Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır mesajı
24 Haziran 2022 Cuma - 09:18

Bakanın yemeğine Antalya'dan sevgilisini götürmüş

Alanya, Ankara gezisine katılan Alanyalı bir muhtarın, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yemeğine yanında sevgilisini de götürmesi olayını konuşuyor. Muhtarın ziyaret noktalarında sevgilisini " Manavgat'ın kadın muhtarı" olarak tanıttığı ileri sürüldü.

Bakanın yemeğine Antalya dan sevgilisini götürmüş
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

ALANYA Muhtarlar Derneği ve Alanya Türk Hava Kurulu Kurumu tarafından düzenlenen muhtarlar gezisinde, Bakan Çavuşoğlu ve milletvekillerine mahallelerinin beklentilerini iletmek için gittikleri Ankara'da Alanyalı muhtarın sevgilisi ile katılması ortalığı karıştırdı.

İddiaya göre Alanya Muhtarlar Derneği ve Türk Hava Kurumu tarafından düzenlenen Ankara gezisinde Alanyalı bir muhtar sevgilisini Manavgatlı kadın muhtarın adıyla ziyaret noktalarına akredite etti. Bu durumu Alanyalı diğer muhtarlar orada öğrenerek tepki gösterdiler. Sevgilisiyle giden Alanyalı muhtarın, tepki gösteren muhtarlara "Uzun süredir sevgilim" dediği ileri sürüldü. Manavgatlı kadın muhtarın bu konu hakkında haberi olduğunu ve Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığına şikayetçi olacağı iddia edildi. Alanyalı muhtarlar da yaşanan olaya tepki gösterdi. Güllerpınarı, Değirmendere ve Çıplaklı muhtarları yapılanın saygısızlık olduğunu söylediler.

MANAVGAT MUHTARI DEĞİL, BİR MUHTARIN SEVGİLİSİ ÇIKTI’

Olayı anlatan Çıplaklı Mahalle Muhtarı Bekir Karakuş, “Bakan bey bizi yemeğe davet etti. Yemeğe milletvekilleri de katıldı. Bir muhtar kadın arkadaşıyla birlikte geldi. Kadının kim olduğunu sorduğumuz zaman bize Manavgat muhtarı olduğunu söyledi. Yemeğin ardından hep birlikte Bakan Çavuşoğlu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdik. Meclise girileceği zaman bir muhtar, Manavgat’taki kadın muhtarı tanıdığını, o kadının muhtar olmadığını söyledi. Kadının kimliği ortaya çıktığı için meclise alınmadı. Daha sonra kadının Manavgat Muhtarı değil, bir muhtarın sevgilisi olduğu ortaya çıktı” diye konuştu.

‘YAŞANAN OLAY HİÇ HOŞ OLMADI’

Yaşanan olayın hoş olmadığını belirten Değirmendere Mahallesi Muhtarı Kasım Günay, “Bakan bey ile gerçekleşen akşam yemeğinde bir kadın vardı. Ertesi gün meclise girerken meclisin kapısında kadının kim olduğu sorgulandı. Öncesinde Manavgat muhtarı denmişti ama meclisten içeriye giremedi. Güllerpınarı Mahallesi Muhtarı Serap Neğiş, duruma tepki gösterdi. Kendi özel aracı ile gitmiş, bizimle de gelmedi. Bizim içimizde değildi, sadece bakan bey ile olan yemekte vardı. Ertesi gün meclisin kapısında gördük kadını. İçeriye almadılar zaten. Ben isim duymadım ama sadece Manavgat Muhtarı olduğunu söylediler. Artık millete ne söyleyeceğiz bilmiyorum. Bu hoş bir durum değil” dedi.

‘YAPILAN DİĞER MUHTARLARA SAYGISIZLIK’

Güllerpınarı Mahallesi Muhtarı Serap Neğiş ise “Ankara’da, Türk Hava Kurumu Alanya Şubesi ve Alanya Muhtarlar Derneği'nin düzenlediği toplantıya katıldık. Alanya’daki mahallelerin sorunlarını bakanımıza ve vekillere ilettiğimiz güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Alanya’daki tek kadın muhtar olarak ben katıldım. Yemekte bir kadın daha vardı. Bana ‘Manavgat Muhtarı kadını tanımıyor musun?’ diye sordular. Antalya bölgesinde toplam 20 kadın muhtar var. Biz hepsi ile görüşüyoruz, birbirimizi tanıyoruz. Manavgat Muhtarının burada olmadığını söyleyince şaşırdılar. Meclise girerken kadına nerede görevli olduğunu sordum. Misafir olduğunu söyledi. Muhtarlar toplantısı olduğu için kimse yanında kimseyi götürmemişti, böyle olunca biraz sorun çıkardım. Yapılanı Türkiye Cumhuriyeti Meclisi’ne ve muhtarlarımıza saygısızlık olarak düşündüm. Kadın içeriye alınmadı. Dönüş yolunda da sorun yaşandı. Misafirin kendini Manavgat Muhtarı olarak tanıtmasını hiç hoş karşılamadım. Manavgat muhtarı da isminin kullanılmasına tepki gösterdi. Suç duyurusunda bulundu. Konuyu basına benim taşıdığımı iddia ediyorlar ancak konunun benimle ilgisi yok. MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan da tepkisini göstererek karşı tarafla konuştu. Yanımızda olduğu için Türkdoğan'a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Şerife ÇOBAN/Yeni Alanya

 
Vatandaşlık bedeli arttı
 
6 yıl 3 ay hapisle aranan hükümlü yakalandı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Emekli 24 Haziran 2022 Cuma 09:47

İyi çalışmalar...Alanya'da, hangi mahallenin muhtarı? Biz de bilelim, kimse boş yere töhmet altında kalmamalı. (Sevgilisini toplantıya götürüp, Manavgat muhtarı diye tanıtan), Lütfen mahallenin adını yazar mısınız?

Yorumu oyla      0      0  
taş 24 Haziran 2022 Cuma 09:44

Kırk yıl düşünülse kimin aklına gelir,tam bir ahlak erozyonluk vaka olmuş.Sanırım zamanın behrinde bir yerel yöneticide Devletin Başkanını aynı pozisyonda karşılamıştı.Demek ki tam bir hoca cemaat meselesi olmuş.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da bulundu, büyüyünce şahin olacaklar
ANTALYA'nın Serik ilçesinde arazide bulunan 2 yavru şahin, korumaya alındı. ...
Vali ve eşinin kurbanı Diyanet Vakfı'na...
Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve eşi, Türkiye Diyanet Vakfı'na kurban bağışında ...
Böyle yakalandı 151 bin TL ceza yedi
ANTALYA'nın Finike ilçesinde, yaban keçisi avlayan 2 kaçak avcı, fotokapana ...
 
Mezunlarından Antalya Lisesi çağrısı
ANTALYA'nın ilk lisesi olarak bilinen Antalya Lisesi'nin, halen okul olarak ...
Lara'daki plaj işletmesinde yangın çıktı
ANTALYA'da, plajdaki işletmenin mutfak kısmında gaz kaçağı nedeniyle çıkan ...
Davetiyede bu ibare yoksa düğüne izin verilmeyecek
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde düğün ve eğlencelerde silah ve patlayıcı ...
 
Demre'de ekmek 4 lira oldu
ANTALYA'nın Demre ilçesinde 3 lira olan ekmek fiyatı 4 lira oldu. Böylece ...
Görkem Uludüz yaz sezonunu açtı
Tatil için Alanya Mylome Luxury Hotel'de bulunan Görkem Uludüz ve misafirleri ...
Antalya'da çekirge istilasına karşı hindi ordusu kuruldu
ANTALYA'nın yılkı atlarıyla ünlü İbradı ilçesindeki Eynif Yaylası'nda, ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva