Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
26 Aralık 2019 Perşembe - 09:37

Ayağı kesilen Aylin'e hastane odasında ders

MUĞLA'da, ayakları kamyon tekerleklerinin altında kalan ve sağ ayağı kesilen ilkokul öğrencisi Aylin Dağdeviren'e (9), eğitimden geri kalmaması için İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'nin talimatıyla görevlendirilen öğretmen, tedavi gördüğü hastanede ders veriyor.

Ayağı kesilen Aylin e hastane odasında ders
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Menteşe'deki lokantada döner ustası olan Ahmet Dağdeviren (43) ile ev kadını eşi Handan Dağdeviren (35), kızları Aylin Dağdeviren'i de alıp, 8 Aralık günü saat 16.00 sıralarında çarşıya çıktı. Bir süre alışveriş yapan aile, eve dönmek için yolun karşısına geçmek isterken kızları Aylin'e, Abdi İpekçi Caddesi'nden Leylak Sokak'a dönen Abdullah Karataş yönetimindeki 34 TL 5436 plakalı hafriyat kamyonu çarptı. Ayakları kamyonun tekerleklerinin altında kalan, Menteşe Atatürk İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Aylin, ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hemen ameliyata alınan Aylin'in sağ ayağı kesildi. Yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin ardından Aylin, ortopedi servisine alındı. Kazanın ardından gözaltına alınan sürücü Abdullah Karataş, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı ise olay yeri yakınındaki apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, anne- babasıyla yolun karşısına geçmek isteyen küçük kızın ayaklarının, hafriyat kamyonunun tekerleklerinin altında kaldığı anlar yer alıyor. Annenin tekerleğe tekme atıp, sinir krizi geçirdiği görüntülerde, kamyon şoförü, Aylin'in ayaklarını kurtarmak için geri manevra yapıyor.

HASTANEDE EĞİTİMİNE DEVAM EDİYOR

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Plastik Cerrahi Servisi'nde tedavisi süren Aylin'e sürpriz yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre tarafından görevlendirilen öğretmen Muazzez Bayhan, küçük kızı tedavi gördüğü odada ziyaret ederek, kendisine ders vermek için geldiğini söyledi. Odasına kimseyi kabul etmediği öğrenilen Aylin'in çok mutlu olduğu görüldü. Menteşe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya ve Atatürk İlkokulu Müdürü Salih Güleçol, aileyi ziyaret ederek, isteklerinin olup olmadığını sordu.

Muğla Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, "Trafik kazası bizim içimizi acıttı. Çocuğumuz bir ayağını kaybetse dahi moralini yüksek tutabilmek için onu her gün ziyaret ettik. Hastane odasında ona bir sınıf oluşturmak istedik. Bir öğretmeni göreve başlattık. Her gün hastaneye giderek okul özlemini giderecek ve okuma sevgisini yaşatmayı sağlayacak. İl genelimizdeki 150 bin öğrencinin hepsi benim evladım. Başarımızı ekip çalışmasına borçluyuz. El birliğinden sonra bir sinerji oluştu" dedi.

MUGLA IL MILLI EGITIM MUDURU PERVIN TORE, BABASININ ELINDEN TUTARAK YURUGUGU YOLDA HAFRIYAT KAMYONUNUN ALTINDA KALAN VE SAG AYAGI KESILEN AYLIN DAGDEVIREN'IN (SOLDA) EGITIM-OGRETIMINDEN GERI KALMAMASI ICIN KOLLARI SIVADI. MUDUR TORE TARAFINDAN GOREVLENDIRILEN OGRETMEN MUAZZEZ BAYHAN (SAGDA) TARAFINDAN AYLIN'E HASTANE ODASINDA DERS VERILIYOR. (FOTO: CAVIT AKGUN / MUGLA, DHA)

MUGLA IL MILLI EGITIM MUDURU PERVIN TORE, BABASININ ELINDEN TUTARAK YURUGUGU YOLDA HAFRIYAT KAMYONUNUN ALTINDA KALAN VE SAG AYAGI KESILEN AYLIN DAGDEVIREN'IN EGITIM-OGRETIMINDEN GERI KALMAMASI ICIN KOLLARI SIVADI. MUDUR TORE TARAFINDAN GOREVLENDIRILEN OGRETMEN MUAZZEZ BAYHAN (SAGDA OTURAN) TARAFINDAN AYLIN'E HASTANE ODASINDA DERS VERILIYOR. MENTESE ILCE MILLI EGITIM MUDURU SONER KAYA (SOLDAN BIRINCI) (FOTO: CAVIT AKGUN / MUGLA, DHA)

MUGLA IL MILLI EGITIM MUDURU PERVIN TORE, BABASININ ELINDEN TUTARAK YURUGUGU YOLDA HAFRIYAT KAMYONUNUN ALTINDA KALAN VE SAG AYAGI KESILEN AYLIN DAGDEVIREN'IN EGITIM-OGRETIMINDEN GERI KALMAMASI ICIN KOLLARI SIVADI. (FOTO: MUGLA, DHA) (ARSIV)

MUGLA IL MILLI EGITIM MUDURU PERVIN TORE, BABASININ ELINDEN TUTARAK YURUGUGU YOLDA HAFRIYAT KAMYONUNUN ALTINDA KALAN VE SAG AYAGI KESILEN AYLIN DAGDEVIREN'IN EGITIM-OGRETIMINDEN GERI KALMAMASI ICIN KOLLARI SIVADI. (FOTO: MUGLA, DHA) (ARSIV)

MUGLA IL MILLI EGITIM MUDURU PERVIN TORE, BABASININ ELINDEN TUTARAK YURUGUGU YOLDA HAFRIYAT KAMYONUNUN ALTINDA KALAN VE SAG AYAGI KESILEN AYLIN DAGDEVIREN'IN EGITIM-OGRETIMINDEN GERI KALMAMASI ICIN KOLLARI SIVADI. AYLIN DAGDEVIREN'IN YOLUN KARSISINA GECMEYE CALISTIGI SIRADA AYAKLARININ UZERINDEN KAMYONUN TEKERININ GECTIGI KAZA ANI BIR APARTMANIN GUVENLIK KAMERASINA YANSIDI. (FOTO: MUGLA / DHA) (ARSIV)

Cavit AKGÜN/MUĞLA, (DHA) 

Etiketler:
 
Orman işçilerinin kış mevsiminde zorlu mesaisi
 
24 köy ve 51 mezra yolu ulaşıma kapandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Orman işçilerinin kış mevsiminde zorlu mesaisi
ERZURUM'un Oltu ilçesinde orman işçileri, zorlu kış şartlarına rağmen ...
Üniversite yerleşkesindeki bataklık, park oldu
SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi yerleşkesi içerisinde bulunan bataklık alan, ...
Göçük altındaki madencinin cansız bedenine ulaşıldı
ŞIRNAK'taki Cudi Dağı eteklerinde özel bir şirkete ait kömür ocağında ...
 
Ankara'da, içkili mekanlarda yılbaşı öncesi denetim
ANKARA İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesi kent genelinde ...
Park halindeki minibüste çıkan yangın binaya sıçradı
KAĞITHANE'de park halindeki minibüste henüz belirlenemeyen bir nedenle ...
Sürücülerin yol ortasındaki kavgası kamerada
ESENYURT'ta trafikte tartışan iki sürücü araçlarından inerek, yol ortasında ...
 
Otomobil minibüse çarptı: 1 yaralı
ANKARA'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, önce sol şeritte çalışma ...
Kaçakları taşıyan tekne battı: 7 ölü
VAN Gölü’nde Bitlis’in Adilcevaz ilçesi kıyısına yakın bir bölgede, kaçakları ...
Kermesin geliri LÖSEV'e
MANİSA'nın Şehzadeler ilçesinde bulunan İstiklal İlkokulu Anasınıfı öğrencileri ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva