Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
20 Eylül 2016 Salı - 13:02

Antalyaspor Başkanı Öztürk'ten Eto'o'ya: "Herkes haddini bilecek"

ANTALYASPOR Başkanı Ali Şafak Öztürk, KONYSİAD'ın kahvaltısına katıldı, takım kaptanı Samuel Eto'o'nun performansında düşüş olduğunu söyledi, "Hiçbir oyuncu Antalyaspor'un menfaatlerinin üzerinde değildir. Herkes haddini bilecek" dedi.

Antalyaspor Başkanı Öztürk ten Eto o ya:  Herkes haddini bilecek
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

KONYSİAD'IN KAHVALTISINA KATILDI

Başkan Öztürk, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KONYSİAD) kahvaltısında katıldı. Öztürk'den önce söz alan KONYSİAD Başkanı Av. Bora Terzioğlu, kendisinin de yönetiminde yer aldığı Antalyaspor'a başarılar diledi ve katılımcılara teşekkür etti.

Öztürk ise sportif kriz yaşadıklarını, takımın 4 maçta sadece 1 beraberlikle, 1 puana sahip olduğunu vurguladı. Lige başarısız başlangıç yaptıklarını kaydeden Öztürk, böyle bir başlangıcı yaşadıkları için mutlu olduğunu söyledi. Kötüyü görerek lige başlangıç yaptıklarından bahseden Öztürk, çeşitli sıkıntıların erkenden yaşandığı ve erkenden çözülebileceğine inandıklarını belirtti. Sezonu çok iyi bitireceklerine inandığına dikkati çeken Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Akhisar Belediyespor maçını galibiyetle sonuçlandıracağımıza inanıyorum. Bazı şeylerin erken yaşanması geç yaşanmasından daha iyi. Takım kendi içerisinde kişilik savaşı veriyor. Herkesin doğru destek vermesi çok önemli. Büyük hedeflere ulaşmak için herkes destek vermeli. Üst kimlik Antalyaspor olmalı. Burada biz en iyi şekilde takımımıza destek olacağız ve hedeflere götüreceğiz."

"TAKIMIN HOCASI MORAİS"

Takımının kişilik savaşı verdiğini belirten Başkan Öztürk, şunları söyledi:

"Takımın bir hiyerarşisi vardır. Futbolcusu, üstünde hocası, üstünde yönetimi, üstünde de başkanı vardır. Bu değişmez. Futbolcunun hoca olduğu takımlarda başarı olduğunu görmedim. Burada zaten takımın bir hocası varken bazı şeylerin dengeli olması çok önemli. Bu şey yönetimimizin bakış açısına doğru gelmedi. Şu an takımın içerisinde iç dengeyi kurmakla ilgili hala sorun var. Bunlar sağlıksız şeyler. Hocanın otorite kurması çok önemlidir. Sıkıntıların bu seviyeye geldiğini görebiliyorum. Bundan sonrası önemli. Jose Morais, gerçekten çok donanımlı bir hoca. Bundan sonra olması gereken takımın hocasını hak ettiği gibi hoca konumuna getirmektir. Biz buna inanıyoruz. Biz futbolcuya, hocaya, basına oyuncu olmak için gelmedik. Her türkü reaksiyona hazırız. Takımın faydasına olabilecek her türlü şeyi yapabilecek inanca sahibiz."

"ETO'O'NUN PERFORMANSINDA DÜŞÜŞ"

Transfer sürecinde Samuel Eto'o'nun Beşiktaş ile anılmasından duyduğu rahatsızlığı tekrarlayan Başkan Öztürk, oyuncudan gelen çeşitli talepler, basından duydukları konular üzerine tepki gösterdiklerini anlattı. Takımdaki kötü gidişin ardından bu hafta tüm antrenmanları izlediğini anlatan Öztürk, bazı futbolcuların performansının düşük olduğunu belirtti. Sahada bazı futbolcuların isteksiz göründüğünü dile getiren Öztürk, Eto'o'nun da performansında düşüş yaşandığını belirtti.

"MESSİ BİLE GELSE DEĞİL"

İşadamlarının, son maçta saha kenarında Morais ile görüştükten sonra Samuel Eto'o'nun oyundan çıkarıldığını belirterek, "Bu takımın lideri kim" sorusuna, Öztürk şu karşılığı verdi:

"Sezon öncesi oyuncu ve kulüp içerisinde konuşmalarımızdan sonra biz doğru şekilde ilerleyebileceğimizi düşündük. Şu anda baktığımızda bazı şeylerin doğru olmasına rağmen yanlış şeyler olduğunu da görüyoruz. Oyuncu olarak performans düşüklüğü var. Ben bu kulübün başkanıyım istediğimiz aksiyonu alabiliriz. Takımın performansına iç dengeye bakacağız. Dengede sağlıksız bir şey varsa buna hamle yapacağız. Hiçbir oyuncu Antalyaspor'un menfaatlerinin üzerinde değildir. Messi bile gelse değildir. Bu Antalyaspor Kulübü ile ilgili bir şey değil. Bir oyuncu kulübün üstüne değer olarak çıkıyor ya da kendini üstte görüyorsa bu kesinlikle sağlıksız bir yapıdır. Bu yapıdan kesinlikle başarı gelmez. Her türlü aksiyon almaya açığız. Doğru yapı neyse onu göreceğiz ama bizim istediğimiz bir yapı var. Herkes kendi haddini bilecek, pozisyonunu bilecek, konumunu bilecek bundan sonra da böyledir."

ANTALYASPOR BASKANI ALI SAFAK OZTURK, TAKIM KAPTANI SAMUEL ETO'O'NUN PERFORMANSINDA DUSUS OLDUGUNU BELIRTEREK, "HICBIR OYUNCU ANTALYASPOR'UN MENFAATLERININ UZERINDE DEGILDIR. MESSI BILE GELSE DEGILDIR. HERKES HADDINI BILECEK" DEDI.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)

ANTALYASPOR BASKANI ALI SAFAK OZTURK, TAKIM KAPTANI SAMUEL ETO'O'NUN PERFORMANSINDA DUSUS OLDUGUNU BELIRTEREK, "HICBIR OYUNCU ANTALYASPOR'UN MENFAATLERININ UZERINDE DEGILDIR. MESSI BILE GELSE DEGILDIR. HERKES HADDINI BILECEK" DEDI.(FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)
Tolga YILDIRIM / ANTALYA, (DHA)-
 

 
Antalyaspor Başkanı Öztürk'ten Eto'o'ya: "Herkes haddini bilecek"
 
Manavgat'ta kaza: 1 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalyaspor Başkanı Öztürk'ten Eto'o'ya: "Herkes haddini bilecek"
ANTALYASPOR Başkanı Ali Şafak Öztürk, takım kaptanı Samuel Eto'o'nun performansında ...
Ahmet Arslan, Red Bull'da birinci oldu
MİLLİ atlet Ahmet Arslan, Red Bull 400 yarışlarının 7'nci ayağı olan Slovenya'daki ...
Kosovalı top cambazı dünya rekoru kırdı
Kosovalı top cambazı Agim Aguşi, Priştine’nin Aya Teresa meydanında, kafasıyla ...
 
Antalya Stadı devredildi
Gençlik ve Spor Bakanlığına ait 33 bin kişilik Antalya Stadı, düzenlenen ...
Ahmet Arslan dünya şampiyonasına gidiyor
AYTEMİZ Alanyaspor Kulübü'nün milli atleti Ahmet Arslan, Bulgaristan'ın ...
Avrupa Triatlon Şampiyonası'nda yarışan tek Türk oldu
DÜNYA Triatlon Federasyonu ile Avrupa Triatlon Federasyonu'nun ortaklaşa ...
 
Kaş Stadı yenileniyor
ANTALYA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan ihaleyle Kaş Stadı yenileniyor.
Antalyaspor'da Eto'o krizi
ANTALYASPORLU yöneticiler, transfer döneminde Beşiktaş ile adı sıkça anılan ...
Antalyaspor'da 7 futbolcu elde kaldı
ANTALYASPOR'da yönetimin mali sıkıntıyı aşmak için transfer döneminde ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva