Cezada indirim aileyi şoke etti
Cezada indirim aileyi şoke etti
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
Aybüke Pusat alkollü araç kullanırken yakalandı
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
4 gazinin mirasçısına İstiklal Madalyası verilecek
15 Ekim 2015 Perşembe - 08:03

Bıçaklandı, boğazı kesildi

Bolu'da CHP Gençlik Kolları Üyesi Dilay Gül, kendisine platonik olarak aşık olan sınıf arkadaşı genç tarafından defalarda bıçaklandı, boğazı kesilerek öldürüldü.

Bıçaklandı, boğazı kesildi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

BOLU'nun Gerede İlçesi'nde üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Uğur Aydemir, 'platonik aşık' olduğu sınıf arkadaşı 21 yaşındaki Dilay Gül'ü erkek arkadaşıyla telefonla konuşurken görünce ona bıçakla saldırdı. Defalarca bıçakladığı genç kızın boğazını keserek öldüren Uğur Aydemir kaçtı. Dilay Gül'ün erkek arkadaşı telefondaki ses kaydını polislere dinletince Uğur Aydemir kısa sürede yakalandı.

CHP ÜYESİYDİ

Hayatını kaybeden Dilay Gül’ün CHP Gençlik Kolları üyesiydi. CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıka, Gül’ün ardından sosyal medyada resmini paylaştı. Nazlıka paylaşımının altına şöyle de bir not düştü: “Dilay Gül, CHP Gençlik Kolları üyesi olan, ışıl ışıl, hayat dolu bir kadındı; dün gece boğazı kesilerek öldürülene kadar!”

OLAY NASIL OLDU?

Olay dün saat 22.30 sıralarında, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu'nun önündeki Osmanlı Caddesi'nde meydana geldi. Gerede Meslek Yüksekokulu Kimya Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Dilay Gül, aynı sınıfta okuyan Uğur Aydemir ile tanıştı. Uğur Aydemir, aşık olduğu genç kızı okulda rahatsız etmeye başladı. İkinci öğretim olması nedeniyle üniversiteden gece saatlerinde çıkarak yurda yürüyerek giden Dilay Gül, erkek arkadaşıyla cep telefonuyla konuşurken yanına Uğur Aydemir geldi. Uğur Aydemir, Dilay Gül'e "Sevgilinle mi konuşuyorsun?" diye sorunca "Evet" yanıtı karşısında bir anda bıçakla saldırdı. Çıkan arbede sırasında genç kızı vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklayan Uğur Aydemir daha sonra Dilay Gül'ün boğazını kesti. Uğur Aydemir, öldürdüğü kızın cesedini kaldırımın kenarındaki otların arasına iterek uzaklaştı. Cinayet sırasında çığlıkları duyan yurttaki öğrenciler polisi aradı.

BOLU'NUN GEREDE ILCESI'NDE DILAY GUL'UN BOGAZI KESILEREK OLDURULMESI BUYUK UZUNTU YARATTI. SAIT CIFCI'NIN FACEBOOK'TAKI PAYLASIMI DUYGULANDIRDI.

FOTO-BOLU-DHA

ERKEK ARKADAŞI POLİSE SES KAYDINI DİNLETTİ

Sevk edilen polis ve 112 Acil ekipleri Dilay Gül'ün cesediyle karşılaştı. Cinayet sırasında Dilay Gül'ün telefonda konuştuğu erkek arkadaşı da çığlıkları telefonda dinledi. Polis, Dilay Gül'ün telefonundan en son konuştuğu kişiyi ararken, genç kızın erkek arkadaşı cinayeti anlattı. Dilay Gül'ün erkek arkadaşının telefon görüşmesinin kaydını yapması  cinayetin kısa sürede çözülmesini sağladı. Kayıtta, Dilay Gül yanına gelen kişinin Uğur olduğunu söylemesi üzerine polis ekipleri genç kızla aynı sınıfta olan Uğur Aydemir'i Kitirler Mahallesi'ndeki evinin yakınında yakalayarak gözaltına aldı. Uğur Aydemir kanlı elbiselerini çıkarırken, polis kıyafetleri ele geçirdi. Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri Uğur Aydemir'in bıçağını attığını iddia ettiği Kitirler Mahallesi'ndeki bölgede el fenerleriyle arama yaptı.

Dilay Gül'ün sıra arkadaşı Remzi Aydın arkadaşının öldürülmesinin üzüntüsünü yaşarken, Uğur Aydemir'in sürekli alkol aldığını iddia etti. Remzi Aydın, sıra arkadaşı Dilay'ın gece okuldan çıkıp yurda giderken zor anlar yaşadığını belirterek, "Daha birinci sınıftayız ve yeni tanıştılar. Uğur beni de eve içki içmeye çağırdı. Psikolojisi bozuk gibiydi" diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CENAZESİ ADLİ TIP KURUMU'NA GÖNDERİLDİ

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu Kimya Teknolojisi Programı birinci sınıf öğrencisi Dilay Gül'ün cenazesi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Dilay Gül'ün cenazesinin yarın Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde toprağa verileceği belirtildi. Uğur Aydemir'in sorgulaması Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde devam ederken, polisler olayın yaşandığı bölgede cinayette kullanılan bıçağı bulmak için çalışma yaptı. Bu arada, ikinci öğretim öğrencisi kız öğrencilerin gece yurda ve evlerine giderken korkmaları nedeniyle dersten erken çıkmak için izin istedikleri bildirildi. Öğrencilerin isteği üzerine dersin erken bitirilmesi ile birlikte okuldan çıkan Dilay Gül'ün yurda giderken olayın meydana geldiği kaydedildi.

ERKEK ARKADAŞINDAN DUYGULANDIRAN MESAJ

Dilay Gül'ün ölümü ardından erkek arkadaşı Sait Çifçi, Facebook'taki hesabında, "Seni sevdiğim gibi hiç kimseyi, hiçbir şeyi sevmedim ben. Bunu sana defalarca söylemiştim gülüm. Sevemeyeceğimi de biliyorum. Fakat şu an insanların birşey olmamış gibi davranmaları canımı daha da çok yakıyor. Oysa benim ışığım söndü, dünyam karardı. Ve sen yoksun ya şimdi yaşama sevincim seninle birlikte gitti" paylaşımında bulunduğu belirlendi. Sait Çifçi'nin profil fotoğrafında Dilay Gül ile birlikte çekildiği fotoğrafı yer aldı.

ÜNİVERSİTEDEN MESAJ

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü ise cinayeti kınayarak, kurumun sitesinde şu mesajı paylaştı:

"Üniversitemiz Gerede Meslek Yüksekokulu Kimya Teknolojisi programı 1.sınıf öğrencimiz Dilay Gül'ün uğradığı, şahsi bir mesele kaynaklı vahşi bir saldırı sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Hayatının baharındaki genç bir kızımızın canına kasteden bu menfur cinayeti şiddetle kınıyor, olaydan hemen sonra yakalanarak gözaltına alınan cinayet zanlısının hak ettiği cezayı alacağına inanıyoruz. Öğrencimiz Dilay Gül'e Allah'tan rahmet, kederli ailesi, yakınları, öğrencilerimiz ve tüm üniversitemize başsağlığı diliyoruz."

BOLU'NUN GEREDE ILCESI'NDE ABANT IZZET BAYSAL UNIVERSITESI GEREDE MESLEK YUKSEKOKULU OGRENCILER DILAY GUL'UN OLDURULDUGU YERE YURUYEREK, KARANFILLER BIRAKTILAR.

FOTO-MUTLU YUCA-BOLU-DHA

ÖĞRENCİLER DİLAY İÇİN YÜRÜDÜ

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu yanında bulunan öğrenci yurtlarının önünde toplanan öğrenciler Dilay Gül'ün öldürülmesine tepki gösterdiler. Yakalarında Dilay Gül'ün fotoğrafının bulunduğu yaklaşık 500 öğrenci "Bugün de biz susarsak yarın hangimiz konuşacak", "Okumaya gelmişti ölmeye değil" yazılı siyah pankart ve "Dilay Gül'ler ölmesin kadına şiddete son", "Hayvanlığın lüzumu yok kadına şiddete hayır", "Sessiz kalmayın" yazılı dövizlerle olayın yaşandığı yere yürürken, "Kadın yaşam özgürlük" sloganları attılar. Öğrenciler, Dilay Gül'ün öldürüldüğü yere karanfiller bıraktılar.

Basın açıklamasını okuyan Gerede Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilcisi Ahmet Saçak gece okuldan çıkan kız öğrencilerin sürekli taciz edildiğini belirterek, "Bizler öğrenim gördüğümüz bu ortamda güvenlik zafiyeti olduğunu düşünmekteyiz. Yaşanan dünkü olayda Mobese kameralarının olmaması, aydınlatma yetersizliği bariz şekilde görülmektedir. Ayrıca şahsi otomobilleriyle bayan arkadaşlarımıza tacizde bulunan, rahatsızlık veren sapık bir kitlede mevcuttur. Tüm bu şikayetlerin emniyet teşkilatına bildirilmesine rağmen hiçbir şey yapılmaması da ayrıca tartışma konusudur" dedi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ 

Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında bulunan Uğur A., sorgulamasının tamamlanmasının ardından akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi. Cinayet zanlısı Uğur A. önce sağlık kontrolünden geçirilmek için Gerede Devlet Hastanesi'ne resmi araçla getirilirken, gazetecilerin olması nedeniyle araç acilin önünden geri döndü. Daha sonra sivil bir araçla yeniden hastaneye getirilen şüpheli, morg kapısından hastaneye sokuldu. Sağlık kontrolünden geçirilen Uğur A., daha sonra adliyeye götürüldü. 

ZANLI TUTUKLANDI

Sınıf arkadaşı Dilay Gül'ün boğazını keserek öldüren Uğur Aydemir çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Uğur Aydemir, Bolu T Tipi Cezaevi'ne konuldu. (DHA)

 

 
Karşılıksız çeklerde büyük artış
 
ABD: Alevilere ayrımcılık yapıyorsunuz
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
... 15 Ekim 2015 Perşembe 11:05

haber inanılmaz vahim,ürkütücü,üzücü bir haber..ama bu haberin temel ölçütü kızın CHP li olması mı acaba..böyle bir başlık altında beklenilen kızın siyasi görüşü nedeniyle katledilmiş olmasıdır..oysaki bir sapkının bıçak darbeleriyle siyasi saik olmadan katledilmiş...burada ne tür bir algı yaratılmaya çalışılmaktadır anlayamıyorum gerçekten..bu vesileyle hunharca katledilene tanrıdan rahmet dilerim...mekanı cennet olsun..

Yorumu oyla      7      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşılıksız çeklerde büyük artış
Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi Eylül ayına ait çek bilgilerini açıkladı.
'Bomba tweetcileri' gözaltına alındı!
Ankara katliamı öncesi twitter’dan “bomba Ankara’da patlayacak” tweeti ...
Ankara İl Emniyet Müdürü görevden uzaklaştırıldı
Ankara Tren Garı'nda meydana gelen terör saldırısının ardından Ankara ...
 
İşte Ankara bombacıları
Ankara'yı kana bulayan iki bombacının kim oldukları belirlendi. İlk bombayı ...
Patlama 3 ismi götürebilir
Ankara'da 97 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının ardından istifa ...
Yavaşlama nedeni belli oldu
Ankara katliamının ardından Twitter ve Facebook'ta yaşanan 'yavaşlamanın' nedeni ortaya çıktı.
 
ADD: Halkımızı uyarıyoruz
Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Tansel Çölaşan, Ankara'daki patlama ...
Temiz insanları alıp Doğu'yu bombalayın
Tuğba Ekinci, terörü bitirmenin "formülünü" buldu!
Başbakan Davutoğlu: Bir isme çok yaklaşıldı
Başbakan Ahmet Davutoğlu, NTV canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtladı.
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva