Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
25 Kasım 2019 Pazartesi - 13:37

Bayan Bluz Giyim Tarzı

Her kadının giymekte mutluluk duyduğu ve aslında basit olan bir moda ürünü de bluzlar olmaktadır. Bluz modası geçmişten günümüze yaygın olarak kullanılmaktadır ve kadınlar da bu basit parçalar ile iş yerlerinde ve gerek gündelik yaşamlarında modaya ayak uydurabilmişlerdir.

Bayan Bluz Giyim Tarzı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Moda dendi mi temel olarak akla bluzlar gelmektedir.Peraclub olarak sitede bu kategori altında iki çeşit olduğunu görmekteyiz. İlki business, ikincisi ise spor olmaktadır. Business modeller daha çok iş hayatında ve şık bir görünüme kavuşmak için önem taşırken spor modeller ise daha gündelik ve basit modeller olmaktadır.Bunun dışında bayanların oldukça sevdiği bu kombin parçaları, isteğe göre seçilen uygun bir pantolon ile kombinlenebilir.

Site üzerinde bluz kategorisine girildiğinde ilk basamak olarak business bölümündeki parçalar görülmektedir ve bu bluz modelleri arasında işlemeli, puantiyeli modeller ön plana çıkmaktadır. Fiyatları da oldukça uygun olan bu parçalar birçok alanda giyilebilme özelliği taşımakla birlikte klasik kadınların sevdiği parçalardandır. En küçük bedenden büyük bedenlere kadar bu bluz modelleri mevcuttur ve kadınlar da kendi vücutlarını tanıdığı şekilde doğru parçaları kendilerine seçerek şıklığı yakalayabilirler.

Spor modellerde ise daha düz ve sade renklerin hakimiyeti görülmektedir. PeraClub sadece iş alanında değil spor şıklığı da esas alarak çalışmalarını güncellemektedir. Spor tarzında yer alan parçalarda puantiyeli, bağlamalı, dantelli ürünleri görürüz. Spor şıklığı temsil eden bu birkaç parça arasından kendinize en yakışacak parçayı bulabilir ve her bedenden seçim yapabilirsiniz.

Bluz Modası ve Modelleri 

Binlerce bayanın kendi stilini bulmak üzere arayışlara girdiğini ve kendi vücuduna yakışan parçaları seçmek istediğini görürüz. Bu tarzda üretilen parçalardan biri de şık bluz modelleri olmaktadır. Çünkü bu parçalar ister etek ister pantolon yani hemen hemen her ürünle kombinlenebilme özelliğini taşır. 

Pera ailesi kendi tasarımları ve özel kumaşı ile birlikte zengin hizmeti müşterileri ile buluşturmaktadır. peraclub.com kullanıcıları modayı takip ederek alışverişler yapabilmektedirler. PeraClub genel olarak müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmak ve onları iyi parçalar ile buluşturmak için mutlaka indirimli ürün satışı yapmaktadır.

Kendi stil anlayışınızı ve renklerinizi yansıtarak bu şıklığa ulaşabilir ve hatta bunu gündelik yaşamınıza da basit bir şekilde yansıtabilirsiniz. Seçeceğiniz doğru parçalar sizleri gerçekten şık gösterebilir.Peraclub, yakın zamanda Avrupa da dahil olmak üzere dünyada yayılıma başlayacaktır. Bluz modelleri olarak karşımıza kruvaze yaka, işlemeli, puantiyeli, yaka pile, şık bluz modelleri tipindeki ürünler çıkmaktadır. Bu ürünlerden de kendimize yakışan ve gerçek anlamda şıklığa götüren parçaları seçebilmeliyiz.

Business ve Spor Bluz Modelleri

Bayan giyim parçalarından biri olan ve ister spor ister business giyimlerde de oldukça fazla etkili olmaktadır. Bayan business giyim alanında öncelik alanına sahip olan PeraClub ailesi ile birlikte sizler de hayalinizdeki ürüne ve renge, bedene bakabilirsiniz.

Hem spor şıklığın hem de business şıklığının yansıtılmakta olduğu bu parçalar hem kadın şıklığını temsil etmekte hem de markanın Avrupa yollarını açmaktadır. Gerek gündelik ve klasik dönemde tercih edeceğiniz bir spor bluza sahip olun ya da yıllarca giyime önem vereceğiniz business alanı ile birlikte alanınıza yelken açın.

Bluz dendi mi PeraClub ile birlikte kendinize ve şıklığınıza hava katın ve kendinizi her daim mutlu hissettirecek ürünler alın. Daha fazla bilgi için; https://www.peraclub.com/kategori/bluz-modelleri

 
Beymelek, Sanayi Spor'u yendi
 
Filenin Akrepleri PTT'yi 3-0 yendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pileli Etek Modelleri
Pileli etekler özellikle yaz aylarında bayanların sıklıkla tercih ettiği ...
Erkek Kol Saati Modelleri
Erkek kol saatleri erkek giyim tarzının en önemli parçalarından bir tanesidir. ...
En Tatlı Kız Oyuncakları ile Çocuğunuzu Sevindirin
?Kız çocukları bebekler ya da yemek pişirme oyunları gibi kız oyuncakları ...
 
Bebek Yağı
Çocukların cildini sağlıklı bir şekilde korumak adına önemli formüller ...
"Bülent Korkmaz, görevinin başındadır"
Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın ...
Sedir Modelleri ile Evinizde Samimi Köşelere Sahip Olun
Gelenekselden kopmayan ancak aynı zamanda modern çizgilere de sahip bir ...
 
Tel Stand Nedir? Çeşitleri nelerdir?
Stand türleri arasında ürünleri etkili bir biçimde sergileme özelliğine ...
Cildinizin Yeni Yardımcısı Dermo Skin Patch
Dermo skin patch jel bir kozmetik ürünüdür. İçeriğinin büyük kısmı bitkisel özlerden oluşur.
Pleksi Teşhir Standı Nedir?
Pleksi teşhir standı türleri birçok farklı alanda ve farklı amaçlarla ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva