Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
8 Ekim 2020 Perşembe - 19:35

Antalyalı doktor Lara'da iki köpeğin saldırısına uğradı

Antalya’da özel bir tıp merkezinde göz doktoru olarak görev yapan 71 yaşındaki İzzet Kayserli, Lara’da iki köpeğin saldırısına uğradığını belirterek CİMER’e şikayetçi oldu.

Antalyalı doktor Lara da iki köpeğin saldırısına uğradı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Çarşamba günü iş çıkışı, çalıştığı tıp merkezine çok yakın olan evine doğru yürürken parktan geçtiği sırada, The Marmara Otel istikametinden siyah bir köpeğin koşarak kendisine doğru geldiğini söyleyen Opr. Dr. Kayserli olayı Gün Haber'e şöyle anlattı:

“Köpeğin aniden saldırısına uğradım. Bu saldırı tüm sinir sistemimi bozdu. Kısa bir süre içinde ikinci bir köpek de bana saldırmaya başladı. Uzaklardan bu olayı seyreden otelin güvenlik elemanının bu olaya oldukça duyarsız kaldığını fark etmem biraz geç oldu. Olayın hemen sonunda, bana ilk saldırıyı yapan siyah renkli köpeğin otel görevlilerince beslenip sahiplenmiş olduğunu öğrendim. Diğer köpek ise, Antalya ‘ da başı boş gezen ve Antalya Belediyesi tarafından izlenmesi gereken köpeklerdenmiş.

Ben 71 yaşında, kalp hastası olan bir tıp doktoruyum. İki adet koroner stent ve birde kalp pili taşıyorum. Bu gün yaşadığım bu köpek saldırısı bende ciddi bir travma yarattı. Gerçi herhangi bir temas olmadı ama ramak kaldı. Korkusu da bana yetti”

Bu olayın sorumluları olarak otel yönetici ve güvenlik elemanlarını suçlayan Opr. Dr. Kayserli, ihmali olanlar hakkında soruşturma açılmasını istedi. Kayserli, olayı Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) de bildirdiğini ve şikayetçi olduğunu söyledi.

GÜN HABER'İN NOTU: Manşetteki köpek fotoğrafı temsilidir. Kendisi de bir hayvansever olan İzzet Kayserli'nin apartman komşusunun köpeği Can ile olan bu fotoğrafı olaydan önce çekilmiştir....

 
Kayıp genç kız bulundu
 
Koronavirüsten bugün 58 kişiyi kaybettik
YORUMLAR
Toplam 44 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 5 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Rengin 13 Ekim 2020 Salı 20:21

Ben bu haberin doğruluğuna hic inanmıyorum!!!Birincisi ısırmadığı halde köpeği neden barınağa aldılar!?Iki o bölgede yaşayan bütün köpekler insana alışık ve zararsız...Hic kimseye zararı olmayan hayvanlar nedense sadece bu dr adama saldırıyor acaba??Gerçek hayvansever bunu yapmaz kimseyi kandırmaya çalışmasın boşuna.....

Yorumu oyla      1      1  
Zeytin 13 Ekim 2020 Salı 15:41

Zeytin köpeğin vebali bu haberi yapanı bulsun.. Nedir bu hayvanlardan alıp veremediğiniz?!! Kapatmışlar barınağa!! Doktor olmayı ayrıcalık sanan pek muhterem bey de kına yaksın kalbinin stentlerine!! Olmayan bir olay bu kadar abartılır!!

Yorumu oyla      1      1  
Misafir 12 Ekim 2020 Pazartesi 19:27

Olayın doğruluğuna ilişkin şüphelerimiz var. Doğru olduğunu düşünsek yani iki köpeğin doktorun yönüne doğru koştuğunu düşünsek bile muhtemelen kendisi ile ilgisi yoktu.Oyun oynuyorlardı ya da tanıdıkları bir insana koşuyorlardı ya da en olumsuz olasılık olarak bölgelerine giren başka bir köpeği uyarmak istediler. Düşünceme göre, haberde belirtildiği gibi kendisi de bir hayvansever olsa idi bütün buolasılıkları değerlendirir ve ona göre davranırdı.

Yorumu oyla      1      1  
Burcu Karcı 12 Ekim 2020 Pazartesi 12:43

Temas olmadığına göre hakaret etti herhalde köpek! Gerçekten hayvanlara olan acımasızlığınızdan nefret ediyorum bu dünya sadace sizr ait değil birlikte yaşamak zorundasınız siz hayvanlardan üstün değilsiniz daha değerli değilsiniz bunun farkına varın artık

Yorumu oyla      1      1  
Gülhan 12 Ekim 2020 Pazartesi 11:36

Nedense yorumlar sonrası ekleme yağıyorsunuz, çok sevgi dolu bir fotoğraf olmuş komşu köpeğiyle, komiksiniz. Dr by in hayvanlarla olan iletişimi bu kadar zaten yapılan haberden de anlamıştık buda belgesi olmuş

Yorumu oyla      1      1  
Ayfer 12 Ekim 2020 Pazartesi 00:27

Temas olmadan saldırma nedır yahu tokat atmadan şiddet göstermek gıbı mi komedi.. benım anladığım ben bu canları burada ıstemıyorum dıyor ve böyle bır düzmece haber yaptırıyor yazık yaşından utan... O temsili resmı ise kınıyorum böyle bir temsili resım olamaz algıda seçicilik ??

Yorumu oyla      1      1  
Handan 11 Ekim 2020 Pazar 21:53

Attığınız taş mı, tekmemiydi? Sokakta ki hayvanların çoğu, ibsanlardan korkar. Hayvanları sevmiyorsanız, onlara da bu tür kışkırtıcı haberlerle hayatlarını daha fazla zorlaştırmayın. Yaşayın ve yaşatın, daha mutlu olursunuz. Sevmiyorsanız, onları yarataba şikayet ediniz

Yorumu oyla      1      1  
Gülsüm Fırat 11 Ekim 2020 Pazar 21:50

İyice azdılar haybanlara saldırıyorlar. 3 yaşındaki çocuğa tecavüz edenlere susarsınız. İnşallah koronaya yakalnırsınız

Yorumu oyla      1      1  
Gülgün Tuna 11 Ekim 2020 Pazar 00:31

Kullandığınız temsili köpek fotoğrafı olayı temsil etmiyor. Isırma yok, hattâ temas bile olmamış. Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Isırma olmadığına göre köpeğin barınağa kapatılması kanuna aykırıdır. Gerekli ihbarı yapacağız.

Yorumu oyla      1      1  
Güler 10 Ekim 2020 Cumartesi 23:32

Burda bahsi geçen köpeklerden biri bizim ilk 2 ameliyatını 6-7 kişi toplayıp yaptırdığımız ve otelin iyi niyetiyle sahiplendiği köpek Fındık. Diğeri ise belli saatlerde the marmara otelin bahçesine gelip beslenen ve bizim köpeklerimizle oynayan köpek Zeytin ve zeytin şuan bu adam yüzünden barınakta. Güya rehabilite edildcekmiş... bir kafeste... bakın bu hayvanları 2 yıldır her gün beslemeye gidiyoruz neden bu kadar yıldır bir sorun olmadı da suan canavar gibi gösteriliyorlar. Suan bu haber yüzünden otelde oradaki diğer canlar da çok büyük sıkıntıya girdi. Ağzı dili olmayan iyilikten sevgiden başka bir şeyden anlamayan canlılara suç atıp eziyet etmek kolay tabi... Zeytini barınak hiç bir şekilde göstermiyor ve bize geri vermiyorlar. Bunun için gereken herseyi yapacağız.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Serik'te OSB toplantısı yapıldı
ANTALYA'nın Serik ilçesinde kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi ...
Yoldaki rögar kapağı çalındı
ANTALYA'da hırsızlar, gece geç saatlerde yolda bulunan rögar kapağını çaldı.
Çöpte pompalı tüfek bulundu
ANTALYA'da belediye temizlik ekipleri tarafından çöp konteyneri içerisinde ...
 
Mühendis arkadaşını öldüren iş insanı için müebbbet istendi
ANTALYA'da, makine mühendisi arkadaşı Uğur Aydos'u (33) başından tabancayla ...
Akdeniz fokunun, çöp poşetini savurma anı kamerada
ANTALYA'da bir Akdeniz fokunun denizdeki çöp torbasını ağzına alıp, savurması, ...
Teğmene FETÖ üyeliğinden 6 yıl 3 ay hapis
ANTALYA'da FETÖ/PDY üyeliği suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Teğmen H.K., ...
 
Serik'te ekmek 2 lira oldu
ANTALYA'nın Serik ilçesinde 240 olan ekmeğin gramı 260'a çıkarılırken, ...
Çocuklardan sanat çalışması
ANTALYA'da 'Disleksi Farkındalık Haftası' kapsamında öğrenme güçlüğü çeken ...
Yeni müdüre ziyaret
TÜRKİYE Halk Oyunları Federasyonu temsilcileri, Antalya İl Milli Eğitim ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva