12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
4 Temmuz 2016 Pazartesi - 22:32

Birlik ve beraberlik mesajları

BATI Akdeniz Bölgesi'ndeki valiler ile belediye başkanları, bayram mesajlarında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Birlik ve beraberlik mesajları
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, bayramların sevinç ve mutlulukları artıran, milli ve manevi bütünleşmenin en üst seviyede yaşandığı müstesna günler olduğunu belirtti. Vali Karaloğlu, "Büyüğüyle küçüğüyle, sılada olanıyla gurbette yaşayanıyla aile fertlerinin bir araya geldiği, özlemlerin giderilip dostlukların tazelendiği bu özel günlerin, başta 'Yeryüzü Cenneti Antalya'mız olmak üzere, cennet vatanımızda ve tüm İslam âleminde nice güzelliklere vesile olmasını huzur ve güven içinde geçmesini diliyorum." dedi.

BATI AKDENIZ BOLGESI'NDEKI VALILER ILE BELEDIYE BASKANLARI, BAYRAM MESAJLARINDA BIRLIK VE BERABERLIK MESAJI VERDI. (MUNIR KARALOGLU) (FOTO:ANTALYA-DHA)
Antalya Valisi Münir Karaloğlu

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, yeni bir Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğu ve sevinci içinde olduğunu belirterek, şöyle dedi:

"Bayramlar, karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının arttığı günlerdir. Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni eder, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularla kutlarım."

Isparta Valisi Şehmus Günaydın ise Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şöyle dedi:

"Bayram paylaşıldıkça anlam kazanır. Bayramlaşmak; dargınlıkları sonlandırmak, kucaklaşmak, yardımlaşmak demektir. Bayram günleri insanları birbirine yakınlaştıran, manevi değerlerin en üst seviyede yaşandığı çok müstesna zamanlardır. Mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle yaşanan bu güzel duyguların daim olması, milletimizin birbirine ve ülkemize sevgisinin en güzel şekilde ortaya konması en büyük dileğimdir."

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının hatırlandığı, akrabalıkların ve dostlukların pekiştiği özel günler olduğunu belirtti. Vali Yılmaz, mesajında şöyle dedi:

"Millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmemiz gereken bir dönemden geçiyoruz. Bizlerin yapması gereken bu zor günlerde sağduyulu yaklaşarak, toplumsal huzurumuzu artırmaya gayret etmektir. Bu duygu ve düşüncelerle başta tüm Burdurlu hemşehrilerim olmak üzere, milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."

BARIŞIN, BİRLİK BERABERLİĞİN PEKİŞTİĞİ GÜNLER

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel bayram mesajında, hayır, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazanı uğurlayıp Ramazan Bayramı'na ulaştıklarını belirterek, "Sizlerin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum" dedi. Bayramların sevginin, barışın, birlik beraberliğin pekiştiği, küskünlüklerin giderildiği günler olduğunu dile getiren Başkan Türel, şöyle dedi:

"Ülkemizde yaşanan terör saldırıları nedeniyle bayrama buruk giriyoruz. Bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu bir dönemden geçiyoruz. Bugünleri de milletçe kenetlenerek hep birlikte aşacağız. Antalya bu bayramda da yerli ve yabancı milyonlarca misafire ev sahipliği yapacak. Büyükşehir Belediyesi olarak, Antalyalıların ve misafirlerimizin bayram günlerini en güzel şekilde yaşaması için hazırlıklarımızı yaptık. Ekiplerimiz sizler için bayram boyu çalışacak. Allah ailenizle, çoluk çocuğunuzla sağlık ve afiyet içinde ve bereket içinde bir bayram geçirmenizi nasip etsin. Ramazan Bayramının hepinize, Türk ve İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

BATI AKDENIZ BOLGESI'NDEKI VALILER ILE BELEDIYE BASKANLARI, BAYRAM MESAJLARINDA BIRLIK VE BERABERLIK MESAJI VERDI. (MENDERES TUREL) (FOTO:ANTALYA-DHA)
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ramazan Bayramı mesajında, bayramların insanları birbirine yakınlaştıran, kucaklaştıran ve toplumsal barışı pekiştiren çok anlamlı günler olduğunu söyledi. Bayram günlerinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini aktaran Başkan Çoban mesajında şöyle dedi:

"Ramazan ayının barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle idrak etmenin huzuruyla mübarek bir bayram gününe daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Barışa ve kardeşliğe, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olan böyle bir dönemde eriştiğimiz Ramazan Bayramı'nın milli birliğimizin daha da güçlenmesi ve tüm dünyada huzur ve barışın oluşması için bir vesile olmasını diliyorum."

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bayramın buluşma, barışma ve beraberliğin öğütlendiği, küslüğün, dargınlığın ve ayrı düşmenin yerildiği mukaddes bir dönemin adı olduğunu belirterek, şöyle dedi:

"Ramazan Bayramı'nın insanımız arasına ekilmeye çalışılan ayrık otlarının temizlenmesi hususunda bir fırsat; yapay, kısır ve sonu olmayan tartışmaların bitirilmesi noktasında bir eşik olmasını özellikle temenni ediyorum.

Bu vesile ile aziz hemşehrilerimizin, komşu coğrafyalarda yaşayan Türkmen kardeşlerimizin, dünyanın neresinde olursa olsun hali hazırda yaşama mücadelesi veren soydaşlarımızın ve zor günler geçiren İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en iyi dileklerimle kutluyor, cenab-ı Allah'tan esenlikler temenni ediyorum."

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise Ramazan Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Toplumsal bilincin gelişmesine, ulusal değerlerin güçlenmesine, birlikteliğin, kardeşliğin ve sevginin yaşanarak ve paylaşılarak yerleşmesine aracılık etmesi, bayramları tüm toplumlar için özel kılmaktadır. Son günlerde ülkemizde yaşanan üzücü olaylar, her zamankinden daha çok kardeşliğe, birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuzu göstermektedir. Yaşanan olayların en kısa sürede sona ermesi, barış ve huzur ortamının bir an önce sağlanmasını gönülden istiyorum. Küçüklerin büyüklerini unutmadığı, dargınların barıştığı, kırgınlıkların unutulduğu ve dostlukların yeşerdiği bir bayram temennisi ile tüm Burdurlu hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı kutlarım." (DHA)
 

 
Muharrem İnce ne dedi?
 
Sahiller ve havuzlar renklendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fıskiye davası
Antalya'daki fıskiye davasında 4 büyükşehir çalışanı 15 yıl hapis istemiyle yargılanıyor.
Kaş'ta refüjler rengarenk
ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde yapılan çalışmalar sonucunda ilçe merkezi ve ...
15 gün önce aldığı otomobili gözünün önünde yandı
ANTALYA'da 15 gün önce aldığı otomobili hareket halindeyken alev alan ...
 
Manavgat'ta ciple otomobil çarpıştı: 2 ölü, 6 yaralı
ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde ciple otomobilin çarpışmasıyla meydana ...
Kucağında çocuğuyla balkonda intihara kalkıştı
ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde 2'nci kattaki evinin balkonunda kucağına ...
Antalya'da deprem
Antalya’nın Kaş İlçesi açıklarında Richter Ölçeği ‘ne göre 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 
O başkandan kötü haber
ANTALYA’nın Manavgat İlçesi’nde dün, tartıştığı kişilerce tabancayla vurulan ...
Erdoğan'a hakarete tutuklama
ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde terör örgütünü övücü, cumhurbaşkanına ...
Antalya Havalimanı yolunda araç kuyruğu
İSTANBUL'daki Atatürk Havalimanı'na saldırı sonrası Antalya Havalimanı'nda ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva