Millilere baklava dopingi
Millilere baklava dopingi
Mezuniyet sergisi
Mezuniyet sergisi
Akdeniz Üniversitesi'nde 'Ajans haberciliği' konuşuldu
Akdeniz Üniversitesi'nde 'Ajans haberciliği' konuşuldu
Kaybolan Mecid'in cansız bedeni bulundu
Kaybolan Mecid'in cansız bedeni bulundu
24 Mart 2011 Perşembe - 16:15

Baykal aday adaylarıyla

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, memleketi ve milletvekili aday adayı olduğu Antalya'da başladığı seçim çalışmalarının ikinci gününde tüm aday adaylarını İl Başkanlığı'nda topladı. Belediye başkanları ve parti yöneticilerinin katıldığı toplantı 3 saat sürdü.

Baykal aday adaylarıyla
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Toplantı çıkışında açıklamalarda bulunan Baykal, toplantının çok yararlı geçtiğini söyledi. Baykal, "Bu noktaya kadar yaşanan süreçte yer alan tartışmaları değerlendirdik. Ne yapmamız gerektiği konusundaki anlayışımızı birlikte paylaştık" dedi. Toplantının bir anlamda CHP Antalya milletvekili aday adayları ve il örgütü için seçim kampanyasına temel bir hazırlık olarak değerlendirilmesi gerektiğini kaydeden Deniz Baykal, şöyle konuştu:

"Buna önümüzdeki dönem için ciddi ihtiyaç vardı. Arkadaşlar değerlendirmelerini yaptılar. Ayrıca bütün aday adayı arkadaşlarımıza kendini tanıtma ve düşüncelerini ifade etme fırsatı tanındı. Arkadaşlarımız konuştular. Bir anlamda parti örgütü aday adaylarını topluca görme ve onlarla ilgili değerlendirme yapma şansına sahip oldu. Bu açıdan da çok verimli oldu. Ben çok memnunum."

Pazar günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin 81 ilinden tüm aday adaylarını toplayacağı programa katılmak üzere cumartesi akşam saatlerinde Ankara'ya dönecek Baykal, Antalya'da yoğun bir programı olduğunu söyledi. Baykal, seçim çalışmalarının ilk etabında merkezdeki bütün ilçeleri dolaşacağını kaydetti.

Baykal, İl Başkanlığı'ndaki programın ardından partisinin Kepez ilçe başkanlığını ziyaret etti.

'HEPİMİZ KENDİMİZİ PARTİMİZE EMANET ETTİK'

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in, kendisinin Antalya dışında başka bir ilden aday gösterilebileceğine yönelik sözlerini "Hepimiz kendimizi partimize emanet ettik, nasıl uygun görürlerse o olur. Öyle bir telaş yok" şeklinde değerlendirdi.

Partisinin Antalya İl Başkanlığı'nda 66 aday adayının katılımıyla gerçekleşen toplantının ardından ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Deniz Baykal, Döşemealtı İlçe Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada, parti içi tartışmalarla meşgul olmadığını söyledi. Baykal, "Birbirimizi eleştirme peşinde değiliz. Birbirimiz hakkında söz söyleme gibi bir iddiamız yok. Parti bilir, örgüt bilir, seçmen bilir, vatandaş bilir" dedi.

'SENİ GALATASARAY'A BAŞKAN YAPALIM'

Baykal, Döşemealtı'nda partililer tarafından büyük coşkuyla karşılandı. İlçe Başkanı Burhan Emir Biçer'in coşkulu konuşmasının ardından Biçer'e "Seni Galatasaray'a yönetici mi yapalım? Takım sahaya çıkmadan önce şöyle bir topla, gaz ver" diyerek şakalaşan Baykal, tuttuğu takımın küme düşeceğini söyleyen bir partiliden ise konuyu hemen kapamasını istedi. Baykal, "Ya ya hiç kurcalama o tarafı" diye konuştu.

TAZE GELİN

Antalya'da CHP'nin çok nitelikli aday adaylarıyla 12 Haziran'da yapılacak seçimlere hazırlandığını kaydeden Baykal, "Bunu seçecek olan nasıl seçecek bilmem doğrusu" dedi. Kendisinin de aralarında olduğu aday adaylarına yönelik 'taze gelin', 'damat adayı' benzetmelerinde bulunan Baykal, şunları söyledi:

"En iyi listeyi oluşturacağız. Listeye gireni de, girmeyeni de, 'kazanacak yerdeyim' diyeni de, demeyeni de hep beraber el ele verceğiz ve CHP'yi başarıya ulaştıracağız. CHP birilerimiz milletvekili olsun diye siyaset yapıyor değil ki. Aday olmadan siyaset yapan milyonlarca insan var. CHP'nin başarısı için canını, varını, malını mülkünü, herşeyini feda eden insanlar var. Olan olur, olmayan olmaz. Biz o dalganın bir parçasıyız."

CİDDİYET DUYGUSU

İlçe Başkanı Emir Biçer'in konuşmasında sarf ettiği, "12 Haziran Türkiye'nin son seçimi olabilir" sözünü hatırlatarak konuşmasına devam eden Baykal, 12 Haziran seçimlerine yönelik bir ciddiyet duygusu oluştuğunu söyledi. Baykal, "Bunu algılamış arkadaşlarımız. Bize de bunu anlatıyorlar. 'Biz bunun farkındayız. Bu seçimin önemi bu' diyorlar. 'Yoksa Ahmet'ti, Veli'ydi, bu bilmem nereye gelecek diye yapılmıyor bu iş' diyorlar. İşin özü de budur" diye konuştu. CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Döşemealtı ziyaretinin ardından ilçede kısa bir esnaf turu yaptı.

YANLIŞ MÜRACAAT

CHP Kepez İlçe Başkanlığı'nda da partilerle bir araya gelen CHP eski Lideri, milletvekili aday adaylığı için ilçe başkanlığından istifa eden Alican Deveci'nin aday gösterilmesi için yapılan propaganda karşısında kendisinin yanlış adres olduğunu söyledi. Baykal, partilileri "Bu toplantıyı Alican tertip etti sanacaklar. O nedenle işi dozunda tutmakta yarar var" diye uyardı. Konuşmalar kesilmeyince, "Siz yanlış müracaat veriyorsunuz. Yetkili yetkisiz merciyi doğru tespit edeceksiniz, ona göre konuşacaksınız. Aday propagandası işini bırakalım" dedi.

 
Marco'nun avukatı filmi savundu
 
En iyi grup ödülü
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
25 Mart 2011 Cuma 10:00

Sayın Deniz Baykal'ın liderliğini özlüyoruz.En kısa zamanda CHP Genel Başkanlığına döneceği günü bekliyoruz.CHP Sevdalıları

Yorumu oyla      4      5  
24 Mart 2011 Perşembe 18:10

Yeterrrr !!!!

Yorumu oyla      4      5  
Tebrikler 24 Mart 2011 Perşembe 16:24

Sayın Baykal Antalya sizinle tek yürek tem yumruk..Siz çok büyük bir devlet adamısınız ve inşallah yeniden CHP Genel Başkanı olarak göreceğiz sizi.

Yorumu oyla      7      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Kutsal göreve talibim'
Ak Parti’den Antalya milletvekili olmak için temayül yoklamasına girerek ...
Libya tezkeresi Meclis'te
Birleşmiş Milletler’in kararının ardından Hükümet, ‘Libya’yla ilgili Başbakanlık ...
Tekin, Baykal için Antalya'dan aday diyemedi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Kanal A’da katıldığı programda ...
 
Isparta'da dört parti ittifak yapacak
Isparta’da 4 partinin il teşkilatları, genel seçimde ittifak kararı aldı. ...
Alper Demirbaş CHP'den aday adayı
Akdeniz Üniversitesi’nde yaptığı başarılı organ nakilleri ile adından ...
Baykal Antalya'da
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ankara'da ...
 
Turizmci aday adayları kimler
12 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçimlerine katılmak için partilere ...
Haydar Özdemir CHP'den aday adayı
Emekli Emniyet Müdürü Haydar Özdemir, CHP’den Antalya milletvekili aday ...
Sururi Çorabatır da başvurdu
CHP’den aday adaylığı için tanınan süre Cuma günü akşamı bitiyor. Antalya’dan ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Karanlık ilişkiler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva