Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Erdoğan’ı dinlemeden müzakerelere kapıları kapatmam
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'da denizaltı heyecanı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Antalya'nın çocuk valisi makamı devraldı
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
30 Kasım 2021 Salı - 11:31

Aracın altında kalan sevgilisini 80 metre sürükledi

MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde, birlikte yaşadığı Sahra Gizem Aksu'yu (46) çarptıktan sonra otomobilin altına alıp, 80 metre sürükleyerek, ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan Özcan Oğuz'un (34) emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.

Aracın altında kalan sevgilisini 80 metre sürükledi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kaza, 16 Kasım günü saat 02.00 sıralarında, Fethiye-Antalya kara yolu kenarındaki tali yolda meydana geldi. İddiaya göre, yol kenarında yürüyen Sahra Gizem Aksu'ya araç çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Aksu, sağlık ekibinin müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Kaza yerinde yapılan incelemede, Aksu'nun, otomobilin altında 80 metre sürüklendiği belirlendi. Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, Aksu'ya otomobille çarpan kişinin, birlikte yaşadığı Özcan Oğuz olduğunu tespit etti. Oğuz ve beraberindeki Ferhat T., gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Özcan Oğuz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, Ferhat T. de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Oğuz'un polisteki ifadesine ise DHA ulaştı.

'KARARTI GÖRDÜM, ÇÖP SANDIM'

Özcan Oğuz, ifadesinde, saat 02.00 sıralarında yataktan kalktığında, Sahra Gizem Aksu'nun odada olmadığını belirterek, "Alt kata indim, Sahra yoktu. Evden dışarı çıkmak üzereyken, telefonumu kontrol ettim ve Sahra'nın 1 cevapsız aramasını gördüm. Cevapsız aramayı görür, görmez aramaya başladım. Bu esnada evden çıkmak üzereydim. Evin yanında park halindeki 48 ACS 496 plakalı araca tek başıma bindim ve kontağı çalıştırdım. Sahra'yı telefonla aramaya devam ettim. Evin araçla tek çıkışı olduğu için toprak yoldan asfalt yola L şekli çizerek döndüm. Bir taraftan aracı kullanıyor bir taraftan da sağa, sola bakıp Sahra'yı arıyordum. Telefonu çalmasına rağmen açmıyordu. Asfalta çıktıktan, L şeklindeki bu kavşağı döndükten sonra Antalya istikametine doğru devam ederken, kavşaktan tam olarak mesafeyi bilmem ama 60-100 metre kadar sonra sol tarafımda karartı gördüm. Bu karartının ne olduğuna o an anlam veremedim. Çöpe yakın olduğu için çöp olabileceğini düşündüm. Karartıyı geçtikten sonra Antalya istikametine tali yoldan devam ettim" dedi.

'SAHRA YERDE YATIYORDU, GÖZLERİ AÇIKTI'

Oğuz, otomobiliyle yaklaşık 1 kilometre gittikten sonra başka yola girdiğini kaydederek, "Hal kavşağından çevre yoluna çıkmadan bizim eve doğru giden sol taraftaki tali yola girdim. 1-1,5 kilometre kadar düz bir şekilde bu yoldan Antalya istikametine doğru evimizin de bulunduğu yoldan devam ettim. O esnada yavaş gidiyordum, evimizin yakınında ilk seferde gördüğüm karartı gözüme iyice çarpınca aracı durdurdum. Camı açtım, iyice karartıya baktığımda yerdeki kişinin bir insan olduğunu fark ettim. Biraz daha yaklaşınca Sahra Gizem Aksu olduğunu anlayıp, arabadan inip yanına gittim. Sahra yerde yatıyordu, gözleri açıktı, bağırsakları dışarıdaydı. Elimi Sahra'nın başının altına koydum" diye konuştu.

'FERHAT GELİNCE YARDIM İSTEDİM'

Kaza yerindeyken yanına arkadaşı Ferhat T.'nin tesadüfen geldiğini söyleyen Oğuz, "Ferhat'a 'Yardım et, Sahra'yı arabaya koyalım' dedim. Sahra'yı hastaneye götürmek için araca koymak istedim ancak Ferhat ya da yanında bulunan kadın 'Ambulans çağıralım' dedi. Yanılmıyorsam 112'yi aradılar daha sonra ambulans ve polis ekipleri geldi. Polisler, Sahra'nın kimliğini istedi. Koşarak eve çıktım ve kimliği alarak polislere verdim daha sonra cenaze aracı geldi. Cesedi araca koyup, hastaneye götürdüler. Ferhat ile birlikte aracımızla hastaneye gittik. Hastaneye giderken yanımızda Sahra'nın 14 yaşındaki oğlu vardı. Evimin önünden çıktığım ve evimin önünden aracımla geçtiğim saat 02.00 sıralarında herhangi bir nesne ya da kişiyi ezdiğimi ya da aracımın altına alıp sürüklediğimi hissetmedim" dedi. 

'TEHDİT MESAJI' SORUSUNA 'ŞAKA' CEVABI 

Telefon inceleme tutanağında Sahra Gizem Aksu'ya, 15 Kasım günü saat 16.36'da 'Ben akşam hainliği göstereceğim sana' mesajı attığını görülen Özcan Oğuz, "Aramızda zaman zaman karı kocanın arasında olacak ölçüde tartışma olurdu. Mesajda şaka kabilinde bir mesajdır, tehdit içermez. Kendisini doğrudan ölümle tehdit etmedim ancak yine şaka kabilinde birbirimizi çok sevdiğimiz için 2-3 ay öncesi, 'Birbirimiz öleceksek de birlikte ölelim' şeklinde sevgi dolu, şaka kabilinde sözler söyledik. Kesinlikle planlayarak, tasarlayarak ya da herhangi bir nedenle Sahra'yı öldürmedim ve ölümüne sebep olmadım" diye konuştu.

MUGLA'NIN FETHIYE ILCESINDE, BIRLIKTE YASADIGI SAHRA GIZEM AKSU'YU (46) CARPIP, OTOMOBILIN ALTINDA 80 METRE SURUKLEYEREK OLUMUNE NEDEN OLDUGU ILERI SURULEN VE SEVK EDILDIGI ADLIYEDE TUTUKLANAN OZCAN OGUZ'UN (FOTOGRAFTA) POLISTEKI IFADESI ORTAYA CIKTI. OGUZ, IFADESINDE HERHANGI BIR NESNE YA DA KISIYI ARACININ ALTINA ALIP, SURUKLEDIGINI HISSETMEDIGINI SOYLEDI. (FOTO: MUGLA / DHA)

MUGLA'NIN FETHIYE ILCESINDE, BIRLIKTE YASADIGI SAHRA GIZEM AKSU'YU (46) CARPIP, OTOMOBILIN ALTINDA 80 METRE SURUKLEYEREK OLUMUNE NEDEN OLDUGU ILERI SURULEN VE SEVK EDILDIGI ADLIYEDE TUTUKLANAN OZCAN OGUZ'UN (34) POLISTEKI IFADESI ORTAYA CIKTI. OGUZ, IFADESINDE HERHANGI BIR NESNE YA DA KISIYI ARACININ ALTINA ALIP, SURUKLEDIGINI HISSETMEDIGINI SOYLEDI. (FOTO: MUGLA / DHA)

Cavit AKGÜN/ MUĞLA, (DHA)

 
Lodos nedeniyle dev dalgalar oluştu
 
Balcı legal hukuk bürosu hizmete açıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Lodos nedeniyle dev dalgalar oluştu
İSTANBUL'da dünden beri etkili olan lodos nedeniyle denizde dev dalgalar ...
3 işçi konfederasyonundan 'asgari ücret' açıklaması
TÜRKİYE İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), Devrimci İşçi Sendikaları ...
Ekin'in katil zanlısı yakalandı
ADANA'da apartman bahçesinde yaralı bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede ...
 
Tandır cinayetinde sanıkların cezalarına itiraz
KAYSERİ'de ağabeyi Mehmet Turhan (55) ile Firdevs Öztürk'ü (52) iple boğarak ...
Müslüme paylaşımı yapan Birecik Kaymakamı'ndan 'idam' çağrısı
ŞANLIURFA’nın Birecik Kaymakamı Kadir Duman, Müslüme Yağal'ın (3) ölümüne ...
Otizmli Erkan hayata sanatla bağlandı
İZMİR'de otizmli Erkan Kızıldağ (30), çeşitli malzemeler kullanarak yaptığı ...
 
Ulaş'ın öldürülmesinin arkasından abla-enişte kavgası çıktı
ADANA’da, Ulaş Çelikten’i (22) öldüren Mehmet Şükrü Cirit (18) tutuklandı. ...
54 ecza deposu ile 261 eczanenin stoklarında uyumsuzluk
SAĞLIK Bakanlığı'nca, ilaç denetimlerinde stok kayıtlarında uyumsuzluk ...
Adana’da kaçak akaryakıt operasyonuna 2 tutuklama
ADANA’da polisin düzenlediği operasyonlarda, tankerlerin ve kamyonların ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva