Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
14 Temmuz 2012 Cumartesi - 15:23

Baykal, Kılıçdaroğlu'ndan ne zaman hesap sorulacağını açıkladı

Şubat kurultaylarını es geçen eski Genel Başkan Deniz Baykal da bu kez kurultaya katılacak. Baykal, kurmaylarına şu tespitleri sıraladı:

Baykal, Kılıçdaroğlu ndan ne zaman hesap sorulacağını açıkladı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt


1- BEN KARIŞMAM:

Her gün onlarca kişi soruyor; kurultayda ne yapacağız? Benim tavrım açık: Hiçbir şeye karışmam. Kemal Bey yeni bir isim. Çok büyük iddialarla geldi. Önemli söylemleri var. Şimdi, başarılı olabileceğine inandığı bir kadro ile çalışması en doğal hakkıdır.

2- PAZARLIK YAPMAM:

Kurultay sürecinde hiçbir pazarlık yapmam. 60 kişilik liste hazırlanacak. 'Şuradan üç kişi al, bundan beş kişi koy' gibi anlayışlarla hareket edilmesin. Kim listeye girmek istiyorsa, yapabilecek gücü varsa harekete geçirsin. Bunun pazarlığı içinde olmam.

3- RAHAT BIRAKALIM:

Bırakalım Kemal Bey özgür ölçülerinde hareket etsin. Hangi kıstaslarla, öngörülerle oluşturacaksa listesini öyle oluştursun. O nedenle liste için Kemal Bey'i rahat bırakalım. Çünkü bu dönem öyle bir dönem.

4-EKSİĞİ, YANLIŞI PAYLAŞALIM:

Ancak burada bir ince nokta var. Kemal Bey geleli 26 ay oldu. Bir referandum, bir genel seçim yaşandı. Kurultay deneyimi oldu, yönetim atamaları yaptı. Parti içinde bir algı, bir anlayış da konuşuluyor. Eğer parti içinde partililer olarak eleştiri sınırı içinde kalmak ve partiye zarar vermemek kaydıyla bir eksik, bir yanlış tespit ediyorsak açıkça paylaşalım. 'Ya bu böyle gitmiyor, bu böyle olmamış, bunun tadı kaçmaya başlamış' diyelim.

5-BAŞARININ ÖLÇÜSÜ SEÇİMDİR:

Kemal Bey yeni, sempatik, çalışkan, halkla teması yüksek bir isim. Bunu başarılı sonuçlarla taçlandırırsa zaten alır götürür. Ama siyasetin bir somut ölçüsü vardır. O da seçimdir. Ölçümüz seçim olmalı, eğer önümüzdeki ilk seçimde bir başarısızlık olursa; elbette o zaman yeni bir değerlendirmeye gidelim, o zaman çıkıp hesap soralım.

ENSONHABER.COM

 
21 bin TL'ye 700 çorap alan ünlü kim ?
 
Fener Rum Patriği Bartholomeos Antalya'da
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 4 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
"oglum,bak git "diye bir makale 24 Temmuz 2012 Salı 22:24

Sayın İsa Gök diyor ki ; " Ülkesini seven ve geleceğinden kaygı duyan yurttaşlar, CHP’nin dışardan dayatılan, sömürücülüğün ve AKP’nin çıkarlarına uygun yeni anayasa çalışmalarından çekilmesini talep ederek, Parti’mizin kuruluş ilkeleri ve felsefesine dönmesi için seslerini duyurmaya çalışırken, CHP yönetimi bu sese gözlerini ve kulaklarını tamamen kapatmaktadır " İşte, aylardır biz bunları söylüyoruz, siz inadına " masadan kalkmayacağız " diyorsunuz ..... Duymanız için yoksa; " Oğlum, bak git " dememiz lazımsa... "Oğlum bak git, Anayasa masasından kalk git " diyoruz.. Bedri Baykam

Yorumu oyla      8      3  
CHP YE SAHİP ÇIKACAĞIZ!KEMAL BEYE DEĞİL! 22 Temmuz 2012 Pazar 13:40

Ne demek dönüşüm..Dönüşüme hayır!Siz kurultayda insanlar niye sahip çıktığının farkında mısınız da dönüşüm diyorsunuz!Partiyi koruma ve kollama duygusu içgüdesel olarak parti tabanını kongreye çekti.Ve Yeni CHP lilerle Mücadele etme azmi.Kılıçdaroğlu da Y-CHP den şimdilik söylem olarak kurultayda çarketti.Yani Yeni-CHP ye sahte elveda yaptı..Ancak emin olunuz ;Kemal Beyin eylemi farklı olmayacak!Ayrıca Sayın Cihanerin dediği gibi tüm CHP liler genel başkanına sahip çıkmıyacaktır ama CHP ye sahip çıkacaktır.Bundan hiç kimsenin kuşkusu ollmasın.İlhan Bey niçin gerçek Kemalist CHP tabanı genel başkan Kılıçdaroğluna sahip çıkmıyor ve çıkmayacak biliyormusunuz:Takiyyeci de ondan.Onun gerçek niyetini biz biliyoruz.O taktiksel ilk başlardaki güzel ama sonlara doğru çelişkili,kendini açığa veren,takiyyeyi tüm çıplaklığıyla ortaya seren Kemal Kılıçdaroğlunun Kurultay Konuşması gerçek CHP Tabanının kongrede tepkisini almamak üzerine kuruluydu.Taktik icabı.Gaz alma operasyonu yani..Aksini konuşabilse zaten o salonda boğarlar adamı.Ama bugüne kadar icraatı farklı oldu ve farklı da olacak.Çünkü o özel seçilmiş biri.Ama çoğu saf-temiz-Atatürkçü CHP tabanı maalesef tam farkında değil olayların.Sosyal demokratlar evrensel sol duyguların Kemalizmle bağdaşmadığı gibi saçma ve yersiz bir düşünce sistemiyle Kemal Kılıçdaoğlunun Şimdiye kadar dedikleri ve yaptıkları hataları savunabiliyorlar;bu gafletin içerisindeler!Kemal Kılıçdaroğlunun eylemi ve geçmiş tüm söylemleri tarihin sayfalarına not edildi ama CHP nin şanlı tarih sayfalarına değil.Bir gün gidecekler.Hiç merak edilmesin.Takiyyesini biz yutmayacağız,dediklerini hiç unutmadığımız gibi.Antalyalı Kemalist

Yorumu oyla      10      3  
Bülent Kocabaş-Gazipaşa 19 Temmuz 2012 Perşembe 09:56

"TEK YOL KEMALİZM" diyor ve Sayın İSA GÖKÜ İZLEDİĞİ SİYASET VE CESARETİNDEN DOLAYI KUTLUYORUM.KURULTAYDA BELİRTTİĞİ GÖRÜŞLERİNE KATILIYORUM. Siyaseten birşey olup olmamak ta çok önemli değil.Önemli olan inandığını savunma cesareti gösterebilmektir.En azından onurlu bir mücadele yapıyor;Siyaseti ticaret aracı olarak ,şahsi siyasi ikbal aracı olarak değil ;İDEOLOJİ olarak,HALKA VE HAKKA HİZMET OLARAK görüyor ve diyoruz ki:"Bu parti Atatürk'ün partisi olup halkçı ve devrimci yönü ile ağır basmalıdır,Emperyalizme ve İşbirlikçilerine karşıdır,hiç kimse gaflet, delalet ve hiyanet içerisinde olmamalıdır.Siyasi ikbal peşinde koşarken ;şahsi ihtiraslar ve kinler özü-büyük oyunu unutturmamalıdır." O nedenle inanız tüm kalbimle söylüyorum Deniz Baykal ve Kemalist CHP Satıhtır! Satıh savunulmalıdır. BÜLENT KOCABAŞ-GAZİPAŞA

Yorumu oyla      13      3  
18 Temmuz 2012 Çarşamba 10:25

Başarıya bahane bulanlar ancak KISKANÇ insanlardır.Ümit Uysal efsane il başkanıdır.PM olarak desteklerimiz Antalya olarak Ümit Uysal için.

Yorumu oyla      3      12  
parti emekcisi 17 Temmuz 2012 Salı 18:25

ümit uysala efsane il başkanı denmesine şaşıyorum.yıllarca bu partinin içindeyim nice seçimler gördüm.8 vekili ümitmi çıkardı.mhp ,anap,dyp,barajı aşamadı,chp antalyada birinci parti oldu öylece 8 vekil çıkartıldı.unutulmasın o zamanda baykal genel başkandı,şimdi ümit ve devrim büyükşehiri alsınlarda takdir edelim ,alamazlarsa istifa etsinler.

Yorumu oyla      9      4  
TABAN 16 Temmuz 2012 Pazartesi 19:21

Ümit Uysal'ı PM ve MYK'da görmek istiyoruz

Yorumu oyla      4      10  
şendeni alıver gel gayri 16 Temmuz 2012 Pazartesi 16:20

rahmetli çetinkayadan sonra en başarılı il başkanı ümit uysal.peki büyükşehire aday olacam diye bekir kumbul u yiyen kim.daha sonra milletvekili olamayınca sarıgül partisi il başkanı olacak insan kim di ümit uysal değilmiydi.8 milletvekili onun zamanında oldu.hadi bakalım önümüzdeki genel seçimde tekrar çıkarabilsin

Yorumu oyla      12      5  
İNADINA CHP İNADINA ÜMİT UYSAL 16 Temmuz 2012 Pazartesi 09:18

Efsane İl Başkanı Ümit Uysal ve Antalya İl Başkanımız Devrim Kök'e dil uzatanlar önce kendilerine baksınlar. Ne demek yani? Devrim Kök'e Antalya İl Delegelerinin çoğunluğu oy verdi ve seçimi kazanmasını sağladı.Bu delegelere de laf mı söylüyorsunuz?Onlar ne olduğunu bilmiyor muydu?Karalama için bu yazıyı yazan mı biliyor sadece? Ümit Uysal'ın başarılı il başkanlığı döneminde partimiz 8 milletvekili çıkartmıştır.Ben bu günleri yaşayan bir partiliyim.Kimse bu değerli insanlara laf söylemeye hak sahibi değil.Ümit Uysal parti meclisine girecek.Umarım MYK'da göreceğiz kendisini.İnadına CHP İNADINA ÜMİT UYSAL

Yorumu oyla      8      15  
sade üye 16 Temmuz 2012 Pazartesi 00:29

evet ölçü seçimdir katılıyorum,deniz beye.deniz bey antalyadaki son seçimde başarısızlığını göstermedi mi.hala yorum yapıyor ya.sıraladığı vekillerle uyumlu bir takım olamadı işte,antalyadaki gücümüz zayıfladı yinede yorum yapıyor.antalya yı biz biliriz.iyi bir takım kurduk demişti.bir şansta şimdiki yönetime verilmeli bence

Yorumu oyla      7      9  
chp analiz 15 Temmuz 2012 Pazar 19:11

1) sen nasıl birisin ya! kemal bey dediğin senın genel başkanın 2 :) 19 yıllık genel başkanlık yaptın, hangi seçim sonucu kötü gittiğinde hesap sorulmasına musade ettin! 3) senın genel başkanlık donemınde goremediğin % 26 oyu partiye kazandıran adam! biraz konuşurken düşünerek konuş! sen değilmisin! osman kaptan ve yıldıray sapanı pm oneren!!!

Yorumu oyla      5      16  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başbakanın gelecekteki AKP'si...
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2014'te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimini ...
Ömer Melli, Menderes Türel'den özür bekliyor
Cumhuriyet Halk Partisi eski İl Başkanı Ömer Melli, AK Parti Antalya Milletvekili ...
MHP'li Günal: AKP milletvekilleri beni tehdit etti
MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, AKP’li Antalya milletvekilleri ...
 
Sapan'ın hedefinde GATAB vardı
CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, GATAB'ı hedef alan bir basın ...
Antalya siyasetinde sıcak bir gün
Antalya siyasetinde sıcak bir gün yaşanacak. CHP’den 2, MHP’den de bir ...
Böyle vekil olur mu?
3. yargı paketi TBMM’de görüşülürken verdiği önerge ile Bahçelievler katliamı ...
 
AKP, CHP ve MHP'yi biraraya getiren yörük düğünü
Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili ...
Deniz Baykal, partiye gelirse Devrim Kök ne yapacak?
CHP'de, Deniz Baykalın önceki gece Antalya'da, Özer Ülken ve bazı partililer ...
CHP: "Tahliye kararı çıkarsa, Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırırız"
CHP'li Erdoğan Toprak ise yaptığı açıklamada "Yarın vekillerimizin tahliyesini bekliyoruz" dedi.
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva