TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
19 Kasım 2017 Pazar - 17:10

Antalyalı ülkücüler birinci oldu

MHP kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş’in doğumunun 100'üncü yıl dönümü nedeniyle ata toprağı Kayseri’de düzenlenen anma etkinlikleri Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un da katılımıyla gerçekleştirildi.

Antalyalı ülkücüler birinci oldu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde yapılan etkinliklerin ilk ayağı Talas Yamaç Paraşütü İniş Alanı’nda yapıldı. Burada yapılan törene Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak ve MHP İl Başkanı Baki Ersoy katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından Kuran-ı Kerim okundu. Mehteran Takımı’nın çaldığı marşlarla devam eden etkinlikte Kayseri Ülkü Ocakları Türk Karate Takımı da bir gösteri yaptı. Etkinlikte bir konuşma yapan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, şöyle dedi:

"Rahmetli Başbuğumuz; Alparslan Türkeş beyefendinin doğumunun 100'üncü yılını idrak etmekteyiz. Biz ülkü ocaklılar, ülkü ocaklarının kurucusu rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş adına yurt genelinde çeşitli etkinliklerimizi kararlı bir şekilde devam ettirmekteyiz. Bu çalışmalarımızın içerisinde eğitim faaliyetlerimiz vardır. Başbuğ Alparslan Türkeş’e yönelik çeşitli faaliyetler gerçekleşiyor. Mektup yazılmasından tutun şiir yazılmasına, kitapların çıkarılması, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından çıkarılan derginin kendisine ait özel bir şekilde çıkartılması, konferanslarımız, eğitim seminerlerimiz çok yönlü faaliyetlerimiz Başbuğumuz Alparslan Türkeş adına gerçekleştiriliyor. Diğer taraftan spor faaliyetlerimiz var. Spor faaliyetlerimizi başta Türkiye’deki bütün ilçelerimizde gerçekleştirmiş durumdayız. Atletizm ile başladık, ilçe ocaklarımız aracılığıyla sporcu arkadaşlarımızın katılımıyla derece yapan kardeşlerimiz elemeler sonrasında illere katılma hakkı kazandılar. İllerde derece yapan kardeşlerimiz ile birlikte tekrar yarışma oldu. Her ilden kazanan bir arkadaşımız şu an Kayseri’de bulunmaktalar. Burada o kardeşlerimizin yarışması neticelendirilecektir. Bunun yanı sıra Allah nasip ederse 26 Kasım’da Ankara çok başka bir güne şahitlik edecektir. Türkiye’de ülkü ocaklarının gücü, çalışmaları, mücadelesi, varlığı görkemli bir şekilde Ankara’da sergilenecektir. Bu Allah’ın izniyle tarihe derinden bir iz bırakacaktır. Dinamik, imanlı, inançlı, şuurlu, ahlaklı yiğit ülküdaşlarımızla birlikte tarihi programı gerçekleştirecek; tarihte görülmemiş bir organizasyon olacak. Türklüğünü haykıranlara, ülkücülüğünü ifade edenlere bir ömür boyu enerji kaynağı olacak. Türk Milleti’ne, dünya Türklüğüne, mazlum milletlerdeki soydaşlarımıza bir can katacaktır. Allah’ın izniyle bu organizasyonumuz tüm teşkilatlara ayrı bir motivasyona vesile olacaktır. Bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen ve katılan tüm ülküdaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.”

ANTALYA ATLETİZMDE BİRİNCİ


Genel Başkan Kılavuz’un konuşması ardından, Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak tarafından Genel Başkan Olcay Kılavuz’a plaket verildi. Kılavuz tarafından da MHP İl Başkanı Baki Ersoy’a plaket takdimi gerçekleştirildi. Ardından bisiklet yarışmasına geçildi. Başlangıç atışını Genel Başkan Olcay Kılavuz’un yaptığı bisiklet yarışmasında birinciliği Kayseri Ülkü Ocakları, ikinciliği Mersin Ülkü Ocakları, Üçüncülüğü ise Hatay Ülkü Ocakları elde etti. Bisiklet etabının sona ermesiyle birlikte etkinliğe Kadir Has Stadyumu’nda devam edildi. Burada yapılan atletizm yarışmalarında birinci sırayı Antalya, ikinci sırayı Niğde ve üçüncü sırayı ise Bursa Ülkü Ocakları kazandı. Yapılan futbol final müsabakasında ise Bursa Ülkü Ocakları’nı 6-0 yenen Sivas Ülkü Ocakları şampiyon oldu. Müsabakaların bitimiyle yapılan ödül töreninde Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, bisiklet, atletizm ve futbol alanında dereceye girenlere ödüllerini verdi.







KAYSERİ / DHA

Etiketler:
 
Mert Endüstriyel'e renkli açılış
 
TBMM Başkanı bugün seçiliyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TFMD yönetimi güven tazeledi
Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin Ankara’da yapılan 16 Genel Kurulu’nda ...
Dolar ve euro'da son durum
Dolar ve euro'da yükseliş durulurken, dolar güne 3.86'dan başladı.
Kayıp alzheimer hastası parçalanmış halde bulundu
ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde, geçen hafta "Bankaya gidiyorum" diyerek, ...
 
Ayla'nın yayın hakkını hangi TV aldı
Türkiye'nin Oscar adayı olan Ayla filmi, gişede de büyük bir başarıya ...
Balkonda öpüşme davası
Berrak Tüzünataç ve Şahan Gökbakar'ın balkonda öpüşmeleri AYM'ye taşınmış, ...
Bakırköy Çocuk Masası
Bakırköy Belediye Başkanlığı ile Çocuk Hakları Zirvesi ve Kalkınma Derneği ...
 
ÖSYM'den flaş karar
ÖSYM, son 10 yılın tüm sınavlarını incelemeye aldı.
AKP'nin Meclis Başkan adayı belli oldu
AKP'nin TBMM Başkanı Adayı tekrar İsmail Kahraman oldu.
Cemevine taşlı saldırı
SULTANGAZİ'deki Habibler Cemevi'ne kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva