12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
4 Nisan 2011 Pazartesi - 08:54

Antalyaspor:3-GS:0

Medical Park Antalyaspor, sahasında Galatasaray'ı 3-0 mağlup etti.

Antalyaspor:3-GS:0
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

STAT: Mardan Antalya Stadı
HAKEM: Özgür Yankaya

M.P. ANTALYASPOR: Ömer, Erkan, Ali Turan, Deniz, Yenal, İbrahim Dağaşan, Uğur İnceman (Dk. 76 Sedat), Kerem, Tita, Mehmet Yılmaz (Dk. 65 Ali Zitouni), Necati (dk. 83 Kenan)
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

GALATASARAY: Ufuk, Serkan Servet, Neill, Hakan Balta, Cana, Yekta, Arda (Dk. 81 Mustafa) , Kewell, Stancu (Dk. 77 Aydın), Pino (Dk. 46 Barış)
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Ünder

GOL: Dk 31 Erkan, Dk. 58 Necati, Dk. 69 Necati P
SARI KART: Dk. 15 Ali Turan, Dk. 30 Arda, Dk. 45 Serkan, Dk. 70 Ufuk, Dk. 83 İbrahim, Dk. 88 Neill

5’inci dakikada Galatasaray kalesi tehlike atlattı. Ali Turan'ın ceza alanı dışından vuruşunda top auta gitti.

10’uncu dakikada Arda’nın tehlikeli ortası kimseye dokunmadan auta çıktı.

18’inci dakikada Antalyaspor kontratağında Erkan’ın ara pasıyla buluşan Tita, isabetsiz vurdu, top auta gitti.

20’nci dakikada Stancu bir anda kendi topuyla ceza alanına girdi, tam vuracağı sırada Deniz Barış müdahale etti ve meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

25’inci dakikada Servet’in kafa şutunu Kaleci Ömer yatarak kurtardı.

28’inci dakikada ceza alanı içinde topu kontrol eden Tita dönerken vurmak istedi, ancak pozisyon autla sonuçlandı.

31’inci dakikada Tita’nın kornerden gönderdiği ortayı defans uzaklaştırmak istedi. Erkan'ın ceza yayı üzerinden enfes vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0.

38’inci dakikada Erkan’ın pasıyla buluşan Necati Ateş müsait pozisyonu kullanamayınca savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

39’uncu dakikada bu kez Tita Galatasaray savunmasını boş yakaladı, ancak topu Necati Ateş’e aktaramadı.

İlk yarı MP Antalyaspor’un 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

47’nci dakikada Cana’nın uzaktan şutu kaleci Ömer’in kucağında kaldı.

58’inci dakikada Deniz Barış ceza alanı içinde kaleciyi geçip topu Kerem’e aktardı, ancak savunma vurdurmadı.

59’uncu dakikada Serkan Kurtuluş sol kanattan kaleci Ufuk'a doğru geri pas vermek istedi. Araya girip topu kazanan Necati Ateş, penaltı noktası üzerinden köşeye doğru plase vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-0.

66’ncı dakikada Hakan Balta’nın uzaktan şutu Kaleci Ömer’de kaldı.

68’inci dakikada Uğur İnceman ceza alanı dışından vurdu, yerden giden top yandan auta çıktı.

69’uncu dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Ali Zitouni topu boşa çıkardı. Kaleci Ufuk, Ali Zitouni’yi ceza alanı içinde yere indirdi. Verilen penaltıyı Necati Ateş ağlara gönderdi: 3-0. Karşılaşmayı Medical Park Antalyaspor 3-0 kazandı.

ÖZDİLEK: MAÇI SOYUNMA ODASINDA KAZANDIK

MEDİCAL Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek maç sonrasında yaptığı açıklamada, kazanmanın güzel bir duygu olduğunu söyledi. Galatasaray gibi bir takıma karşı kazanmanın güzel olduğunu belirten Mehmet Özdilek, "Rakibiz içinde bulunduğu durum ve bu durumdan kurtulma adına Antalya'ya mutlaka kazanma düşüncesi ile geldi. Bizde de uzun zamandır kazanamama gerginliği vardı. Bunu kırmak istiyorduk. Böyle maçta bu türlü gerginlikleri kırmak önemli. Bugün biz bu maçı soyunma odasında kazanmıştık. Futbolcularımın maçı istemeleri, motivasyonları, oyunun baştan sonuna kadar coşkulu oynamaları ve bunu sahaya yansıtmaları nedeniyle haklı bir galibiyet aldılar" dedi.

Skorun bu akşam farklı da sonuçlanabileceğini hatırlatan Özdilek, "Antalyaspor bugün ortaya koyduğu mücadele ile bu ligin önemli takımlarından biri olma yolunda yoluna emin adımlarla devam ediyor. Lig bittiğinde ilk 10 içerisinde olmak istiyorduk. İnanıyorum ki bu oyuncu kadrosu bunu başarabilecek güçtedir. Oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum" diye konuştu.

Galatasaray maçının artık geride kalacağını ifade eden teknik direktör Mehmet Özdilek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bugün sadece bir maç kazandık. Bugün bunun keyfini yaşayacağız. Umarım bu ciddiyet ve coşkumuzu 4 gün sonra deplasmanda karşılaşacağımız Bursaspor önünde de gösteririz. Toplayabildiğimiz kadar puanları toplayıp, ligi arzuladığımız yerde bitirmek istiyoruz. Bu türlü maçlarda oyunun kırılma noktaları vardır. Çok gol kaçırmamıza rağmen Erkan'la ilk yarıda çok güzel bir gol attık. İkinci yarıda rakibin risk alacağını biliyorduk. Genel hatları ile bakıldığı zaman Galatasaray karşısında bariz üstünlüğümüz oldu."

Maçta 2 gole imzasını atan Necati Ateş ise kendileri adına güzel bir gece geçirdiklerini söyledi. 3 maçlık iyi giden periyodlarını bu galibiyetle sürdürdüklerini belirten Ateş, "Aldığımız 3 puanla altlardan kurtulma adına güzel iş yaptığımızı düşünüyorum. Galatasaray gibi bir takımdan galibiyet almak önemli. Uzun süredir sahamızda galip gelemiyorduk. Bu galibiyet taraftarlarımıza armağanımız olsun" dedi.

Bir soru üzerine Galatasaray'ın iyi sezon geçirmediğini de ifade eden Necati Ateş. "Galatasaray kötü sezon geçiriyor diye büyüklüğünden bir şey kaybetmiyor. Eski şaşalı günlerine geri dönecektir. İnşallah düzelirler. Tabi benim de eski kulübüm olduğu için düzelmelerini isterim" diye konuştu. Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in maçı soyunma odasında kazandıkları şeklinde açıklama yaptığını hatırlatılması üzerine Necati Ateş, konuşmasını şöyle noktaladı:

"Bu maça çok iyi odaklandık. İyi bir takım olduğumuzu biliyorduk. Sadece girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremiyorduk. Bu maçta pozisyonları değerlendirdik. Bazı maçlar soyunma odasında kazanılabiliyor."

Kırmızı beyazlı takımın kaptanı ve file bekçisi Ömer Çatkıç da, Galatasaray'ı yenmenin keyfini yaşadıklarını söyleyerek, "Puansal anlamda bakılacak olursa Galatasaray rakibimiz olan bir takımdı. Yendiğimiz için mutluyuz. Antalya'da bizi izleyenlere keyifli bir gece yaşattığımızı için çok mutluyuz" diye konuştu.

BÜLENT ÜNDER: TAKIMIN BU DURUMUNDAN BEN SORUMLUYUM

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Ünder ise, oyuna iyi başlayamadıklarını belirterek, ilk yarının bitimine kadar oyundaki dengeyi sağlamakta zorlandıklarını söyledi. Bu maçta en önemli noktalardan bir tanesinin ufak detayların futbolcuların gözlerinden kaçırmış olduğunun altını çizen Bülent Ünder, "Zaten küçük detaylar başarıyı getirir. İlk yarının bütünlüğüne bakıldığı zaman evet iyi oynamadık. Antalyaspor bizden daha iyiydi. Buna rağmen yakaladığımız birkaç tane pozisyon vardı. Böyle maçlarda bu pozisyonları değerlendiremezseniz netice aleyhinize dönebilir. İkinci yarıda ise sistemde değişiklik yaparak maça 1 oyuncuyu kenarda tutarak başladık. İlk 15 dakikada topa derinlemesine sahip olan, oyunun kontrolünü azda olsa elinde bulunduran bir Galatasaray vardı. Serkan'ın ufak bir hatası maçı 2-0'a taşıdı. Galatasaray benden önceki maçlarda da mağlup duruma düştüğü zamanlarda futbolcuların fiziği etkileniyordu. Bu maçta da böyle oldu. Kalecimizin de hiç beklemediği penaltı pozisyonu ile sahadan mağlup ayrıldık. Antalyaspor maçı bizden daha fazla istedi. Neticeye bakıldığı zaman gerçekten üzgünüz" dedi.

Bir gazetecinin "Bu durumdan eski teknik adamlar mı sorumlu?" şeklindeki soruya ise, "Hayır, takımın bugünkü durumundan ben sorumluyum. Bugün bu takım bana verildiyse bugün ben sorumluyum. Düne kadar bu takım belki başkasınındı ama bugün bu takım benim" diye konuştu. Ünder, Arda'nın zamanla eski formuna döneceğini söyleyerek önümüzdeki zaman içerisinde forma şansı bulamayanlara da şans tanıyacağını sözlerine ekledi.

 

 

 
Öğrencilerde obeziteye dikkat
 
Alanya evinde mağlup
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Galatasaray Antalya'da
Spor Toto Süper Lig'de pazartesi günü Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak ...
Kartal güldü
BEKO Basketbol Ligi'nin 24'üncü haftasında Antalya'da oynanan maçta Antalya ...
Carlos FB'ye antrenör olmak istiyor
Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü eski yıldızı Roberto Carlos, Aykut Kocaman'ın ...
 
Engelleri aştı
Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı'nın eski sporcularından bedensel ...
Tekirova 90'da güldü
Üçüncü Lig 1. Grup'ta düşme potasında bulunan Tekirova Belediyespor, sahasında ...
Bisiklet turu heyecanı
47. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için artık geri sayım başladı. ...
 
THY, Antalya'daki şampiyonaya sponsor oldu
Antalya National Golf Club’da üçüncüsü düzenlenen Avrupa Bayanlar Golf ...
Milli takım kampta
Avrupa'nın en iyi 8 takımının yer aldığı Euro Beach Soccer Lig'de mücadele ...
Carlos, Konya'ya karşı
Antalya’nın Serik ilçesinde kamp yapan Rusya'nın Anzhi takımı ile hazırlık ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva