Turizm Haftası'nda mezuniyet töreni
Turizm Haftası'nda mezuniyet töreni
Dizlerde ağrı, kireçlenme habercisi olabilir
Dizlerde ağrı, kireçlenme habercisi olabilir
Holding binasına ateş açıldı
Holding binasına ateş açıldı
İsrail, İran'a misilleme saldırısı gerçekleşirdi
İsrail, İran'a misilleme saldırısı gerçekleşirdi
23 Ekim 2018 Salı - 11:12

Bahçeli; Af'tan geri dönüş yok

MHP lideri Bahçeli, "Kanun teklifimizin tartışmasız arkasındayız, yanındayız. Milletimize neyi söylediysek onu yapıyoruz. Vazgeçmek yok, gevşemek yok, geri dönüş yok" ifadelerini kullandı. Bahçeli, ittifakla ilgili "kronikleşmiş süreci uzatmanın alemi yok" dedi

Bahçeli; Af tan geri dönüş yok
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle;

İçinden geçtiğimiz belki de içinde kontrolsüzce sürüklendiğimiz bugünkü zamanlarda, insanlık 4. endüstri dönemini yaşamaktadır.

Süper akıllı toplum aşamasına geçilse de muhatap kalınan sorunlar azalmamış bilakis artmıştır.

İhanet taltif görürken sadakat telin edilmektedir.

Bugün İslam toplumları akıl, ahlak ve merhametten uzaklaşarak kahredici bir yozlaşmanın pençesine düşmüşlerdir. Empati ve erdem damarları kurumuştur. Hem imandan bahsedip hem şöhret batağına saplanmak gafilliktir. İslam ülkeleri ahlak ve adaletten uzaklaşıp, yozlaşma batağına saplanmıştır. Despot yönetimler nereye kadar saltanatlarını sürdürebilecekler.

CEMAL KAŞIKÇI CİNAYETİ

Günlerdir Cemal kaşıkçı'yı konuşuyoruz. Dünya gündemine oturan bu meseleyle ilgili yorumları, spekülatif haberleri duyuyoruz. Başkonsolosluğa giren ve kendisinden haber alınamayan Kaşıkçı, uluslararası krize dönüşmüştür. S. A. yönetimi 18 gün sonra dikkat çeken bir açıklama yapmıştır. Kaşıkçı, bir arbede sonucu hayatını kaybetmiştir. Kaşıkçı'nın başkonsoloslukta boğulduğu, Riyad'dan gelen adli tıp uzmanı tarafından parçalara ayrıldığı güçlü şekilde ileri sürülmüştür. Karşımızda bir cinayet vardır. Oklar veliaht prensi işaret etmektedir. Cinayetin tüm yönleri açıklığa kavuşturulacaktır, temennimiz de budur. Cumhurbaşkanı'nın bugünkü açıklaması da kafa karışıklıklarını telafi edecektir.

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kimin emriyle öldürüldüğü net değil. Suç mahalli olarak neden İstanbul seçildi? Tüm oklar veliaht prensi işaret ediyor. Prens Selman cinayetin neresindedir? Ciddi suçlamalara maruz kalan başkonsolosun kaçması, skandaldır yanlıştır. Katillerin azmettiriclerin Türkiye üzerindeki hesaplaşmaları ortaya çıkarılmalıdır. Türkiye'nin sabrını kimse hafife almasın. Adam olsunlar, Müslüman gibi davransınlar. Bilsinler ki kuluın hesabı varsa Allah'ın da hesabı vardır ve hepsinden üstündür.

MHP gücünü milletinden itibarını ecdadından alır. Himayeyi yalnızca Allah'tan bekler. Bizim için verilmiş sözler dönemsel ve geçici değilidir. Ülkülerimiz ve ilkelerimiz vardır. Dik başlıyız, tok bakışlıyız, bozkurt duruşluyuz. Yalan nedir bilmeyiz, aldatma nedir bilmeyiz. Hayallerimiz, heyecanlarımız vardır. Verdiğimiz bir sözü unutmayız. Ne söylediysek arkasında dururuz. Neyi teklif etmişsek sonuna kadar arkasında dururuz. Başımızı öne eğecek hiçbir ilişki ağının içinde olmayız.

Neyi önerdiysek adaleti temsil eder. 24 eylül'de sunudğumuz kanun teklifi bir af değil. Şartli indirim ile mahkumların salıverilmesi için kanun teklifidir. Toplam 7 maddeden oluşmaktadır. Maksat ve muradımız bundan ibarettir. Kanun teklifimizin tartışmasız arkasındayız, yanındayız. Milletimize neyi söylediysek onu yapıyoruz. Vazgeçmek yok, gevşemek yok, geri dönüş yok. Çok şey mi istedik? Konuşmayalım mı?

Kanun teklifimizi sadece cezaevleri boşalsın diye vermedik. Cezaevlerini karanlık manzarayı gözden uzak tutmadık. Çok şey mi istedik konuşmayalım mı kaygılanmayalım mı, düşünmeyelim mi? Bizim cezaevlerini boşaltmak için bir teklif yaptığımızı düşünenler ne dediğimizi anlamıyorlar.

Bizim teklifimizi uyuşturucu eksenine endekslemek tarifi olmayan insafsızlıktır. Cezaevlerinde olanlar insan değil mi? Ne yapalım alayını birden fırınlara atıp yakalım mı, sürgüne mi yollayalım? 

Uyuşturucu en hassas olduğumuz konudur. Biz bu musibetle kıran kırana mücadele ettik. Sokak araları uyuşturucu kullanalar çocuklarla doludur. Bunları geçtikte uyuşturucu baronlarını konuşan yoktur. Bu işten servet kazanan şerefsizlerin üstüne giden hiç yoktur ne isteniyor garibanlardan gün yüzüne çıkmak onların hakkı değil mi?

Kanun teklifimizi AK Parti’nin değerli milletvekilleri ister kabul ederler ister reddederler. Kararlarına saygı duyarız ama Milliyetçi Hareket Partisi teklif metinin asla dönmeyecektir. Yalnızca verdiğimiz kanun teklifinin yasallaşmasını istiyoruz. Özgürlük bir insan hakkıdır. Hiçbir ittifak bir tarafın reddedilmesiyle ayakta kalamayacaktır. Hiçbir ittifak bir tarafın parmak sallamasıyla yaşamayacaktır. 

"İTTİFAK NİYETİMİZ KALMAMIŞTIR"

31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimlerine yönelik herhangi bir ittifak beklentimiz, ittifak arayışımız, ittifak niyetimiz geldiğimiz aşamada artık kalmamıştır.

Etiketler:
 
Antalya'da kaçak ördek avcılarına 10 bin lira ceza
 
Önce kanseri yendi, sonra anne oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli'den Erdoğan'a af çıkışı...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Partimizi zan ve töhmet altında bırakmak ...
CHP'li Tekin, İş Bankası'yla ilgili Bahçeli'den destek istedi
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, MHP Lideri Devlet Bahçeli'den ...
CHP'den istifa etti Ak Parti'ye geçti
Kütahya’da CHP’li Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan yerel seçimlere ...
 
CHP'de Antalya Kaş Belediyesi'ne 5 aday adayı
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde CHP'den 5 aday adayı belediye başkanlığı için ...
CHP'den aday olmak isteyenler dikkat...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi parti teşkilatlarına genelge gönderdi. ...
Saadet Partili eski vekil yaşamını yitirdi
Fazilet Partisi ve Saadet Partisi'nde milletvekilliği yapan, Saadet Partisi ...
 
200 aday 24 Ekim'de açıklanabilir
CHP Parti Meclisi üyeleri ve milletvekilleri belediye başkan adaylarını ...
CHP'de kritik viraj
YEREL seçim hazırlıklarını hızlandıran CHP'de aday adaylığı başvuruları ...
Antalya'nın eski kaymakamı vekil olarak zorda
Bir dönem Antalya'nın Serik ilçe kaymakamlığını da yapan, İçişleri eski ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva