Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
1 Ağustos 2021 Pazar - 17:51

Bekçi Tur Kontrol Sistemi

Sistem, güvenlik görevlisi tarafından kontrolleri yapılan noktaların raporlanması için bilgisayara kurulan program, güvenlik kalemi, dolaşılacak yerlere takılacak manyetik sargılı proxmity özellikli noktalar ve güvenlik görevlisinin tura çıkmadan okutması gereken proxmity kartlardan oluşur.

Bekçi Tur Kontrol Sistemi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bekçi Tur Kontrol sistemi nedir?

Güvenlik görevlilerinin fabrika, depo, işletme içi ve çevresi, site, bina, plaza, kapalı ve açık alanlı depo-antrepolar, ve benzin ve istasyonları alış veriş merkezleri askeri tesisler  gibi yerlerde güvenliği sağlamak için yaptıkları dolaşımlarda ki kontrolleri sağlayabilmek için kullanılan sistemlerdir.

Bekçi Tur Kontrol sistemi içeriği nasıl?

Sistem, güvenlik görevlisi tarafından kontrolleri yapılan noktaların raporlanması için bilgisayara kurulan program, güvenlik kalemi, dolaşılacak yerlere takılacak manyetik sargılı proxmity özellikli noktalar ve güvenlik görevlisinin tura çıkmadan okutması gereken proxmity kartlardan oluşur. Yazılımın terminal mantığı yoktur. Kalem, noktalar ve güvenlik görevlisine verilecek kartlar birden fazla olabilir. Set olarak alınan bekçi tur kontrol sistemi; bilgisayar yazılımı, bir adet kalem, güvenlik personeline verilecek üç adet proximity kart ve dolaşılacak yerlere takılacak altı adet proximity noktadan oluşmaktadır.

Bekçi Tur Kontrol sistemi çalışma şekli nasıl?

Güvenlik görevlilerinin güvenliklerinden sorumlu oldukları bina, site, plaza, işyeri içi ve çevresi ve fabrika gibi yerlerin dolaşımlarını kontrol edecek olan kişinin bilgisayarına kurulacak olan yazılım ile kontrol sağlanır. Güvenlik görevlisi kontrolleri yapacak bölgelerde proximity noktalara okutma yaparlar. Bu proximity noktalar istenilen yerlere silikon ile yapıştırma yöntemiyle veya ortasında ki montaj deliğinden vida ile tutturulabilir. Proximity noktaların montajında dikkat edilmesi en önemli nokta bulundukları yerin metal olmaması gerekmektedir. Eğer metal bir yüzeye montaj yapılması gerekiyorsa iyi bir şekilde izole edilmesi gerekmektedir.  Güvenlik görevlilerin her tura çıkmadan önce kendilerine tanımlanmış olan proximity kartları okutmaları gerekmektedir, okutmadıkları takdirde alınacak raporda kimin ne zaman nereleri dolaştığı bilgisine net bir şekilde ulaşılamaz.

Bekçi Tur Kontrol sistemi çeşitleri nelerdir?

Firma ürün gamımızda bekçi kontrol sistemleri olarak üç adet ayrı ürün çeşidi mevcuttur. Bunlar; Gourd Tour ve Perguard sistemler. Perguard bekçi kontrol sistemi kendi içinde Lcd ekranlı ve fenerli olmak üzere iki ayrı modeli bulunmaktadır. Bütün bekçi kontrol cihazlarımız suya dayanıklıdır. Bekçi kontrol sistemlerimizin yazılımları Windows tabanlı bütün işletim sistemlerinde kullanılmaktadır.

  • Guar Tour Bekçi Kontrol Sistemi: Ürün çeşitliliğimizde en çok tercih edilen bekçi kontrol sistemlerinden biri olan Guard Tour bekçi kontrol sistem set içeriği; haberleşme yuvası, şarj aleti, guard otur akıllı kalem, üç adet güvenlik proximity kart ve altı adet proximity okutma noktasından oluşmaktadır.

Guard tour güvenlik kalemi yapılmış olup darbelere son derece dayanıklıdır. Guard Tour bekçi sistemi Türk malıdır.

  • Perguard Bekçi Kontrol Sistemi: Sert alüminyum gövdesi ile darbelere karşı dayanıklı ve su geçirmez olan Perguard bekçi kontrol sistemi beraberinde gelen usb aktarım kablosuyla yazılım bağlantısı sağlanabilir. Okutma sırasında algılama durumunu titreşim veya sesli olarak verebilir.  Fenerli ve Lcd ekranlı iki ayrı modeli vardır. 10.000 kayıt logu kalemin hafızasında saklayabilir. 3.6 volt lithium-ion şarj edilebilir pile sahiptir. Tek şarj ile 30.000 okuma yapabilme kapasitesine sahiptir.
  • GuardX 505 Bekçi Kontrol Sistemi: Paslanmaz metal gövde üzerine kaplanmış kauçuk yüzey ile darbelere karşı son derece dayanıklıdır. Bekçi Saati su geçirmez yapısıyla son derece kullanışlıdır. Cihaz şarj bitiminde veya hafıza dolmasına karşı kullanıcıyı ışıklı ikazlar ile uyarır. Tam şarj olduğunda tur sayısı ve okutulan nokta sayısıyla doğru orantılı olarak üç aya kadar bilgi depolayabilir. Bilgisayarda ki yazılım ile Usb portundan haberleşerek bilgi transferi yapılabilir.

İlgilendiğiniz ürünlerin teklin özellik ve fiyatlarını uzaman satış temsilcilerimizle irtibata geçerek bilgi alabilirsiniz. PERKOTEK satış temsilcileri olarak ihtiyacınıza göre size en uygun modeli önereceğimizden emin olabilirsiniz. Satış temsilcilerimize 0850 811 80 00 numaralı hattımızdan kolayca ulaşabilirsiniz yahut [email protected] adresine mail gönderebilirsiniz.

 
Antalya'da üniversiteli Azra, 4 gündür kayıp
 
Konyaaltı'ndaki ormanı tekneden atılan havai fişek yakmış
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bir avuç süt
ESKİŞEHİR’de Porsuk Çayı kenarındaki ağaçlık alanda mahsur kalan köpek ...
Uzaydan Marmaris ve Manavgat yangınları böyle görüntülendi
MİLLİ Savunma Bakanlığı, keşif uyduları Göktürk-1 ve Göktürk-2 ile uzaydan ...
2 gündür uyuyan adamı uyandırmak için seferber oldular
BURSA'da, yakınlarının 2 gündür haber alamadığı gerekçesiyle itfaiye ekiplerince ...
 
MİT'ten Kandil'de operasyon
MİLLİ İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından Kandil'de düzenlenen operasyonda ...
Samsun'da kamp ve piknik kısıtlaması, anız yakılmasına yasak
SAMSUN Valiliği, orman yangınlarının önlenmesi için 30 Eylül tarihine ...
Yardım TIR’ı ve su tankerleri Manavgat için yola çıktı
Tuzla Belediyesi, yangından etkilenen Manavgat'a bir TIR dolusu yardım ...
 
Bodrum'da makilik yangını
MUĞLA'nın Bodrum ilçesindeki makilik alanda yangın çıkarken, alevlere karadan müdahale başladı.
Traktörün römorkunu çocuklar için havuza çevirdi
MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde çiftçilik yapan Metin İçöz (46), arkadaşlarının ...
Kayıp olarak aranıyordu, yanında ekmek bıçağıyla ölü bulundu
TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde eşinin iki gün önce kayıp başvurusunda bulunduğu ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yakınlaşma olur mu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva