Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
26 Nisan 2011 Salı - 11:05

Bahçeli: MHP'nin tasfiyesi planlanıyor

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, 12 Haziran seçimlerinin hemen ardından Türk milletinin ayrıştırılabilmesi, yeni anayasada etnik kimliklerin tanınabilmesi ve bölünmüş bir Türkiye’nin ortaya çıkabilmesi için MHP’nin ikna ya da tasfiyesinin planlandığını öne sürdü.

Bahçeli: MHP nin tasfiyesi planlanıyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bahçeli, “AKP’nin Milliyetçi Hareket Partisi’ne yönelik tahrik ve provokasyonları” başlığıyla yaptığı yazılı açıklamada, milletin geleceğinde çok önemli ve tarihi bir rolü olacak 12 Haziran genel seçimleri için geri sayımın hızla devam ettiğini ifade etti.

MHP’nin sosyal, siyasal ve ekonomik sorunların bitirilmesi için hazırlıklarını tamamladığını ve projelerini kamuoyunun bilgisine sunduğunu belirten Bahçeli, “Nitekim ‘2023 Yükselen Ülke Türkiye Sözleşmesi’yle ülkemizin her yöresine ve ferdine ses verilmiş ve büyük Türkiye ülküsüne ulaşmak için çağrıda bulunulmuştur” dedi. Bu kapsamda, Türk milletinin çatışma dinamiklerinin yoğunlaştığı ve gerilim taraftarlarının şımardığı bir ortamda tercihini sandıkta göstereceğini ve bunun herkes için de bağlayıcı olacağını vurgulayan Bahçeli, seçim sürecinde MHP’ye yönelik karalama kampanyalarında artış olduğunu sürdü. AKP kaynaklı kamuoyu hazırlama ve halkla ilişkiler faaliyetlerinin MHP’yi hedef aldığını belirten Bahçeli, şunları dedi:

“Başbakan Erdoğan’ın, AKP’nin üçüncü defa iktidara gelmeyi umduğu ve ustalık dönemi olarak nitelendirdiği 12 Haziran seçimleri sonrasında, Türkiye’nin etnik terör ve bölücü emellere teslim edilebilmesi için çok tehlikeli bir senaryo devreye sokulmuştur. Esasen, Milliyetçi Hareket’i hedef alan sinsi ve kalleşçe oyunlar yeni değildir. 12 Eylül 2010 Referandumu öncesinden başlayarak; kirli aktörleri ve iğrenç yöntemleri tüm çıplaklığıyla belli olan fitne taarruzunun, niyeti ve amacı net olarak bilinmektedir. 12 Haziran seçimlerinin hitamında, Türk milletinin ayrıştırılabilmesi, yeni anayasada etnik kimliklerin tanınabilmesi ve bölünmüş bir Türkiye’nin ortaya çıkabilmesi için Milliyetçi Hareket Partisi’nin ikna ya da tasfiyesi planlanmaktadır. Başbakan Erdoğan’ın ve parti yöneticilerinin öfke dolu kaba ifadelerine eşlik eden hayâsız ithamlarının arkasındaki nedenler bunlardır. Bu çerçevede Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy ve gönül veren milyonlarca Türkiye sevdalısına hakaretler yağdırılmasının tartışmasız sebebi, AKP’nin karanlık politikalarına hareket imkânı ve zemini yaratma isteğidir.”

-“DENSİZLİK ÖRNEĞİ”-


Bahçeli, açıklamasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın milliyetçilere izansıca saldırmasının asla affedilmeyecek bir “densizlik örneği” olduğunu ifade ederken, “Başbakan Erdoğan’ın, seçim tarihi yaklaştıkça; Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve mensuplarına devlet gücünü ve imkânlarını da harekete geçirerek her türlü şirret tertibi yapacağı anlaşılmaktadır” dedi. MHP’lileri nedeni olursa olsun AKP’nin tuzak, tezgâh ve tahriklerine karşı sabırla, soğukkanlılıkla ve cesaretle karşı durulması yönünde uyaran Bahçeli şöyle devam etti:
“Milliyetçi Hareket’e ve ülkücü gençliğe yönelik kışkırtmaların, tezgahların, provokasyonların ve bühtanların asla sonuç vermeyeceğini ve hiçbir art niyetin başarıya ulaşamayacağını muhataplarının bilmesinde yarar vardır. Bu itibarla, seçim süresince meydana gelebilecek her türlü kargaşa ve gerginlikten de ziyadesiyle AKP sorumlu ve suçlu olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi’ne yönelik düşmanca yaklaşan Başbakan ve partisinin, çamur atmaya ve kara çalmaya dayalı politikalarının sonuç doğurmayacağını ve 12 Haziran seçimlerinden hüsranla çıkacağını herkes görecektir.

Şüphesiz AKP’ye oy vermiş muhterem vatandaşlarımızın da, gelişmelerden rahatsızlık duydukları açıktır. Başbakan Erdoğan’ın aldatmaya, çarpıtmaya, fesada, nefrete, bölünmeye, kötü söze ve inkâra dayalı siyasi duruşuna AKP’li kardeşlerimizin de söyleyecek bir sözünün olacağı kuşkusuzdur. Milliyetçi Hareket Partisi şartlar ne olursa olsun, kavgadan ve çatışmadan uzak kalarak, demokrasinin ilkeleri doğrultusunda tek başına iktidar amacına kilitlenmiştir. Ancak partimiz, üzerine gelecek belaları ve ihanet ittifakının hücumunu def edecek, etkisizleştirecek ve hükümsüz kılacak güce ve kudrete de ziyadesiyle sahiptir.

 
Muhtara tutuklama
 
UÇAN KEDİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baykal'a teklif yağıyor
CHP’nin eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, hem seçim ...
Yiğit Bulut'un zor konuğu
Yiğit Bulut, Habertürk’te dün akşam yayınlanan “Sansürsüz” programına ...
Türel Döşemealtı'nda
Antalya Ak Parti Milletvekili Adayı Menderes Türel, Döşemealtı’nda mevlid ...
 
Saadet’in gündemi “tarım”
Saadet Partisi Milletvekili adayları, Kumluca, Hasyurt ve Finike bölgesinde ...
Erdoğan Antalya'ya ne zaman geliyor
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 Haziran genel seçimlerine dönük 64 ilde ...
Bakan Gönül: Terör varsa bedelli yok
Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, bedelli askerlikle ilgili, "Bizim hesaplarımıza ...
 
Sinan Aygün'e itiraz
CHP İzmir eski Milletvekili Sabri Ergül, Ankara İl Seçim Kurulu Başkanlığı’na, ...
Baykal: 9'a gidiyoruz
Gün Haber Yazarı Dursun Gündoğdu, kulislerden son haberleri aktarıyor. ...
AKP ve CHP'nin turizm vaatleri
Seçimlerin yaklaşmasıyla beraber, siyasi partiler de seçim bildirgelerini ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva