Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Turizm Haftası'nda mezuniyet töreni
Turizm Haftası'nda mezuniyet töreni
Dizlerde ağrı, kireçlenme habercisi olabilir
Dizlerde ağrı, kireçlenme habercisi olabilir
2 Temmuz 2018 Pazartesi - 15:14

Babanın feryadı: 'Bu çocuk birinin başını yakacak' demişler

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde geçen yıl kaldırımda yürürken otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren liseli Nihan Eren'in (16) babası Mehmet Eren, otomobil sürücüsünün daha önce motosiklet kullandığını ve 3 defa kaza yaptığını söyledi.

Babanın feryadı:  Bu çocuk birinin başını yakacak  demişler
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Manavgat'ın Sarılar Mahallesi'nde geçen yıl 9 Haziran'da Tahsin Ö. yönetimindeki 07 JA 169 plakalı otomobil önce önünde seyreden İ.U.'nun kullandığı hafif ticari araca, ardından yolun karşısına geçmek için kaldırımdan yola inen Fatma Turgut Şen Anadolu Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi Nihan Eren'e çarptı. Ağır yaralanan Nihan Eren, Manavgat Devlet Hastanesi'nde 3 gün yoğun bakımda kaldı, ancak beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi Nihan Eren'in böbrekleri, korneası ve karaciğerini organ bekleyen 5 hastaya bağışladı. Nihan Eren'e çarpan otomobil sürücüsü Tahsin Ö., jandarmadaki işlemlerinin ardından adli kontrolle serbest bırakılırken, diğer araç sürücüsü İ.U. ise ifadesi sonrası serbest kaldı.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, kazayla ilgili 2 ayrı bilirkişi raporu olduğu ve olayın ardından tutulan trafik bilirkişi raporunda Tahsin Ö.'nün asli kusurlu olduğu belirtildi.

YARGILAMA BAŞLADI

Manavgat 4'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına, 'taksirle ölüme sebep olma' suçundan 6 yıla kadar hapis cezası istenen sanık Tahsin Ö., Kıbrıs'ta askerlik görevini yaptığı için katılmadı. Nihan Eren'in annesi Name ve babası Mehmet Eren'le avukatı ise duruşmada hazır bulundu.

'BU ÇOCUK BİRİNİN BAŞINI YAKACAKTI, SİZE Mİ DENK GELDİ'

Duruşmada söz alan Mehmet Eren, kaza olduktan sonra haberi olduğunu ve doğrudan hastaneye gittiğini, kızının yoğun bakımda bulunduğunu, 3 gün sonra da vefat ettiğini söyledi. Mehmet Eren, "Babasıyla konuştum. Daha önceden motosiklet kullanıyormuş. 3 defa kaza yapmış. 'Başına bir şey gelecek' diye otomobil almışlar. Hatta aileyle ortak tanıdıklarımız, 'Bu çocuk birinin başını yakacaktı, size mi denk geldi' dedi. Sanıktan şikayetçiyim" dedi.

3 GÜN ÇABALADI

Anne Name Eren de kazanın olduğu sırada işte olduğunu, gelen bir telefonla kazayı öğrendiğini anlattı. Kızının 3 gün yaşama tutunmak için çabaladığını söyleyen Name Eren, vefat ettikten sonra organlarını bağışladıklarını aktardı.

'ARACI SOLLAMAK İSTERKEN NİHAN'A ÇARPTI'

Duruşmada tanık olarak dinlenen D.E., olay yerinin yakınında bulunan bir mobilya mağazasında çalıştığını, kazanın olduğu anda beyaz otomobilin önündeki aracı sollarken kaldırımda yürüyen Nihan Eren'e çarptığını anlattı.

'KALDIRIMA GERİ GİTTİ AMA OTOMOBİL ONA VURDU'

Diğer aracın sürücüsü İ.U. da duruşmada tanık olarak ifade verdi. Emlakçı olduğunu, olay anında aracında bulunan 2 kişiyle ev bakmaya gittiklerini söyleyen İ.U., olay anında sola dönüş sinyal verdiğini, aynadan arkayı kontrol ettiğinde sol şeritten beyaz bir otomobilin hızla geldiğini gördüğünü kaydetti. İ.U., "Otomobili görünce, refleksle direksiyonu sağa kırdım. Arkadan gelen beyaz otomobil benim kullandığım aracın sağ arka tamponuna çarptı. O sırada sanık direksiyon hakimiyetini kaybetti, otomobil sola doğru savruldu. Kaldırımdan sokağa inen Nihan aracı fark edince kaldırıma geri gitti ama otomobil ona vurdu" diye konuştu.

'DİLİ BOĞAZINA KAÇMIŞTI, ONU ÇIKARDIM'

Aracını durdurup, hemen Nihan'ın yanına gittiğini anlatan İ.U., "Bilinci kapalı şekilde yatıyordu. Nabzını kontrol ettim, dili boğazına kaçmıştı. Onu çıkardım ve nefes almaya başladı. Bir süre sonra ambulans geldi ve götürdüler" dedi.

Duruşma eksiklerin giderilmesi için ertelendi.


ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE GECEN YIL KALDIRIMDA YURURKEN OTOMOBILIN CARPMASI SONUCU YASAMINI YITIREN LISELI NIHAN EREN'IN (ANNESI NAME ILE)   MANAVGAT 4'UNCU ASLIYE CEZA MAHKEMESI'NDE GORULEN DAVANIN ILK DURUSMASINA, 'TAKSIRLE OLUME SEBEP OLMA' SUCUNDAN 6 YILA KADAR HAPIS CEZASI ISTENEN SANIK TAHSIN O. , KIBRIS'TA ASKERLIK GOREVINI YAPTIGI ICIN KATILMADI. (FOTO:MANAVGAT-DHA)
ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESINDE GECEN YIL KALDIRIMDA YURURKEN OTOMOBILIN CARPMASI SONUCU YASAMINI YITIREN LISELI NIHAN EREN'IN MANAVGAT 4'UNCU ASLIYE CEZA MAHKEMESI'NDE GORULEN DAVANIN ILK DURUSMASINA, 'TAKSIRLE OLUME SEBEP OLMA' SUCUNDAN 6 YILA KADAR HAPIS CEZASI ISTENEN SANIK TAHSIN O., KIBRIS'TA ASKERLIK GOREVINI YAPTIGI ICIN KATILMADI. NIHAN EREN'IN ANNESI NAME VE BABASI MEHMET EREN'LE AVUKATI (FOTODAKILER)  ISE DURUSMADA HAZIR BULUNDU.(FOTO:MANAVGAT-DHA)

Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya), (DHA) 

Etiketler:
 
Büyükşehir'den yoksula çaydan çorbaya gıda paketi
 
İş yerinin çatısı yandı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ömer Başbuğ. 3 Temmuz 2018 Salı 23:04

Böyle kardeşlerimizin kanı yerde kalmasın devletimiz bu tip trafik canavarlarınahakettiklericezayıvermeli aileye başsağlığı diliyorum

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir'den yoksula çaydan çorbaya gıda paketi
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Finike’de 100 ihtiyaç sahibi aileye gıda ...
Deniz otobüsleri 120 bin yolcu taşıdı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsleri, Antalya- Kemer arasında ...
CHP'liler, Antalya'da gözaltında tutulan gençler için adliyede
CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Antalya'da gözaltında tutulan ...
 
Kurbanın annesi: Hayalleriyle gitti benim oğlum
ANTALYA'da geçen yıl hesabındaki sanal para bitcoin'i almak isteyen 5 ...
Antalya'da otelin iskelesinde turistin cansız bedeni bulundu
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, denize girdikten sonra kaybolan Rus Vadim ...
Çocukların gözdesi Kitap ve Oyuncak Kütüphanesi
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Lego Odası'ndan Keloğlan Evi'ne, Mars'a ...
 
İş dünyasına yapılandırma çağrısı
ANTALYA Vergi Dairesi Başkanı Metin Uzun, Antalya Ticaret Borsası (ATB) ...
Serdar Ortaç'tan unutulmaz gece
ANTALYA'nın Finike ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Finike ...
Finike'de böyle kutlandı
ANTALYA'nın Finike ilçesinde Denizcilik ve Kabotaj Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva