Cezada indirim aileyi şoke etti
Cezada indirim aileyi şoke etti
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
11 Eylül 2019 Çarşamba - 13:49

Ben artık bu durumdan kurtulmak istiyorum

İZMİR'in Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi'nde, eski eşi Abdullah Çolak'ın alkol aldıktan sonra kendisine fırlattığı şişenin gözüne isabet etmesiyle elmacık kemiği ve burnu kırılan Beste Sözlü, 11 gün hastanede tedavi gördü.

Ben artık bu durumdan kurtulmak istiyorum
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bugün taburcu olan Sözlü, eski eşinden şikayetçi olurken, "Kaç kez şikayetçi oldum ama bir şey değişmedi. Ben artık bu durumdan kurtulmak istiyorum" dedi.

?İzmir'de, 2013 yıllında evlenen oto tamircisi Abdullah Çolak (32) ile Beste Sözlü'nün (22) yaklaşık 1 yıl sonra kızları Hira (5) dünyaya geldi. 2016 yılında Beste Sözlü, eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açtı. Çift boşanırken, mahkeme kızlarının velayetini babaya verdi. Belirli günlerde kızını görmeye giden Beste Sözlü'nün iddiasına göre, 31 Ağustos'ta, eski eşi Abdullah Çolak, "Annem evde olmayacak, gel kızımıza bak" deyip Buca'daki evinden kendisini aldı. Ardından Çolak'ın Alaçatı'daki evine giden ikili, akşam saatlerinde, kızlarıyla birlikte önce yemek yemeye ardından da Sanayi Sitesi'ne gitti. Burada alkol alan Çolak, iddiaya göre, Beste Sözlü'ye şişe fırlattı. Şişenin gözüne isabet etmesi sonucu yaralanan Sözlü, apar topar hastaneye kaldırıldı. Önce Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'ne götürülen Sözlü, buradan da İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Eski eşinin kendisini darbettiğini söyleyen ve rapor alan Sözlü, 11 gün boyunca hastanede tedavi altında kaldı. Hastaneden bu sabah taburcu olan Sözlü, Alaçatı Polis Karakolu'na giderek şikayetçi oldu.

'ESKİ EŞİM BENİ ZORLA ÇALIŞTIRIYORDU'

Beste Sözlü, "Eski eşim sürekli beni rahatsız ediyor. Paramı alıyor. Kaç kere şikayetçi oldum, koruma kararı istedim ama bir şey değişmedi" dedi. Sözlü, olay anını şöyle anlattı: 

"Beni Alaçatı'ya getirdi. Ne yaparsam yapayım kurtulamıyorum. Sanayiye götürdü, alkollüydü. Şişeyi alıp yüzüme fırlattı. Şimdi de kendini savunmak için benim düştüğümü söylüyor. Kızımın gözünün önünde bana şişe fırlattı. O anda zaten bir şey hatırlamıyorum. Hastaneye kaldırmışlar. İki kere ameliyat oldum. Burnum, göz kapağım, elmacık kemiğim kırık. Görme kaybı yaşıyorum. Doktorlar bunun değişmeyeceğini söyledi. Ben şikayetçiyim. Bunun değişmesini istiyorum. Kaç kez şikayetçi oldum ama bir şey değişmedi. Ben artık bu durumdan kurtulmak istiyorum."

Eski eşinin, ayrıldıktan sonra da evine gelip zorla içeri girdiğini iddia eden Beste Sözlü, "Beni zorla çalıştırıyor. Birkaç kez zorla nitelikli cinsel istismarda bulunduğu için şikayetçi oldum ama hiçbir şey yapmadılar. Kızıma bakıyorum. Ailesine durumu kaç kez anlattım. Birkaç kez de darbetti, hastaneye götürdüler beni, orada da düştüğümü söyledi. Evlendikten sonra sürekli dövüyordu. Kızım da korkuyor, 'Beni buradan kurtarın' diyor. Kızımı istiyorum gerekirse yurt bile alsın, yeter ki onlara vermesin. Kızımın yurtta bile büyümesine razıyım" diye konuştu.

ESKİ EŞLER BİRBİRİNİ SUÇLADI

Abdullah Çolak, eski eşinin iddialarını yalanlayarak, "Darp ile alakalı bir şey yok. 3.5 yıldır ayrıyız. Kızımın velayeti bende olduğu için bana zarar vermeye çalışıyor. Kızımızı almak istiyor. Darp olsaydı neden kalkıp hastaneye götüreyim, neden başında durayım? Hastanede olduğu süre içinde ne ailesi, ne bir arkadaşı geldi. Sürekli ben durdum. İstediği her şeyi söyleyebilir" dedi. Çolak, olay gecesini şöyle anlattı:

"Sanayide oto boyacı bir ağabeyimizin dükkanında oturduk. Alkol aldık. Raporlara da yansıdı, ben sadece bir bardak alkol aldım. Biz burada içerken tuvalete gideceğini söyledi ve ayrıldı. Sonra ses geldi, biz de bunun üzerine dışarıya çıktık. Onu mazgalın yanında buldum. Gözünü tutuyordu. Ben tişörtü doğrudan gözüne bastırdım hemen arabaya bindik. Hastaneye gittik. 11 gün boyunca hastanede kaldı ve bu sürede hep yanında kaldım. Düşmesi onun lehine oldu. Benim için sıkıntı yok. Gönlüm rahat. Arabamın içi hala kan. Polisler geldi, eski eşimin benden şikayetçi olduğunu söyledi. Ben ifademi verdikten sonra tekrar hastaneye yanına gittim. Darp etmiş olsam neden başında bekleyeyim? Benim hakkımda ne kadar kötü düşünürse düşünsün, sorun yok. Çocuğum annesi."

IZMIR'IN CESME ILCESI ALACATI MAHALLESI'NDE YASAYAN ABDULLAH COLAK (FOTOGRAFTA), IDDIAYA GORE ALKOL ALDIKTAN SONRA ESKI ESI BESTE SOZLU'YE SISE FIRLATTI. SISENIN SOL GOZUNE ISABET ETMESI SONUCU YARALANAN SOZLU, 11 GUN BOYUNCA HASTANEDE KALDI. ELMACIK KEMIGI ILE BURNUNUN KIRILDIGINI VE IKI KEZ GOZUNDEN AMELIYAT OLDUGUNU SOYLEYEN SOZLU, ESKI ESINDEN SIKAYETCI OLDU. ABDULLAH COLAK ISE, SOZLU'NUN KIZININ VELAYETINI ALMAK ICIN KENDISINE IFTIRA ATTIGINI IDDIA ETTI. (FOTO: UMUT KARAKOYUN / IZMIR DHA)

Umut KARAKOYUN/İZMİR, (DHA)

 

Etiketler:
 
Cebinde patlayan telefon bacağını yaraladı
 
Burdur'da aşure etkinliği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cebinde patlayan telefon bacağını yaraladı
ADIYAMAN'ın Sincik ilçesinde, fabrika işçisi Hasan Öner (32), pantalon ...
Böcek, başkanlar toplantısında
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhurbaşkanı Recep ...
Çankırı'da çıkan yangında 1 ev kül oldu
ÇANKIRI'nın Eldivan ilçesinde çıkan yangında ahşap ev kullanılamaz hale geldi.
 
İş makinesinden düşen işçi öldü
AYDIN'ın Bozdoğan ilçesinde çalıştığı katı atık bertaraf istasyonunda ...
Olay yeri keşif raporu: Şule Çet, atlamış ya da atılmış olabilir
ANKARA'da, üniversite öğrencisi Şule Çet'in şüpheli ölümüyle ilgili olay ...
Başı, kestiği dal ile ağacın arasına sıkışınca öldü
AKSARAY'da başı, kestiği dal ile ağacın aracına sıkışıp asılı kalan Yusuf ...
 
Babaeski'de 20 göçmen yakalandı
KIRKLARELİ’nin Babaeski ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yasa dışı ...
11'inci kattan düşen 5 yaşındaki Nazende, öldü
KAYSERİ'de, Nazende Temel (5), 11'inci kattaki evlerinin balkonundan düşerek, hayatını kaybetti.
'Dünyanın en tehlikeli yolu'nda nefes kesen gösteri
TRABZON-Bayburt sınırında yer alan ve 'dünyanın en tehlikeli yolu' seçilen, ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva