Çuvala takıldı, balıkçılar kurtardı
Çuvala takıldı, balıkçılar kurtardı
Alex de Souza, Antalyaspor'da
Alex de Souza, Antalyaspor'da
Başkan Uysal’dan 19 Mayıs mesajı
Başkan Uysal’dan 19 Mayıs mesajı
Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali perde açtı
Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali perde açtı
6 Ocak 2012 Cuma - 22:37

Azer Bülbül olayında bugün yaşanan gelişmeler

ARABESK müzik sanatçısı 43 yaşındaki Azer Bülbül'ün dün Antalya'da kaldığı otelde ölü bulunmsıyla ilgili soruşturma sürüyor. Bülbül'ün olaydan önce otel odasında birlikte olduğu ve polisin gözaltına aldığı Sibel A.'nın sorgusu sürüyor.

Azer Bülbül olayında bugün yaşanan gelişmeler
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Güllük Caddesi üzerinde bulunan 'Max Taverna' adlı gece kulübünde iki haftadır sahneye çıkan Azer Bülbül, dün saat 18.00 sıralarında kaldığı 3 yıldızlı Mostar Otel’in 408 no'lu odasında ölü bulundu. Şarampol Caddesi'ndeki otel odasında çıplak halde cesedi bulunan sanatçının şüpheli ölümü üzerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin başlattığı soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

KADININ SORGUSU SÜRÜYOR

Polisin odada yaptığı araştırmada cinsel gücü artırıcı özelliği bulunan hap kutusu bulunduğu iddia edilirken, geceyi sanatçı ile birlikte otel odasında geçirdiği için gözaltına alınan hayranı 24 yaşındaki Sibel A. da Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanıyor.

Cinayet Büro Amirliği'nde ifadesine başvurulan Sibel A., "Ben bir sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğinde garson olarak çalışıyorum. Azer Bülbül’ün tavernada program yaptığını duyunca kendisini dinlemek için oraya gittim. Orada kendisiyle tanıştık ve hayranı olduğumu söyledim. Sonra arkadaş olduk ve programdan sonra birlikte ayrılıp otele gittik. Burada kendisi ne olduğunu bilmediğim bir hap kullandı. Sonrasında birlikte olduk. Bir süre sonra fenalaştı. Ben de korktuğum için hemen giyinip odadan hızla ayrıldım. Öldüğünü bilmiyordum" diye konuştu.

Otelin güvenlik kameralarında Sibel A.'nın sabah saat 04.30 sıralarında hızlı adımlarla otelden ayrıldığı görüldü. 'Bildirimde bulunmamak' suçlamasıyla gözaltında tutulan ve sağlık kontrolünden geçirilen Sibel A., akşam saatlerinde adliyeye sevk edilecek.

YEREL KANALA KONUK OLDU

Sanatçı Azer Bülbül'ün, ölümünden önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Geçen 29 Aralık günü Antalya'da uydu üzerinden yayın yapan Akdeniz TV'de yayınlanan 'Nihat Arslan Şov'a konuk olan Azer Bülbül'ün, program öncesinde kalp rahatsızlığına dair belirtiler gösterdiği iddia edildi. 

Programın yapımcısı ve sunucusu Nihat Arslan, Azer Bülbül'ün kuliste bir ara elini kalbine götürdüğünü belirterek, "Bugünlerde göğsümde sancı oluyor. Hayırdır inşallah" dediğini söyledi. Azer Bülbül, konuk olduğu programda 2 türkü söyledikten sonra ayrıldı.

MÜZİK DİREKTÖRÜ: UYUŞTURUCU YOK

Adli Tıp Kurumu morgunda bulunan Azer Bülbül'ün cenazesine savcı tarafından öğle saatlerinde otopsi yapıldı. Morg önünde bekleyen Bülbül'ün 11 yıllık müzik direktörü Mehmet Duran, uyuşturucu ve cinsel gücü artırıcı hap iddialarını yalanladı.

Sanatçının 22'nci albümü 'Duygularım'ı geçen hafta çıkardığını ve albümdeki 'Karakolluk olurum' şarkısına klip çektiğini belirten Mehmet Duran, "Klip, bir hafta sonra televizyonlarda yayınlanmaya başlayacaktı. Onun mutluluğunu yaşıyordu. Çok kıymetli, insanları seven biriydi. Bugünlerine hep çalışarak, didinerek geldi. O içimizden biriydi" diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Her gece tavernadan çıktıktan sonra otele birlikte geldiklerini anlatan Mehmet Duran, şunları söyledi:

"O gece yine saat 01.00 gibi otele geldik. Azer saat 14.00 gibi kalkardı. Biraz geç kalınca cep telefonuyla aradım. Cevap vermeyince resepsiyona geçip otel görevlisine arattım. Ancak, cevap vermeyince yedek anahtarla odasına girdim. Yorgan üstündeydi. Hemen açtım yüzünü, morarma başlamıştı. Hemen ambulans çağırdık. 112 görevlileri, ilk inceleme ardından kalp krizi sonucu öldüğünü bildirdi. Zaten Azer'in ritm bozukluğu vardı. İstanbul'a dönüşte bir kalp operasyonu geçirecekti. İlaç ya da uyuşturucu kullandığı yönündeki iddialara ihtimal vermiyorum. Azer Bülbül, 2 yıldır alkol bile almıyordu. Savcılıktan çıkacak rapor bunu doğrulayacaktır."

SAVCI: YABANCI MADDE YOK

Otopsi yapan Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şeraz, yapılan ilk incelemede herhangi bir yabancı maddeye rastlanmadığını anlatırken, "Kalp damarlarından ikisinin tıkalı olduğu belirlendi. Ancak, vücutta herhangi bir yabancı madde olup olmadığı vücuttan alınan örneklerin toksikolojik sonuçlarının gelmesiyle kesin olarak ortaya çıkacak. Bu da en az bir hafta sürer" dedi.

CENAZESİ MORGDAN ALINDI

Antalya'da kaldığı otel odasında ölü halde bulunan Azer Bülbül'ün cenazesi yapılan otopsi ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şeraz'ın katılımıyla yapılan otopsinin ardından hastane morguna alınan ve burada 45 dakika boyunca bekleyen Azer Bülkül'ün cenazesi burada yıkandı ve kefene sarıldı. Saat 14.45 sıralarında ailesi ve sevenleri tarafından morgdan alınan Bülbül'ün cenazesi, özel ambulansla Antalya Havalimanı'na götürüldü. Bülbül'ün cenazesi, saat 18.30'da tarifeli uçak kargosuyla İstanbul'a götürülecek. Bülbül’ün cenazesi yarın İstanbul Esenyurt Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Esenyurt Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

GERÇEK ADI SÜBUTAY KESGİN

Kars'ta 1969'da dünyaya gelen Azer Bülbül (Sübutay Kesgin), daha sonra ailesiyle birlikte Almanya'ya yerleşti. Müzik yaşantısına 'Garip Yolcu' albümü ile başlayan Bülbül, daha sonra halk müziği- arabesk tarzında 'Yalan Olur', 'Ben Sana Vurgunum', 'Fırat' gibi albümleri ile müzik yaşantısına devam ederken 1996 yılında çıkardığı 'Ben Babayım' adlı albümü ile çıkış yakaladı. Bu albümde yer alan 'Yaralandın mı Ey Can' ve 'Dokunmayın Çok Fenayım' adlı şarkılarıyla büyük ses getirdi. 15 Şubat 2001 tarihinde evinde kokain partisi düzenlediği için 10 ay hapis cezası alan ve bu cezası paraya çevrilen Bülbül, geçen yıl bir röportajında, "18 ay uyuşturucu tedavisi gördüm. 1.5 yıldır da temizim. Artık o günleri anmak bile istemiyorum" demişti.

Soner KOCAER- Can YÜCEL- Erol AKKIR- Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) -

AZER BÜLBÜL ÖLDÜ HABERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN:

http://www.gunhaber.com.tr/haber/Sanatci-Azer-Bulbul-Antalya-da-olu-bulundu/359345

AZER BÜLBÜL'ÜN SON FOTOĞRAFLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN:

http://www.gunhaber.com.tr/haber/Iste-Azer-Bulbul-un-son-fotograflari/359347

 
İşte Azer Bülbül'ün son fotoğrafları
 
Yoğun bakımda infaz
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İşte Azer Bülbül'ün son fotoğrafları
Yaşamını yitiren ünlü sanatçı Azer Bülbül'ün Antalya'da sahne aldığı barda ...
Sanatçı Azer Bülbül Antalya'da ölü bulundu
Sanatçı Azer Bülbül Antalya'da kaldığı otel odasında ölü bulundu.
Yola düşen kayaya çarpan otomobil uçuruma yuvarlandı: 3 yaralı
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yola düşen kaya parçasına çarpan 29 yaşındaki ...
 
İşçi Partisi'nden Başbuğ'un tutuklanmasına tepki
Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un 'İnternet Andıcı' davası kapsamında ...
'Oğlunu öldürüyorlar'
Antalya'da mahallenin gençleri tarafından tartaklanan oğlu Ali Rıza Aydınlı'yı ...
Yağışlı havada ilginç kaza
Antalya'da Saadet Alkan yönetimindeki otomobil, arkasından seyreden başka ...
 
1 aydır kayalıklarda mahsur kalan keçi kurtarıldı
Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, 1 aydır ...
DÖSİAD Başkanı Gencer’den girişimcilik dersi
Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı ...
Bu adamlar ne yapıyor?
Antalya'da bir ihbarı değerlendiren polis, minibüs içerisinde 20 bin paket ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva