TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
TGS: 'Gazeteciler seçim sonuçlarına ulaşabilmeli'
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 bin 840 firari yakalandı
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
Rıza Sümer'den Kepezlilere sandık çağrısı
27 Şubat 2020 Perşembe - 13:37

Başkan Bahar, 11 SİAD başkanını konuk etti

ANTALYA Organize Sanayi Başkanı Ali Bahar, Antalya iş dünyasının önde gelen 11 sivil toplum kuruluşu başkan ve yönetim kurulu üyelerini misafir edip, 16-17 Nisan tarihlerinde düzenleyecekleri "Ar-ge ve İnovasyon Proje Pazarı" etkinliğine davet etti.

Başkan Bahar, 11 SİAD başkanını konuk etti
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Antalya iş dünyasını temsil eden sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetimlerini konuk edip bu yıl ikincisini düzenleyecekleri Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı etkinliğine davet etti. Antalya OSB Başkanı Ali Bahar ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Akın Akıncı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Antalya Şubesi Başkanı Boğaçhan Göksu, Antalya İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Aykut Ege, Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı İlhami Kaplan, Akdeniz Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Veysel Mutlu, Antalya Organize Sanayi İş İnsanları Derneği Başkanı Ahmet Kasapoğlu, Antalya Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Osman Sert, Antalya İş Kadınları Derneği Başkanı Gülseren Açar, Genç Organize Sanayi Derneği Başkanı Elçin Ekici Öztürk, Antalya Doğu ve Güneydoğu İş Adamları Derneği Başkan Yardımcıları Nihat Taş ve Züheyla Kurt ile derneklerin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

DENEYİM VE GÜÇ BİRLİĞİ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Ali Bahar, Antalya iş dünyasını temsil eden dernekleri ağırlamaktan onur duyduklarını belirtip, yoğun katılımları için dernek başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı etkinliği ile üretimdeki katma değeri artırmayı ve girişimci yatırımcı buluşmasını sağlamayı amaçladıklarını aktaran Başkan Bahar, “Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı etkinliğimizi, Antalya iş dünyasının en etkin ve en büyük derneklerinin katkı ve katılımı ile gerçekleştirmek istiyoruz. Ekosistemin tüm paydaşlarını aynı platformda buluşturup oluşacak toplam faydayı en üst düzeye çıkarmak arzusundayız. SİAD'larımız kentimiz için çok önemli işler yapıyor ve büyük bir sorumluluğu başarıyla yerine getiriyor. Deneyim ve güçlerimizin birleşiminden, Antalya'mız için daha müreffeh sonuçlar elde edebileceğimizi düşünüyoruz" dedi.

YENİ YATIRIM OLANAĞI

Antalya OSB Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı etkinliği başvuru sürecinin sona erdiğini, 2 aylık başvuru süresinde 284 yeni ve inovatif proje başvurusu yapıldığını söyleyen Başkan Bahar, “Bu projelerin tamamı bir yenilik, inovasyon içeriyor. SİAD'larımızın başkan ve yöneticilerinden öncelikli ricamız, üyelerinin tamamını bu projeler ile etkileşime geçirmeleridir" dedi. Bu projelerin yeni yatırım olanakları sunduğunu belirten Bahar, şöyle konuştu;

"Bu projeler, üretimdeki katma değeri artıracak, bir dönüşümü tetikleyecek potansiyele sahiptir. Önümüzdeki 20 yıl içerisinde birçok meslek ve sektörde köklü değişimlerin yaşanacağını bilimsel araştırmalar ile raporlanmıştır. Bu dönüşüme seyirci kalmamız, dünya ile negatif yönde ayrışmamıza neden olacaktır. Dolayısıyla Ar-Ge ve inovasyona gereken önemin verilmesi bir zarurettir. Bu zaruretin bir yansıması olan etkinliğimizin sanayicilerimize ve iş dünyasına yeni bir bakış açısı kazandırması, yeni kapılar açması ve iş birlikteliklerimizi bir üst seviyeye taşıması öncelikli hedeflerimiz arasındadır."

Toplantının devamında Antalya OSB Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Numan Hoda tarafından dernek başkan ve yönetimlerine etkinlik içeriği ve işleyişi ile ilgili kapsamlı bir sunum yapıldı.

ANTALYA ORGANIZE SANAYI BASKANI ALI BAHAR, ANTALYA IS DUNYASININ ONDE GELEN 11 SIVIL TOPLUM KURULUSU BASKAN VE YONETIM KURULU UYELERINI MISAFIR ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA ORGANIZE SANAYI BASKANI ALI BAHAR, ANTALYA IS DUNYASININ ONDE GELEN 11 SIVIL TOPLUM KURULUSU BASKAN VE YONETIM KURULU UYELERINI MISAFIR ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA ORGANIZE SANAYI BASKANI ALI BAHAR, ANTALYA IS DUNYASININ ONDE GELEN 11 SIVIL TOPLUM KURULUSU BASKAN VE YONETIM KURULU UYELERINI MISAFIR ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA) 

Etiketler:
 
Antalya'da Runatolia heyecanı
 
Fırtınanın sürüklediği feribot, karaya oturdu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da Runatolia heyecanı
ANTALYA'da bu yıl 15'incisi düzenlenen Runatolia Uluslararası Antalya ...
Mezun olduğu okulu soydu
ANTALYA'nın Kepez ilçesindeki bir okuldan, içinde 13 bin 740 lira bulunan ...
Komşu cinayeti davasında 'arama kaydı' incelemesi
ANTALYA'da eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği komşusu Bayram Kır'ı ...
 
BİZİM CENAH SU KAYNATIYOR...
Dursun Gündoğdu yazdı
10 metrelik kayalıktan düşüp yaşamını yitirdi
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, kalede birlikte oturduğu arkadaşlarının ...
Durdurulan araçtaki şüphelilerden eroin çıktı
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde jandarmanın durdurduğu araçta üzerlerinden ...
 
Vergi Dairesi Başkanı Uzun'dan ATB'ye ziyaret
ANTALYA Vergi Dairesi Başkanı Metin Uzun, Gelir İdaresi Grup Müdürü Emre ...
Antalya'da çıplak görüntüyle şantaja 3 tutuklama
ANTALYA'da internetten tanışıp yarı çıplak görüntülerini çekerek şantaj ...
Kumlucalı öğrenciler Robot Yarışması'na katılacak
ANTALYA'nın Kumluca ilçesindeki Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva