4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
Cemevlerinin aydınlatma giderini devlet ödeyecek
Cemevlerinin aydınlatma giderini devlet ödeyecek
'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
15 Aralık 2021 Çarşamba - 16:05

Antalyaspor, altyapıdan 17 yaşındaki 3 oyuncuya imza attırdı

Fraport TAV Antalyaspor, altyapısında yetişen, üçü de 17 yaşındaki Mevlüt Han Ekelik, Mustafa Erdilman ve Ege Bilsel ile 5'er yıllık sözleşme imzalandı.

Antalyaspor, altyapıdan 17 yaşındaki 3 oyuncuya imza attırdı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, altyapısında yetişen Mevlüt Han Ekelik, Mustafa Erdilman ve Ege Bilsel ile 5'er yıllık sözleşme imzaladı. Orta saha mevkiinde görev yapan Mevlüt Han Ekelik, farklı yaş kategorilerinde 9 kez milli forma, 8 kez de Antalyaspor A takımda forma giydi. Orta saha mevkiinde görev yapan Mustafa Erdilman ise farklı yaş kategorilerinde 3 kez milli forma, 2 kez Antalyaspor A Takım forması giyerken; 1 de gol attı. Sol kanat mevkiinde görev yapan Ege Bilsel ise Azerbaycan U17 milli takımı forması giyerken; Antalyaspor A takım formasını ise 2 kez terletti.

Genç oyuncular için düzenlenen imza töreninde konuşan Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Sezgin Özer, altyapıdan gelen oyuncuların maddi ve manevi katkıları olduğunu söyledi. Özer, “En son oynadığımız lig maçında 27 maçtır yenilmeyen, lig lideri Trabzonspor karşısında altyapıdan gelen 4 futbolcumuz oynadı. Altyapıya ciddi anlamda önem veriyoruz. 3 arkadaşımız aynı ağabeyleri gibi alternatifleri olduğu halde kulübün koşullarını hiçbir şart koşmadan kabul etti. Hep beraber kariyer planlaması yaptık. Antalyaspor'a uzun süre hizmet edecekler. Yurt dışı planlarını gerçekleştireceğiz. Kulüp olarak maneviyatın dışında maddi bir beklentimiz olacak" dedi.

Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Sezer de “Futbol hayatlarında başarılı olmalarını, bu imzaların onlara daha büyük kapılar açmasını diliyorum. Biz yönetim olarak altyapıya çok değer veriyoruz. Yeni arkadaşlarımız bu duruma geldiklerinde mutlu oluyoruz. Bizler için övünç kaynağı oluyor. Kardeşlerimiz inşallah ileride daha iyi yerlere, kulübümüze de destek olacak şekilde daha büyük kulüplere gitmeleri bizleri mutlu eder. Bu ekip önce Antalyaspor'u Avrupa'ya götürecek Avrupa'da oynayacaklar, ondan sonra Avrupa'ya transfer olacaklar" diye konuştu.

Yetiştiği kulübe imza attığı için çok mutlu olduğunu belirten Mustafa Erdilman, “11 yıldır burada oynuyorum. Profesyonelliğin ilk adımlarını burada atmak benim için çok onur verici. A takımla iki maç oynadım. Sahaya girerken teknik ekip bana gerçekten özgüven yüklüyor. O gün penaltının başına geçmek istediğimde sağ olsun ağabeylerim de bana izin verdi. Biraz heyecanlandım ama gole çevirince çok sevindim. Maça gireceğimde Nuri hoca bana 'Duran topların başına geçmeni istiyorum' dedi. Nuri hocayla antrenmanda frikik, şut yarışları yapıyoruz zaten. İyi kullandığımı düşünüyor" ifadelerini kullandı.

Hocalarının kendilerine çok yardımcı olduğunu söyleyen Mevlüthan Keklik, “Bu kulübe imza attığım için çok mutluyum. Kulübüme ve aileme çok teşekkür ederim. Kulüpte ilk 14 yaşında sahaya çıktım. Hala çok heyecanlıyım. İnşallah kulüpte başarılı ve kalıcı olurum. Avrupa hayallerim var. Biz çok çalıştık hocalarımız da çok yardımcı oldu" diye konuştu.

Avrupa'da oynamak istediğini söyleyen Ege Bilsel, “İmza attığım için çok mutluyum. Bu kulüp için tüm mücadelemi vereceğim. Herkes için inşallah hayırlı olur. Hayallerim çok büyük. Yurt dışında oynamak istiyorum. Bunlar benim için bir başlangıç" dedi.

FRAPORT TAV ANTALYASPOR ALTYAPISINDA YETISEN, UCU DE 17 YASINDAKI MEVLUT HAN EKELIK, MUSTAFA ERDILMAN VE EGE BILSEL ILE 5'ER YILLIK SOZLESME IMZALANDI.(FOTO:SEMIH ERSOZLER/ANTALYA-DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR ALTYAPISINDA YETISEN, UCU DE 17 YASINDAKI MEVLUT HAN EKELIK, MUSTAFA ERDILMAN VE EGE BILSEL ILE 5'ER YILLIK SOZLESME IMZALANDI.(FOTO:SEMIH ERSOZLER/ANTALYA-DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR ALTYAPISINDA YETISEN, UCU DE 17 YASINDAKI MEVLUT HAN EKELIK, MUSTAFA ERDILMAN VE EGE BILSEL ILE 5'ER YILLIK SOZLESME IMZALANDI. (EGE BILSEL) (FOTO:SEMIH ERSOZLER/ANTALYA-DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR ALTYAPISINDA YETISEN, UCU DE 17 YASINDAKI MEVLUT HAN EKELIK, MUSTAFA ERDILMAN VE EGE BILSEL ILE 5'ER YILLIK SOZLESME IMZALANDI. (MUSTAFA ERDILMAN) (FOTO:SEMIH ERSOZLER/ANTALYA-DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR ALTYAPISINDA YETISEN, UCU DE 17 YASINDAKI MEVLUT HAN EKELIK, MUSTAFA ERDILMAN VE EGE BILSEL ILE 5'ER YILLIK SOZLESME IMZALANDI. (MEVLUT HAN EKELIK) (FOTO:SEMIH ERSOZLER/ANTALYA-DHA)

Semih ERSÖZLER / ANTALYA, (DHA) 

 
Sınıf öğretmeni 9 öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla gözaltında
 
Kovid avokado üretimini patlattı, talebe yetişilemiyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalyaspor'da Fredy cezalı, Amilton ise tamamladı
SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'da İH Konyaspor ...
Antalyaspor bu sezon bir ilki Trabzonspor maçında yaşadı
SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, bu sezon ilk ...
Korkuteli Belediyespor, deplasmanda kazandı
BÖLGESEL Amatör Ligi (BAL) 4. Bölge 3. Grup'ta mücadele eden Korkuteli ...
 
Nuri Şahin, selefi Yanal'ı solladı
FRAPORT TAV Antalyaspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın yerine getirilen ...
Kaş Kınıkspor, 10 kişiyle kazandı
ANTALYA Süper Amatör Lig'in 5'inci haftasında Kaş Kınıkspor, Antalya 2003 Spor'u 2 - 1 yendi.
3 bin yıllık tarihi Ayazini'de Enduro yarışının şampiyonları belirlendi
AFYONKARAHİSAR'da 'Frig Vadisi'nin Kalbi' olarak nitelendirilen 3 bin ...
 
Antalyaspor - Trabzonspor: 2-1
Spor Toto Süper Lig’in 16’ncı haftasında Antalyaspor sahasında lider Trabzonspor’u ...
Antalyaspor U19 takımı kendi sahasında boğuldu; 6 gol yedi
Antalyaspor ile Trabzonspor U19 takımları arasında oynanan maçta yoğun ...
Trabzonspor, Antalya'ya gitti
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında karşılaşacağı Fraport ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva