Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
24 Kasım 2021 Çarşamba - 20:15

Baba; 'Ondan kurtulmak istemiştim'

YALOVA’da, 13 günlük bebeğinin mamasına karınca zehri katıp öldürmeye çalıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan baba Serhat Oskan (41), sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Baba;  Ondan kurtulmak istemiştim
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Oskan’ın emniyetteki ifadesinde, “Sarhoştum. Bebeğin rahatımı bozduğunu düşünüyordum. Bir kaşık zehri mamasına karıştırdım, ondan kurtulmak istemiştim” dediği öğrenildi.

Türkan ve Serhat Oskan çiftinin, 28 Ekim’de ‘Ecrin’ adını verdikleri kız çocukları dünyaya geldi. Bir restoranda kurye olarak çalışan Serhat Oskan, yeni doğan bebeğe kötü davrandı. Tülay Oskan, eşinin bebeği istemediğini fark etti. Bu dönemde WhatsApp durumunda ‘Tam rahat edelim derken çocuk ayak bağı gibi dolandı ayaklarıma’ ve ‘Aldık başa belayı’ gibi paylaşımlar yapan Serhat Oskan, Ecrin 13 günlükken, 9 Kasım’da işten eve döndüğünde, mamanın içine karınca zehri kattı.

(TURKAN OSKAN-FOTOGRAFTA) YALOVA’DA, 13 GUNLUK BEBEGININ MAMASINA ZEHIR KATARAK, OLDURMEYE CALISTIGI GEREKCESIYLE GOZALTINA ALINAN BABA SERHAT OSKAN (41), SEVK EDILDIGI ADLIYEDE TUTUKLANDI. FOTOGRAF:OZGUR YILDIZ/YALOVA,(DHA)

BEBEK ZEHİRLİ MAMADAN İÇTİ

Durumdan habersiz olan Türkan Oskan, 2 biberon mamayı akşam ve sabah olmak üzere Ecrin’e içirdi. Mama bittiğinde biberonda tortular kaldığını fark eden Oskan, önce mamanın bozulduğunu düşündü. Ancak mamayı çöpe attığı sırada zehir kutusunu gören Türkan Oskan, zehir kutusunu ve biberonu diğer kızı E.O.’ya (13) verip eczaneye gönderdi, mamaya zehir katılıp katılmadığına bakmalarını istedi. Eczacıdan mamaya zehir karıştırıldığını öğrenen Oskan çiftçinin kızları, durumu polis ve sağlık ekibine bildirdi. 10 Kasım'da ambulansla hastaneye kaldırılan Ecrin, yoğun bakımda tedaviye alındı. 1 günlük tedavisinin ardından 11 Kasım'da taburcu edilen Ecrin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

YALOVA’DA, 13 GUNLUK BEBEGININ MAMASINA ZEHIR KATARAK, OLDURMEYE CALISTIGI GEREKCESIYLE GOZALTINA ALINAN BABA SERHAT OSKAN (41) (FOTOGRAFTA), TUTUKLANDI. FOTOGRAF:OZGUR YILDIZ/YALOVA,(DHA)

BABA TUTUKLANDI

Olayın ardından polis, Serhat Oskan’ı yakalayıp gözaltına aldı. İfadesinde, bebeğini zehirlemeye çalıştığını itiraf eden Oskan, “Sarhoştum. Bebeğin rahatımı bozduğunu düşünüyordum. Bir kaşık zehri mamasına karıştırdım, ondan kurtulmak istemiştim” dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Serhat Oskan, çıkarıldığı mahkemece ‘nitelikli kasten öldürme suçuna teşebbüs’ suçundan tutuklandı.

'ANLATMASI KOLAY DEĞİL'

Türkan Oskan, 3'üncü çocukları olan Ecrin dünyaya geldikten sonra kendisine ve çocuklarına şiddet uygulayan eşi Serhat Oskan hakkında, mahkemeden koruma kararı da aldırdığını belirterek, “Anlatması kolay değil. Ben ve çocuklarımın psikolojisi iyi değil. WhatsApp’tan birkaç tane paylaşım yaptı. Oradan moralinin bozuk olduğunu anlamıştım. Daha önce de morali bozuk olduğunda WhatsApp durumundan paylaşım yapıp, birilerine laf söylüyordu. Akşam eve geldiğinde morali bozuktu ben de uzak durdum. Bebek ve benim olduğum odada sigara içtiği için bebeği de alıp diğer çocuklarımın odasına geçtim. Daha sonra mutfaktan takır tukur sesler geldi. Ben de mamayı çöpe dökmesin diye bakmak için mutfağa gittim. O da bu sefer banyoya gitti. Ben de çocuğun biberon, mama ve diğer malzemelerini alıp odaya döndüm. Çocuğuma akşam bir biberon mama yapıp içirdim. Sabah kalktığımızda da saat 11.00 gibi bebeğe bir biberon mama daha yaptım. Yanımda kızım vardı. Biberonun etrafında tortular olduğunu fark ettik. Bebeğe doktorun tavsiye ettiği prematüre bebek mamasını içiriyordum” dedi.

'DUYUNCA BEYNİMDEN VURULMUŞA DÖNDÜM'

Zehri nasıl anladığını söyleyen Türkan Oskan, "Biberonu çevirip, ben de bakınca küf şeklinde tortu gördüm. İlk olarak mama bozulmuş sandım. Sonuçta kimseye bir şey konduramıyorsun. Mamayı çöpe atayım yenisini alırım diye düşündüm. Mutfaktaki çöp çok doluydu. Çöpün üzerindeki kutuları elimle kaldırıp, diğer elimdekileri çöpe atacaktım. O sırada zehir kutusunu gördüm. Kafamda orada şüpheler oluştu. Mamadaki tortunun rengiyle zehrin rengi birbirine çok benziyordu. Ancak yine konduramadım. Zehri çöpten alıp, üzerine su damlattım. Rengi mamadakiyle aynı olunca şüphelerim arttı. Kızıma zehri ve mamayı verdim, evimizin yakınındaki sağlık ocağı, eczane gibi yerlere ne olduğunu sorması için gönderdim. Eczanedeki kişi, mamanın içine bir şey karıştırıldığını söylemiş. Kızım da beni ağlayarak aradı ve bunu söyledi. Kızım polisi arayacağını söyledi. Daha sonra eve polis ve ambulans geldi. Hastaneye gittik, orada çocuğu yoğun bakıma aldılar. Bizim de emniyette ifadelerimiz alındı. Eşim emniyetteki ifadesinde ilk başta zehri koyduğunu reddetmiş. Daha sonra bir kaşık koyduğunu itiraf etmiş. Bunu duyunca beynimden vurulmuşa döndüm. Çocuklarım için şu anda ayakta duruyorum” diye konuştu.
Özgür YILDIZ/ YALOVA, (DHA)-

 
Yakını esrarla yakalandı, polis otosunun camını kırdı
 
Antalya'da liseli kızlar ekmek bıçağı ile saldırdı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şehit Binbaşı Mete Yıldırım, son yolculuğuna uğurlandı
SURİYE'nin Tel Abyad kentinde, eğitim sırasında silah kazası sonucu şehit ...
Adliyeden çıkıp rastgele ateş açtı, gözaltına alındı
ERZURUM Adliye Sarayı'nda katıldığı duruşmadan çıktıktan sonra tabancayla ...
81 yaşındaki dedeye, torununa cinsel istismardan 16 yıl 8 ay hapis
KAYSERİ’de, R.Ş. (12) adlı kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla ...
 
Çanakkale'de 6 bin 650 litre sahte şarap ele geçirildi
ÇANAKKALE'nin Bayramiç ilçesinde, jandarmanın 3 yerde düzenlediği operasyonda ...
Hızlı Bir Sekilde Ingilizce Konusmayı Saglayan Egitim Teknigi
Yıllardır okullarda veya herhangi bir İngilizce kursunda, öğrencilere ...
Trafo çatısını boyarken elektrik akımına kapıldı
MUŞ Sanayi Sitesi'ndeki trafonun çatısını boyamaya çıkan işçi Cemal Çapan ...
 
Oyuncu Ayşegül Çınar'ın sevgilisi Furkan Çalıkoğlu'na tahliye
KARAKÖY'de otelin restoranında yüksek sesli konuştuğu için kendisini dışarı ...
Hatay'da 228 kaçak göçmen yakalandı
HATAY'da yurda yasa dışı yollardan giren, aralarında çocukların da olduğu ...
14 saat sonra bulundu, asker sırtında ambulans taşıdı
BURSA'da odun kesmek için gittiği ormanda kaybolan İsmail Bacak (80) 14 ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva