Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Rapunzel operasına çocuklardan yoğun ilgi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna itiraz reddedildi
Muratpaşa'da konser var
Muratpaşa'da konser var
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
Zeynep Bastık ameliyat olacağını duyurdu
3 Mayıs 2016 Salı - 11:42

Bir azgın otobüs şoförü de Antalya'dan çıktı

ANTALYA'da 37 yaşındaki Filiz O., 2 yıl önce kızı E.Y.D.'yi taciz ettiği öne sürülen özel halk otobüsü şoförü Özgür K.'ye telefonla randevu verip çağırdı. Randevu yerinde kavga eden taraflar mahkemelik oldu. Özgür K. hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Bir azgın otobüs şoförü de Antalya dan çıktı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay 25 Aralık 2014 tarihinde akşam saatlerinde meydana geldi. Şu an 18 yaşında olan lise öğrencisi E.Y.D., hızlı giden bir şehir içi yolcu midibüsü şoförünü şikayet için arkadaşı C.S. ile Varsak'taki Ulaşım Aktarma Merkezi'ne gitti. Aktarma merkezinde iki kıza, şoför Özgür K. yardımcı oldu. Midibüs şoförünü şikayet ettikten sonra C.S. yaya olarak ayrıldı, E.Y.D. ise durağa gidip beklemeye başladı. Bir süre sonra bir şehir içi halk otobüsü durağa yanaşıp kızın önünde durdu. Otobüs şoförü Özgür K., E.Y.D.'ye nereye gideceğini sordu. E.Y.D. Opera Kavşağı'na gideceğini söyleyince Özgür K., "Benim işim yok. Seni bırakayım" dedi. Bunun üzerine ücretini ödeyip otobüse binen kıza Özgür K., "Toplu taşıma araçlarında bir sorun yaşadığında beni ara" diyerek, telefon numarasını verdi.

OTOBÜSTE TACİZ ETTİ

Ardından E.Y.D.'den telefon numarasını isteyen Özgür K., iddiaya göre iç aydınlatmayı kapatıp, tabelaları kaldırdı ve güzergah dışına çıkıp Teomanpaşa Mahallesi'ndeki bir parkta aracı park etti. Araç içinde E.Y.D. ile konuşmaya başlayan Özgür K., "Sende hostes olacak tip var. Yüzün ve fiziğin çok güzel. Cumartesi günü gel. Benimle vakit geçir. Ne kadar para istersen veririm" diye teklifte bulundu. Kızın tepki göstermesi üzerine aracı hareket ettiren Özgür K., bu kez Üç Şehitler Parkı'nda durdurdu. Burada kızı taciz edip öpmeye çalışan Özgür K., E.Y.D.'nin "Kapıyı aç yoksa çığlık atarım" diye tepki göstermesi üzerine kapıyı açtı.

Durumu önce telefonla arkadaşı C.S.'ye, daha sonra ablası T.D.'ye anlatan E.Y.D., olaydan sonra okula gitmek istemedi. T.D.'nin durumu anlatması üzerine anne Filiz O., kızıyla konuştu. E.Y.D. kendisini taciz eden kişinin aracının plakasını aldığını, telefon numarasını da verdiğini söyledi. Otobüs şoförünü telefonla arayıp kendisini E.Y.D. olarak tanıtan Filiz O., görüşmek istediğini söyledi. Özgür K. da E.Y.D. olduğunu sandığı kişiyle Opera Kavşağı'nda buluşmak üzere randevulaştı. 2 kızıyla buluşma yerine giden Filiz O. ile Özgür K. kavga etti. Ardından taraflar birbirinden şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Özgür K. hakkında 'çocuğun basit cinsel istismarı' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle Antalya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

SUÇLAMAYI REDDETTİ

Davanın ilk duruşmasında tutuksuz yargılanan Özgür K., olay günü genç kızın kendi isteğiyle otübüse bindiğini söyledi. E.Y.D.'yi gezdirip taciz etmediğini savunan Özgür K., "Otobüste kimse yoktu. Ben kendisini Sanayi Polis Merkezi önünde bıraktım. İki gün sonra da bana telefon açıp buluşmak istediğini söyledi. Buluşma yerine gittiğimde beni dövdüler. Buluşma yerinde annesi, ağabeyi, iki de erkek vardı" dedi.

'SOPA ÇIKARDI'

Filiz O. ise sanıktan şikayetçi olduklarını söyledi. Kızının taciz olayını anlatınca sanığı telefonundan aradığını anlatan Filiz O., "Ben kendimi kızım olarak tanıtıp buluşmak istediğimi söyledim. Sanık 15 dakikaya kadar geleceğini söyledi. Ben de iki kızımla birlikte buluşma yerine gittim. Kızlarımı önden gönderdim. Kızlarımı gören sanık otobüsüyle durdu. Otobüsün tabelası yoktu. Işıkları sönüktü. Kızlarımla birlikte otobüse ben de binince sanık yanında bulunan sopayı çıkardı. Sopayı elinden almak isterken kafasına değdi. Biz dövmedik. Kızımın ağabeyi de yoktur. Bu olay nedeniyle psikolojisi bozuldu. Halen hastanede tedavi görüyor" diye konuştu.

Duruşmada E.Y.D'nin ifadesi kapalı oturumla alındı. Olay günü güzergah dışına çıkıp parklarda durduğu iddia edilen özel halk otobüsünün GPRS kayıtlarının A-Kent firmasından istenmesine karar veren mahkeme, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Mustafa KOZAK / ANTALYA, (DHA) -

 

 
Annesini 'cennete göndermiş'
 
Kumluca'da IŞİD operasyonu: 3 gözaltı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Annesini 'cennete göndermiş'
ANTALYA'da intihar etmesine engel olan annesi Zayide Genç'in boğazını ...
Rambo Saffet polise ateş ederek kaçtı
ANTALYA’da alkol aldıktan sonra pompalı tüfekle rastgele çevreye açan ...
Kemer'de terör şüphesiyle aranan araçta arama
ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde terör eyleminde kullanılabileceği şüphesiyle ...
 
Balbey'de alevler korkuttu
ANTALYA'nın tarihi Balbey Mahallesi'nde 426 ile 431'nci sokakların kesiştiği ...
Döşemealtı'nda kaza: Anne öldü, oğlu ağır yaralı
ANTALYA'nın Döşemealtı İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında Fatma ...
Düden Kavşağı ve tünel başlıyor
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Düden Katlı Kavşak Projesi'ne 3 Mayıs Salı ...
 
Antalya'da yağmurlu bir hafta
Antalya yağmurlu bir haftaya giriyor. Yarın (Salı) başlayacak yağmur hafta ...
Antalyasporlu Eto'o'ya ekstra 300 bin TL
Antalyasporlu Eto'o'ya ekstra 300 bin TL
Emek ve Dayanışma Günü'nde zirveye pedal çevirdiler
ANTALYA Yoldaşlar Pedal Grubu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde 2547 ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllanmayacağız... Emekli polisi teleferiğin başına getirdiler
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva