12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
5 Nisan 2024 Cuma - 16:48

Başkan Kumbul görevi devraldı

SERİK Belediye Başkanlığına seçilen CHP'li Kadir Kumbul görevi devraldı.

Başkan Kumbul görevi devraldı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Serik Belediye Başkanlığı'na seçilen Kadir Kumbul, Serik Adliyesinde mazbatasını aldıktan sonra Serik Belediyesi'ne gelerek görevi devraldı. Belediye önünde düzenlenen devir teslim törenine CHP İl Başkanı Nail Kamacı, milletvekilleri Aliye Coşar, Sururi Çorabatır, Mustafa Erdem, Cavit Arı, Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ve çok sayıda CHP'li katıldı.

CHP İl Başkanı Nail Kamacı, "Sizler bu dönem cumhuriyetin ikinci yüzyılında yeni bir dönem açtınız. Bu açtığınız dönem bugün de kalmayacak. Muhtemelen Türkiye'de yeni bir seçimin önünü açacaktır. Başkanımız biraz önce parti rozetini çıkararak Türkiye Cumhuriyeti rozetini taktı. Bundan böyle hiç kimse, Serikliler ötekileştirilmeyecek. Antalya'daki 16 ilçe belediyesi ve büyükşehirde de bütün insanlara eşit davranılacaktır. İnsanları küçümsemeyeceğiz. Sadece hizmet üreteceğiz ve insanlardan destek isteyeceğiz. Bunu yaptığımız zaman 31 Mart seçimlerinde başarılı olduğumuzu gördük. Kibirlenenler üstünlük taşıyanların seçimi kaybettiğini de gördük. O yüzden en büyük Allah'tır ve halktır" dedi.

Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul, "Sizlerin karşısına bugüne kadar başkan adayı olarak çıkmıştım. Mazbatamızı aldık. Bugün sizleri belediye başkanı olarak saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Benim ismim Kadir. Ben Kadir gecesi doğduğum için ailem bana bu ismi verdi. Ne tesadüftür ki bugün de Kadir gecesi. Mazbatamızı Kadir gecesi aldım. Kadir gecesinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ramazan Bayramı'nızı şimdiden kutluyorum. Şimdiye kadar ilçemize hizmet etmiş tüm belediye başkanlarına çok teşekkür ediyorum. Hayatta olamayanlara Allah'tan rahmet yaşayanlara uzun ömürler diliyorum. Hepsine ilçemizde çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

İlçeye verdiği hizmetler için Enver Aputkan'a teşekkür eden Kadir Kumbul, "Başkanımın bilgi, birikim ve tecrübelerinden her zaman faydalanacağım. İlçemizin haklarını korumak için verdiği mücadeleyi devam ettireceğim. Kendisini, sadece önceki dönem belediye başkanı olarak değil bir abi gibi gördüğümü bilmenizi istiyorum. 4 aylık bir seçim süreci geçirdik. 66 mahallemizde vatandaşımızı ziyaret etmeye çalıştık. Seçim çalışmalarımız sırasında sizleri dinledik. Sizlerin dertlerini öğrendik. Hepsini not aldık. Sizlere kendimizi, projelerimizi, hedeflerimizi anlattık. Şimdi bu hedefler için çalışma zamanıdır. Bu güzel ülkemizi daha çağdaş, daha modern bir hale getirerek sizlerin yaşamaktan mutlu olduğu yüzlerin güldüğü bir şehir haline getirmek istiyoruz. En kısa zamanda meclis üyesi arkadaşlarımla ilk meclis toplantımızı yapacağız. Ve hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaya başlayacağız" diye konuştu.

'BELEDİYE HERKESİN BELEDİYESİDİR'

Seçim kampanyası sırasında 'Herkesin başkanı olacağım' dediğini hatırlatan ve belediyeyi bu anlayışla yöneteceklerini, personelin de bu anlayışla hizmet vereceğini vurgulayan Kadir Kumbul, şöyle dedi:

"Belediye herkesin belediyesidir. Ve herkese eşit hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Belediyenin her kuruşu sizlerindir. Belediyenin tek kuruşunun israfı olmayacağını buradan bildiriyorum. Bizlere oy veren, vermeyen herkesten Allah razı olsun. 'Sen, ben yok, biz varız' demiştik. Seçim sürecinde kimin nereye destek verdiği, hangi partiyi ve hangi adayı desteklediğinin benim için hiçbir önemi yoktur. Parti rozetimizi çıkararak Allah'ın izniyle bugün çalışmalarımıza başlıyoruz. Ben kendimi 102 bin seçmenimizin tümünün oyunun bana verilmiş olduğunu kabul ediyorum. Bugün bu şerefli ve onurlu koltuğa geçmişi arkamda bırakarak tüm hemşehrilerimizle birlikte beyaz bir sayfa açarak oturuyorum. Makam odasında oturan bir belediye başkanı olmayacağım. Her günüm sizlerle, sizlerin arasında geçecek."

Konuşmaların ardından Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul yakasında takılı olan CHP rozetini çıkartırken, onun yerine İl Başkanı Kamacı tarafından Türkiye rozeti takıldı.

Başkan Kumbul gökyüzüne beyaz güvercin bıraktıktan sonra makamına geçerek, göreve başladı.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

 
Anlık Olarak Değişen Güncel Hurda Fiyatlarını Takip Etmek İsterseniz: CeysanGeriKazanim.com'dan Takip Edebilirsiniz
 
Kumluca'da muhtarlar mazbata aldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Kocagöz, Kepez ailesiyle bayramlaştı
Mahalli İdareler Seçimi’nden zaferle çıkan Mesut Kocagöz, Kepez Belediye ...
'Çocuk Gözüyle Polis' temalı yarışmada ödüller verildi
TÜRK Polis Teşkilatı'nın 179'uncu kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ...
Akdeniz Üniversitesi'nde bayramlaşma töreni
AKDENİZ Üniversitesi bayramlaşma töreni, Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan'ın ...
 
15 yaşındaki Yusuf'un cinayet sanığı astsubaya 29 yıl hapis
ANTALYA'da ormanda cesedi bulunan Yusuf Dellal'ı (15) öldürdüğü iddiasıyla ...
Ödüllü gravür baskılar Antalya'da
ULUSAL ve uluslararası ödüllere sahip gravür baskı sanatçısı Ümit Doğan'ın ...
Antalya'da emekli subaylardan 40'ıncı yıla özel konser
TÜRKİYE Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Antalya Şubesi Türk Halk Müziği ...
 
Antalya Kent Konseyi'nden açıklama var
Antalya Kent Konseyi Çevre Çalışma Grubu, Antalya'nın Kemer ilçesinde ...
Yatırımı artıracak IPARD destekleri borsada anlatıldı
Antalya Ticaret Borsası (ATB), Antalya Tarım Konseyi (ATAK), Tarım ve ...
Devletin ilk meme merkezi Akdeniz'de
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde Meme Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi’nin ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva