Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme
Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
25 Ocak 2022 Salı - 09:56

Başkanın lüks konutu, 'Millet Konağı' oldu

ERZURUM'da Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, geçmiş dönem belediye başkanlarının oturduğu 3 katlı lüks konutu 'Millet Konağı'na çevirdi.

Başkanın lüks konutu,  Millet Konağı  oldu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

AK Parti'den 31 Mart yerel seçimlerinde Palandöken Belediye Başkanı seçilen avukat Muhammet Sunar, 2001 yılında yapılan 3 katlı lüks başkanlık konutuna taşınmak yerine kendine ait evde oturmayı tercih etti. Evli ve 3 çocuk babası Muhammet Sunar, bin metrekare alan üzerine kurulu 500 metrekarelik evi, belediyenin imkanlarıyla tadilat yaparak 'Millet Konağı' olarak vatandaşın hizmetine açtı. Konağa gelenlere çayların Palandöken Belediyesi'nden olduğunu söyleyen Başkan Muhammet Sunar, "Burası daha önce Palandöken Belediyesi'nin başkanlık konutu olarak kullanılan bir alandı. Bu mekan 3 kattan oluşuyor. Alt katında garaj ve depo bulunmakta. Üstte de 2 kat ikametgah alanı olarak kullanılan bir alandı. Belediye Başkanı seçildikten sonra bu alanın 'Millet Konağı' olması gerektiği gibi bir kanaat içerisinde oldum. Arkadaşlarımızla da görüşerek Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu perspektif doğrultusunda bu mekanı başkanlık konutu yerine 'Millet Konağı' olarak kullanmanın uygun olacağına kanaat getirdik. Binanın güçlendirmesini tamamen Palandöken Belediyesi'nin kendi personelleri yaptık. Güçlendirme bittikten sonra içinde birtakım düzenlemelerle binanın alt katını ilçemizde oturan nispeten olgun, daha yaşlı nüfusun hizmetine sunduk. Burada böyle muhtelif zamanlarda programlar, söyleşiler, belediye bünyesinde kurulan Halk Müzik Korosu ve aşıklar gecesi olacak. Ayrıca günün her zamanında belli yaştaki nüfusumuz, buradan istifade edecekler. Üstteki iki katta ise gençler ve bayanlara yönelik. Orada etütler yapabiliyorlar. Gençlerin ders çalışabileceği, kitap okuyabileceği, bayanların oturabileceği, sohbet edebileceği son derece güzel bir mekan haline geldi. Tabi çaylar bizden. Daha önce burada çalışan 8 personel vardı. Onlar da artık belediyenin çeşitli birimlerinde çalışıyorlar. Burada sadece sorumlu bir kişi bulunuyor. Yine binanın çeşitli faaliyetlerini yürüten personelimiz var. Yani başkana değil artık halka hizmet ediyorlar" diye konuştu.

HALK MUTLU

İlçede oturan Tuba Çobanoğlu, "İlçenin tam ortasında olan bu konutu hep dışarıdan görüyorduk. Şimdi içine girme imkanımız oldu. Kadınların burada etkinlik yapabileceğini söylüyorlar. Güzel, inşallah her şey yolunda gider" dedi.

Millet Konağı'na arkadaşlarıyla sık sık gideceğini söyleyen Nevin Aksakal ise, "Ev hanımıyım. Burada önceden sevgili başkanlarımız oturuyordu, şimdi biz oturacağız. Çok güzel, çocuklarımız için kitaplar, kütüphane, sıcak ortam mükemmel yani, kadınlar günümüz de burada olacak" diye konuştu.

PALANDOKEN BELEDIYE BASKANI MUHAMMET SUNAR (ORTADA AYAKTA) ONCEKI BELEDIYE BASKANLARININ OTURDUGU 3 KATLI LUKS KONUTU MILLET KONAGINA CEVIRDI. (FOTO: TURGAY IPEK / ERZURUM, (DHA)

PALANDOKEN BELEDIYE BASKANI MUHAMMET SUNAR, ONCEKI BELEDIYE BASKANLARININ OTURDUGU 3 KATLI LUKS KONUTU MILLET KONAGINA CEVIRDI. (FOTO: TURGAY IPEK / ERZURUM, (DHA)

PALANDOKEN BELEDIYE BASKANI MUHAMMET SUNAR (FOTOGAFTAKI), ONCEKI BELEDIYE BASKANLARININ OTURDUGU 3 KATLI LUKS KONUTU MILLET KONAGINA CEVIRDI. (FOTO: TURGAY IPEK / ERZURUM, (DHA)

PALANDOKEN BELEDIYE BASKANI MUHAMMET SUNAR, ONCEKI BELEDIYE BASKANLARININ OTURDUGU 3 KATLI LUKS KONUTU MILLET KONAGINA CEVIRDI. (FOTO: TURGAY IPEK / ERZURUM, (DHA)

PALANDOKEN BELEDIYE BASKANI MUHAMMET SUNAR (FOTOGAFTAKI), ONCEKI BELEDIYE BASKANLARININ OTURDUGU 3 KATLI LUKS KONUTU MILLET KONAGINA CEVIRDI. (FOTO: TURGAY IPEK / ERZURUM, (DHA)

Turgay İPEK/ERZURUM, (DHA)

 
Ekmeklerini karlı çatılardan çıkarıyorlar
 
Arnavutköy'deki otel fırsatçılığı iddiası
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ekmeklerini karlı çatılardan çıkarıyorlar
MUŞ’ta, ev ve iş yerlerinin çatılarında tehlike oluşturan kar birikintileri ...
Tesla otomobillerin Türkiye fiyatları ne olacak?
Tesla'nın Türkiye'ye geleceği söylenirken şirketin satışta olan dört modelinin ...
Yorgun mermi kurbanı Emir'in ismi kar fırtınasıyla yaşatıldı
TRABZON’da 5 ay önce fındık bahçesinde başına yorgun mermi isabet etmesiyle ...
 
Soba külü yangına neden oldu
ADANA'da balkona bırakılan soba külü nedeniyle yangın çıktı. Kısa sürede ...
Fatma Girik için anma törenleri iptal edildi
FATMA Girik için Şişli Belediyesi ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda ...
İstanbul'da yargı çalışanlarına idari izin
HAKİMLER ve Savcılar Kurulu (HSK), İstanbul'da yargı mensupları ve adliye ...
 
Depremzedelerin yanında kendilerine de yuva kurdular
ELAZIĞ'da yaşayan inşaat mühendisleri Hande İrteni (30) ve Buğra Deveci ...
Oyuncu Ayberk Pekcan hayatını kaybetti
OYUNCU Ayberk Pekcan hayatını kaybetti
Çöken tentenin altında kalan kadın yaralandı
ESKİŞEHİR'de, bir giyim mağazasının önündeki tente çöktü. Demir profilden ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva