RTÜK'ten 'özel hayatın gizliliğini ihlal' cezası
RTÜK'ten 'özel hayatın gizliliğini ihlal' cezası
Kuş gripli ineklerin çiğ sütünü içen kediler öldü
Kuş gripli ineklerin çiğ sütünü içen kediler öldü
Marco Reus, Dortmund'dan ayrılıyor
Marco Reus, Dortmund'dan ayrılıyor
Finlandiyalı turist odasında ölü bulundu
Finlandiyalı turist odasında ölü bulundu
19 Eylül 2012 Çarşamba - 20:53

Baykal: Bir de bakmışsın yüzde 50 kaymış gitmiş

CHP eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal, tüm olumsuzluklara rağmen hiç beklenmedik bir zamanda her şeyin değiştiği yeni bir noktaya gelinebileceğini belirterek, "En güçlü olduğunu zannettiğin bir noktada bir bakıvermişsin kaymış gitmiş yüzde 50'nin üstünde oy. Demirel de Özal da aldı bunları" dedi.

Baykal: Bir de bakmışsın yüzde 50 kaymış gitmiş
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

 
Baykal, CHP Antalya Milletvekilleri Osman Kaptan, Arif Bulut, Yıldıray Sapan, CHP Antalya eski İl Başkanı Özer Ülken ve Ömer Melli ile partililerle, Antalya'nın Gündoğmuş, İbradı ve Akseki ilçelerinde bazı ziyaretler yaptı, partililerle görüştü.

Baykal, Akseki'de partisinin ilçe teşkilatı yöneticileri ve partililerle yaptığı toplantıda, Türkiye'nin halihazırdaki durumunun içler acısı olduğunu belirterek, "Ben derin üzüntü duyuyor, çok acı çekiyorum. Bu manzaraya müdahale edemiyor olmak gerçekten büyük ızdırap" dedi. Buna rağmen, iktidarın hiç beklenmedik bir anda değişebileceğine işaret eden Baykal, şöyle devam etti:

"Şuna inanıyorum. Bütün bu olumsuzluklara rağmen, hiç beklenmedik bir zamanda, beklenmedik bir anda, umutsuzluğun karamsarlığın zirve yaptığı bir noktada bile bir anda her şeyin değiştiği bir yeni noktaya gelinmesi daima muhtemeldir. Ne olacağı belli olmaz. Siyaset çok akışkandır. Bir anda her şey değişebilir. En güçlü olduğunu zannettiğin bir noktada bir bakıvermişsin... Vay be.. Kaymış gitmiş yüzde 50'nin üstünde oy. Demirel de Özal da aldı bunları. Olur olur. Alırsın ama hiç belli olmaz. Milletin hangi noktada ne yapacağı hiç belli olmaz."

Milletin 'Yetti artık' duygusu içine girmeye başladığını da dile getiren Deniz Baykal, şöyle devam etti:

"Öyle bir duygu var ki içimde. İnsanlar 'Yetti artık' duygusu içine girmeye başladı. İfade edemiyorlar. Bir sindirilme, ses çıkaramama tablosu var. Ama bunun içinde, öyle ilk fırsatta bu gidişe karşı bir tepki gösterme eğiliminin, birikiminin ortaya çıktığı gibi bir sezgi içindeyim. Bu böyle gitmez. Bir bakarsın olmadık bir şeyden çok şey değişir. Hani derler ya 'Dün akşam sapasağlamdı. Sağlıklı adamdı. Bir anda ne oldu da gitti. Ölüm gelmiş cihane, baş ağrısı bahane' derler ya, neyin ne olacağı hiç belli olmaz. Bir anda bakarsın bu iktidar, bu kadar güç, herkesi sindirmiş, dediği dedik, ne isterse yaptırıyor. Ne oldu kardeşim, kayboluverdi. Bir vesile çıkıverir. Birileri bir yerden tepki gösterebilir."

Deniz Baykal, bu vesilenin bir anayasa değişikliği, halk oylaması olabileceğine işaret ederek, "Anayasa mesela. Çok ciddi bir tartışma yapsak, millet de 'Yeter kardeşim' dese, milleti ikna edebilsek, bir reddedilse, Türkiye'de çok değişebilir" diye konuştu.



Adem ÇETİN/AKSEKİ (Antalya), (DHA) -

 
AKP'de konu Akaydın
 
Mustafa Sak'ın babaannesi toprağa verildi
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 8 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bülent Kocabaş-Gazipaşa 24 Eylül 2012 Pazartesi 00:39

Deniz Baykal Türkiye için güvencedir.Değeri bilinmesi gereken bir liderdir. Atatürkün,İsmet İnönünün, Bülent Ecevitin genetik mirasına sahip olup, o mirası bugünlere taşıyan ve yarına taşıyabilecek olan yegane liderdir.

Yorumu oyla      23      4  
iyi bir partili 23 Eylül 2012 Pazar 02:12

sayın baykal,başbakanı bu ülkeninbaşına bela ettiniz şimdi de papatya falı bakar gibi gideceğini mi söylüyorsunuz .İlk önce bunu bizlere anlatın. artık size inanmıyoruz.

Yorumu oyla      7      19  
21 Eylül 2012 Cuma 09:17

Deniz Baykal bu ülkenin en büyük siyasetçisidir

Yorumu oyla      24      9  
Hüseyin Demir İnş.Mühendisi.ANTALYA 20 Eylül 2012 Perşembe 04:20

Sayın Genelbaaşkanım Deniz BEY:Bir kısım Evdiğiniz Partililerle özel ekip oluşturduğunuzu ve sizi seven Partilileri zyaret ettiğinizi basından Takip ediyoruz.Sizin adınıza bazı parililer yeni Genelbaşkanı densiz eleştirerek sizide bir parti içi kavğada göstermek istediklerini anladım.Bizde sizleri sever sayarız.Ama allah beni uşak yaratmadığı için yakınınızda olmadım.Bu provakatörlerin söylemeye çalıştıkları partimize ne kazandıracaktır.Lütfen Acık olunsun.Sayğılarımı sunuyorum

Yorumu oyla      13      24  
Zor zanaat! 20 Eylül 2012 Perşembe 01:19

Susturmak öyle kolay değil.

Yorumu oyla      27      5  
Düşündürtme 3 20 Eylül 2012 Perşembe 01:07

AKPLİ AİLE KILIÇDAROĞLUNDAN YARDIM İSTEDİ-(www.gercekgundem.com)-PKK tarafından kaçırılan HAKKARİ İL BAŞKANININ KARDEŞİ; KAÇIRILAN KARDEŞİ İÇİN CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLUNDAN YARDIM İSTEMİŞ haberi üzerine bu yazı yazılmıştır: Vay Ki Vah! 4 Eylül 2012 13:32 Vay partimizin düştüğü hale bakın vayy!!.AKP li aile Kürt Politikalarına yakın duruşları destekleyen,Hüseyin Aygüne hiç bir şey yapmayan,Yeni Anayasa görüşmelerinde payandalığı üstlenen ,Özerk Kürt Devleti için çaba harcayan,federasyon devletine ülkemizi zorlamakla görevli Y-CHP nin genel başkanını arayarak PKK lılardan ricacı olmasını düşünecek duruma gelmiş.Acaba bu aile niçin bu düşünce sistemine girdi de Kemal Kılıçdaroğlunu arıyor da MHP Genel Başkanını aramıyor.Vah ki vah partimize..Uyanın Yeni- CHP ye inanan gerçek CHP liler,uyanın..Gazipaşalı Kemalist Not:Partimizdeki ve Ülkemizdeki operasyonu ARTIK ALGILAMANIZ DİLEĞİYLE.

Yorumu oyla      32      6  
Düşündürtme 2 20 Eylül 2012 Perşembe 01:02

"Kürtler Eziliyor" ve 'Kürtler esir durumda yaşıyor' diyen Ahmet Türk! "Kürtler Eziliyor" Diyen Ahmet Türk!: Biz alimler ve Kürt düşünürleri olarak bu ’Zulme dur’ demeliyiz Ahmet Türk! Bırak bu mağdur edebiyatlarını,ağlama taktiğini,zır zırı.Kürtler bu memlekette Cumhurbaşkanı,CHP de genel başkan,Meclis Başkanı ,Milletvekili,Bakan İşadamı,Fabrikatör,Otel Sahibi oluyorsa nerede kürtlerin ezilmesi.Gel Toros dağlarında yıllık geliri 1000 tl olmayan yörükleri,köylüleri gör!Bu ülkede her kesimin bir sıkıntısı var ama sizin gibi Emperyalizmin uşaklığına soyunarak kardeşliği bitirmeye kalkmıyorlar.Demokrasiyi kullanarak hainlik ve hinlik peşindesiniz. Bırak Mağdur edebiyatını.Böyle ağlayarak güya aklın sıra yapıyorsunuz ,emzik istiyorsunuz;başka hesap peşindesiniz.Ama Amacınıza ulaşamıyacaksınız.Anladın mı!Gazipaşalı Kemalist

Yorumu oyla      31      5  
Düşündürtme! 20 Eylül 2012 Perşembe 00:58

Bekir Coskun:ATATÜRKÜ SATTINIZ! "Ve asıl... Bir millet seyrediyor... Kendisine özgürlük, bağımsızlık, kimlik, kişilik, onur, şeref, gurur ve bir yurt veren... Devletini kuran yiğidinin silinmesine sessiz... Resimlerinin indirildiği duvarlar kadar umursamaz... Nankörlüğe razı... Yine bir avuç yürekli insanın vefa çığlığı var... O kadar... Söylemleri duvarlardan söküldüğünde, heykelleri kırıldığında, resimleri indirildiğinde, ismi kitaplardan silindiğinde olduğu gibi... "Bekir Coşkunun bu güzel yazısını sizinle paylaşmak istedim.Düşündürtüyor..

Yorumu oyla      31      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AKP'de konu Akaydın
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Manisa Milletvekili ...
CHP ‘Dokuma Halk Pazarı’na çıkarma yaptı
Bir önceki ziyaretlerinde Dokuma Halk Pazarı ve esnafının içler acısı ...
Yeni bir 'Ak Enişte' daha
AKP’li kadın milletvekillerinden birinin eşi daha bürokraside hızla yükseldi. ...
 
Aman Başbakan duymasın
ANTALYA'da esnafla buluşan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a, Marmaris'teki ...
Kılıçdaroğlu: Türkiye'nin iyi bir yönetime ihtiyacı var
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8. Uluslararası Kalecik Karası Kültür ...
Soylu: Demirel'e katlanamıyorum
Çiçeği burnunda AK Partili Süleyman Soylu, uçağın havalanışını anlatan ...
 
Yazar Ali Bulaç'a göre AKP'nin 5 yanlışı
Yazar Ali Bulaç, son dönemde AK Parti'yi en çok eleştiren isimlerin başında ...
CHP'den AKP'nin ampulüne miğfer
ANTALYA'da CHP İl Gençlik Kolları, adliye önünde 12 Eylül askeri darbesini ...
Başkanlar maaş telaşında
Yerel seçimlerin 5 ay erkene alınacak olması belediye başkanlarını da ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva