Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Tütüncü: Musluklardan içilebilir su akmalı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Ferdi Kadıoğlu'na bir talip daha çıktı
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Güven Hokna'dan açıklama: Tuvalet temizledim
Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme
Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme
1 Eylül 2020 Salı - 13:25

Başpehlivan, sokak ortasında öldürüldü

ANTALYA'da yağlı güreş sporcusu başpehlivan Hakkı Aygün (25), sokak ortasında tabancayla öldürüldü. Cinayet zanlısı U.Ç.S. (20), suç aleti tabancayla polise teslim oldu. Aygün, 2 yıl önce de bir barda çıkan tartışma sonrası uğradığı silahlı saldırıda yaralanmıştı.

Başpehlivan, sokak ortasında öldürüldü
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, saat 03.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Sinan Mahallesi, Cebesoy Caddesi üzerinde meydana geldi. Yağlı güreş sporcusu başpehlivan Hakkı Aygün'ün seyir halindeki otomobilini durduran kişi, ardından tabancayla göğüs bölgesine ateş etti. Saldırgan olay yerinden ayrılırken, görgü tanıkları 112'yi aradı. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye götürülen Hakkı Aygün, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Başpehlivan Aygün'ün cansız bedeni, Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olay sonrası Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giden U.Ç.S. adlı kişi, suç aleti tabancayla birlikte teslim oldu. 

Hakkı Aygün, 24 Mart 2018 tarihinde de Muratpaşa ilçesi Eski Lara Yolu'ndaki bir kafenin önünde çıkan kavga sonrası silahlı saldırıya uğramış, Aygün ve yanındaki güreşçi arkadaşı yaralanmıştı. Polis, iki olay arasında bağlantı olup olmadığını araştırıyor. 

SALDIRI ÖNCESİ PAYLAŞIM

Hakkı Aygün'ün, silahlı saldırıya uğramadan birkaç saat önce, otomobilinde ‘Demedim mi Merdo vururlar seni’ şarkısını dinlediği anın görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.

'ÖNCEKİ SALDIRIYLA BAĞLANTILI' İDDİASI

Antalya'da, sokak ortasında tabancayla vurulan, yağlı güreş sporcusu başpehlivan Hakkı Aygün'ün cenazesi, adli tıptaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazeyi alan akrabası Bayram Tıraş, Aygün'ün 2 yıl önce meydana gelen kavgada bir kişi tarafından ayağından vurulduğunu belirterek, saldırıyla ilgili şüphelinin bir süre kaldığı cezaevinden geçen yıl tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildiğini söyledi. Tıraş, Aygün'ü öldüren kişinin önceki saldırıyı gerçekleştiren şüpheli tarafından azmettirildiğini öne sürerek, "Bu çocuk, yeğenimizi arayarak 'Seni, vuran beni dövdü. Karakola gidip şikayetçi olacağım' demiş. Önce karakola gitmişler, şikayetçi olmuş sonra otomobilden inerken yeğenim buna yemek yemesi için 100 lira vermiş. O da araçtan inince dönerek, 3 el ateş ediyor. Gençlerin bu yaşta ölmesi; yazık, günah" dedi. 

Hakkı Aygün'ün cenazesi, Kırcami'deki mezarlıkta öğle vakti kılınan namazın ardından toprağa verildi. 

2 YIL ÖNCEKİ SALDIRI

Hakkı Aygün'ün silahla yaralandığı ilk olay, 24 Mart 2018'de saat 02.30 sıralarında, Muratpaşa ilçesi Eski Lara Yolu'ndaki kafenin bahçesinde meydana gelmişti. Yavuz T., iddiaya göre, husumetli olduğu yağlı güreş sporcuları Hakkı Aygün ve Mehmet Ali Avcı ile konuşmak için kafeye gitmişti. Kafe bahçesinde konuşmaya başlayan taraflar arasında kavga çıkmıştı. Olayın büyümesi üzerine Yavuz T., üzerinde taşıdığı tabancayla Hakkı Aygün ve Mehmet Ali Avcı'ya ateş etmişti. Çeşitli yerlerinden yaralanan güreşçiler, haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra götürüldükleri hastanelerde tedaviye alınmıştı. Olaydan sonra gözaltına alınan Yavuz T., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Hakkı Aygün ile Mehmet Ali Avcı'yı kafede tabancayla vuran Yavuz T., olaydan 1 ay sonra ise adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti. 

'BENİ PARÇA PARÇA KESSELER BU KADAR ACIMAZ'

Yeğeni Hakkı Aygün'ün öldürülmesiyle ilgili açıklama yapan amca Mehmet Avcıoğlu, içinin yandığını söyledi. Cinayetin, 2 yıl önce yaşanan silahla yaralama olayıyla bağlantılı olduğunu öne süren Mehmet Avcıoğlu, "Cinayet zanlısı U.C.F., dün karnının aç olduğunu söyleyince Hakkı karnını doyurup, kendisine para vermiş. Otomobilden inince tabanca çekip Hakkı'yı vurmuş. Böyle vicdansızlık olur mu? 2 metre boyunda 130 kilo ağırlığında bir adam bu, başpehlivan. Kolay yetişmiyor. Her yerimi parça parça kesseler, bu kadar acımazdı. Çok yazık" diye konuştu. 

ANTALYA'DA YAGLI GURES SPORCUSU BASPEHLIVAN HAKKI AYGUN (FOTODAKI), SOKAK ORTASINDA TABANCAYLA OLDURULDU.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

 

BAŞPEHLİVAN KATİLİ TUTUKLANDI

Antalya’da başpehlivan Hakkı Aygün’ü tabancayla vururak öldürmekten gözaltına alınan Umut Can Ferah (20), polisteki işlemlerinin ardından öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Ferah, savcılıktaki ifadesinde, cinayeti dayak yediği için işlediğini iddia etti. Umut Can Ferah, "Ben daha önce Yavuz Tayfur’un yanındaydım. Sonrasında Hakkı Aygün tarafına geçtim. Aygün beni dövdü. Ben de bunu kendime yediremedim. Vurdum” dedi. Umut Can Ferah, tutuklanma talebiyle sevk edildiği Nöbetçi Mahkemece tutuklandı.

YÜZÜNDEKİ YARAYI BAHANE GÖSTERDİ

Adliye çıkışında gazetecinin “Neden vurdun?” sorusuna, yüzündeki yarayı gösteren Ferah, "Bunu yapmanın bedelinin ne olmasını isterdin?” karşılığını verdi. Umut Can Ferah, geniş güvenlik önlemleri arasında cezaevine gönderildi.

ANTALYA'DA YAGLI GURES SPORCUSU BASPEHLIVAN HAKKI AYGUN (FOTODAKI), SOKAK ORTASINDA TABANCAYLA OLDURULDU.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA YAGLI GURES SPORCUSU BASPEHLIVAN HAKKI AYGUN, SOKAK ORTASINDA TABANCAYLA OLDURULDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA YAGLI GURES SPORCUSU BASPEHLIVAN HAKKI AYGUN, SOKAK ORTASINDA TABANCAYLA OLDURULDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

YEGENI HAKKI AYGUN'UN OLDURULMESIYLE ILGILI ACIKLAMA YAPAN AMCASI MEHMET AVCIOGLU, ICININ YANDIGINI SOYLEDI.(FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)

 
Giresun'da, sel kayıpları aranıyor
 
Polisten 4 ilde narkotik operasyonu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bu araçtan sağ çıktılar
ANTALYA'nın Serik ilçesinde 4 aracın karıştığı trafik kazasında, 3 kişi yaralandı.
Ali Gürbüz: Güreşleri yapmamak Kırkpınar tarihine ihanettir
KIRKPINAR'ın son başpehlivanı Ali Gürbüz, "658 yıllık geleneğimizi hayat ...
İki grup arasında silahlı, bıçaklı kavga: 2 yaralı, 4 gözaltı
ANTALYA'da, aralarında daha önceden husumet bulunan 2 grup arasında tabanca, ...
 
ANTGİAD'dan eğitim sisteminde teknoloji önerileri
ANTALYA Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) Teknoloji Çalışma Grubu, eğitim ...
Çandır: Tarım kurtarıcı oldu
ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Türkiye ...
9 yıldır aranan şahıs yakalandı
ANTALYA polisi, çeşitli suçlardan hakkında yakalama kararı bulunan ve ...
 
İranlı 'Tosuncuk'tan, Antalya'da 20 milyonluk vurgun
İRAN'da, 'Çiftlik Bank' benzeri organizasyonla çok sayıda kişiyi milyonlarca ...
Antalya uçağının motoru havada arızalandı
Rus havayolu Azur Air’in Rostov-Antalya seferini yapan yolcu uçağında ...
'Belediye başkanları ile görüşen bazı şeytanlar'
Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş’de (ANFAŞ) uzun süredir tartışma konusu ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva