Tütüncü: Antalya'ya hizmet damgası vuracağız
Tütüncü: Antalya'ya hizmet damgası vuracağız
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın kararı
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın kararı
41 ilde uyuşturucu operasyonu: 434 gözaltı
41 ilde uyuşturucu operasyonu: 434 gözaltı
Murathan Mungan İYİ Parti’ye dava açıyor
Murathan Mungan İYİ Parti’ye dava açıyor
31 Ekim 2020 Cumartesi - 10:34

Antalyaspor'a teknik direktör dayanmıyor

FRAPORT TAV Antalyaspor'a teknik direktör dayanmıyor. Kırmızı beyazlı takımda 2015-2016 sezonundan bu yana gönderilen ya da yolların ayrıldığı teknik direktör sayısı 7'yi buldu.

Antalyaspor a teknik direktör dayanmıyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Fraport TAV Antalyaspor'da 30 Haziran 2016 yılında başkanlığa seçilen Ali Şafak Öztürk, 11 Aralık 2017 yılında istifa ederek, başkanlığı Cihan Bulut'a bıraktı. Öztürk, 31 Ağustos 2018 yılında tek listeyle girdiği seçimi kazarak tekrar başkanlığa seçildi. Ali Şafak Öztürk'ün başkanlığı döneminde 5, Cihan Bulut döneminde ise 2 hoca değişikliği yapan kırmızı beyazlı takım 7 hoca değiştirirken, 8'inci teknik direktör arayışına geçti. Akdeniz ekibinin listesinin ilk sırasında ise Abdullah Avcı ismi bulunuyor. Antalyaspor'da Ali Şafak Öztürk ve Cihan Bulut'un başkanlıkları döneminde Jose Morais, Rıza Çalımbay, Leonardo Araujo, Hamza Hamzaoğlu, Bülent Korkmaz, Stjepan Tomas ve Tamer Tuna teknik direktör olarak görev alan isimler oldu.

'MORAİS İLE 4 MAÇ DEVAM EDEBİLDİ'

Antalyaspor'da 30 Haziran 2016 yılında başkanlık görevini devralan Ali Şafak Öztürk, önceki yönetim tarafından teknik direktör olarak takımın başına getirilen Portekizli Jose Morais ile yola devam etti. Öztürk, Portekizli teknik adamla göreve geldikten sonra 4 maç devam edebildi. 4 maçta 3 yenilgi ve 1 beraberlik alan Portekizli teknik adam Morais, Galatasaray deplasmanında alınan 3-1'lik yenilginin ardından görevinden alındı. 

MORAİS'İN YERİNE ÇALIMBAY

10 ay takımın başında kalan ve aldığı sonuçların ardından Antalyaspor yönetimi tarafından görevden alınan Morais'in yerine Rıza Çalımbay getirildi. Akdeniz ekibinde göreve geldiği 2016- 2017 yılında kulüp rekoru kırarak ligi 6'ncı sırada bitirmesine rağmen, bir sonraki sezonun 5'inci haftasında görevden alındı. Çalımbay, Antalyaspor'un başında lig ve kupa dahil 34 maça çıkarken, bu maçlarda 17 galibiyet, 8 beraberlik ve 9 da yenilgi aldı. Kırmızı beyazlı takımda Rıza Çalımbay'ın takımdan ayrılmasının ardından o dönem alt yapı direktörü olarak görev alan İspanyol David Badia takımı hazırlayan isim oldu. Badia, 1 Süper Lig maçında takımı mücadeleye hazırladı. 

LEONARDO 10 MAÇ KALDI

Rıza Çalımbay'ın görevi bırakmasının 10 gün sonrasında ise Başkan Ali Şafak Öztürk ve yönetimi takımın başına Brezilalı Leonardo Araujo'yu getirdi. Brezilyalı tecrübeli teknik adam Akdeniz ekibi Antalyaspor'un başında sadece 8'i Süper Lig, 2'si Türkiye Kupası maçı olmak kaydıyla sadece 10 maça çıkma başarısı gösterdi. Leonardo, 8 lig maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi alırken, 2 kupa maçını ise galibiyetle tamamladı. Leonardo'nun da takımdan gönderilmesinin ardından yeni teknik direktör gelene kadar takımı yine alt yapı direktörü David Badia maçlara hazırladı. Badia, 3 maçta daha Antalyaspor'un başında teknik adam olarak görev yaptı.

BULUT, HAMZA HAMZAOĞLU'NU GETİRDİ

Leonardo'nun takımdan gönderilmesinin ardından, Antalyaspor'da başkan Ali Şafak Öztürk, görevinden istifa etti. Öztürk'ün yerine tek adayla girilen seçimde Cihan Bulut başkanlığa seçildi. Cihan Bulut başkanlığa seçildikten sonra teknik direktör olarak Hamza Hamzaoğlu ile anlaştı. Toplam 18 maçta kırmızı beyazlıların başında yer alan Hamzaoğlu, ligde oynanan 17 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik 8 yenilgi aldı. Hamza Hamzaoğlu, Türkiye Kupası'nda takımın başında aldığı tek maçta da galibiyet göremedi.

BÜLENT KORKMAZ DÖNEMİ

Kırmızı- beyazlı kulüp, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük görevi için Bülent Korkmaz'ı takımın başına getirdi. Cihan Bulut, döneminde takımın başına geçen Bülent Korkmaz, Ali Şafak Öztürk'ün 2'nci başkanlığı döneminde görevini sürdürdü. Cihan Bulut'un başkanlığı döneminde Bülent Korkmaz 3 Süper Lig maçında görev aldı. Korkmaz, Ali Şafak Öztürk'ün ikinci başkanlığı döneminde görevini toplam 49 maçta daha sürdürdü. Kırmızı beyazlı takımla toplamda 52 maçta takımın başında bulunan Korkmaz, lig maçlarında 16 galibiyet, 8 beraberlik ve 21 yenilgi, Türkiye Kupası maçlarında ise 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 1'de yenilgi performansı gösterdi.

STJEPAN TOMAS İLE 8 MAÇ

2019- 2020 sezonunun 11'inci haftasında deplasmanda oynanan ve 1-0 kaybedilen maçın ardından takımdan ayrılan Bülent Korkmaz'ın yerine başkan Ali Şafak Öztürk, 44 yaşındaki Hırvat teknik adam Stjepan Tomas ile anlaşma sağladı. Takımın başına 12'inci haftada oynanan Gaziantep FK maçıyla geçen Hırvat teknik adam Stjepan Tomas, Akdeniz ekibiyle sadece 6 lig, 2 Türkiye Kupası maçında takımın başında yer alabildi. Tomas'ın, sahaya sürdüğü 8 maçta Antalyaspor sadece 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 3'de yenilgi elde etti. 

GİDENLER KERVANINA EKLENDİ

2015- 2016 sezonundan bu yana Ali Şafak Öztürk ve Cihan Bulut dönemindeki Fraport TAV Antalyaspor başkanlıklarında son olarak karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı Tamer Tuna ile beraber toplam 7'nci kez hoca değişikliğine gidildi. Tamer Tuna, geçen sezon geldiği kırmızı beyazlı takımdan bu sezon 6'ncı hafta itibariyle ayrılmış oldu. Tuna, Antalyaspor'un başında 23'ü lig, 6'sı Türkiye Kupası maçı olmak üzere toplam 29 maçta görev aldı. Başarılı teknik direktör Tuna, 23 lig maçında 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 yenilgi, Türkiye Kupası maçlarında ise, 6 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi elde etti.

SEKİZİNCİ HOCA AVCI MI OLACAK?

Antalyaspor'un yeni teknik direktör arayışları da devam ediyor. Akdeniz ekibi, adı son günlerde Trabzonspor ile anılan Abdullah Avcı ile görüşmelerini sürdürüyor. Kırmızı beyazlılarda Aykut Kocaman ismi de gündemde bulunuyor.

FRAPORT TAV ANTALYASPOR'A TEKNIK DIREKTOR DAYANMIYOR. KIRMIZI BEYAZLI TAKIMDA 2015-2016 SEZONUNDAN BU YANA GONDERILEN YA DA YOLLARIN AYRILDIGI TEKNIK DIREKTOR SAYISI 7'YI BULDU. AKDENIZ EKIBI ANTALYASPOR'DA, YOLLARIN AYRILDIGI TAMER TUNA'DAN BOSALAN TEKNIK DIREKTORLUK KOLTUGU ICIN LISTESININ ILK SIRASINDA ISE ABDULLAH AVCI ISMININ BULUNDUGU OGRENILDI.(FOTO:ANTALYA,DHA)

AKDENIZ EKIBI ANTALYASPOR'DA, YOLLARIN AYRILDIGI TAMER TUNA'DAN BOSALAN TEKNIK DIREKTORLUK KOLTUGU ICIN LISTESININ ILK SIRASINDA ISE ABDULLAH AVCI ISMININ BULUNDUGU OGRENILDI.(FOTO:ANTALYA,DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR'A TEKNIK DIREKTOR DAYANMIYOR. KIRMIZI BEYAZLI TAKIMDA 2015-2016 SEZONUNDAN BU YANA GONDERILEN YA DA YOLLARIN AYRILDIGI TEKNIK DIREKTOR SAYISI 7'YI BULDU. ANTALYASPOR'DA ALI SAFAK OZTURK VE CIHAN BULUT'UN BASKANLIKLARI DONEMINDE JOSE MORAIS, RIZA CALIMBAY, LEONARDO ARAUJO, HAMZA HAMZAOGLU, BULENT KORKMAZ(FOTODAKI), STJEPAN TOMAS VE TAMER TUNA TEKNIK DIREKTOR OLARAK GOREV ALAN ISIMLER OLDU.(FOTO:ANTALYA,DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR'A TEKNIK DIREKTOR DAYANMIYOR. KIRMIZI BEYAZLI TAKIMDA 2015-2016 SEZONUNDAN BU YANA GONDERILEN YA DA YOLLARIN AYRILDIGI TEKNIK DIREKTOR SAYISI 7'YI BULDU. ANTALYASPOR'DA ALI SAFAK OZTURK VE CIHAN BULUT'UN BASKANLIKLARI DONEMINDE JOSE MORAIS, RIZA CALIMBAY, LEONARDO ARAUJO, HAMZA HAMZAOGLU(FOTODAKI), BULENT KORKMAZ, STJEPAN TOMAS VE TAMER TUNA TEKNIK DIREKTOR OLARAK GOREV ALAN ISIMLER OLDU.(FOTO:ANTALYA,DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR'A TEKNIK DIREKTOR DAYANMIYOR. KIRMIZI BEYAZLI TAKIMDA 2015-2016 SEZONUNDAN BU YANA GONDERILEN YA DA YOLLARIN AYRILDIGI TEKNIK DIREKTOR SAYISI 7'YI BULDU. ANTALYASPOR'DA ALI SAFAK OZTURK VE CIHAN BULUT'UN BASKANLIKLARI DONEMINDE JOSE MORAIS(FOTODAKI), RIZA CALIMBAY, LEONARDO ARAUJO, HAMZA HAMZAOGLU, BULENT KORKMAZ, STJEPAN TOMAS VE TAMER TUNA TEKNIK DIREKTOR OLARAK GOREV ALAN ISIMLER OLDU.(FOTO:ANTALYA,DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR'A TEKNIK DIREKTOR DAYANMIYOR. KIRMIZI BEYAZLI TAKIMDA 2015-2016 SEZONUNDAN BU YANA GONDERILEN YA DA YOLLARIN AYRILDIGI TEKNIK DIREKTOR SAYISI 7'YI BULDU. ANTALYASPOR'DA ALI SAFAK OZTURK VE CIHAN BULUT'UN BASKANLIKLARI DONEMINDE JOSE MORAIS, RIZA CALIMBAY LEONARDO ARAUJO(FOTODAKI), HAMZA HAMZAOGLU, BULENT KORKMAZ, STJEPAN TOMAS VE TAMER TUNA TEKNIK DIREKTOR OLARAK GOREV ALAN ISIMLER OLDU.(FOTO:ANTALYA,DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR'A TEKNIK DIREKTOR DAYANMIYOR. KIRMIZI BEYAZLI TAKIMDA 2015-2016 SEZONUNDAN BU YANA GONDERILEN YA DA YOLLARIN AYRILDIGI TEKNIK DIREKTOR SAYISI 7'YI BULDU. ANTALYASPOR'DA ALI SAFAK OZTURK VE CIHAN BULUT'UN BASKANLIKLARI DONEMINDE JOSE MORAIS, RIZA CALIMBAY(FOTODAKI), LEONARDO ARAUJO, HAMZA HAMZAOGLU, BULENT KORKMAZ, STJEPAN TOMAS VE TAMER TUNA TEKNIK DIREKTOR OLARAK GOREV ALAN ISIMLER OLDU.(FOTO:ANTALYA,DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR'A TEKNIK DIREKTOR DAYANMIYOR. KIRMIZI BEYAZLI TAKIMDA 2015-2016 SEZONUNDAN BU YANA GONDERILEN YA DA YOLLARIN AYRILDIGI TEKNIK DIREKTOR SAYISI 7'YI BULDU. ANTALYASPOR'DA ALI SAFAK OZTURK VE CIHAN BULUT'UN BASKANLIKLARI DONEMINDE JOSE MORAIS, RIZA CALIMBAY, LEONARDO ARAUJO, HAMZA HAMZAOGLU, BULENT KORKMAZ, STJEPAN TOMAS(FOTODAKI) VE TAMER TUNA TEKNIK DIREKTOR OLARAK GOREV ALAN ISIMLER OLDU.(FOTO:ANTALYA,DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR'A TEKNIK DIREKTOR DAYANMIYOR. KIRMIZI BEYAZLI TAKIMDA 2015-2016 SEZONUNDAN BU YANA GONDERILEN YA DA YOLLARIN AYRILDIGI TEKNIK DIREKTOR SAYISI 7'YI BULDU. AKDENIZ EKIBI ANTALYASPOR'DA, YOLLARIN AYRILDIGI TAMER TUNA'DAN BOSALAN TEKNIK DIREKTORLUK KOLTUGU ICIN LISTESININ ILK SIRASINDA ISE ABDULLAH AVCI ISMININ BULUNDUGU OGRENILDI.(FOTO:ANTALYA,DHA)

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)

 
SunExpress'ten İzmir'e destek
 
Depremle ilgili provokatif paylaşım yapan kişi gözaltına alındı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gürcan 31 Ekim 2020 Cumartesi 23:32

Tamer Tuna neden gönderildi ,kimse anlamış değil. Gazetecilik görevi, bu olayın iç yüzünü bulmayı size bırakıyor ; Tüm taraftar merak içinde , sebep ne , Antalyaspor da neler oluyor

Yorumu oyla      1      1  
taş 31 Ekim 2020 Cumartesi 10:53

Böyle sabırsızlık olur mu,sabredeceksiniz ve bir hoca 3,5 sene takımın başında kalacak ki bir sistem otursun,biri yapıyor biri bozuyor,buradan sağlıklı bir düzen çıkar mı,futbol futbol olmaktan çıkmış,parası olanın oyuncağı durumuna gelmiş.Bunun en güzel örneği de antalyaspor,daha çok hoca gelir gider,sonra Fener maçı öncesi hoca kovulur mu,hadi işine son vereceksiniz en azından diğer hoca hemen başlar.Fener açısından şimdi en kritik maç ve Antalyaspor hocasız sahaya çıkacak.Kimin işine gelir,tabi ki fenerin,insanın aklına türlü türlü senaryolar geliyor.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kemerspor 2003 - Çankaya FK: 1-0
Misli.com 3'üncü Lig 1. Grup'ta mücadele eden Kemerspor 2003, sahasında Çankaya FK'yı 1-0 yendi.
Antalyaspor'da, Fenerbahçe maçı hazırlıkları sürüyor
Fraport TAV Antalyaspor, ligin 7'nci haftasının kapanış müsabakasında ...
Antalya, 72 ülkeden bin 250 sporcuyu ağırlayacak
Ironman 70.3 Turkey heyecanı başlıyor. Antalya, pandemi kuralları çerçevesinde ...
 
Antalyaspor'da Abdullah Avcı, bugün netleşecek
TEKNİK direktör Tamer Tuna ile yollarını ayıran Fraport TAV Antalyaspor'da, ...
Serik ilk yenilgisini başkentte aldı
MİSLİ.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor, Etimesgut ...
Fraport TAV Antalyaspor, Tamer Tuna ayrılığını açıkladı
FRAPORT TAV Antalyaspor, teknik direktör Tamer Tuna ile yolların ayrıldığını açıkladı.
 
Veysel Sarı: Antalyaspor'u hak ettiği yere getireceğiz
FRAPORT TAV Antalyaspor'un başarılı defans oyuncusu Veysel Sarı, hiçbir ...
Antalyaspor sahasında 5 maçtır kaybetmiyor
SÜPER Lig'in 7'nci haftasının kapanış maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak ...
Antalyaspor, 8 eksikle Fenerbahçe maçına hazırlanıyor
SÜPER Lig'in 7'nci haftasının kapanış maçında sahasında Fenerbahçe'yi ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva