Kemer Belediyesi Åžehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan toplantı öncesi Kemer'deki gündeme dair açıklamalarda bulunan BaÅŸkan TopaloÄŸlu, pandemi sürecinde Kemer Belediyesi'nin üzerine düÅŸen görevi yerine getirdiÄŸini söyledi. TopaloÄŸlu, pandemi sürecinde esnafın da zor durumda olduÄŸunu belirterek, esnafa her zaman konusunda destek olduklarını söyledi. Yaklaşık 15 aydır belediyeyi yönettiklerini hatırlatan BaÅŸkan TopaloÄŸlu, 15 aylık süre zarfında yeme içme ve eÄŸlence alanlarından önceki döneme göre geride olduklarının altını çizdi.
KINDILÇEÅžME KAMP ALANI GENİŞLEYECEK
Yeme içme ve eÄŸlence haricinde tüm hizmetlerde çok ilerde olduklarına vurgu yapan BaÅŸkan TopaloÄŸlu, “Tasarrufla baÅŸladık ve devam ediyoruz. 15 ayda temsil ağırlama giderlerine bakıldığı zaman, bir önceki döneme göre 6 milyon 53 bin lira tasarruf saÄŸlamışız. KındılçeÅŸme Kamp Alanını yeniden düzenleyerek halkımıza kazandırdık. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile görüÅŸmelerimiz var. Önümüzdeki dönemlerde bu alanı daha fazla büyüteceÄŸiz ve Kemer halkının daha rahata nefes almasını saÄŸlayacağız" dedi.
Beldibi Mahallesinin imar planlarının askıdan indiÄŸine deÄŸinen TopaloÄŸlu, ÅŸu anda itirazların deÄŸerlendirildiÄŸini ve en kısa zamanda çözüme kavuÅŸarak Beldibi'ne hizmetleri götürmeye baÅŸlayacaklarını kaydetti.
Belediye BaÅŸkanı TopaloÄŸlu, Lise Caddesinin düzenleme çalışmalarının bittiÄŸini belirterek, “Caddemizdeki mezbelelik görünümlü dükkanlar daha modern görünüme kavuÅŸtu. Kuzdere mahallesinde Kemer'in ilk kapalı pazar yerinde sona yaklaşılıyor. Atatürk Parkında da çalışmalara baÅŸlıyoruz. Bu saydığım ihalelerin toplam bedeli 13 milyon lira. Bunun yanı sıra Göynük KurtuluÅŸ Caddesi, KuÄŸulu Park, dünyaca ünlü Ayışığı Koyuna giden yolun içler acısı haldeki halini yeniden düzenleyerek sıcak asfaltla kapladık. Ahmet Erkal Spor Tesislerinde daha önce gazino olarak kullanılan binayı eÄŸitim yuvasına dönüÅŸtürdük. 20 Temmuz'da lise öÄŸrencilerini üniversiteye hazırlamaya baÅŸlıyoruz. Lise öÄŸrencilerini bu yıl da ücretsiz taşıyacağız. Geçen sene olduÄŸu gibi 7 bin öÄŸrencinin kırtasiye malzemelerini hazırlıyoruz. Milli EÄŸitim desteklerimiz de aralıksız devam ediyor" diye konuÅŸtu.
15 AYDA YAPTIKLARIMIZ ORTADA
Belediye BaÅŸkanı TopaloÄŸlu, 15 aylık süre zarfında yaptıkları hizmetler hakkında bilgiler paylaÅŸarak, “Bu zaman zarfında 30 bin 92 metrekare kaldırım, 43 bin 705 metrekare parke taşı, 3 bin 291 metrekare yaÄŸmur suyu drenaj hattı yaptık. Buna baÄŸlı olarak 31 bin 744 metrekare sıcak asfalt dökmüÅŸüz. Bu zaman zarfında vinç, ekskavatör, 3 adet çöp aracı ve çöp süpürme araçlarının yenilenmesini yaptık. Bunlara ödediÄŸimiz para 4 milyon 230 bin lira. Bunun yanı sıra emekli olanlara ve iÅŸten ayrılanlara ödediÄŸimiz tazminatların toplamı 4 milyon 100 bin lira. Personelimizin maaÅŸları ve ikramiyeli gününde yatıyor. Kemer Belediyesi fakir deÄŸil zengin bir belediyedir. Kasamızda da paramız var" ifadelerine yer verdi.
KEMER, (DHA)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() |