Milli boksör Rabi Topuz'u yılan ısırdı
Milli boksör Rabi Topuz'u yılan ısırdı
Görme engelliler için siyah kurdele...
Görme engelliler için siyah kurdele...
Ruslar, Hoşgörü Bahçesi'nde dua etti
Ruslar, Hoşgörü Bahçesi'nde dua etti
Hayatpark'ta anneler için çiçek tasarımı atölyesi
Hayatpark'ta anneler için çiçek tasarımı atölyesi
24 Aralık 2014 Çarşamba - 11:21

Baykal kimi işaret ediyorsa o kazanıyor

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, memleketi Antalya'da partisinin il başkanlığı seçimleriyle başlayan olağanüstü kongre sürecinde hiç kaybetmedi.

Baykal kimi işaret ediyorsa o kazanıyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Doğan Haber Ajansı'ndan Emre Baylan'ın haberi şöyle:

Cavit Arı'nın il başkanlığıyla birlikte 2.5 yıldır ayak basmadığı il başkanlığına dönen Baykal'ın destek verdiği isimler, ilçelerde de ipi göğüsledi.

Deniz Baykal ve beraberindeki milletvekilleri Yıldıray Sapan, Osman Kaptan ve Arif Bulut, 12 Ekim'de gerçekleşen olağanüstü il kongresinin Cavit Arı'yla kazanılmasının ardından il başkanlığını ziyaret etti. Eski İl Başkanı Devrim Kök'ün döneminde 2.5 yıl il başkanlığına ayak basmayan, fotoğrafı duvardan indirilen CHP eski lideri Baykal, il seçimlerinin ardından ilçelerde başlayan olağanüstü kongrelerde hiç kaybetmedi.

İKİ İLÇEDE TEK ADAY ÇIKTI

Baykal ve ekibi, Devrim Kök'e yakınlığıyla bilinen Kumluca İlçe Başkanı Arif Kocacık'ın örgütü olağanüstü kongreye götürme kararının ardından aday arayışında başrolü oynadı. Baykal, ilçede eski milletvekili Nail Kamacı üzerinde uzlaşının ortaya çıkmasını sağladı. Kamacı tek aday olarak girdiği seçimlerde Kumluca İlçe Başkanı oldu. Korkuteli'de de Mehmet Küçükkavukçu'nun tek aday olarak kongreye girmesinde aynı ekip etkili oldu.

KAŞ'TA İSTEDİĞİNİ ALDI

CHP'nin hafta sonu gerçekleşen Kaş olağanüstü kongresinde ise iki isim yarıştı. Deniz Baykal ve birlikte hareket ettiği isimler, başkanlık yarışında Mehmet Zorlu'dan yana taraf oldu. Zorlu seçimi kazandı.

ALANYA'DA KAYBETTİ AMA KAZANDI

Deniz Baykal, Alanya'da seçimi kaybetmesine rağmen galip sayıldı. Baykal, ilçe kongresinde Şengül Yeşildal'a karşı Coşkun Karadağ'ı destekledi, fakat ipi göğüsleyen isim 5 oy farkla Yeşildal oldu. Fakat Baykal'ın desteklediği Karadağ'ın listesinden 11 isim, 16 kişilik ilçe yönetim kuruluna girmeyi başardı. Bunun yanı sıra Baykal ve ekibi Yeşildal'dan rahatsız değil. Eski başkan Şevki Türktaş döneminde ilçe sekreterliği görevini üstlenen Yeşildal, Türktaş'ın CHP eski Genel Başkanı Baykal'ı karşılamadığı dönemde ilçe örgütünün kapılarını kendisine ve beraberindeki milletvekillerine açan isim olarak dikkat çekmişti.

KEMER'DE GÜNEŞ KAZANDI

Kemer'de 26 Ekim'de gerçekleşen kongrede Umut Güneş, Erdem Cesur'la karşı karşıya geldi. CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden genel başkanlığa seçildiği olağanüstü kongrede Muharrem İnce'den yana saf tutan Güneş, kongreyi kazandı. Güneş'in aday olarak çıkmasında CHP eski Lideri Baykal'la yaptığı görüşmelerin etkili olduğu belirtildi.

BAYKAL KİMLERİ DESTEKLİYOR?

CHP Antalya'da 4 ilçede olağanüstü kongre gerçekleştirecek. İlk kongre cuma günü Serik'te. İki adayın yarışması beklenen kongrede Baykal ve ekibi Özay Ceyhan karşısında Mehmet Ali Karacan'ı destekliyor. Serik'in ardından 3 Ocak Cumartesi günü Kepez ilçe örgütü olağanüstü kongreyi toplayacak. Kepez'de eski il Gençlik Kolları Başkanı Önder Kurnaz ve Garip Erdoğan'ın karşı karşıya geleceği seçimde, Baykal ve ekibi Kurnaz'dan yana tavrını açıkça ortaya koydu. Muratpaşa'da olağanüstü kongre ise 4 Ocak Pazar günü yapılacak. Şimdilik iki adayın olduğu kongrede Baykal ve beraberindekiler, Ahmet Kumbul karşısında Songül Başkaya'yı destekliyor. CHP'de son kongre 10 Ocak Cumartesi günü Aksu'da yapılacak. Kongrede iki adayın başkanlık için yarışması bekleniyor. Seçimlerde Kenan Yıldız ve Mustafa Oruç'un yarışması bekleniyor. Tablonun netleşmediği Aksu'da Mustafa Oruç'un destekçileri arasında ilçede CHP'nin etkili isimlerinden Baykal'a yakınlığıyla bilinen Sibel Gezen yer alıyor.

 

 
Çocuklar yılbaşı hayalleriyle yarıştı
 
Müdür beyin yılbaşı mesajı
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hüseyin Kartal 25 Aralık 2014 Perşembe 16:54

Açık kimlikle ve yürekle,yalaka demiyeceğim. Sahte solcu ve sahte Atatürkçü olanlarla yetmez ama evetciler,chp içinde ırkcı ve çarklı milliyetciler.36 yıldır her halükarda geldiğin bu güne tehlikenin içerisinde olunduğunu fark etmiyen edemiyenler hakkı hak etmeyene teslim edenler hala konuşup karıştırıyorsa susmasını ve durmasını bil. Chp'lim hiç bir beklentim olmadı bundan sonrada olmaz 55 yaşından sonra ikdidarı görmeden cumhuriyet elden giderse bana deyil sana kime ne kalacak.Sen seni bil bilmezsen kendini,yıkma akarsu bendini

Yorumu oyla      8      3  
BAYKAL DÜŞMANLARI 25 Aralık 2014 Perşembe 13:00

HİÇBİR YERDE BENİM ADAYIM BU DİYE İLÇE KONGRELERİNE KARIŞMAYAN BİR PARTİ BÜYÜĞÜ OLARAK KONGRELERE KATILAN VE TÜM BU GAYRETİ İLE ÖRNEK OLAN SAYIN DENİZ BAYKALIN SIRTINDAN BESLENEN BİR GURUP PARAZİT HALA ONU YEMEK TÜKETMEK SIRTINDAN SEMİRMEK İÇİN ÇABA HARCIYOR. HİÇBİR ANTALYALI VE CHP Lİ SAYIN DENİZ BAYKALA DÜŞMAN DEĞİLDİR AKSİNE ONUNLA GURUR DUYAR. SÖZDE YANINDA OLAN OYSAKİ HAYATLARI BOYUNCA BAYKALCILIK DİYE BİRŞEY UYDURUP BU BÜYÜK DEĞERİN SIRTINDAN GEÇİNENLER YİNE ANTLAY SİYASETİNDE CHP Yİ BÖLMEKLE MEŞGUL AKP DEN ÇIKARLARI VAR SANIRIM. İNSANLARI YALAN YANLIŞ HABERLERLE DENİZ BAYKAL KARŞITLIĞINA İTEN BU PARAZİTLER DENİZ BAYJKAL DÜŞMALIĞI YAPMAKTADIRLAR. AZ KALDI CHP LİLER SİZİ SOKAKTA SÜPÜRECEKTİR SABREDİN BUNLAR SON ÇIRPINIŞLARINIZ. SİZİN YÜZÜNÜZDEN BÜYÜĞÜMÜZ SERİK KONGRESİNE KATILMAMA KARARI ALMIŞ. YAZIKLAR OLSUN SİZE.

Yorumu oyla      6      13  
demir 24 Aralık 2014 Çarşamba 19:39

Siyasetin tıkanıklığına bakın,80.nine merdiven dayamış Baykal, Antalya'da halen siyaset yapıyor ve belirleyici olabiliyorsa,bu durumda düşünce olarak Baykal karşıtlarının da oturup düşünmeleri gerekmiyormu?Bu güne kadar bir araya gelip ortak hareket edebildinizmi?Kendi içinizden siyasi bir kişilik çıkıp toplumu sürükleyebildimi?Aksine birbirinizi yemekle meşğul olduğunuzdan etrafı görebildinizmi?.Her durumda merkezi ben odaklı düşündüğünüzden,asgari konularda bile anlaşamamanız sonucunda, paramparça olmanızdan dolayıdır ki Baykal hala belirleyici durumdadır.O nedenle de ağlamanızın kimseye faydası yokdur.Siz iyisi mi en yakın büfeden bol bol mendil alın.

Yorumu oyla      11      4  
Bendeniz 24 Aralık 2014 Çarşamba 19:01

Neredeeeen, Nereye...Sn.Baykal'ın Başbakan olmasını bir zamanlar bekleyenler şimdi beklemedileri hayal kırıklıkları yaşıyorlar.İl,ilçe başkanlıkları ve mahalle delegelerini ilgi alanına alan sn.Baykal keşke daha ağırlıklı davranıyor olabilseydi sanırım daha onurlu olurdu.!....

Yorumu oyla      7      4  
Hüseyin Kartal 24 Aralık 2014 Çarşamba 17:57

Otuz altı yıldır siyasettesin bitmezmi Muhtar olamıyanı padişah yaptın yetmezmi Tüm Antalyaya Kepez delege ders vermezmi Sendeliyorsun ayağa düşmeden noktayı koy

Yorumu oyla      8      5  
aksuluya cevap 24 Aralık 2014 Çarşamba 16:31

helal olsun sana eksık yazmışsın ama senın yazdıklarını etkılelemek için fazla yorum yapmayacagım. dursun gündoğdu 4 ocak akşamı nasıl bir heber yapacak cok merak edıyorum. mesala baykal ve ekıbı sandıga gomuldu diye yazabılecekmı. yazamaz yazamaz yazamaz

Yorumu oyla      6      3  
AKSULU 24 Aralık 2014 Çarşamba 12:00

sayın baykal aksu dan elini çeksin.yerel seçimde kimleri desteklediğini bu halk biliyor.ben yerel seçimde aksu da çalıştım. Sibel gezen adında bir bayana hiç rastlamadım.baykal varsa chp ye oy yok.

Yorumu oyla      10      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sadık Badak'tan Erdoğan'a destek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdığan’ın, ‘Bu ülkede yıllarca doğum kontrolü ...
Saray müdahelesi ters tepebilir
AKP kulislerinde özellikle Erdoğan’ın müdahale etmemesi durumunda parti ...
Kaş'ta ipi Zorlu göğüsledi
CHP Kaş İlçe Örgütü'nün olağanüstü kongresinde 2 aday yarıştı. Mehmet ...
 
CHP Muratpaşa'da yarış 'Dostça' başladı
CHP'nin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde grup sözcüsü Songül Başkaya, Muratpaşa ...
Başkan sözen: caddelerimiz rant uğruna alındı
MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Altyapısı biten pırıl pırıl caddelerimiz ...
CHP'li başkanın koruması ölü bulundu
AYDIN Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu'nun yakın koruması polis ...
 
Erdoğan: Amerika'nın dediklerini yaparız
Ali Bulaç, Dilipak'ın 'AKP, ABD, İngiltere ve İsrail'in desteğiyle kuruldu' sözlerini doğruladı.
Karaalioğlu, Cömert ve Ocaktan’dan yeni gazete
AKP yandaşı 3 isim Mustafa Karaalioğlu, Yusuf Ziya Cömert ve Mehmet Ocaktan’ın ...
CHP'de 45 maddelik beklenti listesi
CHP bölge toplantılarından, iktidara ulaşmak için 45 maddelik beklenti listesi çıktı.
 
Dursun Gündoğdu
Belediye işletmeleri siyasilerin avutulma yeri mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva