Milli boksör Rabi Topuz'u yılan ısırdı
Milli boksör Rabi Topuz'u yılan ısırdı
Görme engelliler için siyah kurdele...
Görme engelliler için siyah kurdele...
Ruslar, Hoşgörü Bahçesi'nde dua etti
Ruslar, Hoşgörü Bahçesi'nde dua etti
Hayatpark'ta anneler için çiçek tasarımı atölyesi
Hayatpark'ta anneler için çiçek tasarımı atölyesi
19 Nisan 2016 Salı - 09:20

Birbirinden kullanışlı evler ile yaşamınıza renk katın

Evler hayatımızın önemli bir parçasıdır. Konaklama ihtiyacımızı muhteşem dizayn edilmiş, ihtiyaçlarımız göz önüne alınarak inşa edilmiş bir evde geçirmeyi kim istemez ki?

Birbirinden kullanışlı evler ile yaşamınıza renk katın
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Hayatımızın büyük bir bölümünü geçirdiğimiz evlerimiz bizlerin en özel alanlarının başında gelir. İhtiyaçlarımızı göz önünde bulundurarak satın alacağımız ya da sıfırdan inşa ettireceğimiz evlerle hayatımıza yeni bir soluk getirebiliriz. Çünkü yeni bir yaşam alanına kavuşmuş olacağız ve bu yaşam alanı da tamamen bizim isteklerimiz doğrultusunda oluşturulmuş olacak ya da daha önceden inşa edilmişse istediklerimizi karşılayabilecek kapasitede olacaktır. Kimse beğenmediği bir evi satın almak istemez. Aynı şekilde içine sinmediği bir projeyi inşa ettirmez. Eğer evinizi sıfırdan inşa ettirmek istiyorsanız iyi bir mimarlık şirketiyle anlaşabilir, istekleriniz doğrultusunda projeyi sıfırdan çizdirebilir, daha önceki çizimlerden yararlanabilirsiniz. Yapabileceklerinizin sınırı tamamen hayal gücünüze ve bütçenize bağlıdır. Eğer hazırlatmak istediğiniz projeyi kafanızda oluşturamıyorsanız daha önce yapılmış birbirinden güzel projeleri incelemek için her türlü ev modeline göz atabileceğiniz homify.com.tr sitesine giriş yapabilirsiniz.
Homify sitesinde sizlere daha önceden çeşitli firmaların ve mimarların yaptığı tasarımlar, çeşitli ev ve ofis dekorasyonları gibi aradığınız ne varsa bulabilirsiniz. Bu sayede yaptıracağınız yeni projelere ilham kaynağı olacak çalışmaları incelemiş olabilirsiniz. Hatta ülkemizde hizmet veren bazı firmalardan da teklif alabilme şansına da sahip olabilirsiniz.


İnsanlar için evler her zaman önemli olmuştur. Çünkü olumsuz hava koşullarından korunabilmek, kendimize ait bir alan oluşturabilmek, kısacası barınma ihtiyacımızı karşılamak için evler en önemli seçenektir. Çeşitli bölmeleriyle hayatımızı oldukça kolaylaştırır. Geceleri rahatça uyuyabilmemiz için yatak odamızı bu ihtiyacımıza göre şekillendiririz. Benzer şekilde oturma odaları da evin günlük vaktimizi geçirmek için, ailece bir arada oturabilmek için, misafirlerimizi ağırlayabilmek için dizayn edilen bölümleridir. Rahatlık ön planda olmalıdır. Kimi zaman televizyon koltuğumuza uzanır televizyon izleriz, kimi zaman ailece bir araya toplanıp sohbet edebiliriz, kimi zaman en samimi arkadaşlarımızı ağırlayabiliriz. Yapacaklarımız doğrultusuna dizayn ederek en iyi şekilde kullanabiliriz.
Evlerimizde yemek ihtiyacımızı karşılayabilmemiz için mutfak ve yemek odaları inşa ederiz. Tabi ki yemek odası her evde bulunmayabilir. Bunun için geniş bir eve sahip olabilmek gerekir. Çünkü yemek odasında masa sandalye takımından çeşitli gümüşlük ve konsol gibi mobilyalara yer verilmelidir. Misafirlerinizi rahatça ağırlayıp onlara yemek ikram etmek için uygun olarak dekore edilmelidir. Bir başka evin bölümü de banyolardır. Banyolarda temizlik ihtiyacımızı karşılayabilmemiz için inşa edilen evin yine özel bir bölümüdür. Özeldir çünkü, çok zaruri durumlar haricinde kimseyle paylaşmak istemeyiz. Özel eşyalarımızın konulabileceği alanlardır. Bu özel eşyalarımızın da evdeki fertlerin dışında kimsenin görmesini istemeyiz. Banyonun ne kadar geniş olursa kullanımı da o kadar iyi olacağı hiç şüphesiz. Güzel bir banyo keyfi yaşayabilmek için iyi bir banyo dekorasyonu şarttır.

 
Öğrencilerden soruşturma eylemi
 
Konforlu bir adet dönemi için önemli öneriler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
28 ilde şike operasyonu
İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fuzuli Aydoğdu'nun yönettiği operasyonda ...
Annenin feryadı
TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde oturdukları apartmanın ikinci kat penceresinden ...
Şaka yapmadı
Facebook'a, 'Evet zamanı geldi arkadaşlar' diye başlayan bir mesaj bırakan ...
 
Paralel yapı operasyonu
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı bu sabah aralarında işadamlarının da bulunduğu ...
Seks şantajı
Tekstilci R.A., masaj yapma bahanesiyle kendisine tuzak kurup uygunsuz ...
Anayasa'dan 6 ok gidiyor
AKPnin Yeni Anayasa çalışmalarında, Anayasa’nın başlangıç metni ile ilk ...
 
Gazeteciye bacak bacak üstüne attı gözaltısı
Hakkari'de düzenlenen bir etkinliği takip eden Yüksekova Haber Gazetesi ...
Türkiye Avrupa'da bir merkezi uyardı
İstihbarat birimleri, terör örgütü IŞİD'in Katolik dünyasının merkezi ...
Yeni Şafak yazdı TİB engelledi
Telekomünikasyon İletişim Bakanlığı (TİB), Sputnik haber sitesine erişimi ...
 
Dursun Gündoğdu
Belediye işletmeleri siyasilerin avutulma yeri mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva