Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
26 Haziran 2021 Cumartesi - 10:33

Antalyaspor'da gidenler istenilen katkıyı sağlayamadı

FRAPORT TAV Antalyaspor'da yolların ayrıldığı 5 oyuncu takımda kaldıkları süre boyunca istenilen katkıyı veremedi. Giden oyuncular içerisinde ise 7 gol ve 5 asistlik performansıyla en çok katkıyı dünyaca ünlü Alman oyuncu Lukas Podolski verdi.

Antalyaspor da gidenler istenilen katkıyı sağlayamadı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Geçen sezonu 40 maçta 9 galibiyet, 17 beraberlik ve 14 yenilgi sonucunda 44 puanla 16'ncı sırada tamamlayan Fraport TAV Antalyaspor'da, şuana kadar 5 oyuncu ile yollar ayrıldı. Kırmızı beyazlı takımda kaleci Ferhat Kaplan, defans oyuncusu Ersan Adem Gülüm, Alman orta saha oyuncusu Sidney Sam ve forvet oyuncuları Jean-Armel Drole ile dünyaca ünlü golcü oyuncu Lukas Podolski takımdan gönderildi. Giden oyuncular içerisinde takıma en çok katkıyı veren isim ise Alman oyuncu Lukas Podolski oldu. 36 yaşındaki oyuncu 47 maçta 7 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

'KAPLAN' KALESİNDE 93 GOL GÖRDÜ

Akdeniz temsilcisi Fraport TAV Antalyspor'da 2016- 2017 sezonunda başkent temsilcisi Gençlerbirliği'nden takıma kazandırılan kaleci Ferhat Kaplan, 5 sezonda 55'i Süper Lig, 15'i de Türkiye Kupası maçı olmak üzere toplam 70 maçta forma giyme başarısı yakaladı. 32 yaşındaki deneyimli kaleci bu mücadelelerde kalesinde 93 gole engel olamazken, sadece 16 maçta kalesini gole kapattı. 6 bin 330 dakika sahada kalan Kaplan, 7 de sarı kart gördü.

24 MAÇTA 1 GOL

2019- 2020 sezonun devre arasında Avustralya'nın Western United takımından transfer edilen Ersan Adem Gülüm, ilk sezonunda 3 lig ve 3 de Türkiye Kupası maçında forma giyerken 1 gol sevinci yaşadı. Gülüm, aynı sezon ligde 220, kupada ise 237 dakika sahada kaldı. 2020-2021 sezonuda 14 lig maçında forma giyen Ersan Gülüm, gol atamazken 1 asist yapıp, 753 dakika sahada kaldı. Türkiye Kupası'nda ise 4 maça çıkarken 191 dakika sahada kalıp gol ya da asist yapamadı. 34 yaşındaki defans oyuncusu Antalyaspor kariyerinde 24 mücadelede forma giyerken 1 kez gol sevinci yaşayıp, 1 asist gerçekleştirdi.

SAM ÇARE OLAMADI

2020- 2021 sezonunda takıma dahil olan Alman orta saha oyuncusu Sidney Sam, kırmızı beyazlı takımla 25'i lig, 5'i kupa olmak üzere toplam 30 maça çıktı. Kupa maçlarında gol sevinci yaşayamayan 33 yaşındaki Sam, ligde 3 gol atma başarısı elde etti. Deneyimli orta saha oyuncusu ligde 1253 dakika, kupa da ise 196 dakika sahada kaldı. Tecrübeli orta saha oyuncusu ligde 1 sarı ve 1 de kırmızı kart gördü.

DROLE BEKLENENİ VEREMEDİ

Fraport TAV Antalyaspor'da büyük umutlarla 2016- 2017 yılında İtalya Serie B takımlarından Perugia'dan takıma kazandırılan 23 yaşındaki Fildişi Sahili forvet oyuncusu Jean- Armel Drole da bekleneni veremedi. Genç oyuncu takıma dahil olduğu ilk sezonunda 2 maçta forma giyerken 2 kez gol sevinci yaşadı. Fildişi Sahilli forvet oyuncusu, tecrübe kazanması için bir sonraki sezon Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'a kiralandı. Ümraniyespor formasıyla 12 gol ve 3 asistlik performansla 2018- 2019 sezonunda Antalyaspor kadrosunda kendisine yer buldu. Drole, aynı sezon kırmızı beyazlı takımla 20'si lig, 4'ü kupa olmak üzere 24 maçta sahada yer aldı. Genç oyuncu ligde gol atamazken, kupada ise 2 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu. 2019- 2020 yılını İspanya La Liga 2 takımlarından Las Palmas'ta kiralık geçiren Drole, bu sezon Antalyaspor ile sadece 2 maçta 48 dakika görev aldı.

PODOLSKİ İLE DE VEDALAŞILDI

Antalyaspor'un transferi ses getiren Lukas Podolki ile de yollar bu sezon ayrıldı. 36 yaşındaki dünyaca ünlü golcü oyuncu 2019-2020 sezonun ikinci devresinde takıma kazandırıldı. Alman oyuncu Podolski, aynı sezon 9'u lig, 2'si kupa olmak üzere 11 maçta forma giyerken, ligde 2 gol ve 3 asistlik performans ortaya koydu. Podolski, 2020-2021 sezonunda ise 31'i lig, 5'i Türkiye Kupası olmak üzere toplam 36 maçta kırmızı beyazlı formayla yeşil zemine çıktı. Yıldız oyuncu ligde 4 gol, 2 asist, Türkiye Kupası'nda ise 1 gol atarken, asist yapamadı. Podolski, kırmızı beyazlı formayla toplamda 47 mücadeleye çıkarken 7 gol ve 5 asistlik performans ortaya koydu. Toplamda, 2 bin 744 dakika sahada kalan Lukas Podolski, 7 sarı ve 1 kırmızı kart gördü. Alman oyuncu, tek kırmızı kartı daha önce formasını giydiği Galatasaray'a karşı görürken, büyük tepki toplamıştı.

FRAPORT TAV ANTALYASPOR'DA YOLLARIN AYRILDIGI 5 OYUNCU TAKIMDA KALDIKLARI SURE BOYUNCA ISTENILEN KATKIYI VEREMEDI. 2020- 2021 SEZONUNDA TAKIMA DAHIL OLAN ALMAN ORTA SAHA OYUNCUSU SIDNEY SAM, KIRMIZI BEYAZLI TAKIMLA 25'I LIG, 5'I KUPA OLMAK UZERE TOPLAM 30 MACA CIKTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)

 
Yağışlar yüzde 66 azaldı; 'olağanüstü kuraklık' uyarısı
 
İYİ Parti'den Demre ve Kaş ziyareti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalyaspor, Doğukan Nelik ve Ersin Zehir'i renklerine bağladı
SÜPER Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, 21 yaşındaki Doğukan Nelik ...
Başkan Çetin: Gökdeniz'in bonservisi bu sene 5 milyon Euro
FRAPORT TAV Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, takımdaki hiçbir futbolcuya ...
Yeşilova Belediyespor rakibini bekliyor
BÖLGESEL Amatör Lig'de mücadele eden Yeşilova Belediyespor, ligi 10 puanla ...
 
Aytemiz Alanyaspor'dan sol kanada genç takviye
AYTEMİZ Alanyaspor yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor. ...
Fethiyespor'dan sağ bek transferi
MİSLİ.com 3'üncü Lig'de geçen sezon Play-Off yarı finalde İskenderun FK'ya ...
Serik Belediyespor yönetimi STK başkanlarıyla buluştu
MİSLİ.com 2. Lig'de mücadele eden Serik Belediyespor yönetimi ilçedeki ...
 
Burdur'da voleybol fırtınası
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen Kadınlar Bölgesel ...
Hasan Çavuşoğlu: TFF'nin yabancı kararı yeni değil
Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ...
Pehlivanlar Kırkpınar'a hazırlanıyor
TARİHİ Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne hazırlanan son şampiyon Ali Gürbüz ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva