Horoz dövüşü baskını
Horoz dövüşü baskını
Fransa'dan dayanıklılık merkezi hibesi
Fransa'dan dayanıklılık merkezi hibesi
23 Nisan'a özel 'Rapunzel' çocuk operası
23 Nisan'a özel 'Rapunzel' çocuk operası
Antalya'daki cinayet kararını Yargıtay bozdu
Antalya'daki cinayet kararını Yargıtay bozdu
11 Mart 2022 Cuma - 12:47

Antalyaspor'da 3 oyuncudan vazgeçilmedi

SPOR Toto Süper Lig'de 6 maçlık yenilmezlik serisi bulunan Fraport TAV Antalyaspor'da 3 oyuncu futbol sorumlusu Nuri Şahin'in vazgeçilmezi olmayı başardı. Kırmızı beyazlı takımda en istikrarlı oyuncu ise cezalı olduğu bir maç dışında bütün maçlarda sahada kalan Belçikalı kaleci Ruud Boffin oldu.

Antalyaspor da 3 oyuncudan vazgeçilmedi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Süper Lig'in 28'inci haftasında sahasında DemirGrup Sivasspor'u 1-0 mağlup eden Fraport TAV Antalyaspor, 6 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı. Kırmızı beyazlılar ligin 29'uncu haftasında deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde sürdürüyor. Akdeniz ekibinde futbol sorumlusu Nuri Şahin ve sezona başlanan teknik direktör Ersun Yanal 3 oyuncudan vazgeçmedi. Antalyaspor'da kaleci Boffin, defans oyuncuları Veysel Sarı ve sezon başında takıma dahil edilen Güray Vural sakatlıkları ya da cezalı olmadıkları sürece yeşil zeminde en çok kalmayı başaran oyuncular olmayı başardı. 3 oyuncu arasında en çok kaleci Boffin sahada oldu.

BOFFİN 1 MAÇ HARİÇ HEPSİNDE 90 DAKİKA SAHADA

5 sezondur Fraport TAV Antalyaspor'un kalesini başarıyla koruyan 34 yaşındaki Belçikalı kaleci Ruud Boffin, bu sezon hem ligin ilk 8 haftasında teknik direktörlük koltuğunda bulunan Ersun Yanal hem de sonrasında göreve gelen futbol sorumlusu Nuri Şahin'in vazgeçemediği oyuncuların başında geldi. Boffin, bu sezon 28 hafta sonunda 27 kez kırmızı beyazlıların kalesini korurken mücadelelerin tamamında 90'ar dakika sahada kaldı. Boffin, 2430 dakika sahada kalarak takımın en çok forma giyen oyuncusu olurken, sarı kart cezalısı olduğu VavaCars Fatih Karagümrük maçında forma giyemedi. Belçikalı eldiven 9 maçta da kalesini gole kapatmayı başardı.

GÜRAY VURAL ETKİSİ

Sezon başında bedelsiz olarak transfer edilen 33 yaşındaki sol bek oyuncusu Güray Vural, takımın vazgeçilmezleri arasında yerini aldı. Vural, 28 haftası geride kalan Süper Lig'de cezalı olduğu Gaziantep FK ve VavaCars Fatih Karagümrük maçları dışında 26 haftanın tamamında sahada kaldı. Deneyimli sol bek oyuncusu ligdeki maçlarda toplam 2340 dakika sahada kalırken, kaleci Boffin'in ardından en fazla sahada kalan oyuncu olmayı başardı. Güray Vural, bu sezon Antalyaspor formasıyla, ligdeki performansının yanı sıra 4 Türkiye Kupası maçında 244 ve 1 TFF Süper Kupa Finali'nde 120 dakika sahada kaldı. Vural, lig, kupa ve Süper Kupa Finali de dahil olmak üzere 1 gol ve 4 asistlik performans ortaya koydu.

VEYSEL SARI EN ÇOK FORMA GİYEN 3'ÜNCÜ OYUNCU

Takım kaptanları arasında yer alan Veysel Sarı da kaleci Boffin ve sol bek oyuncusu Güray Vural gibi bu sezon Antalyaspor'u çalıştıran Ersun Yanal ve Nuri Şahin'in vazgeçemediği oyuncuların başında yer aldı. Veysel Sarı, ligde oynanan maçlarda 26 kez kırmızı beyazlı formayı terletirken, 2300 dakika sahada kalmayı başardı. Tecrübeli defans oyuncusu, cezalı olduğu VavaCars Fatih Karagümrük ve kulübede beklediği Yeni Malatyaspor maçlarında forma şansı bulamadı. Tecrübeli defans oyuncusu Veysel Sarı, bu sezon 2 Türkiye Kupası ile 1 TFF Süper Kupa Finali maçında da ter döktü. Veysel Sarı, lig, kupa ve Süper Kupa Finali olmak üzere şimdiye kadar 29 kez Antalyaspor formasıyla sahaya çıkarken, takımına 1 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. Antalyaspor'da 3 oyuncuyu 2169 dakika ile Bünyamin Balcı, 2122 dakika ile Brezilyalı Naldo ve 1975 dakika ile Fredy takip etti.

ZORBAY KÜÇÜK DÜDÜK ÇALACAK

Fraport TAV Antalyaspor'un ligin 29'uncu haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynayacağı mücadelede Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük'ün yardımcılıklarını ise Samet Çavur ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Mücadele, pazar günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda saat 16.00'da başlayacak.

SUPER LIG'IN 28'INCI HAFTASINDA SAHASINDA DEMIRGRUP SIVASSPOR'U 1-0 MAGLUP EDEN FRAPORT TAV ANTALYASPOR, 6 MACLIK YENILMEZLIK SERISI YAKALADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

SUPER LIG'IN 28'INCI HAFTASINDA SAHASINDA DEMIRGRUP SIVASSPOR'U 1-0 MAGLUP EDEN FRAPORT TAV ANTALYASPOR, 6 MACLIK YENILMEZLIK SERISI YAKALADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

SUPER LIG'IN 28'INCI HAFTASINDA SAHASINDA DEMIRGRUP SIVASSPOR'U 1-0 MAGLUP EDEN FRAPORT TAV ANTALYASPOR, 6 MACLIK YENILMEZLIK SERISI YAKALADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) 

 
Antalya Müzesi, opera şarkılarıyla yankılandı
 
Öğrencilere karabuğdayın faydaları anlatıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalyaspor cumartesi İstanbul yolcusu
Fraport TAV Antalyaspor, pazar günü oynayacağı Medipol Başakşehir maçı ...
FETÖ'cü hakemleri temizleyin
Turgut Güngör
Türk hakem dünyasında deprem şoku
Turgut Güngör
 
Serik Belediyespor - Bayburt Özel İdare Spor: 1-1
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor ile Bayburt ...
Serik Belediyespor'da Özcan Kızıltan dönemi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor, teknik direktör ...
Antalyaspor'un golleri 'sağ ayaktan'
SPOR Toto Süper Lig Fraport TAV Antalyaspor, ligde oynadığı maçlarda golleri ...
 
Korkuteli Belediyespor, Kemerspor'u 2-1 yendi
BÖLGESEL Amatör Lig (BAL) 4. Bölge 3. Grup'ta Korkuteli Belediyespor, ...
Antalyaspor’da Admir Mehmedi 3 hafta yok
FRAPORT TAV Antalyaspor’un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı İsviçreli ...
Demrespor 3 puanı 3 golle aldı
TÜRKİYE Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 3. Grup'ta Demre Belediyespor, Burdur ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Bayram nostaljisi
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva