Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
Emekli olan Yıldız Tilbe'den 'maaş' isyanı
11 Ağustos 2015 Salı - 21:34

Antalyaspor’da Gencer yeniden başkan

SPOR Toto Süper Lig’in yeni ekibi Antalyaspor’un olağanüstü genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Gültekin Gencer, “En az transfer yapan kulübüz. İki tane daha transfer yapacağız, ikisi de yolda. Biri Delgado” dedi.

Antalyaspor’da Gencer yeniden başkan
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalyaspor Olağanüstü Genel Kurulu, Antalya Kültür Merkezi Perge Salonu’nda yapıldı. Genel kurulda divan başkanlığını Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hasan Subaşı yaptı. Antalyaspor Vakfı Başkanı Ali Yılmaz, seçimde oy kullanmayacaklarını açıkladı. Tek liste halinde gerçekleştirilen seçimde başkanlığını Gültekin Gencer’in üstlendiği yönetim, oy çokluğuyla kabul edildi. Antalyaspor'da üç yıllığına yeniden başkanlığa seçilen Gültekin Gencer’in yönetim kurulunda Mehmet Yüksel, Levent Aydın, Salman Aksal, Hasan Ali Ceylan, Hamza Balcı, Okan Alanyalı, Hakan Saatçioğlu, Emin Gülmez, Cumhur Arıcı, Mustafa Şahingöz, Ali İhsan Sav, Kamer Uğurluel, Emin Özgür Kasapoğlu, Nejdet Alacan, Ali Özgür Karagöz, Hakan Ketenci, Mustafa Vicir, İrfan Erdoğan yer aldı.

ETO’O BEREKETİ

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, seçim sonrası konuşmasında Eto’o transferinde maliyet eleştirilerine tepki gösterdi. Eto’o’nun maliyeti ile Fenerbahçe’nin Robin Van Persie transferini karşılaştıran Gencer, “Eto’o transferinden dolayı 300 bin liralık kamp maliyetimiz tamamen organizatörler tarafından karşılandı. Hala Eto’o transferini yargılıyoruz. Eto’o’nun Antalya’ya kazandırdığı vizyonu tartışmayacağız. Fenerbahçe Van Persie için 25 milyon Euro verdi. Eto’o’nun parası 3 yıllık toplam 9 milyon Euro. En az yabancı Antalyaspor’da var. Eto’o’nun Sampdoria’dan transferi yapılırken bonservis vermedik. Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, son katıldığım kulüpler birliği toplantısında ‘fon oluşturup Eto’o transferiyle Türk futboluna sağladıklarından dolayı Antalyaspor’a katkı sağlamalı’ dedi. Statta 30 tane loca rezervasyonu var” diye konuştu.

‘DELGADO YOLDA’

Gencer, Yusuf Şimşek ile 1.5 milyon liradan 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını, benzer sözleşmenin geçmişte ilk teknik direktörlüğünü Antalyaspor’da yapan Mehmet Özdilek’le de gerçekleştirildiğini söyledi. Gencer, menajer Metin Korkmaz’ın büyük transferlerde kulübe yardımcı olduğunu ve kulübün buna para ödemediğini aktardı. Antalyaspor’un transfer çalışmalarını sürdürdüğüne değinen Gencer, “İki tane daha transfer var, ikisi de yolda. Biri Delgado” dedi.

TÜREL, ŞAMPİYON OLMASAYDI KAPANACAKTI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel ise yapımı devam eden Antalyaspor Tesisleri’nin 7 Temmuz 2016’da açılışının yapılacağını belirtti. Spor kulüplerinde finans yönetiminin önemine dikkati çeken Türel, yöneticilerin finans yönetimini en iyi şekilde yapmaması halinde öncelikle kendisi tarafından sonra da genel kurulda sorgulanacağının bilincinde olduğunu söyledi. Antalyaspor’un vergi taksitlendirilmesini günü geçmeden ödediğini ve ödemek zorunda olduğunu anlatan Türel, “Eğer bu sene şampiyon olmasaydık muhtemelen Antalyaspor kapanacaktı. Benim adıma sevinç kaynağı, şampiyonluktan öte, Süper Lig’deki Antalyaspor’un önemli bir gelir sahip olmasıdır. Eto’o transferini küçümsediğimden değil ama vergi taksitlerinin ödenmesi Eto’o’nun transferinden daha önemlidir. Eylül ayında ilk maçı yeni yapılan statta oynamanın heyecanı içerisindeyiz. Stadın Büyükşehir’e devredilmesinin ardından işletme maliyetlerini karşılayacak bölümünün belediyede kalması şeklinde Antalyaspor’a devrediyoruz” diye konuştu.

ETO’O’NUN MALİYETİNE TEPKİ

Seçimin ardından Antalyaspor Vakfı Başkanı Ali Yılmaz ise yaşanan gelişmelerden dolayı konuşma yapma gereksinimi hissettiğini ve belki de son kez konuşma yaptığını dile getirdi. Geçmiş dönemde yapılan altyapı ve profesyonel futbol takımındaki oyuncu transferlerini eleştiren Yılmaz, Gencer’e Eto’o ve menajerinin üç yıllık 10 milyon Euro maliyetinin, sponsorları tarafından karşılanacağı yönünde açıklamalarını hatırlattı.

YÖNETİME ELEŞTİRİ

Kamerunlu golcüye ödenen ücreti eleştiren Yılmaz, “Osmanlı’da bir tane fetret devri yaşandı, Antalyaspor’da ikinci yaşanıyor. Tüm transferler Yusuf Şimşek’in de menajeri olan malum kişi tarafından organize edildiği, gelen oyuncularda hep aynı menajerin adının geçtiği, para yerine sözleşme süresini kapsayan senetler veriliyor. Diarra’nın menajeri 1.5 aydır kulüpte dolaşıyor. Bu kişiye Fornezzi’nin de menajerlik izni verildiği doğru mu? Kvesiç isimli oyuncuya 115 bin Euro bonservis ödemişiz. 200 bin Euro da imza parası ödemişiz. Bonservis parası ödenen futbolcuyla imza parası ödendiğini duydunuz mu? Demek ki bir ilke imza atmışız” diye konuştu.

KONGREDE GERGİNLİK

Divan Başkanı Hasan Subaşı, Yılmaz’ı konuşmasını özetlemesi yönünde uyarıda bulundu. Hasan Subaşı’nın mali konuları basın açıklaması ya da iddialarını savcılığa suç duyurusunda bulunarak kamuoyuna paylaşabileceğini belirtmesi üzerine Yılmaz, istendiği takdirde konuşmasını bitirebileceğini söyledi. Kısa süreli gerginliğin ardından Yılmaz konuşmalarına devam etti. Antalyaspor Vakfı’nın seçimlerinin gecikmesinin speküle edildiğini aktaran Yılmaz, Antalyaspor sevdalısı olarak her zaman takımın yanında olacağını vurguladı.


ANTALYASPOR'DA YAPILAN OLAGANUSTU GENEL KURULDA MEVCUT BASKAN GULTEKIN GENCER YENIDEN BASKAN SECILDI.(FOTO: TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)
 

 
Antalya'da kaza: 7 yaralı
 
Polise bombalı saldırı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yaz okullarında 12 bin 183 çocuk sporla buluştu
ANTALYA,'da 'Bu yaz mutlaka spora başlamalısın' sloganıyla 29 branşta ...
ATİK'li sporcular gurur verdi
TÜRKİYE Tenis Federasyonu'nun (TTF) yıllık faaliyet programında yer alan ...
Antalyaspor hentbolda hocasıyla yeniden anlaştı
TÜRKİYE Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor, baş ...
 
Muratpaşa altyapıyı güçlendiriyor
MURATPAŞA Belediyespor, futbol altyapısını yaz spor okulunda eğitim gören ...
Muratpaşa'da 3 spor salonu için geri sayım
MURATPAŞA Belediye Başkan Vekili İbrahim Cephaneci, Güzeloba, Ermenek ...
Antalya'da kale direği öldürdü
ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde bir tatil sitesindeki sahada futbol oynarken ...
 
Aygün: Antalyaspor'a talibim
ANTALYASPOR eski As Başkanı turizmci Mehmet Aygün, Antalyaspor Kulübü'nün ...
Antalyaspor'da lig öncesi kazan kaynıyor
AFYONKARAHİSAR kampından sonra 3 gün izin verilen Antalyaspor'da, bazı ...
Alanyaspor 2 gün izne çıktı
ALANYASPOR'un Afyonkarahisar'daki kampı dün yapılan hazırlık maçının ardından ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva