Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Turizm Haftası'nda mezuniyet töreni
Turizm Haftası'nda mezuniyet töreni
Dizlerde ağrı, kireçlenme habercisi olabilir
Dizlerde ağrı, kireçlenme habercisi olabilir
Holding binasına ateş açıldı
Holding binasına ateş açıldı
30 Mart 2017 Perşembe - 16:40

Başkandan FETÖ diyenlere; 'Hesaplaşacağız'

Antalya'da AKP'li bir belediye başkanı, FETÖ'cü iddiaları ve ihbarları yüzünden zor günler yaşıyor.

Başkandan FETÖ diyenlere;  Hesaplaşacağız
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

SERİK Belediye Başkanı Ramazan Çalık, kendisi ve yakın çevresindekileri FETÖ'cü olmakla suçlayanlar olduğunu, bu kişilerin Ak Parti genel merkezine şikayet dilekçesi gönderdiğini belirterek, "Bu kişilerin ciddi hasta olduğuna inanıyorum. Bu iddialarını ispat etmezlerse, müfteri ve alçaktırlar ki, öyledirler. Zira yalanın iftiranın ispatı mümkün değildir" dedi.

Serik Belediye Başkanı AK Partili Ramazan Çalık, kendisini "FETÖ'cü" olmakla suçlayan aralarından partisinden bir belediye meclis üyesinin de bulunduğu kişiler olduğunu öne sürdü ve bu kişilere "çete" suçlamasında bulundu. Bu kişilerin kendisi hakkında alçakça ihbarlarda bulunduğunu savunan Başkan Çalık, konuya ilişkin 5 sayfalık yazılı açıklama yaptı. Başkan Çalık, "Bugün eksik bıraktığımız görevi tamamlamak, seviyesizlikte sınır tanımayan bu sülükleri ifşa etmek ve gerçek konumlarının kamuoyunca da bilinmesini sağlamak amacıyla harekete geçtim" dedi.

'İHBARLAR YAPTIRILDIĞINI İŞİTİYORDUM'

Uzun süredir FETÖ ve olağanüstü hal istismarcısı bir çetenin ilçede etkin faaliyet gösterdiğini bilip hissettiğini aktaran Başkan Çalık, "Zira bunlarla uğraşacak vaktimiz yoktu. Son zamanlarda Ö.G., Y.T. ve M.A. gibi partimizden görünen şahısların, bazı insanlara para ve menfaat sağlayıp, aleyhimde iftira ettirmeye ikna ettikleri, bu kişileri, Antalya'da KOM'a veya cumhuriyet savcılığına, yanlarında avukat eşliğinde götürerek, ifade aldırdıkları duyumlarını alıyordum. Yine bu çete ve bu çeteyi azmettirenler tarafından BİMER'e ve CİMER'e, FETÖ'ye para sağlamak için yapıldığı iddia edilen yolsuzluk konulu ihbarlar yaptırıldığını da çokça işitiyordum. Yine aynı şahısların ve ismi bende mahfuz, bu tiplerle bağlantısı olan bir KOM polisinin ismini kullanarak kara propaganda yaptıklarını biliyorum. Biz canımızı dişimize takıp gece gündüz referandum çalışması yaparken, bu hainler, benim, eşimin ve mesai arkadaşlarımın FETÖ'den alınacağını söylemekte, bugün, yarın, en sonunda 16 Nisan'dan sonra FETÖ'den içeri gireceğimiz propagandasıyla uğraşmaktalar" diye konuştu.

DAİRESİNİ GÜLEN'İN BERBERİNE SATTI İDDİASI

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'na 30 Eylül 2016 tarihli 2.5 sayfalık bir dilekçe sunulduğunu ve burada kendisi hakkında iftiralarda bulunulduğunu kaydeden Başkan Çalık, dilekçede 15 Temmuz'dan 1.5 ay önce darbeden haberdar olduğu, 15 Temmuz gecesi telefonunu şoförüne verdiği ve bir otele gittiğinin iddia edildiğini ancak o gece dünya karması galası dolayısıyla Regnum Otel'de bulunduğunu anlattı. İzmir'deki dairesini Fethullah Gülen'in berberine sattığı iddialarının dilekçede yer aldığını söyleyen Çalık, 2008 yılında İzmir'den ayrılırken bir emlakçı vasıtasıyla sattığı ve kime satıldığını dahi hatırlamadığı bir daireden bahsedildiğini kaydetti.

'YALANIN İFTİRANIN İSPATI MÜMKÜN DEĞİLDİR'

Çalık, "15 Temmuz darbe girişimi sırasında belediyeye ait tüm araçların otoparka çekilmesi talimatı verdiğimi, FETÖ terör örgütü mensubu olduğumu, Ak Parti'nin daha fazla zarar görmemesi ve gerekli tedbirlerin alınması için Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'na başvurduğunu söylüyor. Bu onursuz ve şerefsiz adamın (adamların), bu kadar çok yalanı uydurmak ve dahası bunu üstlere göndermek cüretleri, akıl ve ruh sağlıklarıyla ilgili şüpheye açıktır. Bu kişilerin ciddi hasta olduğuna inanıyorum. Bu iddialarını ispat etmezlerse, müfteri ve alçaktırlar ki, öyledirler. Zira yalanın iftiranın ispatı mümkün değildir" dedi.

'CUMHURİYET SAVCILARINI GÖREVE DAVET EDİYORUM'

Söz konusu ihbar dilekçesinde oğlu ve danışmanı dahil çevresindeki herkesin FETÖ'cü olduğu ve belediyeden FETÖ'ye para aktarıldığının öne sürüldüğünü kaydeden Başkan Çalık, şöyle dedi:

"Bunlar ve benzeri tipler ülkemizde FETÖ soruşturmalarını sulandırmakta, masum insanların sorguya alınmasını sağlamaya çalışmakta, Ak Parti'ye ve devlete zarar vermekte, gerçekte ise FETÖ'ye hizmet etmektedir. Sonuç olarak bu hain ve şerefsiz insan müsveddelerinin tamamen yalan, dolan ve iftiralardan oluşan hakkımızdaki tüm iddiaları, gerçekleri ifade eden belgeleriyle beraber başta cumhuriyet savcılıkları olmak üzere devletimizin ilgili tüm kurumlarına gönderilecek, partimiz nezdinde de haklarında işlemler başlatılacaktır. Ben de yasal hazırlık yapıyorum, ama şimdi öncelikle sayın cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyorum. Bu melun çeteyi ve suç örgütünü bu saatten sonra devletimiz ve milletimiz adına Türkiye Cumhuriyeti savcılarına emanet ediyorum. Ceza ve hukuk mahkemelerinde bu ihbarları yapanlarla hesaplaşacağız."

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - 

 

Etiketler:
 
CHP'den İş Bankası'na 4 atama
 
Devrilen traktörün altında can verdi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
akdeniz 31 Mart 2017 Cuma 10:40

ZAMAN HER ŞEYİN İLACI:Bu ülke neleri gördü,iş adamından siyasetçisine ,bürokratından sporcusuna,yağdanlık meydasından, daha kimler kimler ,hepsi sıraya girmiş di el ayak öpmeye ,FETÖŞ diyenlere söylemedik laf bırakmıyorlardı,yarabbi sen ne büyüksün o günler de güçe tapanlar 15 temmuz dan sonra seni hatırladılar. Bekliyoruz FETÖ nün siyasi yapılanması ne zaman açığa çıkacak.

Yorumu oyla      10      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otobüsü taşlayıp şoförü dövdüler
ANTALYA'da, içinde yolcu bulunan halk otobüsünü taşlayarak camlarını kıran ...
Hırsızdan korkup yanına aldığı parayı kaptırdı
ANTALYA'da 59 yaşındaki Aysel Vargı'nın içinde 950 lira bulunan cüzdanı, ...
Serik'te 'Hayır' afişleri yırtıldı
ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde 4 'hayır' afişi kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yırtıldı.
 
Kaldırılan bütünleme sınavını yargı kararıyla yeniden koydurttu
AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Senatosu'nun, 2016- 2017 öğretim döneminde uygulanmak ...
Kaleiçi'nde yön bulmaya çalıştılar
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Okullar Ligi'nde oryantiring heyecanı ...
Referandum maliyeti ne kadar?
CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, referandumun Türkiye'ye 2 Milyar ...
 
Hakan Duran: Ukraynalı turist, 1-2-3 yıldızlı otelleri doldurur
PROFESYONEL Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Hakan Duran, pasaportsuz ...
Büyükşehir 900 araçlık park yapıyor
Büyükşehir Belediyesi, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki park ...
Emeklilere indirimli tatilde ilk kafile geldi
TÜRKİYE Emekliler Derneği'nin (TÜED) emeklilere indirimli tatil imkanı ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva