Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Turizm Haftası'nda mezuniyet töreni
Turizm Haftası'nda mezuniyet töreni
Dizlerde ağrı, kireçlenme habercisi olabilir
Dizlerde ağrı, kireçlenme habercisi olabilir
Holding binasına ateş açıldı
Holding binasına ateş açıldı
1 Haziran 2019 Cumartesi - 15:30

Bayram iznine gelecekti, şehit oldu

IĞDIR'da PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 2 askerden Piyade Uzman Onbaşı Yasin Çubuk'un (23) acı haberi, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde oturan ailesine ulaştı.

Bayram iznine gelecekti, şehit oldu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Şehidin Ramazan Bayramı iznini memleketinde geçirmek için 2 gün önce bilet aldığı, yarın memleketine gelmeyi planladığı öğrenildi.

Iğdır'da bugün, Türkiye- İran sınırında güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 2 askerden Piyade Uzman Onbaşı Yasin Çubuk'un şehadet haberi, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Balcıkhisar beldesinde oturan ailesine ulaştı. Acı haber şehidin babası Lokman Çubuk ile anne Selma Çubuk'a askeri yetkililer tarafından verilirken, ailenin oturduğu eve Türk bayrakları asıldı. Yasin Çubuk'un şehit olduğu haberi üzerine Çubuk Ailesi'nin yakınları ve bölge halkı eve akın etti.

BAYRAM İZNİNE GELECEKTİ

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Yasin Çubuk'un Şuhut Belediyesi'nde işçi olarak çalışırken, 2018 yılında uzman onbaşı olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'ne katıldığı belirtildi. Bekar olan ve 4 kardeşten ikincisi olarak dünyaya gelen Çubuk'un 2 gün önce ailesiyle telefonla görüştüğü, Ramazan Bayramı iznini memleketinde geçirmek için bilet aldığını söylediği öğrenildi. Yasin Çubuk'un, biri erkek 2 kardeşine "Size bayramlık alacağım" dediği aktarıldı. Ailesinin de yarın bayram izni için memleketine gelecek olan Şehit Yasin Çubuk'u otogarda karşılamaya hazırlandığı belirtildi.

'AYAKTA KARŞILAMAYI BEKLERKEN, ŞEHİT HABERİNİ ALDIK'

Iğdır'da PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 3 askerden Piyade Uzman Onbaşı Yasin Çubuk'un, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde oturan ailesinin evinin önüne Şuhut Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu. Bir süre oğlunun şehit olduğunu kabullenemeyen Lokman Çubuk'u yanındakiler sakinleştirmeye çalıştı. Baba Lokman Çubuk daha sonra taziyeleri kabul etti. Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanlığı'ndan İkmal Albay Ahmet Akıncı, Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya, Şuhut Belediye Başkanı AK Parti'li Recep Bozkurt, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekai İnan'a oğlunun bayram izni için bilet aldığını anlatan Lokman Çubuk, evladının yarın gelmesini beklediklerini ve kendisini karşılamaya hazırlandıklarını kaydetti. Baba Çubuk, "Biz onu ayakta karşılamayı beklerken, şehit haberini aldık. Yarın oğlum şehitlik mertebesinde gelecek" dedi.

KARDEŞİ FENALAŞTI

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Yasin Çubuk'un arkadaşları da evinin önünde gözyaşı döktü. Şehidin fenalık geçiren kardeşi Yasemin Çubuk'a 112 Acil ekipleri müdahale etti. Yasemin Çabuk müdahaleden sonra bir komşusunun evine götürüldü. Şehidin ailesinin evinde din görevlileri tarafından Kuran okundu.

CENAZE TÖRENİ YARIN

Şehit Yasin Çubuk'un cenazesinin bu akşam Iğdır'dan askeri uçakla Afyonkarahisar'a getirilmesi bekleniyor. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna konulacak şehidin cenazesinin yarın öğle vakti Şuhut'a bağlı Balçıkhisar beldesinde düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği belirtildi.
 

IGDIR'DA TERORISTLERLE CIKAN CATISMADA SEHIT OLAN ASKERLERDEN PIYADE UZMAN ONBASI YASIN CUBUK'UN (23) SEHADET HABERI AFYONKARAHISAR'IN SUHUT ILCESINDE OTURAN AILESINE VERILDI. (BABA LOKMAN CUBUK (SOLDAN IKINCI) (FOTO:AFYONKARAHISAR-DHA)

IGDIR'DA TERORISTLERLE CIKAN CATISMADA SEHIT OLAN ASKERLERDEN PIYADE UZMAN ONBASI YASIN CUBUK'UN (23) SEHADET HABERI AFYONKARAHISAR'IN SUHUT ILCESINDE OTURAN AILESINE VERILDI. (FOTO:AFYONKARAHISAR-DHA)

IGDIR'DA PKK'LI TERORISTLERLE CIKAN CATISMADA SEHIT OLAN 3 ASKERDEN PIYADE UZMAN ONBASI YASIN CUBUK'UN, AFYONKARAHISAR'IN SUHUT ILCESINDE OTURAN AILESININ EVININ ONUNE SUHUT BELEDIYESI TARAFINDAN TAZIYE CADIRI KURULDU. BIR SURE OGLUNUN SEHIT OLDUGUNU KABULLENEMEYEN LOKMAN CUBUK'U (LACIVERT HIRKALI) YANINDAKILER SAKINLESTIRMEYE CALISTI.(FOTO:SATILMIS AKKAS/AFYONKARAHISAR-DHA)

IGDIR'DA PKK'LI TERORISTLERLE CIKAN CATISMADA SEHIT OLAN 3 ASKERDEN PIYADE UZMAN ONBASI YASIN CUBUK'UN, AFYONKARAHISAR'IN SUHUT ILCESINDE OTURAN AILESININ EVININ ONUNE SUHUT BELEDIYESI TARAFINDAN TAZIYE CADIRI KURULDU. ACILI HABERI ALAN SEHIDIN KARDESI YASEMIN CUBUK, FENALIK GECIRDI.(FOTO:SATILMIS AKKAS/AFYONKARAHISAR-DHA)

IGDIR'DA PKK'LI TERORISTLERLE CIKAN CATISMADA SEHIT OLAN 3 ASKERDEN PIYADE UZMAN ONBASI YASIN CUBUK'UN, AFYONKARAHISAR'IN SUHUT ILCESINDE OTURAN AILESININ EVININ ONUNE SUHUT BELEDIYESI TARAFINDAN TAZIYE CADIRI KURULDU. ACILI HABERI ALAN SEHIDIN ARKADASLARI GOZYASI DOKTU.(FOTO:SATILMIS AKKAS/AFYONKARAHISAR-DHA)

IGDIR'DA PKK'LI TERORISTLERLE CIKAN CATISMADA SEHIT OLAN 3 ASKERDEN PIYADE UZMAN ONBASI YASIN CUBUK'UN, AFYONKARAHISAR'IN SUHUT ILCESINDE OTURAN AILESININ EVININ ONUNE SUHUT BELEDIYESI TARAFINDAN TAZIYE CADIRI KURULDU. (FOTO:SATILMIS AKKAS/AFYONKARAHISAR-DHA)

IGDIR'DA TERORISTLERLE CIKAN CATISMADA SEHIT OLAN ASKERLERDEN PIYADE UZMAN ONBASI YASIN CUBUK'UN (FOTODAKI) SEHADET HABERI AFYONKARAHISAR'IN SUHUT ILCESINDE OTURAN AILESINE VERILDI. (FOTO:AFYONKARAHISAR-DHA)

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Etiketler:
 
Kaçak ocakta ölen işçi toprağa verildi
 
Evde ölü bulunan Hollandalı, toprağa verildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tüfekle oynarken arkadaşını öldürdü
AFYONKARAHİSAR'da 10 yaşındaki çocuk, oynadığı av tüfeği ateş alınca ...
Öğrenciler tren yolculuğu yaptı
AFYONKARAHİSAR'da, Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya ve öğrenciler birlikte tren yolcuğu yaptı.
Öğrenciler milli maç için Antalya'da
AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinden 200 öğrenci Türkiye - Yunanistan ...
 
Kuyumcu dükkanından 35 bin liralık küpe çaldılar
AFYONKARAHİSAR'ın Şuhut ilçesinde, kuyumcu dükkanına giren, yüzleri peçeli ...
Çay DH'nin çalışmaları anlatıldı
AFYONKARAHİSAR'ın Çay ilçesinde Devlet Hastanesi'nin yaptığı çalışmalar vatandaşa anlatıldı.
Jandarmadan eş zamanlı baskın
AFYONKARAHİSAR'da jandarmanın operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde, ...
 
Kıbrıs gazilerine madalya ve berat belgesi
AFYONKARAHİSAR'da 62 Kıbrıs gazisine 'Milli Mücadele Madalyası ve Beratı' verildi.
Karayollarında çevre temizliği
AFYONKARAHİSAR'da Karayolları Müdürlüğü ekipleri sorumluluk sahasındaki ...
Yüksekokulda görev değişimi
AFYON Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva