Önce Prag’da açıldı şimdi Muratpaşa’da
Önce Prag’da açıldı şimdi Muratpaşa’da
Antalya'da kamyon sürücüsü kazada can verdi
Antalya'da kamyon sürücüsü kazada can verdi
Antalya'da bayram öncesi marketlere fiyat denetimi
Antalya'da bayram öncesi marketlere fiyat denetimi
Konyaaltı'nda 'Gün Batımı' konserleri
Konyaaltı'nda 'Gün Batımı' konserleri
16 Nisan 2011 Cumartesi - 19:58

Baykal adayları tek tek tanıttı

Deniz Baykal, diğer adaylarla birlikte Dokuma semtindeki Cumartesi Pazarı’nı gezdi. Baykal "CHP hızla güçleniyor, hızlanıyor. Çok açık, çok net. Bu ilerleme kesin 7’yi, 8 vekili güvence altına alacak” diye konuştu.

Baykal adayları tek tek tanıttı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya milletvekili adayları, seçmen ziyaretlerine başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili ve birinci sıra vekil adayı Deniz Baykal, İl Başkanı Özer Ülken ve diğer milletvekili adayları Osman Kaptan, Gürkut Acar, Yıldıray Sapan, Arif Bulut, Hakan Şimşek, Sevgi Doğan, Alican Deveci, Aydın Özer, Mihriye Bozbay Mehmet Ali Yılmaz, Levent Kıldır ve Ahmet Daloğlu birlikte, Dokuma semtindeki Cumartesi Pazarı’nı ziyaret etti. CHP Kepez İlçe Başkanı Halil Bahar’ın da eşlik ettiği gezide Baykal, pazarcı esnafıyla ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet edip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Seçim gününe kadar çalışacağız
Deniz Baykal ve beraberindeki heyet ardından Ulus Mahallesi’ndeki iki kahvehaneyi ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Baykal burada yaptığı açıklamada; “Bu seçim kampanyasına Antalya’da biz çok hızlı girdik. Herhalde sizler de fark ettiniz. Birkaç haftadır, daha listeden belli olmadan hep beraber bütün aday adayları çalışmaya başladık. Böyle Antalya’yı bütün ilçeleriyle dolaşmaya başladık. Vatandaşla bir araya gelmek için çok büyük bir faaliyet sergiledik. Şimdi bunu listeler belli oldu, şu anda da devam ettiriyoruz. Hepimiz, hep birlikte, listeye girmiş, girememiş arkadaşlar el ele verdik, vatandaşla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Pazar yerlerinde, çarşıda esnafları ziyaret ediyoruz, selamlaşıyoruz. Yani birebir, el ele, karşı karşıya gelerek yoğun bir çalışmayı hep birlikte yapıyoruz. Bunu inşallah seçim gününe kadar götüreceğiz. Bu gayretimizin en iyi şekilde değerlendirileceğini umut ediyoruz” diye konuştu.
Desteğiniz iyi bir sonuç verecek
Türkiye’nin durumunun CHP’ye bir sorumluluk yüklediğini kaydeden Baykal; “Bu manzarayı değiştirmemiz lazım. Değiştirmek için büyük gayret göstereceğiz, bütün gücümüzle çalışacağız. O çabanın içindeyiz şimdi. Çok da iyi bir durum görüyoruz. Yani gerçekten vatandaşlarımız çok sıcak davranıyorlar, büyük ilgi gösteriyorlar. İnşallah çok güzel bir sonuç çıkacak. Bu defa burada herkesi, hepimizi mutlu edecek bir gelişmeyi ortaya koyacağımızı düşünüyorum. Sizler de her zaman olduğu gibi sahip çıkar, destek verirseniz çok mutluluk duyarız. Eksik olmayın, merak etmeyin o desteğiniz çok iyi sonuç verecek, çok iyi sonuç verecek” diye konuştu
Seçmen listelerine yakın takip
Seçmen listeleriyle ilgili iddiaları da değerlendiren Baykal; “Seçmen listelerini yakından takip ediyor arkadaşlarımız. İtirazları yaptık. Burada tabi çift oy kullanımını engellemek lazım, onu takip edeceğiz bilgisayar programıyla. (Ben iki ayrı yerde yazıldım, ona göre oy kullanırım) diyenler bunu yapamayacaklar. Yaparlarsa perişan olacaklar. CHP olarak çift oy kullanma tehlikesine karşı çok ciddi bir bilgisayar programıyla hazırlık yaptık. Oy kullanım listelerinden bakacağız. Program çapraz kontroller yapıyor. Şimdi arkadaşlarımız Antalya’da bu organizasyonu yapıyorlar. Eğer aynı insan bir başka yerde de oy kullandıysa o mutlaka yakalanacak.
Hedef en az 8 vekil
CHP’nin 12 Haziran seçimlerindeki Antalya hedefi hakkında da açıklama yapan Baykal, “Şimdi, açıkça tabloyu söyleyeyim. Son 2009 İl Genel Meclisi seçim sonuçlarına göre, aynı seçim sonuçlarıyla eğer milletvekili dağıtılsa, 2009’a göre CHP 6, AKP 5, MHP 3 alıyor. Bu 2009’daki fotoğraf. Şimdi 2011’deyiz. O tablo inşallah öyle kalmadı, gezdiğimiz her yerde görüyoruz kalmadığını. Yani işte biraz önce Kepez’de pazar yerini dolaştık. Vatandaş, satıcı herkes ortada. Hiç böyle bir hava yoktu Kepez’de, şimdi yeni bir hava var. Aynı şeyi Aksu’da gördük. Yurtpınar’a gittik gördük, Elmalı’ya gittik orada gördük. CHP hızla güçleniyor, hızlanıyor. Çok açık, çok net. Şimdi o geçen seçime göre 6-5-3. şimdi birazcık bir ilerleme kesin 7’yi, 8’i güvence altına alacak” şeklinde konuştu.
Sevgi Doğan’a övgü
CHP 7’inci Sıra Antalya Milletvekili Adayı Sevgi Doğan hakkında da değerlendirmeler yapan Deniz Baykal; “Şimdi burada öyle bir hanım arkadaşımız var ki, bu bölgelerde büyük hizmet vermiş, dolaşmış, ev ev girmiş. Doktor, öyle sosyetik doktor değil, halkın içinde yaşayan, halkın derdini bilen bir doktor. Eksik olmasın, deneyimimi var, çok güzel çalışmalar yaptı. Şimdi girmedik ev bırakmayacağız Kepez’de, Alican bir yandan, o bir yandan bütün evleri.. Haydi bakalım Sevgi’yi meclise Kepez gönderecek. Biz de onun için koyduk oraya, geleceğini biliyoruz, inşallah gelecek. Değerli arkadaşımız da çok özel bir insan. Son dönem siyasi hayatımızın çok utanç verici, Bahçelievler katliamının bir kurbanının küçük kız kardeşi. Hacıbektaş’lı, doktor, kadın, çalışkan, tuttuğunu koparan ve inşallah alnının teriyle, sizlerin de desteği, katkısı, omuz vermesiyle onu getireceğiz. Bunu hedefe koyduk. Böylece dediğiniz gibi bir eksikliğimizi de telafi etmiş olacağız. İnşallah bundan sonra daha da iyi olacağız. Tablo bu… Hepimize büyük görev düşüyor ne olur? Geçen defa Kepez büyük bir atılım yapmıştı, ama yeter değildi. Hala şimdi büyük bir atılım potansiyeli var. Alican’la el ele verecekler, burada bunu hayata geçireceğiz. Muratpaşa neyse, Konyaaltı neyse inşallah Kepez de o olacak arkadaş, o olacak, olması lazım. Bu ayıbı ortadan kaldıracağız” diye konuştu.
CHP 4’üncü Sıra Antalya Milletvekili Adayı Yıldıray Sapan’ı da öven Baykal, “Yıldıray da değerli bir arkadaşımız, o da genç, çalışkan, Kars’tan gelmiş, Antalya’da ekmek kavgasını vermiş. Burada yerleşmiş, CHP’de haklı olarak bir yer kazanmış. İlçe başkanı olarak çok güzel çalışmalar yapmış, AKP ile savaşmış, belediye konusunda yığınla dava açılmış, o da orada şimdi. Ona, (Bırak artık her işi, yürü kardeşim siyaset dönemi geldi, siyasete gir) dedik girdi” şeklinde konuştu.  
 
 

 
Muratpaşa finale yükseldi
 
MOBESE'ye takılan trafik kazaları
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
17 Nisan 2011 Pazar 14:27

antalya baykalla birlikte cezalandırılmıştır. baykal ve osman kaptan bu kötü ve çirkin liste nedeniyle gönüllerimizde bitmiştir. umarım 4 üncü vekili çıkarabilir chp

Yorumu oyla      7      3  
17 Nisan 2011 Pazar 11:32

Baykal ve Sapan el ele verip kendilerine yeni parti kursunlar biz de onlar da kurtulsun bu eziyetten.CHP içinde bu zihniyetlere yer olmamalı...

Yorumu oyla      7      3  
17 Nisan 2011 Pazar 00:06

chp anap mı doğurdu?

Yorumu oyla      8      3  
17 Nisan 2011 Pazar 00:05

yeni chp nin yeni baykalı

Yorumu oyla      8      3  
17 Nisan 2011 Pazar 00:03

bu mudur yani budur valla hayretle izliyor ve dinliyoruz sayın baykalı..MUSTAFA KEMAL in kurtuğu partiye bakın emeğin partisine bakın kim tanıyor bu bayanı kim duymuş bu güne kadar yaptığı işleri inanılacak gibi değil....

Yorumu oyla      9      3  
16 Nisan 2011 Cumartesi 21:44

Bir tek Gürkut Acar var.Gerisini ne seven var ne de tanıyan.Benden bu listeye kesinlikle oy yok.MHP ye oy vereceğim.CHP göreceksiniz 3'te kalacak ve Baykalın listesi hezimete uğrayıp çakılacak.Yüzlerce kişiyle konuştum kimse baykalı sevmiyor ve istemiyor.Herkes Baykalın listesine oy yok diyor.yemin olsun bir chpli olarak oyum mhp'ye bu seçimde.İnşallah 3 bile çıkaramazsın Baykal ve istifa edip gidersin

Yorumu oyla      9      6  
seriketen 16 Nisan 2011 Cumartesi 21:21

liderlerin atadığı adayların çalışmasına gerek yok.Halkın vekili değil liderlerin vekili olark seçileceklerdir. liderlerine saygıda kusur etmesinler.halka hizmete gerek yok.

Yorumu oyla      6      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Havalimanları vizesiz döneme hazır
Türkiye ile Rusya arasında vize uygulamasının kalkmasının ardından 'vizesiz ...
Uyuşturucu operasyonunda tutuklama
Antalya ve ilçelerinde jandarma tarafından 25 adrese yapılan eşzamanlı ...
Alman öğrenciler başkanlarla
TED Antalya Koleji, öğrenci değişimi kapsamında misafirlerini ağırlıyor.
 
Ustalara vefa heykeli
Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu (ABT), Geleneksel Türk Tiyatrosu'nun ...
İzmir'den Antalya'ya otoban
Ulaştırma Bakanı Habib Soluk, İzmir ile Aydın arasında bulunan yaklaşık ...
Manavgatlı çocuklar 'sahne' diyor
Manavgatlı 25 küçük tiyatrocu, 23 Nisan’da “Bremen Mızıkacıları” ile “Sahne” diyecek
 
Parklardaki kuşlar ‘ev’leniyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Şube Müdürlüğü kent merkezinde ...
Milli Eğitim'e siyah çelenk
YGS'de şifre uygulamasını protesto için geçen hafta Antalya Milli Eğitim ...
Yetenek Sizsiniz'den animatörlüğe
Antalya'da yaşayan top cambazı 39 yaşındaki Aydın Eren, 'Yetenek Sizsiniz ...
 
Dursun Gündoğdu
Organize insafsızlık
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer turizmi annesini kaybetti
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Fenerbahçe Cumhuriyeti 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Tablo vahim
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva