Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
20 Eylül 2020 Pazar - 21:11

Antalyalı siyasetçi Ak Parti'yi fena karıştırdı

Antalyalı Saadet Partili Av. Ali Aktaş, Türk siyasetinde gündem olmaya devam ediyor. Kendisini FETÖ'cü olmakla suçlayan Selman Öğüt'le polemiğe giren Aktaş, bu kez bazı trollerle Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün de içine dahil edildiği bir tweet kavgasına girişti.

Antalyalı siyasetçi Ak Parti yi fena karıştırdı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

AKP’nin sosyal medyada en bilinen trollerinden Tuğrul Selmanoğlu ve Atatürk düşmanlığıyla bilinen yorumcu Fatih Tezcan, Saadet Partisi yöneticisi Ali Aktaş'ın üzerinden Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ü hedef aldı.

Tuğrul Selmanoğlu, Saadet Partili Ali Aktaş'ın geçmiş paylaşımlarının ekran görüntüsünü paylaşarak, "Bu tweetler Fetö'nün ne mal olduğunun anlaşılmasında sonra atılmış... Aleni bir şekilde bir terör örgütüne danışmanlık hizmeti vermiş, halen aramızda dolaşıyor, Saadet Partisinde siyaset yapıyor" diye yazdı.

Aktaş ise Tuğrul Selmanoğlu'na verdiği yanıtta, "Trol bey! Öyle olmaz o tweetlerin devamını da paylaşacaksın. Ki beyin ve muhakeme sahibi olup analiz yapabilen insanlarla senin gibi borazanlar arasındaki farkı herkes görsün" ifadelerini kullanarak, attığı tweetler devamındaki ekran görüntülerini paylaştı.

Fatih Tezcan ise bunun üzerine, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Ali Aktaş'ın eski arkadaşlığına bir göndermede bulundu. Tezcan, "Bunun özrü kabahatinden büyük! Darbeden 12 gün önceki FETÖ twitleri sorulunca 'F.Gülen mücadelesine Türkiye’de devam etmeli!' dediği twitleri yayınlıyor! Panik yaptı kendini ele veriyor! Bugün seni koruyup Gül gibi geçindiklerin yarın kaybolup gidince nereye kaçacaksın bakalım..." dedi.

"HODRİ MEYDAN"

Tezcan'ın "Gül" kelimesinin baş harfini büyük yazması, Adalet Bakanı'na bir gönderme olarak fark edildi.

Ali Aktaş ise, Tezcan'a çok sert bir yanıt verdi.

Aktaş, "Hiç bir yere kaçmıyorum ulan! Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile olan eski arkadaşlığım üzerinden hedefinizin bakan bey olduğunu biliyorum. Kendisi ile uzun yıllardır görüşmedim. Ve arkadaşım suçum olursa bana arka çıkacak karaktersiz biri değildir. Sizler aynaya bakmalısınız" derken, "Ancak hainler ve vehm içinde bulunanlar korkar. Hodri meydan" diye belirtti.

MÜGE ANLI'YI ELEŞTİRMİŞTİ

Öte yandan, Abdulhamit Gül, son olarak ATV'de Müge Anlı'nın programında Aleyna Çakır’ın ölümüne ilişkin yapılan yayını eleştirmişti.

Gül, şunları söylemişti.

"Böyle önemli bir konuda saygıyla süreci beklemek lazım. Bir TV programcısı değildir savcı. Savcı adaleti yerine getirmeye çalışan bir yargı mensubudur. Hakim öyledir. Varsa bir delilin arkadaş yeri adliyedir karakoldur. Gidip adliye ve karakola konuşacaksın" dedi.

İşte trollerin Abdulhamit Gül'ü hedef aldığı o paylaşımlar:

ALİ AKTAŞ'IN SELMAN ÖĞÜT'LE GİRİŞTİĞİ POLEMİK İÇİN TIKLAYIN

Etiketler:
 
Koronavirüsten bugün 61 kişiyi kaybettik
 
Şoför, yolcu kadına önce 'Maymun' sonra 'Sarhoş' dedi ortalık karıştı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
demir 21 Eylül 2020 Pazartesi 07:54

Şu son 15 seneyi bir hatırlayın,her şey gözlerimizin önünde oldu.Normal bir ülkede yaşanmayacak olaylar yaşandı,akıl tutulması gibi bir şeydi,filmlerde seyretsen bu kadarda olmaz dersin ama maalesef daha ağırı milletin gözleri önünde oynandı.Sanki toplumun çeşitli katmanlarından insanlar uyuşturulmuş gibiydi,Hoca efendi diye sıradan bir insana öyle payeler veriyorlardı ki,önünde sıraya girmişler yalayıp yutuyorlardı.Aklınıza ne gelirse her yeri örgüt ele geçirirken anlı şanlı kişiler yardımcı olmak için adeta yarışıyorlardı.Bunların gerçek yüzünü gören ve sümüklü FETÖ hakkında olumsuz görüş bildirenlere ülkeyi dar ediyorlardı.15 Temmuza giden yolu şöyle bir düşünün,medya ellerindeydi kime operasyon yapılacaksa hedefe koyuyorlardı,sonrası malum sahte ihbar mektupları,sahte polisler,sahte savcılar,sahte hakimler devreye giriyorlardı,kimleri engel görüyorlarsa topluyor ve cezaevlerine gönderiyorlardı.Devletin bütün makamlarında etkili ve yetkili FETÖ elemanları vardı,kurşun asker gibiydiler ne söylenirse onu yapıyorlardı.Sorumluluk makamında olanlara gelince,onlar tabiri caizse ellerini ovuşturup gülüyorlardı,hatta en türlü imkanı verdikleri gibi,ülkeye demokrasi geliyor,askeri vesayetden kurtuluyoruz naraları atıyorlardı. FETÖ elemanları Devletin bütün silahlarına ulaşmıştı,artık hiç bir engel yoktu,dolaysıyla Devleti istemeye kalkınca Devleti yönetenler ne oluyor demeye başladılar.Oysa iş işten geçmişti,neler olduğunu herkes biliyor,bir gece baktık Devletin bütün silahları vatandaşın kafasına yağıyor.15 Temmuz 2016 gecesi bu yaşananlar öyle gizli falan gelmedi ,davulla zurnayla oynayarak geldiler.O günden beri yaşananları hep beraber izliyoruz.Şöyle 40 yılı bir düşünün zaten her şeyi biliyorsunuz,şimdi erken kalkan diğerini FETÖ' cü olmakla suçluyor.Bunlara ancak şöyle söylenir ayıp oluyor beyler,önce herkes dönsün kıçına baksın orada kapkara bir leke görürlerse konuşmasınlar.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Küçük Ömer'e ölümüne neden olan sürücü: Bu acıyı iyi bilirim
ANTALYA Döşemealtı'nda otomobiliyle seyir halindeyken bir anda önüne çıkan ...
Başkan Böcek’in sağlık durumu düzeliyor
KORONAVİRÜS tedavisi sonrası akciğerlerindeki hasar nedeniyle hastanede ...
Sahiller temiz çıktı
ANTALYA'da mavi bayraklı Lara Örnekköy Sahili'nde 'ICC 2020 Uluslararası ...
 
Ankara ranta diren
Turgut Güngör
Virüse karşı 5 milyon 418 bin 500 litre karışım
Muratpaşa Belediyesi, bugüne kadar 2 olimpik yüzme havuzunu dolduracak ...
Başkan Uysal için şiir yazdı
ANTALYALI şair Ramazan Ekin, 30 yıllık arkadaşı Muratpaşa Belediye Başkanı ...
 
Ali Aktaş'tan zehir zemberek sözler
AKP'ye yakınlığıyla bilinen Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim ...
Antalya'da özel okul sahibi tutuklandı, okul kapatıldı, öğrenciler açıkta kaldı
ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde avukat olan sahibi bir süre önce uyuşturucu ...
Antalyalı CEO'nun eşi basit bir beze ameliyatına kurban gitti
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinden akraba ziyareti için gittiği İstanbul'da, ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva