Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
12 Ocak 2022 Çarşamba - 12:03

Antalyaspor'da gençler istenileni veremedi

SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'da sezon başında takıma dahil edilen genç oyuncular istenileni veremedi. Kırmızı beyazlı takımda genç oyunculardan alt yapıdan A takıma yükselme başarısı gösteren Bünyamin Balcı ile Doğukan Sinik en çok forma giymeyi başardı.

Antalyaspor da gençler istenileni veremedi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Süper Lig'de son haftalarda istediği sonucu alamayan ve 21'inci haftada sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Fraport TAV Antalyaspor, maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı. Kırmızı beyazlı takım futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde sağanak yağış altında ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'da sezon başında dönemin teknik direktörü Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda takıma kazandırılan 18- 23 yaş arası 7 genç oyuncu bekleneni veremedi.

SADECE WRIGHT İSTİKRAR SAĞLADI

Antalyaspor'da, sezon başında dönemin teknik direktörü Ersun Yanal'ın isteği doğrutulsunda transfer edilen genç oyunculardan bir tek ABD'li golcü oyuncu Haji Wright (23) istikrarlı performans ortaya koyarak takıma katkı sağladı. Genç golcü 15 lig ve 1 Türkiye Kupası maçında forma giyerken 4 gollük performans sergiledi. Toplam 907 dakika sahada formayı terleten golcü, ligde Çaykur Rizespor maçında 3 gol atma başarısı elde etti.

BERAT ve DOĞUKAN HİÇ OYNAMADI

Fraport TAV Antalyaspor'da sezon başında takıma Akhisarspor'dan kazandırılan 19 yaşındaki Berat Pınar henüz forma giyme şansı elde edemedi. Berat ile beraber yine aynı takımdan kırmızı beyazlılara transfer olan 21 yaşındaki Doğukan Nelik ise sezon başında ön çapraz bağları koptuğu için sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

GURBETÇİ GENÇLER HAYAL KIRIKLIĞI

Amerikalı oyuncu dışında takıma kazandırılan oyunculardan kaleci Diogo Sousa (23), Erkan Eyibil (20), Ersin Zehir (23), Sherel Floranus (23) ise bekleneni veremedi. Hollanda Eredivisie ekibi Herenveen'den takıma kazandırılan sağ bek Sherel Floranus, kırmızı beyazlı takımla 8 lig, 2 Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa Finali'nde forma giydi. Akdeniz ekibi Antalyasporla toplam 11 maça çıkan defans oyuncusu 1 gole imza atarken, toplamda 517 dakika sahada kaldı. Portekiz'in Sporting CP B takımından transfer edilen 1.98'lik genç eldiven Diogo Sousa ise sadece 3 Türkiye Kupası maçında kaleyi korurken, 256 dakika sahada kaldı. Sousa, 3 Türkiye Kupası maçının 2'sinde kalesini gole kapatırken, GZT Giresunspor maçında gole engel olamadı.

Almanya 2. Lig ekiplerinden St. Pauli takımından orta saha oyuncusu Ersin Zehir'i ve yine Alman ekiplerinden Mainz'dan takıma kazandırılan Erkan Eyibil de istenilen seviyeye çıkamadı. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Ersin Zehir, bu sezon Antalyaspor formasıyla 2 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası maçında forma giyerken, toplam 73 dakika sahada kalıp gol ve asist üretemedi. 20 yaşındaki Erkan Eyibil ise 2 lig ve 1 Ziraat Türkiye Kupası maçında 92 dakika ter dökerken, asist ve gol katkısı veremedi.

GÖKDENİZ GEÇEN SENEYİ ARATIYOR

Geçen sezon takıma kazandırılan ve kritik maçlarda attığı gollerle göz dolduran 20 yaşındaki forvet oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar ise geçen seneyi aratıyor. 14 lig maçında forma giyen genç oyuncu henüz golle tanışamazken, 3 Türkiye Kupası'nda ise 4 gole imza attı. Bayrakdar, takımıyla bu sezon TFF Süper Kupa Finali'nde de forma giyerken toplamda 785 dakika sahada kaldı. Gökdeniz Bayrakdar, geçen sezon takımı adına 31 lig maçında 6, Türkiye Kupası'nda sahada yer aldığı 6 maçta da 2 gole imza atarken, toplam 8 gollük katkı sağlamıştı.

EN ÇOK BÜNYAMİN, MUKAİRU VE DOĞUKAN

Fraport TAV Antalyaspor'da bu sezon en çok katkıyı ise alt yapıdan A takıma yükselme başarısı gösteren Bünyamin Balcı, Mukairu ve Doğukan Sinik verdi. 21 yaşındaki genç sağ bek Bünyamin Balcı, 20 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa Finali'nde sahada yer aldı. Genç sağ bek toplamda 1864 dakika sahada kalırken, 2 gol ve 3 asistlik performans ortaya koydu. Geçen sezon Belçika Ligi ekiplerinden Anderlecht'e kiralanan ve bu sezon takıma tekrar dahil edilen Paul Mukairu da istikrarlı performas ortaya koydu. 21 yaşındaki Nijeryalı forvet oyuncusu 17 lig, 1 Türkiye ve TFF Süper Kupa Finali'nde forma terletirken 4 gollük katkı sağladı. Alt yapıdan yükselen 22 yaşındaki kanat oyuncusu Doğukan Sinik ise 15 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa Finali'nde takımına destek verdi. Genç oyuncu, toplamda 1142 dakika sahada formasını ıslatırken 1 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu.

SUPER LIG'DE SON HAFTALARDA ISTEDIGI SONUCU ALAMAYAN VE 21'INCI HAFTADA SAHASINDA FENERBAHCE'YI KONUK EDECEK FRAPORT TAV ANTALYASPOR, MACIN HAZIRLIKLARINA BIR GUNLUK IZNIN ARDINDAN BASLADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

SUPER LIG'DE SON HAFTALARDA ISTEDIGI SONUCU ALAMAYAN VE 21'INCI HAFTADA SAHASINDA FENERBAHCE'YI KONUK EDECEK FRAPORT TAV ANTALYASPOR, MACIN HAZIRLIKLARINA BIR GUNLUK IZNIN ARDINDAN BASLADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

SUPER LIG'DE SON HAFTALARDA ISTEDIGI SONUCU ALAMAYAN VE 21'INCI HAFTADA SAHASINDA FENERBAHCE'YI KONUK EDECEK FRAPORT TAV ANTALYASPOR, MACIN HAZIRLIKLARINA BIR GUNLUK IZNIN ARDINDAN BASLADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)

 
Zonguldak'ta 7 metrelik dev dalgalar oluştu
 
Cinsel içerikli videodaki kadını eşine benzetip, boşanma davası açtı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Alanyaspor'da bir ayrılık
Aytemiz Alanyaspor Kulübü, futbolcu Khouma Babacar'ın sözleşmesinin sona ...
Kınıkspor son dakika gölüyle yenildi
ANTALYA Süper Amatör Lig'de Kaş Kınıkspor, son dakikada yediği golle sahasında ...
Serik Belediyespor hazırlık maçında Uşakspor A.Ş.'yi 2-0 yendi
TFF 2. Lig'de mücadele eden Serik Belediyespor, hazırlık maçında Uşakspor A.Ş.'yi 2-0 mağlup etti.
 
Judoda EJU Ortak Çalışma Kampına 20 ülke katılıyor
20 ülkeden 300 sporcunun katıldığı ortak çalışma kampı, 14 Ocak tarihine ...
Lider Muratpaşa, Fethiye Bahçeşehir'i 3-0 mağlup etti
MURATPAŞA Belediyespor, Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde ikinci ...
Antalyaspor, 6 eksikle Göztepe deplasmanında
SPOR Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda ...
 
Serik Belediyespor'da Hakan Yılmaz dönemi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor, teknik direktör ...
Antalyaspor'da gözler lige döndü
TFF Süper Kupa Finali'nde penaltı atışlarıyla Beşiktaş'a kaybeden Fraport ...
Serik Belediyespor hazırlık maçında berabere
TFF 2. Lig'de mücadele eden Serik Belediyespor'un, devre arası kampında ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva