRER KANDIRMACA OLDUĞU ÇOOOK AÇIK..HER NEYSE..DEVAM EDİN KIIÇTAROĞLU DEMEYE...İNCİR AĞACO DİKİN CHP KÖKLERİNE..AMA BU MİLLET HİÇ MERAK ETMEYİN İHANETİN EN DİBİNDE YENİDEN DOĞACAKTIR KÜLLERİNDEN..

Yorumu oyla      11      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Umut Güneş; Partiden istifa yetmez
CHP Kemer İlçe Başkanı Umut Güneş, partisinden istifa eden Kemer Belediyesi ...
Selvi'den kabine kulisleri
Yeni Şafak Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, yeni kabineye ilişkin ilk ...
HDP'den Demirtaş kararı!
HDP'nin 17 Ocak 2016'da yapılacak olağan kongresinden sonra da mevcut ...
 
Özkes'ten skandal tweetler
CHP'den istifa eden eski müftü İhsan Özkes bu defa "Atatürk yaşasaydı" tweeti ile skandal yarattı.
CHP'ye ince ince
CHP'li Muharrem İnce Meclis'te açıklamalarda bulundu.
Çavuşoğlu'nun rakibi çoğaldı
AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun ...
 
Cemaat iddianamesinin CHP bölümü
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı ‘Paralel ’ iddianamesinde ...
Demirbaş'tan 6 mesaj var
CHP üyesi dünyaca ünlü organ nakli profesörü Alper Demirbaş, facebook ...
DHA'nın gözüyle Akdeniz seçim analizi
AK Parti, 7 Haziran’da iki kırmızı ili bulunan Akdeniz Bölgesi’ni, tamamen ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva