Hadise, Belçika'da bir müzik yarışmasında jüri üyesi oldu
Hadise, Belçika'da bir müzik yarışmasında jüri üyesi oldu
Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, mazbatasını aldı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, mazbatasını aldı
Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran evleniyor
Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran evleniyor
19 Eylül 2022 Pazartesi - 17:39

Antalyalı başkan yardımcısına sıkılanlar yasak aşk kurşunu mu?

ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde belediye başkan yardımcısı Hasan Aydın'ı tabancayla vuran berber R .T’nin (41) ifadesi ortaya çıktı. T'nin polisteki ifadesinde evli olan sevgilisi D.A. (35) ile ilişkisi olduğunu öğrendiği için başkan yardımcısı Aydın'ı vurduğunu söylediği öğrenildi. 

Antalyalı başkan yardımcısına sıkılanlar yasak aşk kurşunu mu?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 15 Eylül günü saat 17.00 sıralarında Elmalı ilçe merkezindeki Turan ve İsmail Balaban Caddesi'nde meydana geldi. Bölgede esnaf ziyareti yapan Elmalı Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP'li Belediye Meclis Üyesi Hasan Aydın, motosikletle yanına yaklaşan kasklı ve siyah montlu kişinin silahlı saldırısına uğradı. Hasan Aydın'a tabancayla 5 el ateş eden saldırgan olay yerinden hızla uzaklaştı. Hasan Aydın kanlar içinde yere yığılırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesini yaptığı Hasan Aydın, Elmalı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kolundan ve boynundan yaralanan Aydın'ın tedavisine Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde devam ediliyor.
 


 

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Belediye başkan yardımcılığının yanı sıra tarihi Kırkpınar ve Elmalı yağlı güreşlerinin başpehlivanlarından İsmail Balaban'ın da güreş antrenörü olan Hasan Aydın'ı silahla vuran kişinin görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, şüphelinin ilçede berberlik yapan R.T olduğunu belirledi. Ekipler, T’yi gözaltına aldı. Elmalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R, T çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine konuldu.

ANTALYA'NIN ELMALI ILCESINDE BELEDIYE BASKAN YARDIMCISI HASAN AYDIN'IN ILCEDE BERBERLIK YAPAN RECEP TEKE (41) TARAFINDAN TABANCAYLA VURULMASININ ALTINDAN, 'YASAK ASK' CIKTI. EVLI VE IKI COCUK ANNESI D.A. (FOTODAKI) ILE ILISKI YASAYAN TEKE, IFADESINDE, DAHA ONCE BELEDIYEDE CALISAN SEVGILISINI TACIZ ETTIGI IDDIASIYLA BASKAN YARDIMCISI AYDIN'A ATES ETTIGINI SOYLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

SEVGİLİYLE İLİŞKİ İDDİASI

R. T ifadesinde daha önce belediyede temizlik işçisi kadrosundan ofis elemanı olarak çalışan ve bir süre önce Milli Emlak Müdürlüğü'ne geçen evli ve iki çocuk annesi D.A. ile 4 yıldır ilişki yaşadığını ileri sürdü. T, saldırıyı da Hasan Aydın'ın D.A. ile ilişki yaşadığı için yaptığını iddia etti.

Polisteki ifadesinde evli D.A ile 2018 yılında tanıştığını söyleyen T, "Benim berber dükkanım var. D.A. ise yan taraftaki eczanede çalışmaya başlamıştı. Tanıştığımızda ben de o da evliydi. Tanıştıktan kısa süre sonra gönül ilişkimiz ve cinsel birlikteliğimiz başladı. Bu ilişki o tarihten bugüne kadar devam etti. Çalıştığı eczaneden ayrılan D.A., 2019 seçimlerinden sonra Elmalı Belediyesi'ne sekreter olarak işe girdi. İlişkimiz belediyede çalıştığı sırada da devam etti. Bana sürekli yerinin değiştirildiğini, bunu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Aydın'ın yaptığını, Aydın'ın kendisini sıkıştırdığını, fiziksel tacizde bulunduğunu söyledi. Bana 'beni koruyup kollamıyorsun' diye sitem etti. Ben de 'bakarız' diye geçiştirdim. Başkan yardımcısı Aydın ile D.A.'nın bir yıldır ilişkisi olduğunu çevremden duydum. D.A.'nın benim ile ve onun ile birlikteliği varmış" diye konuştu.

ANTALYA'NIN ELMALI ILCESINDE BELEDIYE BASKAN YARDIMCISI HASAN AYDIN'IN ILCEDE BERBERLIK YAPAN RECEP TEKE (41) TARAFINDAN TABANCAYLA VURULMASININ ALTINDAN, 'YASAK ASK' CIKTI. EVLI VE IKI COCUK ANNESI D.A. (FOTODAKI) ILE ILISKI YASAYAN TEKE, IFADESINDE, DAHA ONCE BELEDIYEDE CALISAN SEVGILISINI TACIZ ETTIGI IDDIASIYLA BASKAN YARDIMCISI AYDIN'A ATES ETTIGINI SOYLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ÖNCESİNDE ESRAR İÇMİŞ

Saldırı öncesi esrar içtiğini belirten R .T, "Caddede Hasan Aydın'ı gördüm. Eve gidip ruhsatsız 7.65 mm tabancayı aldım. AVM önünde çay içen Hasan Aydın'ın yanına yaklaşarak korkutmak amaçlı 4-5 el ateş ettim. Daha sonra tabancayı bir dereye attım. Öldürme kastım yoktu. Hasan Aydın'ı görünce D.A.'nın anlattıkları aklıma geldi ve sinirlendim. Bu saldırıyı da sinirle gerçekleştirdim" dedi.

R, T'nin ifadesinden sonra polis merkezine çağrılarak ifadesine başvurulan D.A'nın ise T ile ilişkisini doğruladığı ancak Hasan Aydın ile ilişki iddialarını reddettiği öğrenildi.

YAŞADIKLARINI TEK TEK ANLATTI!

Şüpheli R.T'nin poliste ve çıkarıldığı nöbetçi mahkemede verdiği ifadelere ulaşıldı. R.T ilk ifadesinde, daha önce Elmalı Belediyesi'nde çalışan D.A ismindeki evli bir kadınla yaşadığı aşk hikâyesinden söz etti ve şu iddialarda bulundu:

“D.A. isimli şahsı yaklaşık 2018 yılından itibaren tanırım. Kendisi evli ve iki çocuğu bulunmaktadır. Benim D.A. ile gönül ilişkim bulunmaktadır. D.A benim eski iş yerimin yan tarafında bulunan eczanede çalışıyordu ve burada tanıştık. D.A. ile tanıştığımızda ben ve o da evliydi. Tanıştıktan sonra kısa bir süre sonra kendisi ile gönül ilişkimiz ve başladı. Bu ilişki o tarihten bugünümüze kadar da devam etti. D.A ile olan bu ilişkimi eşimin öğrenmesiyle 2000 yılında ocak ayında eşimle ile resmi olarak boşandık. Sekiz ay kadar eşim ile ayrı kaldık. Bu süre zarfında benim D.A ile birlikteliğim devam etti. Daha sonra eşime D.A. ile ayrıldığımı anlatıp ikna ederek eşim ile tekrardan resmi nikâh yaparak evlendik. D.A çalışmış olduğu eczaneden ayrıldıktan sonra 2019 yılı içerisinde yapılan seçimlerde Elmalı Belediyesi'ne sekreter olarak işe girdi ve burada çalışmaya başladı. Ben D.A ile belediyeye ile girdikten sonra da görüşmeye devam ettim. B.A belediye de çalıştığı zamanlarda sürekli yerinin değiştiğini, bu yer değişikliğinin sebebinin belediye başkanı Hasan Aydın tarafından yapıldığını anlattı.

"UYUŞTURUCU MADDENİN ETKİSİYLE VURDUM!"

R.T. ise Aydın'ı niye vurduğunu şu cümlelerle anlattı:

“Olay günü saat 16.00 sıralarında işyerimde uyuşturucu madde sarılı sigarayı içtim ve bir arkadaşıma eve bırakmasını söyledim. Uyuşturucu maddenin etkisi ile evde istirahat için eve giderken Hasan Aydın'ı olay yerinde çay içerken gördüm. Eve gittiğimde D.A.'nın Hasan Aydın ile ilgili bana anlattıkları aklıma geldi. Evde bulunan tabancayı alarak montu giyip kaskı taktım. Evin yanındaki boşlukta kime ait olduğunu bilmediğim plakasız motosiklete binip olay yeri istikametine gittim. Motosikleti 10 metre uzağa çalışır halde park edip orada halen oturduğunu gördüğüm Hasan Aydın'a doğru korkutmak amacıyla 4-5 el ateş ettim. Yanındaki Y.K. isimle şahsa hiç ateş etmedim. Sonrasında olay yerinden aynı motosikletle kaçarak Eşek Yalağı Mevkisine giderek içinde 2 mermi bulunan silahı dere yatağına, kıyafetleri ve motosikleti de biraz uzaktaki Mera Mevkisi'ne atarak Pirhasanlar Köyü'ne yaya olarak gittim. Yolda itfaiyede çalışan H.B. isimli arkadaş ile karşılaştığımda o 'Hasan Aydın vurularak yaralanmış' dedi. Ben de Hasan Aydın'ı yaraladığımı ondan öğrendim. Daha sonra polis beni aradı. Bende bir arkadaşın beni polis merkezine bırakması ile gelip teslim oldum. Hasan Aydın ile önceden bir kavgam ve tartışmam yoktur. D.A.'nın bana anlattıkları aklıma geldi ve ile bir anlık sinirden olayı gerçekleştirdim. Olaydan D.A. ve hiç kimsenin haberi yoktur."

İLİŞKİ İDDİASINI İNKÂR ETTİ

D.A.'nın alınan ifadesinde ise F.T. ile ilişkisini doğruladığı ama F.T.'nin iddia ettiği gibi Hasan Aydın ile ilişkisi olduğu yönündeki beyanları kabul etmediği ve inkâr ettiği ileri sürüldü. Hasan Aydın'ın ise ilk ifadesinde vurulma olayıyla ilgili olarak işin içinde çete olduğunu ifade ettiği iddialar arasında yerini aldı.

Hasan ALAYBEYOĞLU/ANTALYA, (DHA)-

 

 

Etiketler:
 
Bankadan çektiği emekli maaşını sayarken gasp edildi
 
2022-YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 20 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mustafa 20 Eylül 2022 Salı 22:42

Elmalı 670 yıldır yapılan yağlı güreşlerinde bu kadariyi tanıtımı yapılmamıştır.İki yıl ara ile başkan yardımcıları sıra mudurlerde..

Yorumu oyla      0      0  
toprak 20 Eylül 2022 Salı 10:49

Bu Elmalı seçmende çok mu aramış,bunları bulmak için.Rahmetli Kemal Sunal'ın filmi vardı,uçkur davası,bu iki yıldır olanlara bakınca bu film onu geçer.İddialara bakarsanız, ne ararsanız var, kaçak göçek et kesmeler,kıskançlık,aldatmalar,kısacası uçkursuzluk tavan yapmış,'Yeşilçam'senaristleri bu hikayeye bir el atsalar vallahi de billahi de film çok iş yapar.Hatta Antalya Film Festivalinde 1.nci olur.Ödülünüde Muhittin Böcek,Mehmet Başaran ve Nuri Cengiz verdimi,salon alkıştan inler,hatta ne inleme bütün ülkeye yayılır.hatta yetmez uluslararası yarışmalara katılır.CANNES'de de ödül alır ödül.O ödüllerden birer tanede onur ödülü verilir,Böcek'e,Cengiz'e ve Başaran'a.Çünkü bu hale gelmesinde onlarında büyük katkıları unutulmamalıdır.

Yorumu oyla      0      0  
akdeniz 20 Eylül 2022 Salı 10:38

Bu Elmalı'da 2 yıldır Belediyedeki aşk skandalları iddiası ile ülke genelinde meşhur oldular.Bravo Belediye Başkanına ve Yardımcısına,her ikisi de ilçeyi tüm Türkiye'ye tanıttılar.Milyonları verseler bu tanıtma işini yapamazlardı,o nedenle Elmalı halkı hem Halil Öztürk'e,hem de Hasan Aydın'a teşekkür etmeliler,hatta yetmez gelecek seçimde her ikisini de yine aday yaparak büyük bir oy çoğunluğuyla seçmeliler.Belki başka skandallarla ilçeyi daha da iyi tanıtırlar.Peki bu uçkur meseleleri ne olacak derseniz,zaten görünen oki partileri de benimsemiş olacaklar ki bunların arkalarında duruyorlar.Hasan Aydın deseniz,Muhittin Böcek ne diyor evladım,demek ki arkaları sağlam,parti İl Başkanları kulaklarının üzerine yatsa da sağduyulu halk bunun hesabını Elmalı'da sorar gibi,diyeceksiniz ki onlardan önce parti Genel Merkezleri sorar der gibisiniz, ama ilde ki tuzlar kokunca her şey olağan gözüküyor.Ne diyelim tencere kapak misali ikisi de birbirine uymuşlar.Zaten kimsenin kabahatı yok,gözün kör olsun 7,65.

Yorumu oyla      0      0  
taş 20 Eylül 2022 Salı 08:13

Ne demiştik kimse kimseye durup dururken herhalde 5 el ateş etmez.Saldırganın kendine göre bir gerekçesi olacak ki bu davranışı yapsın.Tabi ki hiç bir nedenle bir insanı darp etmek veya yaralamak gerekmiyor,ancak gelelim bu Elmalı Belediyesine,bu kadar tesadüf olur mu,iki yıl önce Belediye Başkanı hakkında yine bir şahıs çıktı ve eşiyle ilişkisi olduğunu iddia etti,şimdi de Belediye Başkan yardımcısı bir müddet Belediyede çalışan bir bayanla ilişkiye girdi diye kadının başka bir sevgilisi olan saldırgan tarafından vuruluyor.Kadın evli,saldırgan evli,Belediye başkan yardımcısı evli,şimdi iddialara bakınca bütün bunlar doğru ise insanlık ölmüş,ekonomik zorluklar ortada, insanlar belediyelere işçi olarak girmeye çalışıyor,sen kalk şahsi olarak bir kadından faydalanmaya kalk,ahlak çökmüş o zaman.İşin tuhafı bu ilçede konuşulurken,İYİ Parti ve CHP ilçe Başkanları ne yapıyorlar.Yine güreş meydanlarında Muhittin Böcek'in has evladı diye anos yapılan ve olay sonrasında da,daha olay sıcak iken Başkan yardımcısı Hasan AYDIN'a destek mesajları yayınlayan Parti İl Başkanlarına ne demeli,ya tuz kokmuş,çürümüşlük hat safhada.Bir ilçede ilçe Başkanı alkolik ve çalışanından içki servisi istesin,öbür İlçe Başkanı yönetimindeki kadınla ilişki içerisinde olsun,bunu da ilçede siyasetle uğraşan herkes bilsin,hatta İl Başkanlıklarına ve Genel Merkeze kadar intikal etsin ama herkes kulağının üstüne yatsın.Söylenecek söz bulunamıyor,bakalım olay tam açığa çıkana kadar partiler disiplin mekanizmasını çalışdıracaklar mı,yoksa aynı tas aynı hamam kulaklarının üstüne yatacaklar mı, İl Başkanları olan Mehmet Başaran ve Nuri Cengiz en büyük görev sizlere düşüyor,vatandaşın yanında mı olacaksınız,yoksa uçkursuzların mı göreçeğiz...

Yorumu oyla      0      0  
Atatürkçü 20 Eylül 2022 Salı 00:29

Bu chp nasıl parti oldu böyle ya? Aşk çıkmazı gibi.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kepez Belediyesi, yeni yetenekler arıyor
Kepez Belediyesi’nin Antalya Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası başvuruları ...
Büyük turnuvada ödüller sahibini buldu
KONYAALTI Belediyesi'nin bu yıl 2'ncisini düzenlediği Uluslararası Satranç ...
Antalya'da orman yangını; 3 saatte söndürüldü
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda ...
 
Mavi Kelebekler'den rahat galibiyet
HENTBOL Kadınlar Süper Ligi'nin ikinci haftasında Yalıkavakspor'a konuk ...
Miniklerden 'çevreyi kirletmeyin' mesajı
DÜNYA Çevre Temizlik Günü dolayısıyla Manavgat'ta anaokulu ve ilkokul ...
Voleybolun ustaları geleceğin sultanlarını yetiştiriyor
Voleybol yurt içi ve yurt dışında birçok kulübün hem formasını giyerek ...
 
Kumluca'da Gaziler Günü kutlandı
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü kutlamaları çerçevesinde ...
Gaziler Günü Demre'de törenle kutlandı
GAZİ Mustafa Kemal Atatürk'e 19 Eylül 1921 tarihinde TBMM tarafından Mareşallik ...
Kemer'de kıyı temizliği
TÜRKİYE'nin en önemli turizm merkezlerinden olan Kemer'de kıyı temizliği ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yakınlaşma olur mu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva