Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Yabancılara konut satışında İstanbul, Antalya'yı geçti
Yabancılara konut satışında İstanbul, Antalya'yı geçti
Serik'te kaza; 2 yaralı
Serik'te kaza; 2 yaralı
Akdeniz Üniversitesi'nde yapay zeka programı
Akdeniz Üniversitesi'nde yapay zeka programı
9 Haziran 2019 Pazar - 23:47

Baykal, rahatsızlığından sonra ilk kez TV'ye konuk oluyor

CHP önceki dönem genel başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Halk TV'ye konuk olacak.

Baykal, rahatsızlığından sonra ilk kez TV ye konuk oluyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Deniz Baykal, 12 Haziran Çarşamba günü saat 21.00'de Halk TV'de, Serhan Asker'in konuğu olacak. Baykal, başta İstanbul seçimleri olmak üzere gündemi değerlendirecek. Baykal'ın Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik durum, dış ve iç siyasetin yanısıra başından geçen rahatsızlıkla ilgilii de bilgi vereceği öğrenildi.

 

 
Antalyalı baba önce bebeğini sonra kendini astı
 
Atatürk Adası’na büyük ilgi
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yaş 11 Haziran 2019 Salı 09:23

2002 de Siirt seçimlerini göstermelik bir nedenle iptal ettirerek ülkenin bugün kötü koşullarda olmasına neden olan Deniz Baykal''i tarih asla affetmeyecektir. Şimdide sağlığı el vermediği halde hala cirpinmaya çalışmasıni ve hala ondan medet umanlarin akıl tutulması yaşadığını düşünüyorum.

Yorumu oyla      3      3  
Baş 10 Haziran 2019 Pazartesi 17:23

7 Haziran genel seçimleri öncesi, Önseçim çalışmalarında etrafında çok yakın arkadaşları hazırda dururken gazetecilere verdiği demeçte, Ben Deniz Baykal olarak önseçime tek başına giriyorum ve etrafındaki hiç bir arkadaşımı desteklemiyorum. Hatta beni Chp''yi kuran 18 yıllık genel başkan olarak dahi değerlendirmeyin!. Derken, Deniz Baykal etrafındaki yakın çalışma arkadaşlarını hırslarına yenilerek, Yeniden milletvekili seçilebilmek uğruna satıyordu.. Yakın çalışma arkadaşlarının siyasi ikballerini bitirdiğinin farkındaydı. Bilerek, siyaseten arkadaşlarının önünü kapatıp, teslimiyet bayrağını çekiyordu. Baykalın etrafına bakınız, eski çalışma arkadaşlarından bir kişiyi göremezsiniz. Etrafını darmadağın etmiştir. Ulusalcılık bayrağını kendisine kaset kumpası kurup, Chp''yi ele geçiren uluslararası merkezli güçlere teslim etmiştir. Dolayısıyla Chp''nin durumu ortadadır ve bugün partinin bu hale taşınmasının baş sebebi Deniz Baykal''dır. Deniz Baykal''ın etrafına sahip çıkamayışıyla, temsil ettiği Ulusalcılık misyonu darmadağın olmuştur. Çok yakın çalışma arkadaşları siyasetten uzaklaştırılmıştır.

Yorumu oyla      3      3  
taş 10 Haziran 2019 Pazartesi 12:56

Sayın Paksoy ne kadar 'Sayınsın' bilinmez ama ben yinede 'Sayın' diye hitap ediyorum.Yazımda sadece bir siyasetçiyi eleştiriden başka sövme hakaret,kişilik haklarına saldırı yok.Sizde kendi pencerenizden Baykal'ı değerlendirebilirsiniz,size göre iyi taraflarını yazabilirsiniz,bir siyasetçiyi herkes kendi vijdan terazisinde tartarak düşündüklerini yazabilir söyleyebilir.Anlaşılan size uzak olsa da buna ifade özgürlüğü diyorlar.Geldiğimiz nokta da,bu ne tahammülsüzlük,bu ne saldırganlık,bu nasıl bir hitap,ağzınızdan salyalar çıkararak yazdığınız için gözlerinizde görmüyor sanırım.İkincisi siz Baykal'ın avukatımısınız,Sayın Baykal hayat ta,üstelik 40 yıllık siyasi yaşamında bundan en ağır eleştirilerle karşı karşıya kalmış,düşe kalka iyi veya kötü söylemleriyle,davranışlarıyla siyasi tarihe mal olmuş bir kişilik.Kamuya mal olmuş siyasiler toplum tarafından her türlü eleştiriye açık olurlar, zaten olmalılar da,siz ve sizin gibiler tarafından sürekli alkışlanan siyasilerin bir müddet sonra ayaklarının yerden kesilmesi de bu yüzden olsa gerek.Ne güzel yazmışsınız 1992 den itibaren girdiği her seçimde iktidara gelemeyen Baykal,hatta yüzde 20'ler civarına demir atan bu anlayışın sebebi siz ve sizin gibi düşünen,ne olursa olsun körü körüne biat eden tutumlarınız olmasın.Kısacası ben size yinede ' PAKSOY'musun nesin demeyeceğim.Ayrıca ne BAYKAL'a ne de başka bir siyasetçiye sizin tabiriniz'YALAKALIK'veya yaranmak gibi bir derdimiz yok.Bir seçmen olarak gördüğümüzü,anladığımızı bu ülkede hala size rağmen düşünce özgürlüğü var diye açıklamaya devam ediyoruz.Ayrıca delikanlılık üzerinden saldıracağınıza, keşke yıllarca bu ülkede geriye kalan yüzde 80'in oyunu neden alamıyoruz diye, birazcık kafanızı bu anlamda yormayı deneseydiniz,sanırım bu ülkenin siyasi tarihi farklı yazılırdı.Kısacası kafanızı kumdan şöyle bir çıkarıp bakarsanız,sizin gibi düşünenlerin yok olduğunu,günü takip eden yepyeni siyasi aktörlerin devreye girdiğini görürsünüz,belki de sizi çıldırtan tavana vurduran döneminizin bittiğini hissetmeniz, kabul edememeniz de olsa,siz siz olun söylediklerinizi kulağınız duysun,size söylenmesini istemediğinizi başkalarına da söylemeyin.Ne demişler'KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR'

Yorumu oyla      3      3  
Paksoy 10 Haziran 2019 Pazartesi 09:58

Taş mı sın ne sin bende sana cevap yazayım bu ülkede Chp ikinci defa 1992 yılında kuran ve gercek siyasi lider olan aynı zamanda 1 mart teskeresi gibi bir gerçeği iktidar partisini desteği ile hayata geçiren sizin söyleminiz ile hasta yatağında dahi ülkesini ve vatanını düşünen hata meclisde yemin edene kadar aldığı masını eğitim vakfına bağışlayan bur Devlet adamıdır sayın Baykal bu bilgi kirliği ve klavye delikanlılığıni yalakaliği boş verini gerçekleri görün biraz.

Yorumu oyla      3      3  
taş 10 Haziran 2019 Pazartesi 00:52

Bu ülkedeki sorunların baş sorumlusu Baykal,40 sene dinledik millete bir faydasını görmedik,sadece etrafını eş dost tanıdık hepsini siyaseten kurtaran adam.Yaşamını milletin sırtına vurmuş,vekillikten başka bir iş yapmış mı,bu gün mal mülk zenginlik varsa hepsi siyaset sayesinde,şimdi kalkacak yine süslü püslü laflar edecek,en son hatırladığımız Halep sünni kentidir o nedenle Şam'a bırakılamaz demişti,ne oldu Halep şimdi kimde,olayları etnik köken veya inanç üzerinden okursan çuvallarsın.Oysa ülkelerin kendi menfaatleri vardır ve o pencereden değerlendirirsin.Baykal anlatılmakla bitmez,hasta yatağında vekil olmayı başarabilmiş,hemde hiç oturumlara gitmeden hem vekil maaşı hemde emekli maaşını tıkır tıkır alıyor.Yaşamı bal üstü kaymak, ye Baykal ye,vatandaşta asıl ya, asgari ücrete iki ekmeğe talime devam.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bugün 4 belediye için seçim var
Kısıtlı seçmenlerin oy kullandığı ve seçimlerde usulsüzlük yapıldığı iddialarının ...
AK Parti'li eski başkan yardımcısına silahlı saldırı!
İZMİR'in Narlıdere ilçesinde, AK Parti eski İzmir İl Başkan Yardımcısı ...
Erdoğan yeniden yanına almıştı: Bülent Arınç'ın maaşı belli oldu
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliği için açıklanan tek isim ...
 
Meral Akşener'den Öcalan tepkisi: Bir kere de delikanlı olun be!
Ankara’da konuşan Meral Akşener "Üç beş oy için şimdi bebek katili ile ...
Ahmet Davutoğlu'ndan yeni çıkış: Korkmayın iktidar kaybedilir
Eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da iftar programında konuştu.
CHP'nin İstanbul'da çalışacak vekilleri belli oldu
YSK’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini yenileme kararının ...
 
Binali Yıldırım'a soruyoruz; Hangisi CHP'li, hangisi AKP'li...
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Antalya’da ...
Antalya'da AK Parti'li meclis üyesi CHP'ye katıldı
DÖŞEMEALTI Belediye meclis üyesi AK Parti'li Mehmet Duman, partisinden ...
O başkan adayına 100 bin TL bağışlayan sanatçı belli oldu
Tarafsız Haber Ajansı’nın edindiği bilgiye göre ise bu bağışçı ünlü sanatçı ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva