Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Babasının beylik tabancası ile ağabeyini öldürdü
Babasının beylik tabancası ile ağabeyini öldürdü
GSF'den 'kadın' konulu sergi
GSF'den 'kadın' konulu sergi
Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
Barış Arduç'un 'Gupse Özay' cevabına beğeni yağdı
10 Aralık 2011 Cumartesi - 13:11

Bahçeli'den açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya'daki toplantıda, partili belediye başkanlarına yönelik operasyonları, "Eğer Başbakan ve hükümeti, hırsızları, uğursuzları, ihale tacirlerini, belediye kaynaklarını yağma edenleri merak ediyorsa çevrelerine ve birbirilerinin yüzlerine bakmaları yeterli olacaktır" diye değerlendirdi.

Bahçeli den açıklama
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Antalya'nın Manavgat İlçesi'ndeki Sueno Otel'de bugün başlayan ve iki gün devam edecek 'Belediye Başkanları Toplantısı'na katıdı. Toplantıda açış konuşması yapan Bahçeli, komplo ve fesat tasavvurlarının siyaset eliyle yürütüldüğü, ihanete cüret edenlerin itibar kazandığı, hazin ve hüsranla dolu bir yılın sonuna yaklaşılmakta olduğunu söyledi.
AK Parti iktidarında geçen bu yılın, sevindirici tek bir tarafı ve özelliği bulunmadığını kaydeden Bahçeli, "Yine mukaddes değerlerimiz çiğnenmiştir. Yine tarihimize küfredilmiş, ecdadımızın saygınlığı hedef alınmıştır. Yine Türk milleti sözde otuz altıya bölünmüş, devletimiz darbe üstüne darbe almıştır. Teröristler yine el üstünde tutulmuş ve bölücüler sürekli mevzi kazanmıştır. Canilerle pazarlıklar yine yapılmış ve terörist başıyla mütareke görüşmeleri onursuzca sürdürülmüştür" diye konuştu.
İBRET VERİCİ BİR YIL
Yapılan zamların vatandaşların geçim şartlarını zorlaştırdığını, hayallerini kararttığını iddia eden MHP Genel Başkanı Bahçeli, işsizliğin önlenemediği, yoksulluğun azaltılamadığı, gelir dağılımının adaletli bölüşümünün sağlanmadığı bir yılın geride kalmakta olduğunu dile getirdi.
2011 yılının AK Parti'nin yönetim şekli ve üslubunun siyasette etik anlayışa duyulan ihtiyacı göstermesi bakımından ibret verici bir yıl olduğunu belirten Devlet Bahçeli, "Siyasi ve ahlaki çürüme devlet ve toplum hayatını kaplamış, yozlaşma kültürü her tarafa sirayet etmiştir" dedi.
Yine bu yıl içinde bölücü terör kimlik sorunu olarak tanımlanarak, terör örgütü PKK'nın siyasi hedeflerini haklı ve meşru gören bir anlayışın hükümetin sözde açılım sürecine hakim olduğunu savunan Bahçeli, "Yüzleşme adı altında milli tarihimizi karalama kampanyaları başlatılmış, her fırsatta cumhuriyetimizi itibarsızlaştırma adına bir yol ve yönteme başvurulmuştur" diye konuştu. Düşmanlık eğilimleri, zıtlaşma dürtülerinin bu yılda da mesafe kaydettiğini savunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bu kapsamda bin yıllık kardeşlik hukuku biraz daha infaz mangasının menziline hükümet eliyle yaklaştırılmıştır" dedi.
DİNLEME SKANDALLARI PATLAK VERDİ
Bahçeli, 2011 yılının da Türkiye'nin kayıp yıllar hanesine eklenmek olduğunu belirterek, yıla ilişkin değerlendirmelerine şöyle devam etti:
"2011 yılı özet olarak, sömürge kapışmalarının sınırlarımıza dayandığı, komşu coğrafyalara isyan dalgalarıyla ve Büyük Ortadoğu Projesi öncülüğüyle ayar ve yön verildiği, siyasetin gizli mahfillerden yönlendirilmeye ve yönetilmeye çalışıldığı, özel hayat ihlallerinin ileri bir düzeye çıkarıldığı, dinleme ve izleme skandalların patlak verdiği, özellikle partimiz üzerinde alçakça oyunlar oynandığı, menfur terör saldırılarının vatanımızı kara bulut gibi sardığı, bölücü terörün hain eylemleriyle zirve yaptığı, deprem yıkımıyla canımızın yandığı bir yıl olarak hafızalarımıza yerleşmiştir."
DEDİKODUNUN KEMENDİ
Partileri açısından 2011'in "MHP'siz Meclis, MHP'siz siyaset" özlemi ve düşüncesi içinde bulunan mihrakların 'sapkınlığın ve küfrün boranında yönünü kaybettiği' bir yıl olduğunu belirten Bahçeli, "Tuzaklar kurmuşlar, yolumuza engeller çıkarmışlar, birliğimizin arasına fitne mayını döşemişler, dedikodunun kemendini boğazımıza geçirmeye çalışmışlar, ancak milletimizin ve siz değerli dava arkadaşlarımın sayesinde çok şükür emellerine muvaffak olamamışlardır" diyerek konuşmasına devam etti.
TEK HEDEF İKTİDARDA KALABİLMEK
Siyaset, yargı, medya, spor, sanat, sivil toplum kuruluşları, iş çevreleri dahil her alanın kuşatıldığını, AK Parti iktidarının gerilim politikasının dayanışma ve birlikte yaşama ülküsüne ağır hasarlar verdiğini savunan MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Hükümet, husumet oluşturmaktan, küslüklere ortam hazırlamaktan, ayrılıklara prim vermekten ve Türk milletini ufalama hesabından başka bir şey yapmamış ve bunun dışında da bir gayret sarfetmemiştir" dedi.
AK Parti iktidarının tek hedefinin iktidarda kalabilmek olduğunu savunan MHP Lideri Devlet Bahçeli, "İktidarda kalabilmek uğruna, küresel aktörlerin ve yabancıların baskılarına sessiz duran, tacizlerine duyarsız kalan ve kanlı senaryolarına figüran olan elbette Adalet ve Kalkınma Partisi'nden başkası olmamıştır" diye konuştu.
Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında Türkiye'nin eşbaşkanlığa talip olmanın arkasındaki gizemin de, AK Parti'nin medeniyetler ittifakı gibi küresel projelere tek taraflı biçimde tutunmasının da tek amacının iktidarda kalabilmek olduğunu savunan Bahçeli, "AKP, yabancı masalarda projelendirilmiş, küresel hesaplar çerçevesinde yetiştirilmiş ve ülkemizle birlikte içinde bulunduğumuz coğrafyaya karşı görevlendirilmiş bir truva atıdır" dedi.
'HER DURUMDA HINÇ, HIRS VE HIŞIM'
AK Parti'nin 9 yılllık iktidarı süresince fırsatını bulduğu her durumda hıncını, hırsını ve hışmını açık ettiğini savunan MHP Lideri Bahçeli, "Okyanus ötesinin manevralarına, Avrupa Birliği'nin aşağılayıcı nitelikteki zorlamalarına, etnik terörün genişleyen alanına, mezhep eksenli yapılan tahriklere göz yuman, aldırış etmeyen ve böylelikle Türkiye'yi kritik bir evreye sürükleyen bu iktidar olmuştur" diye konuşmasına devam etti.
AK Parti'nin dokunup kırmadığı bir değer, gündeme taşıyıp incitmediği, bozmadığı bir ölçünün kalmadığını savunan MHP Lideri Bahçeli, "Nitekim Adalet ve Kalkınma Partisi, cumhuriyetle hesaplaşmak için kurucu ilkeleri yıkmak istemiş, Türkiye'nin kuruluş felsefesinden sapması için gerçekleri çarpıtmış ve tabuları yıkmak adına Ermenilere, Rumlara ve asırlardır düşmemizi bekleyen çürümüşlere kucak açmıştır" diye konuştu. MHP Lideri Bahçeli, bu nedende AK Parti'nin isyan girişimlerinin 'tepelenmesine' 'Katliam' dediğini savundu.
MHP'Lİ BELEDİYELERE SORUŞTURMA
MHP'li belediyelerin bu yıl içinde 'asılsız ve temelsiz' iddialarla teslim alınmaya çalışıldığını savunan Bahçeli, "Ama kendileri çoktan tüm hatlarıyla boyunduruk altına giren çapsız, vicdansız ve ahlaksız iktidar kadrolarını bağışlamamız tabiatıyla asla söz konusu olmayacaktır. Nereye giderlerse gitsinler peşlerindeyiz. Ne yaparlarsa yapsınlar, millet adına hesap sormak için sabırsızız ve şüphe etmeyin çok da kararlıyız" diye konuştu.
Belediyeciliğin vatandaşlarla yoğun temas kurmak, sürdürülebilir işbirliği sahaları oluşturmak ve meselelere samimiyetle eğilmek olduğunu belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Belediyecilik dokunmaktır, düşünmektir, hissetmektir ve aşkla sorunlara odaklanmaktır" dedi. Toplantıya katılan belediye başkanlarına "Gücünüzü asla makamınızdan, koltuğunuzdan değil, size umut bağlayan, destek veren, dua eden muhterem vatandaşlarımızdan alıyorsunuz" diye seslenen MHP Genel Başkanı Bahçeli, şöyle konuştu:
"İşte MHP'li belediyeler, iktidar marifetiyle vatandaşlarımızla aralarına örülmeye çalışılan duvarları yıkarak millet vazifesini yapmaya çalışmaktadırlar. Bu itibarla AKP Hükümeti'nin baskıları bizleri yıldıramayacaktır. AKP müfettişlerinin tacizleri ve alçakça tertipleri yolumuzdan döndüremeyecektir. İmzasız şikayet mektuplarıyla suç oluşturmak bizim yürüyüşümüzü bozamayacaktır. Eğer Başbakan ve hükümeti, hırsızları, uğursuzları, ihale tacirlerini, belediye kaynaklarını yağma edenleri merak ediyorsa çevrelerine ve birbirilerinin yüzlerine bakmaları yeterli olacaktır. Orada, yolsuzluk batağına saplanmış AKP'li belediyeleri göreceklerdir. Orada, milletin parasına ve vergisine el koyarak cebini doldurmakla meşgul olan adilikleri göreceklerdir. Orada, devleti soymak konusunda güç birliği sağlamış AKP patentli çıkar ittifakını göreceklerdir. Tabiidir ki orada kendilerini göreceklerdir."
'KİRLİ ELLERİNİZİ BELEDİYELERİMİZDEN ÇEKİN'
Partisini usulsüzlüklerle ilişkilendirmeye çalışmanın büyük bir terbiyesizlik, MHP'li belediyeleri milletin gözünde küçük düşürmeye niyetlenmenin büyük bir ahlaksızlık olacağını savunan MHP Lideri Bahçeli, "AKP Hükümeti ne yaparsa yapsın; kendi açığını kapatamayacaktır. AKP Hükümeti ne yaparsa yapsın; girdiği yolsuzluk tünelinden çıkamayacaktır. Ve AKP ne yaparsa yapsın haram yiyenlerden, çalmayı masumlaştıranlardan dolayı iki cihanda da hesaba çekilmekten kurtulamayacaktır. AKP zihniyetine tekraren seslenmek isterim ki, belediyelerimize ilişmekten, üzerimizde hesap yapmaktan artık vazgeçin. Kirli ellerinizi, küstah emellerinizi belediyelerimizden çekin ve haddinizi bilin" diye konuştu.

 
Taksiye beton parçası düştü
 
KEDİ FARE OYUNU
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Evden çıktı ofise gitti
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçirdiği ameliyatın ardından 11 günden ...
CHP'li başkanlar Erdoğan'a dava açacak
CHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Emek, 'Kasırga Operasyonu' kapsamında ...
CHP'li Emek: Hitler dönemi gibiyiz
CHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Emek, 'Ergenekon' ve 'Balyoz' davaları ...
 
DÖSİAD’ın konuğu oldu turizm sektöründen yakındı:
Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği(DÖSİAD) Perşembe kahvaltılarının ...
Özer Ülken nereye gitti?
Üç gündür cep telefonundan arıyoruz, kapalı. Şöyle bir araştırma yaptık, ...
1 milyon nasıl 10 milyon olur ?
Antalyalı usta gazeteci Ahmet Dökdök, bir paranın nasıl katlandığını, ...
 
Ölüm listesini imha ettik
Faili meçhullerin doruğa çıktığı dönemin İçişleri Bakanı Nahit Menteşe'den çarpıcı açıklama:
Gülen'den AKP krizi itirafı
ABD’de yaşayan Fethullah Gülen cemaatine ilginç mesajlar verdi: 'Yeni gömlek giyin.'
AKP'li vekilden istifa resti
AK Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva