Çin’de ortaya çıkan virüs Fransa’ya da sıçradı
Çin’de ortaya çıkan virüs Fransa’ya da sıçradı
Kupaları Başkan Uysal verdi
Kupaları Başkan Uysal verdi
AFAD: Depremde 21 kişi hayatını kaybetti, 1030 kişi yaralandı
AFAD: Depremde 21 kişi hayatını kaybetti, 1030 kişi yaralandı
5 katlı apartmanın enkazından 3 kişi yaralı kurtarıldı
5 katlı apartmanın enkazından 3 kişi yaralı kurtarıldı
25 Nisan 2011 Pazartesi - 16:18

BEZELYE

BEZELYE
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Malzemeler
1 kutu bezelye konserversi ( yaklaşık 700gr olur)
1 orta boy patates (patatesleriniz küçük ise 2 adet)
2 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 orta boy soğan
mevsime göre varsa 1 adet havuç
 Hazırlanışı
Soğanı doğrayın ve tencereye sıvı yağ koyarak soğanları kavurun. Resimdeki gibi küp küp doğradığınız patatesleri ilave edin. Eğer havuçlu yapacaksanız havucuda bu esnada ilave edin. Patatesleri 3-4 dakika kavurun. Kısık ateşte yapın ki tancereye yapışmasınlar. Suyunu süzüp yıkadığınız bezelyeleri patateslerin üzerine ilave edin. derince bir kapta 2 yemek kaşığı salçayı 1-2 su bardağı sıcak suda ezin ve tencereye ilave edin. Bezelyeler ile aynı hizada olacak kadar sıcak su ilave edin ve kaynakdıktan sonra altını kısarak, tuzunu ilave edin. Yemeğin kapağını kaparak pişirin.
Eğer evde haşlanmış tavuk varsa minik minik parçalara ayırarak yemeğinize ilave edebilirsiniz. Afiyet olsun..
 
 

 
Saadet’in gündemi “tarım”
 
Türel Döşemealtı'nda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ZEYTİNYAĞLI ENGİNAR
Akdeniz mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri: Zeytinyağlı Enginar
ETLİ KABAK DOLMASI
Türk Mutfağı'nın vazgeçilmez yemeklerinden biri:Etli Kabak Dolması
DAVUTPAŞA KÖFTESİ
Fırında domates sosuyla pişirilmiş lezzetli bir köfte tarifi.
 
ZEYTİNYAĞLI PATLICAN DOLMASI
İçi sebzelerle doldurulmuş vitaminli ve lezzetli bir yemek.
KAFESLİ PİLAV
Anayemeklere eşlik edecek tarçın ve kuruyemişli, Kafesli Pilav tarifi.
KREMALI MANTARLI TAVUK
İster yemek, ister makarnanıza sos olarak kullanabileceğiniz, lezzetli bir tarif.
 
ORMAN KEBABI
Bahçenin en renkli sebzeleriyle harika bir et yemeği.
ŞEHRİYELİ TAVUK
Eti sebzeli ve soslu sevenler için, lezzetli bir Şehriyeli Tavuk tarifi.
FIRINDA SEBZELİ KARİDES GÜVEÇ
Ana yemeklere eşlik edecek lezzetli bir güveçte karides tarifi.
 
Dursun Gündoğdu
Ankara'ya gönderilen o mektup
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Hayat paylaştıkça güzel
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Yeni yılda hoşgörü merhamet ve sevgiyle...
İsa Altun
İsa Altun
Televizyon çocukların gelişimini olumsuz etkiliyor
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Buluşma Ekici’de
Duran Canatan
Duran Canatan
Eşitlik Projesi
K. Kemal Derin
K. Kemal Derin
TİARTİ
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Koç burçlarının 2020 yılında en iyi şekilde yerine getirmesi gereken hedefi kariyeri. 2018'den beri Satürn 10. evde ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm KAMPÜS Sağlık Ekonomi Spor
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva