Antalyalı sporcuların hedefi madalya
Antalyalı sporcuların hedefi madalya
Antalyalı 75 öğrencinin demokrasi yolculuğu
Antalyalı 75 öğrencinin demokrasi yolculuğu
Öğrenciler yapay zeka ile geleceğin Antalya'sını çizdi
Öğrenciler yapay zeka ile geleceğin Antalya'sını çizdi
100 bilim insanı Akdeniz anemisini yazdı
100 bilim insanı Akdeniz anemisini yazdı
3 Ekim 2011 Pazartesi - 18:20

Askerleri yaralayanlar aranıyor

Antalya’da dün akşam kimlik kontrolü yapmak istedikleri 2 kişi tarafından açılan ateş sonucu yaralanan 39 yaşındaki Astsubay Şahin Çınar ile Uzman Çavuş İsmet Polat'ın tedavileri sürüyor. Olayın meydana geldiği dağlık ve ormanlık alanda güvenlik güçlerinin başlatttığı saldırganların aranmasına devam ediliyor.

Askerleri yaralayanlar aranıyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt


Dün saat 19.00 sıralarında Konyaaltı İlçesi Üçoluk Köyü yakınlarında devriye görevi yapan İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı sivil jandarma istihbarat görevlileri, yol üzerinde yürüyen iyi giyimli 2 kişi gördü. Durumlarından şüphelendikleri kişilerin yanlarına giderek araçlarından inen jandarma görevlileri, kimlik kontrolü yapmak istedi. Bu sırada şüpheliler, silahlarını çekerek 2 görevliye ateş etti.

Başından vurularak ağır yaralanan Astsubay Çınar ve bacağından vurulan Uzman Çavuş Polat kanlar içerisinde yerde kalırken, saldırganlar karanlıktan faydalanarak kaçtı. Üçoluk Köyü'nden Antalya'ya doğru seyreden 15 plakalı bir araçta bulunanlar yolda yaralı halde yatan sivil askerleri araçlarına alıp Antalya'ya doğru yola çıktı. Araçtakiler, yolda hem jandarmayı, hem sağlık ekiplerini arayarak durumu bildirdi. Astsubay Şahin Çınar Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne, Uzman Çavuş İsmet Polat ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Olayın duyulmasının ardından çok sayıda asker bölgeye sevk edildi. Dağlık ve ormanlık alanda başlatılan aramalar gece boyunca sürdü. Sabah saatlerinde 'Özel Harekat' polislerinin de katılımıyla saldırganların aranmasına devam edildi.

Üçoluk Köyü sakinleri, silah seslerini duyduklarını, ancak olay yerine gitmeye korktukları için evlerine girmeyi tercih ettiklerini söyledi. Köy muhtarı ifadesi alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığı'na götürülürken, jandarma 30 kilometrelik yol ve büyük arazide arama ve yakalama çalışmalarını sürdürüyor.

OĞLUMUN DURUMU DÜNE GÖRE İYİ

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlı Astsubay Şahin Çınar'ın babası Nazım Çınar, oğlunun düne göre daha iyi olduğunu öğrendiğini söyledi. Oğlunun saldırıda yaralandığını öğrendikten sonra Afyonkarahisar'ın Evciler İlçesi'nden Antalya'ya gelen Nazım Çınar, hastane önünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yoğun bakımdaki oğlunun yanına girdiğini anlatan baba Çınar, "Doktora sordum, 'Dünden iyi tepki veriyor. Nabzı yükseldi, kalp ritmi ve tansiyonu düzeldi. Bekleyeceğiz' dedi" diye konuştu.

Oğlunun 20 yıllık asker olduğunu belirten baba Çınar, yoğun bakımda tutulan oğlunu lise birinci sınıf öğrencisi olan kızı Gamze Çınar'ın elini tutmuş vaziyette gördüğünü aktararak, "Kızının elini tutmuş, kaldırmış. Dün nabız ve tansiyon bozukmuş, bugün tepki veriyormuş" dedi. Nazım Çınar, bir yandan da akrabalarından gelen telefonlara bakarak yakınlarına bilgi verdi.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren Uzman Çavuş İsmet Polat'ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.
Soner KOCAER- Ömer ERDEM/ANTALYA, (DHA)-

 
Deniz Baykal'a önemli görev
 
Çarşaflı kadınların CHP sevgisi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
arife arifgerek 4 Ekim 2011 Salı 15:58

sayın editör ne kadar objektif habercilik yaptığınız yaptığınız haberlrden görülmektedir sapanın yaralı askerlerimize yaptığı zıyareti ballandıra ballandıra iki ayrı haberde duyurdunuz bende eleştirdim sizde bir milletvekilinin ziyareti haberdir dediniz peki iki sayın bakan yaralı askerlerimizi ziyaret ettiler neden bu sitenizde bunlara yer vermedinizi sapan bakanlardan dahamı çok okutuyor sitenizi tıklamalarmı çoğalıyor sizde bizdxe biliyoruzkı sapanı antalyada sizden başka yazan yok geröekten objektif haber yapmış olsaydınız bakanların ziyaretlerinede yer verirdiniz bu gunden itibaren sitenize bir daha gişrmeyeceğim okumayacağım siz sapanın arkasında gitmeye devam edin ama lutfen haber deyeri nedir bir daha bakın inceleyın diğer sitelere baktım bakanşarın ziyaretleri birinci haber ya sizde esamasi bile yok nedne sapan yazmayın dedi değilmı yaralı mehmetlerime rabbimden acıl şifalar diliyorum dularımız onlara rabbim evlatlarına bağışlasın kalleş köpeklerden biri yakalanmış ben olsam cumhurıyet meydanında asardım şerefsiz vatan hayinini... dilerim bundan sonra sayın gundoğdu her partiye aynı eşit şekilde yer verirsiniz sizi sadece chp ve sapan doyurmaz

Yorumu oyla      3      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ahmet Oruçoğlu bir hastane dramını yazdı
Cumhuriyet Akdeniz Bölge Temsilcisi Ahmet Oruçoğlu, bugünkü köşesinde ...
Güvercinleri de mezarın başında
Antalya'da, geçen ağustos ayında çıkan kavgada bıçaklanarak öldürülen ...
Halk otobüsü yandı
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde hareket halindeki halk otobüsü elektrik ...
 
Çakırlar'dan silah sesleri geliyor, otogar'da bomba alarmı
Antalya'da akşam saatlerinde 2 jandarmanın yaralanmasıyla ilgili operasyon ...
İşte Antalya'da yaralanan 2 askerin kimliği
ANTALYA'da çıkan çatışmada yaralanan 2 askerin kimliği belli oldu. Saldırıda ...
Yıldıray Sapan yaralı askerleri ziyarete gitti.
Antalya'daki çatışmada biri astsubay, diğeri uzman çavuş iki askerin yaralandığı ...
 
Antalya'daki çatışmada şehit olduğu söyleniyor
Antalya'daki çatışmada bir uzman çavuşun şehit olduğu bildiriliyor. Gün ...
Antalya'da karakolda fenalaşan turist öldü
ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde çevreye verdiği rahatsızlık nedeniyle ...
Antalya'da çatışma
ANTALYA'nın Konyaaltı İlçesi'nde yol kontrolu yapan jandarma ekiplerine ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
İsa Altun
İsa Altun
ÖNLEMEK TEDAVİ ETMEKTEN KOLAY
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Eğitim şart 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Nereye kadar?
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva