Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
Validen 'Herkes haddini bilecek' uyarısı
Validen 'Herkes haddini bilecek' uyarısı
DÖSİAD Akademi’de ilk ders
DÖSİAD Akademi’de ilk ders
2 Kasım 2022 Çarşamba - 21:27

Baykal istifa ile ilgili ne dedi?

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, "Tek cümle söyleyeceğim. Parti artık benim görüşlerimi temsil etmiyor. Partide artık yerimin olmadığını görüyorum" dedi. Deniz Baykal ise “İstifa aklımın ucundan geçmez” mesajı verdi.

Baykal istifa ile ilgili ne dedi?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kızının istifasının ardından kendisinin de CHP'den istifa edeceği iddia edilen eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ilk kez konuştu. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök aracılığıyla mesaj gönderen Baykal istifa iddialarını yalanlayarak "CHP olarak yumruk gibi bir araya gelelim" ifadelerini kullandı.

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, kızı Aslı Baykal'ın partiden istifa etmesi nedeniyle bir anda siyaset gündeminin ilk sırasına oturdu. Partideki gidişattan memnun olmadığı ve kendisinin de istifa edeceği iddia edilen Deniz Baykal iddialara ilişkin suskunluğunu bugün bozdu.

"CHP OLARAK TEK YUMRUK GİBİ BİR ARAYA GELMELİYİZ"

Levent Gök, eski CHP Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile telefonda görüştü. Gök; Deniz Baykal'ın, kızı Aslı Baykal'ın istifasının ardından kendisinin de CHP'den istifa edeceği yönündeki iddialarla ilgili, "Böyle bir şey benim aklımın ucundan geçmez. Tüm iddiaları reddediyorum. Altılı masa hızla gereğini yapmalıdır. Biz de CHP olarak yumruk gibi bir araya gelelim, bu işi bitirelim. CHP çatısı altında genişleyerek mücadele edelim" dediğini aktardı.

"ASLI'NIN İSTİFASINI SOSYAL MEDYADAN ÖĞRENDİM"

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Deniz Baykal ile telefon görüşmeleri hakkında şunları söyledi: "5-10 dakika önce Deniz Baykal ile bir görüşme yaptım, telefonla görüştük. Sayın Baykal bana 'Kızım aslı benim adıma söylemiş değildir. Benim haberim olmadı. Sosyal medyaya düştükten sonra, daha sonra öğrendim. Böyle bir şey benim aklımın ucundan geçmez. Tüm iddiaları reddediyorum. Altılı masa hızla gereğini yapmalıdır. Biz de CHP olarak yumruk gibi bir araya gelelim, bu işi bitirelim. CHP çatısı altında genişleyerek mücadele edelim' dedi."

 

 

 
Antalya'da korkutan deprem
 
Sokakta silahlı çatışma: 1 yaralı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
demir 3 Kasım 2022 Perşembe 07:18

Toplumda,seçmende sıkıldı artık bunlardan.Kendileri partide yetkili yerlerde olacaklar,her dönem milletvekili seçilecekler,rahat yaşam sürecekler,o zaman partinin izlediği politikalar bunlar için çok güzel.Öyle iktidara falan gelmeye gerek yok,yeter ki kendileri meclise girsinler o kadar.Parti küçük olsun ama bizlerden olsun,nasıl olsa yüzde 20' lik bir kesim var,her halükarda veriyorlar.Arada birde Atatürk de,laiklik elden gidiyor de,sonra git,ye iç yat.40 yıl aşağı yukarı böyleydi,nerede ise ülkenin yarısından parti vekil çıkaramaz hale gelmişti.Gün geldi devran değişti,bu zihniyet parti yönetim kadrolarında azalınca, aman yarabbi elinden şekeri alınmış çocuklar gibi feryat figan.Başladılar parti politikalarına saldırmaya,o politikalar sayesinde 25 yıl sonra kayıp ettiğin 'Belediyeleri'almıssın.Bu günkü sistem nedeniyle bir yol haritası çizilmiş,Cumhurbaşkanlığını alma şansını böylelikle yakalama fırsatını ele geçirmişsin, ama güruh hep bir ağızdan olmaz naraları,bunların derdi ülkedeki sorunlar değil,garip gureba değil,kendileri vekil olsunlar,meclise girsinler,imtiyazlı bir hayat sürsünler.Tek dertleri bu,dolaysı ile kim bu Aslı Baykal,özelliği ne,ülkede partili olan binlerce Aslı Baykal gibi olanlar var.Hatta hiç bir şey beklemeden partiye hizmet edenler var.Deniz Baykal'ın kızı olmasa konuşulmaz bile,parti Aslı hanımı arasa, buyurun Antalya'dan vekil adayımızsınız dese idi, bu günkü gibi parti politikalarını sorun edermiydi.Ben varsam parti var,ben yoksam batsın parti mantığı,ya gerçekten yetti artık,takoz olmayı bırakın ve toptan CHP'nin yakasından düşün artık,vatandaşın ekmeğe suya ihtiyacı var.Sizlerin gibi malı mülkü ve her ay milyonlarca geliri yok.Kamuoyunu meşgul etmeniz bile zaman kaybı,milletin psikolojisini bozuyorsunuz...

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Acı haberi Meral Akşener verdi
İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, bir süredir tedavi gördüğü ...
Selvi Kılıçdaroğlu yaralı madencileri ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu Çam ve ...
Fakıbaba, hem partiden hem vekillikten istifa etti
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti üyeliğinden ...
 
CHP merkez ilçe yönetimi istifa etti
CUMHURİYET Halk Partisi Burdur Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek ve merkez ...
Akşener, Kılıçdaroğlu için 'Kararlı' dedi
İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin il başkanlarını topladı. Toplantıda ...
Başkan Tütüncü, Aksu’da
Antalya’nın ilçelerini karış karış dolaşan Kepez Belediye Başkanı Hakan ...
 
Yüzde 150 maaş zammı yapacağız
İZMİR'de partisinin olağan kongresinde konuşan Yeniden Refah Partisi Genel ...
Eski CHP milletvekili Toptaş, hayatını kaybetti
Eski CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş (73), Ankara'da tedavi ...
Tütüncü’den MHP’ye hayırlı olsun ziyareti
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, MHP Kepez İlçe Başkanlığı görevine ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva