Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
8 Haziran 2021 Salı - 14:33

Avukattan, Ezgi Mola'ya destek veren 8 ünlü hakkında daha suç duyurusu

Musa Orhan'ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, müvekkili hakkında hakaret içerikli paylaşımda bulunduğu gerekçesiyle hakkında hapis cezası istemiyle dava açılan oyuncu Ezgi Mola’ya destek paylaşımlarında müvekkiline hakaret ettikleri iddiasıyla 8 ünlü isim hakkında daha suç duyurusunda bulundu.

Avukattan, Ezgi Mola ya destek veren 8 ünlü hakkında daha suç duyurusu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Batman'ın Beşiri ilçesinde tabancayla intihara kalkıştıktan 34 gün sonra 18 Ağustos 2020'de hastanede hayatını kaybeden İpek Er, bıraktığı mektupta, Siirt'te görevli Uzman Çavuş Musa Orhan'ın kendisine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasında bulundu. Jandarma Genel Komutanlığı´ndan ihraç edilen Musa Orhan hakkında Siirt 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle dava açıldı. Musa Orhan'ın tutuksuz yargılanması, tepkilere neden oldu. Oyuncu Ezgi Mola da 20 Ağustos 2020'de sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunarak tepki gösterdi.

MOLA HAKKINDA 2 YIL 4 AYA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Musa Orhan'ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, Ezgi Mola'nın paylaşımı ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Yürütülen soruşturmanın ardından hazırlanan iddianamede, Mola hakkında 'sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' ve 'hakaret' suçlarından 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi. İddianame, Ankara 31'inci Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilerek, Mola hakkında dava açıldı.

Olayın ardından sosyal medyada '#EzgiMolaYalnızDeğildir' etiketiyle başlatılan kampanyada Mola'ya destek mesajları yağdı. Aralarında siyasetçiler, müzisyenler, oyuncuların da olduğu sosyal medya kullanıcıları paylaştıkları gönderilerle Mola'ya destek oldu.

16 ÜNLÜ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

Musa Orhan'ın avukatı Dr. Mehmet Erkan Akkuş, sosyal medya üzerinden yazılan mesajların bazılarının hakaret içerdiğini tespit ettiklerini belirtti. Hakaret içerikli paylaşım yaptıkları ileri sürülen Hazal Kaya, Atilla Taş, Barış Atay, Metin Uca, Hasibe Eren, Aslı İnandık, Mahsun Kırmızgül, İlkay Akkaya, Fatma Turgut, Funda Eryiğit, Serkay Tütüncü, Sarp Akkaya, Tan Taşçı, Ayşenil Şamlıoğlu, Rahşan Gülşan ve Selçuk Balcı hakkında suç duyurusu dilekçelerini Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim ettiklerini belirten Avukat Akkuş, müvekkili hakkında örgütlü linç kampanyası yürütüldüğünü öne sürdü.

Akkuş, şarkıcı ve söz yazarı Aynur Aydın, Gazeteci Ayşe Arman, oyuncular Engin Öztürk, Gülenay Kalkan ve İbrahim Selim, şarkıcılar Melek Mosso ve Gökhan Özoğuz ile yazar Perihan Gün hakkında da müvekkiline hakaret ettikleri gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduklarını, dilekçelerin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim edildiğini söyledi. Akkuş, "Biz bu isimler hakkında Ezgi Mola'ya destek verdikleri için değil, müvekkilime hakaret ettikleri için suç duyurusunda bulunuyoruz" dedi.

BATMAN'DA GECEN YIL INTIHAR EDEN IPEK ER'E CINSEL SALDIRIDA BULUNDUGU ONE SURULEN MUSA ORHAN'A HAKARET ICERIKLI PAYLASIMLARDA BULUNDUGU GEREKCESIYLE OYUNCU EZGI MOLA (FOTOGRAFTA) HAKKINDA 2 YIL 4 AYA KADAR HAPIS CEZASI ISTEMIYLE DAVA ACILMASINA SOSYAL MEDYADAN TEPKILER DEVAM EDIYOR. ORHAN'IN AVUKATI MEHMET ERKAN AKKUS, HAKARET ICERIKLI PAYLASIMLAR YAPTIKLARI IDDIASIYLA ARALARINDA GAZETECI AYSE ARMAN, SARKICILAR GOKHAN OZOGUZ VE MELEK MOSSO GIBI ISIMLERIN YER ALDIGI 8 UNLU HAKKINDA DAHA "HAKARET ICERIKLI PAYLASIMLARI" NEDENIYLE SUC DUYURUSUNDA BULUNDUKLARINI BILDIRDI.(FOTO: IZMIR DHA) (ARSIV)

BATMAN'DA GECEN YIL INTIHAR EDEN IPEK ER'E CINSEL SALDIRIDA BULUNDUGU ONE SURULEN MUSA ORHAN'A HAKARET ICERIKLI PAYLASIMLARDA BULUNDUGU GEREKCESIYLE OYUNCU EZGI MOLA HAKKINDA 2 YIL 4 AYA KADAR HAPIS CEZASI ISTEMIYLE DAVA ACILMASINA SOSYAL MEDYADAN TEPKILER DEVAM EDIYOR. ORHAN'IN AVUKATI MEHMET ERKAN AKKUS (FOTOGRAFTA), HAKARET ICERIKLI PAYLASIMLAR YAPTIKLARI IDDIASIYLA ARALARINDA GAZETECI AYSE ARMAN, SARKICILAR GOKHAN OZOGUZ VE MELEK MOSSO GIBI ISIMLERIN YER ALDIGI 8 UNLU HAKKINDA DAHA "HAKARET ICERIKLI PAYLASIMLARI" NEDENIYLE SUC DUYURUSUNDA BULUNDUKLARINI BILDIRDI.(FOTO: IZMIR DHA)

Davut CAN/İZMİR, (DHA)

 
Arı sokunca hastanelik oldu
 
FETÖ sanığı eski polise 6 yıl 3 ay hapis
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Arı sokunca hastanelik oldu
ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde arı sokması sonucu ...
Otomobilin çarptığı yaban kedisi öldü
ADIYAMAN'ın Gerger ilçesinde otomobilin çarptığı yaban kedisi telef oldu.
Otomobilin çarptığı anne ve oğlu yaralandı
ADIYAMAN’da, yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı Hatice ...
 
Evinde 2 kilo metamfetaminle yakalanıp tutuklandı
ŞANLIURFA'da, jandarma ekiplerince eve düzenlenen operasyonda 2 kilo 15 ...
Gaz kaçağı olan binadaki 2 çocuğu, itfaiye kurtardı
KAYSERİ’de gaz kaçağının olduğu binada, işe giden babanın evde tek başına ...
Can Dündar için yakalama kararı ve kırmızı bülten talebi
MİT TIR'ları davasından ayrılan dosyası kapsamında, "Devletin gizli kalması ...
 
'Ötmeyen kurbağaları' yiyen balıkları tutmak serbest
DÜNYADA sadece Niğde sınırlarındaki Bolkar Dağları'nda yaşayan ve 'ötmeyen ...
Limni Gölü Tabiat Parkı ziyaretçilerini ağırlıyor
GÜMÜŞHANE'nin Torul ilçesine bağlı Zigana köyü sınırlarında bulunan Limni ...
Çanakkale Boğazı’nda müsilaj yeniden artış gösterdi
ÇANAKKALE Boğazı’nda özellikle nisan ayında yoğun olarak görülen ve mayıs ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva