'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
15 Nisan 2012 Pazar - 19:16

Antalyalı okuyucu trafikten şikayetçi

Adnan Berber adındaki Gün Haber okuyucusu, trafikten yakınmış. Başından geçenleri anlatan okuyucumuzun serzenişini yetkililere yorumsuz iletiyoruz.

Antalyalı okuyucu trafikten şikayetçi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

“Merhaba! Bizlere vermiş olduğunuz bu güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınız devamını diliyorum. Sizlerden bir Antalyalı olarak binlerce Antalyalı’nın da bir isteğini sizlere iletip gündem oluşturmanızı ve çözüm bulunması yönünde sizlerden yardım bekliyoruz.
 
Maalesef Dünya şehri olan, her yıl milyonlarca turistin gelip ziyaret ettiği güzelim Antalya şehrinde bir trafik terörü bulunmaktadır. Maalesef bugün bu soruna tüm yetkililerimiz kayıtsız kalmışlar, halen de kalmaya devam etmektedirler. Kendilerine sorsanız mutlak çalıştıklarını, yaptıkları çalışmaları anlata anlata bitiremeyeceklerdir. Sokağa bir çıksanız, kırmızı ışıkta geçenlerin haddi hesabı yok. Hız sınırına uyan aynı şeklide yok. Trafikte Hindistan’ı aratmayacak park düzensizliği, esnafın kaldırımları işgal etmeleri, kurulan mobese kameralarının yüzde doksanının çalışmadığı bilakis emniyet görevlileri tarafından dile getirilmektedir.
 
Eşimin ehliyeti var ama, yollardaki kuralsızlıkları görünce maalesef araba sürmeye korkar hale gelmiştir. Bugün Hürriyet Gazetesi’nde Osmaniye ilinde (MOBESE) Projesi kapsamında ildeki 46 noktaya, 47’si hareketli, 10 tanesi sabit kamera, 2 noktaya 8 Plaka Tanıma Sistemi ve Hız İhlal Tespit Sistemi olmak üzere toplam 65 adet kamera kurulduğunu okudum.
 
Acaba bizim Antalyamızda yaşayan insanların Osmaniye ilinde yaşayan insanlar kadar değeri yok mu?.. Antalya'nın bütçesi bu kadar dar mı acaba?.. Trafik sorununa çözüm bulması gerekenler maalesef eskort eşliğinde yollara çıktıklarından trafik yağ gibi akıyor gözüküyor onlara herhalde. Sizlerden ricamız her ışıklı kavşağa, hatta mahalle aralarındaki işlek ana yollara kırmızı ışık ihlali ve hız ihlallerini tespit eden kamera ve radar sistemlerinin kurulması için ilgili ve yetkili kişilere bu konuları hatırlatıcı haberler yapmanızı istiyoruz.
 
Bu sistemler sayesinde hem polis vatandaşla yüz göz olmayacak, hem de işlemiş olduğu trafik ihlal suçuna itiraz edemeyecek. Bir iki ceza yedikten sonra bakın insanlar nasıl kurallara uyuyorlar. Kurullar zorla değil disiplinli bir takip sistemi ile insanlara kabul ettirilebilir. Şimdiden sizlere yardımlarınız için teşekkür ediyor, sitenizi zevkle takip ettiğimizi söylemek istiyorum. SELAMLAR…”

 
CHP Ankara İl Kongresi'nde yumruklar konuştu
 
Çevik Bir tutuklandı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ömer Meral 17 Nisan 2012 Salı 13:54

daha yenidir geçtiğimiz hafta metin kasapoğlu caddesinde kırmızı ışığa yakalanmamak için hız yapan bir genç kız 3 kişinin ölümüne sebep oldu. ara caddelerde zaten trafik ışıklarında duran yok. kaldırımda yürümek bile artık yolda yürümekle aynı riskte dedeman taraflarında.bir profesör doktor kaldırımda yürüyerek muayenehanesine giderken araç altında kalıp bacaklarını kaybetmedimi? ne yapıldı sonra...2 tane beyaz çizgi çekilip geçildi. Yetkili bulmaya kalksanız her belediye birbirine atar konuyu.

Yorumu oyla      7      3  
Uğur BULUT 16 Nisan 2012 Pazartesi 10:04

Öncelike herkese güzel bir hafta diliyorum. Adnan Bey'e yürekten katılıyorum. Maalesef Antalya da trafik terörü hat safhada. Geçen haftalarda web sayfanızda Antalya da yaşanan kazaları izlemiştik. O kazalarda insanların gerçekten normal olmayan kazalara karıştığını rahat ve net bir şekilde görmüştük. Sokakta rasgele herhangi bir bireye sorduğunuz zaman, mutlak bir yakınını kazada kaybetmenin veya trafik kazası geçirmiş hikayesi bulunmaktadır. Size yazmış olduğum ikinci uyarı yazısı bu. Daha öncede kısa ve öz yazmıştım bu defada kısa ve öz yazağım. Terra City, Laura arası haftada kaç kaza oluyor biliyor musunuz? Haftada en az 4 kaza, evet abartmıyorum dört kaza. Metin Kasapoğlu Caddesi maalesef trafik kasapları tarafından işgal altında. Buraya mutlaka sabit radar, Bozkan Petrol kavşağına da kırmızı ışık ihlali için kameralar konulmalı. O zaman bakın kazalar oluyor mu? Ama maalesef yetkililer hala bir şey yapmıyor? Garip ama gerçek! Tüm Antalya'ya kazasız günler dierim.

Yorumu oyla      9      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dünyanın ilk çocuk zirvesi Antalya'da
AKDENİZ Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Hands-on Science Network işbirliğiyle ...
Antalya'da 2 ton biber daha imha edildi
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ekipleri, Antalya'nın Kepez İlçesi'nde ...
Kenevir serasına baskın
Antalya'da, uzun süredir izledikleri kenevir serasına baskın düzenleyen ...
 
Alanya'da 72 kilo eroin ele geçirildi
İran'dan Antalya'nın Alanya İlçesi'ne geldiği belirlenen bir kamyonda ...
Karısını döverken sevgilisine izletti
Antalya'da emekli güvenlik görevlisi 50 yaşındaki Aliseydi Aşan, kasiyerlik ...
Antalya'da düğün yolunda kaza; 3 ölü
ANTALYA'dan Burdur'daki bir akrabalarının düğününe giden aileyi taşıyan ...
 
Burhanettin Onat 15 gün çileli
Büyükşehir Belediyesi, Burhanettin Onat Caddesi’nin asfaltını yenileyecek. ...
Meslek edindirme kursu gibi cezaevi
Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza ve İnfaz Kurumu, 16 iş kolunda üretim ...
Otel servisi midibüsü devrildi:9 yaralı
Antalya'da 4 yıldızlı bir otele ait personel servisi yapan midibüs, yağış ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva