Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
30 Ekim 2021 Cumartesi - 19:58

Antalyalı plakalı araca operasyon; 3 polis yaralı

ADANA'da, 20 Mart 2019'da uyuşturucu taşıyanlara yönelik düzenlenen operasyonda şüphelileri yakalayarak, dönemin Adana Valisi tarafından ödüllendirilen iki polisten biri olan polis memuru Cumhur A., 24 kilo 600 gram eroinle yakalandı.

Antalyalı plakalı araca operasyon; 3 polis yaralı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kaçmak isterken 3 meslektaşını yaralayan Cumhur A. ile beraberindeki eşi Nurcan A., 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışma sonucu, dün akşam Ereğli yolundan Adana'nın merkez Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Cumhur A. yönetimindeki 07 MSP 74 plakalı otomobil durduruldu. Kimlik kontrolü sırasında polis memuru Cumhur A., uygulama noktasından polis memuru Yasin Noyan'a çarparak kaçtı. Polislerin takip ettiği Cumhur A., Ereğli- Adana karayolunda bir başka araca çarptı. Hasarlı kazanın ardından Cumhur A. ile beraberindeki eşi Nurcan A., gözaltına alınmak istendi. Ancak Cumhur A., görevli polislere direnince arbede yaşandı. Cumhur A., güçlükle etkisiz hale getirilirken arbede sırasında polis Süleyman Şimşek'in sağ el parmağı kırıldı, polis memuru Ömer Canlı ise beline aldığı darbe sonucu yaralandı. Şüphelinin otomobilinde yapılan aramada ise 48 parça halinde 24 kilo 600 gram eroin ve 2 tabanca ele geçirildi. Yaralanan 3 polis memuru ise götürüldüğü hastanelerde tedaviye alındı. Durumları iyi olan polis memurları, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheli Cumhur A. ile eşi  Nurcan A., sorguya alındı. Polis ile eşi ifadelerinin ardından 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

ÖDÜLLÜ POLİS 

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Cumhur A., 20 Mart 2019'da uyuşturucu hap sevkiyatı yapıldığı ihbarı üzerine Sarıçam ilçesi Kozan Bulvarı üzerinde bir otomobili takibe aldı. Cumhur A. ile ekip  arkadaşı polis memuru İ.Y., aracın önünü kavşakta kesti. 2 polis, şüphelilerin araçtan inmesini istedi. Yakalanmamak için geri manevra yapan şüphelilerin otomobili, başka bir araca çarptı. Polislerden İ.Y. aracın üzerine atlayıp, sunrooftan tutunarak, yaklaşık 100 metre gitti. Diğer polis Cumhur A. ise otomobilin arkasından ateş açarak, lastikleri patlattı. Şüpheliler kaçamayacaklarını anlayınca, otomobilden inip koşmaya başladı. Otomatik vites olan araç ise sürücüsüz olarak harekete devam etti. Bir süre ilerleyen araç, kaldırıma çarparak durdu. Yaşanan takibin ardından gözaltına alınan araç sürücü İdris Y. (33), tutuklandı. Beraberinde bulunan Şiyar K. (24) ile bu kişilere yardım eden Sinan Y (26) ise serbest bırakıldı.

POLİSLERE BAŞARI BELGESİ

Polis memurları Cumhur A. ve İ.Y.'yi ise bu olaydan sonra şu an Mardin Valisi olan Adana Valisi Mahmut Demirtaş makamında kabul etti. Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Vali Demirtaş, Cumhur A. ile İ.Y.'ye 'Başarı Belgesi' verdi. 


KONYA'DA UYUSTURUCU ILE YAKALANAN POLIS MEMURU CUMHUR A. (ORTADA SAKALLI) ) ILE ARKADASI POLIS MEMURU  DONEMIN ADANA VALISI MAHMUT DEMIRTAS (SOLDA) TARAFINDAN BASARA BELGESI ILE ODULLENDIRILMISTI.  SAGDA DONEMIN ADANA EMNIYET MUDURU. HALEN ISTANBUL EMNIYET MUDURU OLAN ZAFER AKTAS.FOTO:ADANA,(DHA)

Polis memuru Cumhur A (ortada) ödülünü alırken ve 2019'daki olayda kaçan araca ateş ederken (Alttaki kişi)

KONYA'DA UYUSTURUCU ILE YAKALANAN POLIS MEMURU CUMHUR A., ADANHA'DA 2019'DAKI BIR OPERASYONDA YAKALAMAYA CALISTIKLARI OTOMOBILIN LASTIKLERINE BOYLE ATES ETMISTI. MESLEKTASI I.Y. DE ARACIN UZERINDE ATLAMISTI. FOTO: ADANA, DHA
Bekir KARAKOCA/ADANA, (DHA)-

 
Konyaaltı’na yakışan cumhuriyet kutlamaları
 
İneği ateşe tutup...
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ali 31 Ekim 2021 Pazar 14:58

süper bir oparsyon da polis abilerimiz neden malı telim ederken yakalamamış alıcıları yakalamak istememiş mi bu polis abimiz bu eroinleri evinde mi imal etmiş nereden almış satıcı belli değil mi uzaydanmı gelmiş bu kadar uyuşturucu

Yorumu oyla      0      0  
Bırgun dogruluk ıyılık adalet sadakatle bulusacagız 30 Ekim 2021 Cumartesi 23:16

Valılıkce odullu polıs 24 kg uyusturucu ıle yakalanınca meslekdaslarını yaralamış....kımın elı kımın cebınde ...canımızı malımızı emanet ediyoruz....mazallah...açlık mı hırs mı ortalık bosta mı kaldı....

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konyaaltı’na yakışan cumhuriyet kutlamaları
Konyaaltı Belediyesi’nin ev sahipliğindeki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ...
Manavgat'ta 15 kaçak göçmen yakalandı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde yasa dışı yollarla yurt dışına gitmeye ...
Demir adamlar Antalya'da yarışacak
ANTALYA'nın Serik ilçesinde yarın düzenlenecek Ironman 70.3 Turkey yarışlarında ...
 
Turistleri taşıyan minibüs kaza yaptı
ANTALYA'da havalimanına turistlerin transferini gerekleştiren minibüsün ...
Kemer başhekimi trafik kazasında yaralandı
ANTALYA'nın Kemer ilçesinde yaşanan trafik kazasında Kemer Devlet Hastanesi ...
Toroslara yılın ilk karı düştü
ANTALYA'nın Kaş ilçesine bağlı Gömbe Yaylası ile Muğla'nın Seydikemer ...
 
Side'de jandarma Türk Bayrağı dağıttı
Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı dünyaca ünlü Side'de 29 Ekim Cumhuriyet ...
Serik'te Cumhuriyet Golf Turnuvası
ANTALYA'nın Serik ilçesinde bir golf kulübü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet ...
Demre'de Cumhuriyet coşkusu
ANTALYA'nın Demre ilçesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98'inci ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva