Hadise, Belçika'da bir müzik yarışmasında jüri üyesi oldu
Hadise, Belçika'da bir müzik yarışmasında jüri üyesi oldu
Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, mazbatasını aldı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, mazbatasını aldı
Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran evleniyor
Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran evleniyor
24 Haziran 2012 Pazar - 11:29

Antalyalı Galatasaraylılar gecede buluştu

GALATASARAY Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Antalya Galatasaraylılar Derneği'nin Kundu bölgesinde bulunan Rixos Lares Otel'de düzenlediği şampiyonluk kutlamasına katıldı.

Antalyalı Galatasaraylılar gecede buluştu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Ünal Aysal yaptığı konuşmada, Galatasaray'ın gücünü hiçbir organizasyondan ve hiçbir suni güçten almadığını söyledi. Aysal ayrıca UEFA'nın Fenerbahçe'ye avrupa vizesini vermesiyle ilgili "Fenerbahçe de böylece ait olduğu yere dönüyor. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Yönetim Kurulu Üyeleri, eski futbolcular Zoran Simoviç, Cevat Prekazi ile Gökhan Zan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, gerçekleştirdiği yüz nakli ile dünyada adından söz ettiren Ömer Özkan ve çok sayıda Galatasaraylı taraftar şampiyonluk gecesinde biraraya geldi. Kutlamanın açılış konuşmasını yapan Antalya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Gökmen Güzel, gönül birliklerinin yılın 12 ay süresi dileğinde bulundu. Daha sonra söz alan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray'ın gücünü artırdıkça hedeflerinin büyütmesi gerektiğini vurguladı. Galatasaray camiasının tek yumruk olmasının önemine de değinen Aysal, "Galatasaray diğer kulüpler gibi gücünü hiçbir organizasyondan ve hiçbir suni güçten almamaktadır. Galatasaray gücünü sadece kendisinden alır, sizlerden alır. Bu güç hiçbir zaman azalmaz ve her gün biraz daha büyür" dedi.

OLİMPİYATLARIN EN GÜÇLÜ ADAYI TÜRKİYE

Sarı kırmızı kulübün geçmişte kıtanın en büyük kupasını alarak kıtanın en iyisi olma başarısını gösterdiğini, ancak bu başarının süreklilik göstermediğini ifade eden Aysal, hedeflerinin bundan sonra elde edecekleri başarıları sürekli hale getirmek olduğunu belirtti. Başkan Aysal, "Şimdi hedefimiz 17 milyar avroluk Avrupa futbol pazarının en önemli oyuncularından biri olmaktır. Sadece futbolda değil, diğer branşlarda da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek ve uluslararası başarıyı kovalamak" diye konuştu.

Galatasaray taraftarlarından lisanslı ürünleri kullanarak kulübe destek olmalarını isteyen Aysal, buradan elde edilecek gelirlerin amatör branşların gelişiminde kullanılacağını bildirdi. Ünal Aysal, 2020 yılında düzenlenecek olimpiyatların en güçlü adayının Türkiye olduğunu ve bu nedenle amatör branşlarda da başarı peşinde koşulması gerektiğini belirterek, amatör branşların gelişiminde taraftarın kulübe olan katkısının rolüne dikkati çekti.

GALATASARAY BÜYÜK MARKADIR

Konuşması zaman zaman alkışlarla kesilen Ünal Aysal, başarıya giden yolun 4 ana unsuru olduğunu sözlerine ekleyerek, "Bunlar kurumsallık, mali disiplin, sportif başarı ve bunlara bağlı olarak da yükselen marka değeri. Galatasaray Türkiye'nin en büyük markasıdır. Bu sadece hamasetle söylenmiş bir kelime değildir. Gerçek budur. Bütün dünyada Türkiye denildiğinde en çok tanınan marka Galatasaray'dır" diye konuştu. Aysal, 2011 yılında ağırlığı sportif başarıya verdiklerini, 2012'de idari ve mali yapının reformunu tamamlayacaklarını, 2013 yılında ise 'tam teçhizatlı bir Avrupa kulübü' teslim edeceklerini söyledi.

BEŞİKTAŞ'I İNCİTECEK HİÇBİR ŞEY YAPMAYIZ

Konuşmasının ardından kürsüden inen Başkan Ünal Aysal'ı bu kez gazeteciler soru bombardımanına tuttu. Aysal, transferle ilgili son durumun sorulması üzerine, transfer sürecinin 25 Haziran'da tamamlanacağına işaret ederek, 25 Haziran tarihini bir odak olarak koyduklarını ve 25-30 Haziran tarihleri arasında gerekli açıklamaları yapacaklarını belirtti. Bir oyuncunun transferinin Temmuz ayına sarkabileceğini kaydeden Aysal, 'Nokta atış transferlerin' bu tarihlerde teknik heyetle birlikte taraftara sunulacağını ifade etti.

Aysal, bir gazetecinin, İstanbul'daki stat sorunu ve Beşiktaş'ın gelecek sezon karşılaşmalarını Türk Telekom Arena'da oynamak istediğinin hatırlatması üzerine, konuşmasını şöyle sürdürdü, "Beşiktaş dost bir kulüp. Çok eski bir dostluğumuz var. Birbirimizi üzecek, yoracak, incitecek hiçbir şey yapmayız. Galatasaray'ın şu anda Arena'dan kaynaklanan bir sürü sorunu ve eksiklikler var. Bunların tamamlanması ve Galatasaray'ın kurmuş olduğu düzenin de zarar görmemesi için Beşiktaş'ın bu konuda fazla ısrarlı olmayacağını tahmin ediyorum. Bu tip ısrarlar devam ederse bizim görevimiz yönetim olarak bunu genel kurulu sunmak."

Aysal, şahsi oyunun ne yönde olacağı sorusuna ise, "Çok zor, yani böyle bir şeyin olacağı. Denedik, hep beraber formüller aradık, ama ne kadar çalışırsak çalışalım bir çözüm bulamadık" dedi.

FENERBAHÇE AİT OLDUĞU YERE DÖNÜYOR

Gazetecilerin, 'UEFA'nın kararıyla Fenerbahçe artık Şampiyonlar Ligi'ne katılabilecek, bununla ilgili bir yorumunuz olacak mı?' sorusu üzerine Başkan Ünal Aysal, bunun UEFA'nın kararı olduğunu ve kendilerinin bugüne kadar hiçbir kulüple ilgili hiçbir fikir beyan etmediklerini belirtti. Aysal, kendileri için önemli olanın Galatasaray'ın zarar görmeyeceği bir çözüm bulunması olduğunu ifade ederek, "Herhalde böyle bir çözüm bulundu ki, Fenerbahçe de böylece ait olduğu yere dönüyor. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Aysal, Kayserisporlu oyuncu Amrabat'ın transferiyle ilgili bir gelişme olup olmadığı sorusuna da "Amrabat olayı Galatasaray için kapanmıştır arkadaşlar" cevabını verdi. Ünal Aysal, Ergin Ataman'ın basketbol takımı baş antrenörlüğü görevine getirilmesiyle ilgili bir soruya ise "Başarılı bir antrenör. Bizim kadrolarımıza katıldığı için mutluyum. İnşallah Beşiktaş'taki başarılarını bizde de sürdürür" yanıtını verdi.

Rixos Lares Park Oteli'ndeki kutlamalara şampiyonluk kupası da getirildi. Taraftarlar kupaya yoğun ilgi gösterirken, gece çalınan marşlar ve Burcu Güneş konseriyle gece geç saatlerine kadar devam etti.

Süleyman EKİN/ ANTALYA, (DHA) -

 
Kum heykeller görücüye çıktı
 
Hayko Cepkin konseri yarıda kesildi vali protesto edildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
UEFA Fenerbahçe ile ilgili kararını verdi
UEFA, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılabileceğini dair yazıyı ...
Hakan Arıkan Antalyaspor'da
MEDİCAL Park Antalyaspor, Beşiktaş'ın eski kalecisi 29 yaşındaki Hakan ...
Antalyaspor 2 yıl üniversitede oynayacak
Medicalparkspor Antalyaspor'un 2012-2013 ve 2013-2014 sezonundaki maçlarını ...
 
Antalyaspor 2 yıl üniversitede oynayacak
MEDİCALPARK Antalyaspor'un 2012-2013 ve 2013-2014 sezonundaki maçlarını ...
Kadınlar Ligi’nde şampiyon Ataşehir
Türkiye Kadınlar 1'inci Lig Play-Off final müsabakasında Karadeniz Ereğlispor'u ...
Kadınlar ligi’nde Trabzon İdmanocağı 3. oldu
Türkiye Kadınlar 1'inci Ligi'nin play off mücadelesinde İzmit Belediyespor'u ...
 
Türkiye-Fransa:23-26
SALON: Süleyman Evcilmen HAKEMLER: Schaller Lars (xx), Wutzler Sebastian (xx) (Almanya)
Antalyaspor Senegalli golcü Diarra’yı aldı
Medical Park Antalyaspor, Sırbistan'ın Partizan takımının 'Kara Yılan' ...
‘Potanın perileri’ Antalya’da
FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri'ne hazırlanan A Milli Kadın Basketbol ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yakınlaşma olur mu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva